Založ si blog

V SaS je vzbura a kopú kanál k progresívcom

Tak už sa im podarilo rozbiť OĽaNO a teraz SaS, aby voliči bývalej pravice volili ich progresívne strany, keďže na opačnej strane nemajú koho.

Keby teraz založili KSČ pod patronátom USA, tak by si nohy dolámali, aby medzi prvými boli v tej, v súčasnosti politicky najuvedomelejšej strane, čo im zaistí kariéru a koryto – uvedomelú budúcnosť.

Už bežal Poliačik, Miháľ, Nicholsonová, Remišová. Bežali by radi aj mnohí smeráci a boli by vďační, keby ich nevykopli. Ideológia a korytá sa teraz budú rozdávať tam. Politici sa nám triedia na behom servilných a neuvedomelých. Ešte by radi bežali Klus, Osuský a ďalší smerom k vojenským základniam a sankciám. Uvedomelo sa všetci hlásia k vojnovým štváčom, čo je podľa nich zárukou mieru. Rozdávajú sa stranícke knižky budúceho európskeho liberalizmu. Každý vie, kde sa má ideovo zaradiť, aby spätne mohol dokladovať, odkedy bol uvedomelý a dištancoval sa od menej uvedomelých (napr. Sulíka). Gratulujeme novým straníkom ku kariére zotročenia nášho štátu k federalizácii a vojenským základniam. Komunisti na nich nemali! O čo sa nám postarajú títo, včetne budúceho lokálneho rozkrádania, pretože kto zradí celú svoju vlasť, nemá problém pomáhať aj akýmkoľvek rozkrádačkám a čomukoľvek! A komu by sa nepáčilo, už má PS/SPOLU rozpracovanú v bodoch realizácie aj cenzúru.

 

 

Pokiaľ ma ešte progresívni puberťáci neumlčia, napíšem vám o tých, čo ich idú zakázať, že nemajú za čo!

 

 

Ľubo Huďo a alternatívci

Jediné alternatívne médiá, čo som na Slovensku dlho čítala, bol Medzičas s Jurajom Poláčkom. Potom Medzičas skončil a Juraj Poláček má komentáre na Slobodnom vysielači. Juraj Poláček má pre mňa takú chybu, že znie veľmi monotónne a často hmká. On sa preto počúva ťažšie ako číta. Ale spomínam ho preto, že jemu vďačím o svoj záujem o politiku. Keby jeho nebolo, tak ja sa dodnes o politiku nezaujímam a som rovnaké teľa, čo bude voliť Čaputovú. A keďže som ho pravidelne čítala a počúvala, môžem ako človek svedčiť o tom, že nehovorí celkom nič, čo by bolo v rozpore s ľudskou rovnoprávnosťou alebo skutočnou liberálnou osvetou. Bola som aj svedkom toho, že keď o niečom zle informoval, tak sa za to ospravedlnil, že kritizoval aj Rusko. Jeho prejav je vždy veľmi slušný a naozaj nechápem, ako môže byť pre niekoho nejaký fašista z alternatívnych stránok.
No presne takýchto ľudí chcú zakázať a už si na nich program PS/SPOLU, konkrétne SPOLU to má podrobne vypracované, brúsi zuby, že takýchto ľudí chcú zakázať, aby sme ich nemohli čítať a počúvať, hoci ich radi počúvame.

Ja nie som konzervatívec, a počúvala som ho ako liberál a ako liberál som uňho nenašla nič, čo by malo byť na jeho zákaz. Nesúhlasím s ním v téme k interupciám. To ma vedel rozčúliť, čo hovoril, ale to nie je na zákaz tohto človeka, že má také názory! Nenájdete na ňom nič, čo by bolo na zákaz. Pritom takýchto ľudí chcú ničiť a zakazovať! Ako keby som bola malé dieťa, ktoré potrebuje Progresívcov, 30 ročných puberťákov bez detí, čo mi budú diktovať, čo nesmiem počúvať?
Toto bolo v socializme, vážení pubertálni komunisti. A pľuli sme na nich každý deň.
Tak len ho zakážte a ešte niečo povedzte, že tu nezavádzate totalitu!

Viem, pohŕdate staršími ľuďmi, že sme sprostí a progresívne neuvedomelí (čo by ste nespravili kvôli novodobej straníckej kariére), a čakáte, kedy vymrieme, keď už musíme voliť. No aj tak mi, vy, čo si zakladáte rodiny pred 40-tkou, nenadiktujete, čo si mám myslieť podľa tak neskúsených ľudí, ako ste vy. Nedala som si to nadiktovať v kostole, tak určite si nedám bratislavskou mládežou, čo je pomaly servilnejšia, než komunisti. Ak ich zakážete, budete pre mňa do smrti horší, než komunisti v socializme, lebo vás k tomu nikto nenúti, len vlastná servilnosť k vašej propagande a nastávajúcej moci. Aj tak ste tlupa tak naivných ľudí, že vaše a zvlášť slniečkárske články by boli jedným trápnym čítaním, že už nie ste v puberte a takto naivne píšete.

Voči Hlavným správam by som mala všelijaké výhrady, pre konzervativizmus, ktorý sa mne ako liberálovi nepáči. Ale čo chcete zakázať konzervatívcov?
Jáj, zabudla som, že áno, že ste sa už dávno rozhodli, teda vaši osvietenci v pozadí, že konzervatívcov vyhladíte. Však dnes nemusíte hádzať ľudí do pece, môžete ich len cenzúrou zničiť, umlčať, vyhodiť z práce, trestať. Tiež som si priala, aby nemali takú moc. Tiež som proti nim bojovala, ale nemala som v pláne stať sa novodobým komunistom, že v mene strany a správnej ideológie j e to váš koniec . Teda aspoň tak to voľakedy liberáli hovorili, že porazíme ich v diskusiách, osvetou, presvedčením, argumentami. Aj deti budete tak vychovávať, že palica a poďme? Jáj, zabudla som, rodičmi väčšinou ani nie ste. A vlastne nepoznáte liberálnu výchovu, ktorá je o diskusiách, o dobrovoľnosti, pochopení a presvedčení… Že vás vychovávali tí konzervatívci a vy miesto vlastných rodičov nenávidíte konzervatívcov? Možno ste liberálnu výchovu ani nezažili, keď ani neviete, čo to je!
Ale predstavte si, že by ste tak vychovávali vlastné deti, ako konzervatívcov. Zakázať, zmlátiť, odstaviť, buď ticho, nebavím sa s tebou!
Alebo oni chcú scenzúrovať vás a oni na to majú pripravené body v ich volebnom programe?

Aj tak som sa z Hlavných správ rýchlejšie dozvedela, čo všetko ste chceli zatajiť a čo potom bolo PRAVDOU, než z vašich súkromných novín Penty a Esetu.

Okrem Poláčka, ešte spomeniem Lichtnera a Huďa, keďže aj ich sa chystáte zakázať, že ich nesmiem počúvať. Asi ste si ma adoptovali a musíte ma vychovávať a vysvetliť mi, že to so mnou komunikuje Kremeľ, lebo nikto iný by vás už kritizovať nemohol! Ako to viete, keď ich pravidelne nepočúvate?
Vraj ste to nepočuli, nepočúvate, počuli ste tri vety, jednu reláciu, pár článkov, ale chcete ich zakázať.
Iste, kritizujú vás, preto ich chcete zakázať a to je tak ohromne liberálne! Skutočne som presvedčená, že drvivá väčšina z vás liberálnu výchovu nezažila, inak by tento nápad nemohla dostať. Čiže o liberalizme viete h…., o takej výchove nič, neviete diskutovať, neviete argumentovať, len oponenta zakázať!

No ja som ich na rozdiel od vás počúvala teraz dosť dlho, aby som ja mohla napísať, akí sú a z pohľadu liberála, čo je alergický na konzervatívne dogmy. Akurát sa u mňa neprejavuje alergia na pre mňa zaostalé názory tým, že by som chcela oponenta zlikvidovať. Ja som liberálnu výchovu mala, čiže si veľmi dobre pamätám ako vyzerá a ako má vyzerať! Rovnako aj liberálna osveta, ktorá nebude krátkodobá ale trvalá, presne ako je to v liberálnej výchove.

Nepáčili sa mi ich názory na feminizmus. Túto tému už dávno nemali. Ale rovnako zaostalé názory na to majú aj mnohí liberáli muži, takže veľmi sa od nich nelíšili, ako keby som počula niektorých liberálov (konkrétne podceňovanie domáceho násilia). Toto teda nebolo na zákaz.
Druhá vec, s ktorou u nich nesúhlasím, sú názory na interupcie, ale tomu sa veľmi nevenovali (viac ma tým podráždil Poláček). Ale to tiež nie je na zákaz!
Tretia vec, ktorú u nich považujem za veľmi zbytočnu je, že vytrvalo volajú Rómov Cigáni. Toto je podľa mňa veľmi taktická chyba, o ktorej som už písala, že konzervatívci skáču do pascí liberálom. Ale to aj bola jediná chyba v téme Rómovia, inú som u nich nenašla! A to verte, že by som si ju všimla, lebo ja mám v triede aj Rómov a nedám na nich dopustiť, aby som okamžite nevidela, kde je to za čiarou.
Nenašla som u nich nič, čo by bolo na zákaz a čo by nebolo v súlade s liberálnou osvetou a jej chybami! Či o chybách sa nesmie hovoriť a nič kritizovať?
Ja svedčím o tom, že to bola všetko veľmi konštruktívna kritika a v ničom nebola cez čiaru. Celkom nič z toho nebolo na zákaz.

Keď sa im vyčítajú hostia do diskusií, ako Harabin, Tóth, Forish, ĽSNS, to nie je ich chyba, že Čaputová by ich pozvanie neprijala. Vy len chcete odstaviť a konštruktívnu kritiku tým, že ich vytláčate mimo spoločnosti a každý sa bojí ísť tam diskutovať!

Lichtnerovi by ste mali poďakovať za osvetu proti Smeru a SNS, ktorú odviedli lepšie a presvedčivejšie, než liberáli. Podarilo sa im presvedčiť viac ľudí, než liberálom.
A Ľuba Huďa počúvam úplne najradšej. Má veľmi konštruktívnu kritiku, ktorú dokladá vždy veľkým množstvom príkladov aj zo zahraničia, čo vy by ste ani nedovolili, aby si ľudia vypočuli a dozvedeli sa. Navyše má bohaté osobné skúsenosti s kariéristami v médiách a v politike. Huďo je dnes priam odborník na servilných.
Ak ho zakážete, ako plánujete, to bude ako s Poláčkom. Ak to dožijem, budem svedčiť, že ste boli horší, než komunisti!
Nie ĽSNS je nebezpečná. Vy ste nebezpeční!

„Drahá“, progresívna mládež! Keby som doma mala také dieťa, čo ma chce v starobe vychovávať, čo smiem počúvať, čo nesmiem, ako keby som mala šesť rokov a bola nesvojprávna, tak také dieťa (dospelé), hoci by bolo moje vlastné, by som vyhodila z bytu. Okamžite by sa muselo odsťahovať, keď nerozumie, nie že liberalizmu a osobnej slobode, ale ani minimálnej tolerancii a rešpektu voči iným. Čo keby ste sa obmedzili na vašich rodičov a im robili netolerantné peklo zo života a cudzím dali pokoj?
Nech si to vyžerú vaši rodičia, čo z vás vychovali, že vraj liberálov, a nie iní ľudia! Hrajte sa na totalitu doma! Doma cenzúrujte rodičov, súrodencov, partnerov!
Doma im robte osvetu o vojenských základniach a prečo vám k životu chýba federalizácia a federalizácia dlhov a všetky príkazy a len preto, že ste tak originálni, že viete len kam fúka vietor.

Vám fakt nie je trápne, že ľudia vás budú povinne počúvať len keď im zavediete cenzúru na všetko iné a totalitu? Neviem si predstaviť väčšiu hanbu pre liberála, ako že musel byť totaliťák, lebo takú mal mizernú osvetu. 
Keby som vás zamestnávala, akože chcem využiť liberálnu osvetu a liberálnu agendu na svoje ciele, tak vás vyhodím pre absolútnu neschopnosť presvedčiť kohokoľvek o čomkoľvek, len manipuláciami alebo nátlakom. Ale možno to robíte dobre, ak cieľom je totalita!

Výsledok vášho „liberálneho snaženia“ je, že liberalizmus bude ešte viac nenávidený pojem než komunizmus. A to by skutoční liberáli nikdy nedopustili, lebo ich cieľom bolo prevychovať človeka k inému uvedomeniu, keď k týmto hodnotám dospeje slobodne a osvojí si ich a nie nátlakom, čo je pri výchove len ľahký náter, ktorý sa neujme.

 

 

Pred chvíľou som otvorila Denník N a čítam mladého blogera:

 

„PS: Môžem os**ť celú tradičnú rodinu. Ak ma takto vychovala žena a muž vzatí pred Bohom v kostole, tak akoby ma vychovali dvaja muži? Minimálne miliónkrát lepšie.“

https://dennikn.sk/blog/1566882/z-tradicnej-rodiny-musim-v-noci-utekat-pred-opitym-a-agresivnym-otcom/?ref=list

 

Pred chvíľou som vám napísala, že mnohí z týchto mladých pravdepodobne nezažili liberálnu výchovu bez nátlaku a donucovania, aby chápali, čo to vôbec liberálna výchova alebo liberálna osveta je. Nechcú sa podobať na svojich rodičov, ale ich nátlakové vzorce z detstva opakujú, lebo takto to mali zažité. Potom chcú iný model (sloboda) zavádzať starým spôsobom (konzervatívne totalitne s donucovaním), čo s liberalizmom nič spoločné nemá – Teraz vám to ukážem povinne a inak!

Začínam si myslieť, že liberálnej osvety nie je schopný človek, čo nemal liberálnu výchovu, lebo nemá osvojené a zažité, ako má vyzerať a ako a čím je účinná. Vlastne tu potom máme akože mladých liberálov s konzervatívnym nátlakom vo výchove, čo sa potom snažia uplatniť na iných dospelých ako nejakú liberálnu osvetu.

Tak isto je to ilustrácia toho naivného myslenia týchto mladých bez skúseností, že dvaja muži alebo dve ženy už majú len preto lepšiu rodinu, že sú rovnakého pohlavia. Zrejme si rozvod medzi homosexuálmi nevedia predstaviť, ani väčšiu promiskuitu alebo aj nezhody.

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549481x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie