Založ si blog

Matovič Pellegrinimu v politike sluhov

My si svojich zlodejov nedáme!

 

Toto je najčastejšie obvinenie progresívnych ľudí proti neprogresívnym. Sústavne im podsúvajú, že chránia starú mafiu a sú proti novým osloboditeľom.

No nových osloboditeľov vidia jednoznačne horšie a vidia v nich ešte horšiu mafiu.

 

Chmelár to vyjadril takto:

„Isté je len jedno: toto nie je cesta ani k spravodlivosti, ani k demokracii, ale k prasprostej uzurpácii moci. A tí, ktorí sa už trasú, aby nahradili finančnú oligarchiu digitálnou, to veľmi dobre vedia. Ja som však nebojoval desať rokov proti oligarchii preto, aby som jedných nahradil inými, neviedol som protestné pochody pred sídla Penty a J&T preto, aby ich vystriedala len ďalšia mocibažná generácia, ktorá šliape po zákonoch a kašle na pravidlá.“

 

Chmelár hovorí celkom to isté, že nebojoval desať rokov proti oligarchii preto, aby jednu mafiu nahradili inou!

 

Aj o Chmelárovi chcete povedať, že svojich starých zlodejov si nechce dať?

 

Aj alternatívne médiá hovoria to isté, lebo celé roky bojovali proti Smeru a SNS a oveľa lepšie než liberáli robili túto osvetu pre obyčajných ľudí. A tiež považujú novú mafiu za ešte horšiu od starej.

 

Aj o alternatívnych médiách chcete povedať, že si svojich starých zlodejov, proti ktorým celé roky bojovali, nechcú dať?

Koľkokrát Lichtner opakoval svojim poslucháčom – Vysvetlite mi. Prosím vás, vysvetlite mi, vysvetli mi, ako môžeš voliť týchto zlodejov? Prečo? Prečo?

 

Dnes chcete povedať, že si ich on pýta a on chráni?

 

Kto nechce ísť z kaluže do blata, chráni kaluže a nechce si ich dať?

 

Ja som to hodila aj Matovičovi. Mne môže Matovič poďakovať, že sa vôbec dostal do parlamentu a politiky! A kto vtedy vedel, že Matovič bude slúžiť ešte väčšej mafii, ku ktorej sa tuto priznal?

 

I. Matovič: Precitol som, sklamal som, ľudia rozhodnú

 

 

 

Dnes Matovič Pellegrinimu píše:

„“Ps. Vieš aký je rozdiel medzi nami dvoma? Si krajší, fajn. Máš dve jamky, ja len jednu, fajn. Ja voči Smeráckej mafii roky bojujem, ty jej roky slúžiš a slepo ju kryješ. Ja som sa s Kočnerom raz stretol ako čerstvý neinformovaný poslanec, lebo ma vylákal, že mi dá dôležité info – a dal mi ho + nikdy som mu ničím nepomohol. Ty si ho roky kryl. Kryl a obhajoval si do vypľutia duše Kaliňáka, Fica aj Gašpara – ľudí, ktorí vydali políciu nitrianskej mafii, ktorá slúžila Kočnerovi. Mafii, ktorá lustrovala novin árov a ich rodiny na Kočnerovu objednávku, mafii, ktorá s Kočnerom vraždila. Si teda priamo zodpovedný za to, čo sa stalo a len naivky ti uveria opak, napísal Matovič na záver v príspevku.“

 

 

Matovič, keby si bol chlap, tak v službách tejto mafie už neslúžiš!

 

 

Zo slobody teda poznáš len divadlo na ňu. A si medzi tými poslednými, čo si môžu otierať hubu o akúkoľvek len menšiu mafiu, keď väčšiu podporuješ!

V žiadnej zásadnej otázke si názor nezmenil, keď im naďalej slúžiš, šiel by si s ľuďmi, čo obhajujú túto mafiu, do koalície a nijako si sa od nich nedištancoval!

Uvedomiť si môžeš len to, že im slúžiš naďalej!

 

To boli celkom rovnaké keci, ako od Pellegriniho.

Z Európy robíte len servilnú slúžku. USA tvoji ešte nikde nezaďakovali, čiže pokračuješ diplomaticky, presne ako Pellegrini!

 

Nie, vaša mafia nie je menšia! Vy si trúfate LEN na menšiu! Doslova tak – kohúti len na menšom smetisku!

 

 

Že neskôr! Neprestal si s tým ani ty!

Za beh na domácom smetisku a za jedno zakikiríkanie na väčšom, ďakujem. Ale nezaujíma ma len „naša izbička“, keď slúžite „väčšej izbičke“, ktorá má viac obetí, než je len v „našej izbičke“. Si preto úplne rovnaký sluha, ako Pellegrini, ochranca tohto mafiánskeho systému, čo sa už mafiou ani nesmie volať!

 

 

Nevyčítam ti to, lebo už by si tam nebol. Ale rozhodne nie si väčší chlap od Pellegriniho. Ste sluhovia! A vďaka tomu, že ste, to môže pokračovať ďalej!

 

 

Keď ťa raz bude zaujímať väčšie smetisko, potom budeš chlap na skutočnom smetisku. Na ktoré ešte nemáš! Ale sú aj takí, čo to dokázali!

 

 

Vždy som mala Matoviča rada, hoci ho ľudia vysmievali a sústavne vysmievajú. Sami sú servilní podlizovači ale vysmievať budú jeho, že je blázon a neriadená strela.

Ako srdcom liberál a slobodný anarchista, zbožňujem takýchto bláznov, čo dokážu prísť pred parlament a novinárov v šlapkách a ako neriadená strela povedia zboru

servilným v oblekoch niečo bláznivé, ako Dosť!

 

Veď práve normálny človek by sa už z toho zbláznil a kričal už len – Zlodeji! – že by ho museli odniesť!

 

 

No kedy Matoviča rozčúlili vojenské základne? Kedy ho rozčúlila federalizácia dlhov alebo federalizácia? Kedy ho rozčúlilo niečo, čo presahuje naše smetisko a našu izbičku?

Akonáhle ide o väčšiu izbičku, tak už žiadna mafia neexistuje a už je z neho Pellegrini, ktorý vie, že rozčúliť sa môžeš odtiaľto potiaľ. Tu presne máš scénu a tu máš vyparcelovanú spravodlivosť. Proti čomu by sa dokázal ešte Matovič postaviť? Či nespravodlivosť končí na našich hraniciach a je len v našej domácej politike?

 

My nechceme starú mafiu, ale ani novú, ktorá nás okradne a vykradne oveľa horšie. Ktorá z nás spraví nárazníkovú zónu, ktorá má v službách vojnových štváčov a ktorá ohrozuje nielen suverenitu Slovenska, ale aj existenciu zákl. ľudských práv v Európe, keď sa ich v Európe prestávame dovolávať.

 

A kde je vtedy Matovič? Obhajuje novú mafiu oveľa horších oligarchov a oveľa horších napomáhačov.

A celkom rovnako sa čuduje – Aká mafia? Nič také tu nie je. Všetko je tak, ako má byť!

 

 

Zapamätaj si, že správny chlap skončí na skutočnom smetisku a len tam ich budú dejiny hľadať. A len tam ich vždy našli. Alebo už ani nenašli.

Na takú kariéru je už potrebný aj charakter. Nielen divadlo, ako v politike sluhov – ako len prežiť. Za misu šošovice sa platí tým, že nie ste chlapi a nikto si vás nemá za čo vážiť. Ale to vám vraj nechýba, tak prečo hovoriť o chlapoch?

 

 

Skús si predstaviť, že si chlap aj na väčšom smetisku! Zažmúr oči a predstav si to, že sa nebojíš, že si stále chlap aj na väčšom!

 

Keby ťa museli vyniesť, čo by ťa určite odniesli, bolo by to skutočne pôsobivé. Bol by si servilným na smiech, ako si už bol. 

Zažmúr oči a zopakuj si to na väčšom!

 

 

 

Prečo si za hrdinu vybrali Kuciaka, ako mílnik, ktorý ste dosiahli vraždou

 

 

Pripúšťam, že mohlo by sa stať, že najnebezpečnejšou osobou pre mafiu by bol mladý, sympatický, nevinný človek, čo si žil v podnájme, kde skoro dennodenne jedli dokola len koložvársku kapustu. Aj ja by som ju jedla každý deň. Hlavne by to bol dobrý námet pre film, kde napríklad Julia Roberts odhalí mafiu, lebo Julia Roberts osloví davy. To sa predá. Musí to byť pekná alebo sympatická herečka. Niekedy len sympatická, keď chceme divákom povedať, že predstav si na jej mieste seba, vži sa do toho, hoci nie si hviezda!
Myslím si, že je oveľa viac pravdepodobné, že k nebezpečným informáciám sa dopracuje starší novinár, predstavte si Hríba alebo celú plejádu súkromne vyžitých novinárov, čo sa sem tam opijú, niečo si šľahnú, sú na nich aj kompromitujúce fotky. Proste vyzerajú tuctovo staršie. Taký novinár by mal plešinu alebo brucho. Do filmu by ako schopný novinár nebol vhodný. Do komediálne ladeného. A pravdepodobne by v tom nebol sám, ale väčší tím. Vo filme by z nich urobili jedného, ako vo filme Černobyl, vyrobili zo skupiny vedcov jednu postavu. Asi to malo pôsobiť údernejšie – charakter hrdinu.

Čo by sa stalo, keby zastrelili Nicholsona? Šli by ľudia do ulíc? Naprosto nevhodná postava. Jemu by neverili.
Predstavte si, že by zastrelili Hríba. Šli by ľudia do ulíc? Je veľmi sporná postava, mnohí ho nemajú radi, nešli by.
Alebo by zastrelili nejakého novinára zo SME, čo ich ne znášajú. Ešte by ľudia písali, to by boli zakázané diskusie.
Nemohol by to byť žiadny človek, ktorý sa pre nich už nejako skompromitoval v dvoch táboroch, čo tu roky máme. Musel by to byť človek, o ktorom nevedia skoro nič. Musel by byť niečim sympatický. Najlepšie, keby nemal nič s LGBTI, žiadne články k tejto téme. A rozhodne by to nemohol byť homosexuál. Musel by byť sympatický a to aj ako mladý. Z celej ich skupiny by si vybrali takého.

A je celkom náhoda, že takého našli. Máte šťastie všetci, čo ste na tom závažnom pracovali, ak ste pili, boli promiskuitní. Najlepšia ochrana by bola, keby ste boli homosexuál, keby ste mali byť mučeníkom celého Slovenska. Máte šťastie, že ste nevyzerali ako ideál.
Alebo myslíte, že Hanzelová by bolo vhodnejšia? Na vyburcovanie Slovenska?

Kolegovia často o ňom hovoria, že bol vlastne naivný, keď podceňoval nebezpečenstvo. Ako to ide dohromady s tým, že taký človek dokázal ohroziť celú mafiu, ktorú nedokázalo celé roky ohroziť celkom nič?
Alebo sa nám splnila predstava z rozprávok, že šiel jeden Janko, celkom obyčajný chlapec do sveta a ako jediný ohrozil draka?

Bol jediný?

Je reálne, že jediný? Lebo práve on jediný bol taký pracant, že sa dopracoval až k tomu, že ohrozil mnohoročnú ťažkú mafiu?

Ak áno, prečo boli iní jeho starší a skúsenejší kolegovia takí neschopní, že oni to nikdy za tie roky nedokázali? Potom museli byť veľmi neschopní!
Alebo nenaivní a vedeli, len sa báli a preto toľkokrát opakovali, že on na nebezpečenstvo nehľadel?

Ak ich bolo viac, prečo nezabili z ich tímu na výstrahu menej sympatickú obeť, čo by skôr prešlo?
Prečo z vás, novinári, zabili práve jeho? Prečo si na to nevybrali Vagoviča?
Prečo nikto nezabil Bránika? Vedel toho menej, keď sa hlási, že viac?!

Keď som čítala Bránika, on pôsobil, že by radšej bol obeť. Že by celkom iste radšej bol mučeníkom a mal takú slávu. Celkom iste Kuciakovi mnohí aj závideli, že síce by si chceli požiť, ale ako novinári by chceli mať takú celosvetovú mohylu. Aby sa o nich a o ich práci po smrti písalo tak krásne. Vám sa to nikdy takto profesionálne nesplní.

Bránika by celkom zbytočne zabili, lebo predstavte si, že by o jeho schopnostiach mali písať naši novinári, čo ho často neznášajú!
Bránik nie je Julia Roberts. Ale Janko je a bol. Je stelesnením mladosti a nevinnosti. Je stelesnením začínajúceho života. Nič škaredé v jeho minulosti nenájdete. Aj v komparze novinárov do filmu o mafii by vyhral. Dá sa mu o novinároch pripísať všetko krásne a nič škaredé, hoci sa ľudia namáhali ho aj kritizovať. Maximálne mohli napísať, že bol naivný, natoľko nič škaredé!

A práve on pracoval geniálne sám a nepotrebovali dostať Bránika, ani Nicholsona, čo objavil aj celú Gorilu.
Ako hlúpo by sa o nich písalo, že boli len naivní!

A to som vynechala, že mal celkom ďalšou náhodou pred svadbou. K dokonalej obeti (vo filme) už by bolo chýbalo len, aby jeho partnerka bola tehotná.
Len oni dvaja a nikto iný.

Keby to bol film, tak v recenziách zaznie, že v skutočnosti to bola celá skupina novinárov, ale ako hrdinu si vybrali na zjednodušenie jedného charakterového predstaviteľa všetkých. Na výstrahu a na reklamu pre všetkých novinárov v živote?
Bol by to film so slovami, že na hlavnú postavu vybrali príliš mladého predstaviteľa. Ale že to je jasné, lebo chceli dostať divákov do kín a aby sa im vrátilo, čo do toho vrazili. 

Je niekde natočený už film, kde hľadali ukážkovú obeť? Ale tiež by sa museli vyhnúť tomu, aby právnik zavraždených poznal objednávateľa vraždy, lebo to by bolo tiež nereálne.

Aspoň všetci novinári môžete tušiť, prečo by si nevybrali vás. Každá jedna nadávka pod vašim článkom vás chránila. Boli ste ľuďom nesympatickí, menej sympatickí, než Janko. To vám zachránilo život.

 

Nemusí to tak byť. Vždy pripúšťam, že aj Pretty woman je aj skutočný príbeh. Veď napokon právnik zavraždených sa poznal s objednávateľkou vraždy a to už nie je vymyslené, ale skutočnosť. Síce neuveriteľná, ale skutočnosť.

 

.

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

Nemali by sme tu zbytočne komplikované a zbytočne zdramatizované voľby voličmi KDH, čo nezačali rozmýšľať!

26.03.2024

Luna Vive: „Nepáči sa mi napríklad, že si presviedčala ľudí , aby volili Harabina, ale neodsudzujem ťa, pred pár rokmi by som možno vlastne vysoko pravdepodobne robila to isté, teraz si myslím, že preberať za iného svojím spôsobom zodpovednosť a svojím spôsobom ho manipulovať , nie je správne. Možno aj ty k tomu názoru raz dospeješ.“ Luna po voľbách: [...]

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,473
Celková čítanosť: 5517382x
Priemerná čítanosť článkov: 3746x

Autor blogu

Kategórie