Založ si blog

Reforma islamu je reálnejšia, než reforma myslenia zlých politikov v Európe

Aj keď nikoho multikulturalizmus nezaujíma, napíšem vám ako mohol existovať a pomáhať celému svetu.

Celkom by bolo stačilo, aby ľudia neboli ovce a zaujímali sa o to, či ich politici neklamú. Ale tu nikto nemal čas pred voľbami a ľudia aj v Nemecku volili Merkelovú s tým, že pôsobí tak seriózne. My tu Čaputovú, že tiež pôsobí tak seriózne.

Reklamy nás uspali, že žijeme vo svete, kde je problémom nemať škvrny na bielizni a tešiť sa zo závadných potravín, lebo vyzerajú lákavo. Ako sme nič netušiac balili deťom desiaty a nechali si regulovať aj počasie, rovnako sme dôverovali, že politici tomu rozumejú lepšie. Výkrik „somár“ alebo „lúzer“ sme nemysleli vážne. Vážne sme si nemysleli, že by to o nich mohla byť naozaj pravda!

Veď majú vzdelanie, rozum… rozumejú tomu, tak snáď vedia, čo robia!

Ale oni nevedeli a nevedia ani dodnes. Tiež boli len naivní, veď kto je tu zlý a myslí si, že je zlý?

 

Tiež by ma multikulturalizmus nebol zaujímal a tiež by som si bola stručne myslela, že islam je nekompatibilný a hotovo, preto ho ideologicky zakážme a ešte viac hotovo.

 

Niekedy vám život zmení jeden človek, niekedy vám myslenie zmení jeden človek, že sa začnete zaujímať o niečo, čo vás dovtedy nikdy nezaujímalo. Otvoria sa vám dvere a vy sa dozviete niečo o manipuláciách ľudí. Porozumiete tomu systému a preto vidíte z toho aj cestu von. Ale iní ľudia vám to neveria, lebo nerozumejú ani tomu systému, ako sa do toho dostali, tak ako by mohli vedieť, ako z toho von?

Nikdy sa proti ničomu nedá bojovať tak, že to zakážete. Vo výchove detí už tomu celkom dobre rozumieme, že keď to dieťa nechcem len ničiť zákazmi, musím ho získať pre niečo iné. Zákaz sa účinne realizuje tak, že miesto zakázaného ukážete niečo príťažlivejšie a získate ho pre to príťažlivejšie.

Proti radikálnemu islamu sa nebojuje tak, že ho moslimom zakážete, ale tak, že im ukážete niečo príťažlivejšie, prečo sa môžu nadchnúť. A je veľmi naivné myslieť si, že by to bolo kresťanstvo alebo celkom iná kultúra, keď ich vlastnú nerešpektujete. Aj u detí od malička utvrdzujeme to, čo chceme tým, že vyzdvihujeme všetko, čo k tomu príťažlivému obrazu smeruje. Tým mal byť práve ten mierumilovný islam, ktorý sa dá v islame dohľadať a vysvetľovať, presne ako sa vysvetľoval v kresťanstve.

Často počujeme, že to, čo sa udialo s kresťanstvom, sa rýchlo s islamom udiať nemôže. Ale to zabúdame na súčasné možnosti osvety, kde to, čo predtým potrebovalo desaťročia, sa dnes vďaka médiám a internetu rozšíri a ujme aj za 8 rokov, čo je mimoriadne krátka doba. Aj prostriedky na to sú, pretože oveľa viac prostriedkov sa vynaložilo na odstraňovanie dôsledkov zlej osvety.

Moslimom v Európe mala byť masívne poskytovaná osveta a nielen moslimom, o tom, čo všetko má islam s kresťanstvom spoločné a čo všetko je práve v islame zárukou spoločného porozumenia a oslobodenia od chýb aj kresťanstva, aj islamu. Všetci, či už kresťania alebo moslimovia mali vidieť v prvom rade ten spoločný oslobodzujúci základ od dogiem, ktoré boli len umelo presadzované do kresťanstva aj islamu. Práve to by boli masívne ochotní moslimovia prijať, keby sa ich viera nebola len kritizovala alebo len umlčiavali kritické hlasy.

Tu neboli žiadne verejné diskusie o islame, ktoré by nestáli len na neznášanlivých konfrontáciách a to všetko bolo možne v mediálnom priestore, keby na tom niekomu bolo záležalo. A bol by to ochotný financovať, čo dnes tí istí zaplatia oveľa viac za neriešenie konfrontácii s nedoziernymi dôsledkami. Samotných moslimov sme mohli získať pre túto osvetu a prácu, lebo do Európy utekali práve v túžbe po slobode a čo im samotným na moslimských krajinách vadilo. Mali tu vznikať univerzity, kde by sa spoločne rozvíjala novodobá duchovná viera pod kontrolou učencov, čo na to študovali dejiny, nie samozvancov a celkom živelne. No nevyužili sme žiadny potenciál multikultúrnych moslimov, ktorých sme tu mali a máme. Mysleli sme si, že tomu rozumieme lepšie a ich už nepotrebujeme. Nič spoločné a jednotné sa tu nebudovalo. Nikde neboli diskusie o základných ľudských právach, aby samotní moslimovia vysvetľovali ďalším spoločný základ, ktorý sme tu ani nebudovali, ani nekontrolovali ako v kresťanstve to bežne kontrolované je. Keby bola osveta prebiehala takto a prostriedky na to boli, dnes by sme nemuseli riešiť, že sa tu dial opak!

 

Multikulturalizmus len ako nálepka

 

Potrebnú osvetu nedostali ani Európania ani moslimovia. Na osvetu, ktorá bola mizerná, sme sa tu len hrali a nechali vykvasiť vzájomnú nevraživosť.

Tá sa neodstraňuje zákazmi a umlčiavaním už keď je neskoro, ak nemala celkom účelovo slúžiť práve ku konfliktom v Európe, z čoho dnešných politikov obviňujem, že len na tomto pracovali.

 

Často si ľudia myslia, že by sa to nedalo zrealizovať. Tak sa pozrite, ako rýchlo sa rozšíril liberalizmus a akceptácia napríklad homosexuálov. Stačilo 8 rokov a čo bolo pred 8 rokmi nemysliteľné, je dnes skutočnosťou, že k čomu boli ľudia vychovávaní, k tomu sa dnes už otvorene hlásia, hoci sa vám to mnohým nepáči! To je dôkazom, že osveta, na ktorej niekomu záleží, sa dokáže šíriť ako vietor!

 

Na ktorej niekomu (mocenským skupinám) záleží!

 

Stačilo, aby tým sponzorom bolo naozaj záležalo na multikulturalizme a rovnako sa rýchlosťou vetra mohlo rozšíriť aj čokoľvek iné. Prostriedky sú k tomu vždy, aj možnosti, ale rozširuje sa len to, na čom niekomu (mocenským skupinám) záleží alebo nezáleží!

 

Výsledok je taký, že niekomu záleží na tom, aby v Európe eskalovali konflikty medzi kresťanmi a moslimami. Keď niečo eskaluje, ľudia sa boja o svoje životy, majú strach a preto súhlasia so zmenami, s ktorými by inak nesúhlasili. 

Takže tu v Európe nebolo zámerom budovať multikultúrnu spoločnosť, ale moslimovia a islam bol len zneužitý na zmeny, ktoré niekto plánuje zaviesť pod hrozbou občianskych vojen v Európe.

To je pravda o ich „multikulturalizme“ a o ich „liberalizme“.

Keď budete nenávidieť moslimov a keď moslimovia budú nenávidieť nás, zavedie sa presne to, na čom sa v Európe pracovalo.

Čo myslíte, je dobré im splniť toto želanie?

 

Alebo vám už nezostáva nič iné, len ho splniť?

 

Islam je reformovatelný, je na čom stavať, keby bol záujem. Všetko, čo sa dá manipulovať k horšiemu, dá sa celkom rovnako (dokonca aj rovnako rýchlo cez mediálnu osvetu) aj k lepšiemu. Záleží len na tom, aký výsledok si mocenské skupiny želajú dosiahnuť.

Jedným zo želaných výsledkov je, aby ste tomu ani neverili, že muselo to byť len takto, že nedá sa a inak nemohlo byť. Alebo dá sa, ale inak, ako umlčiavaním (politickou korektnosťou) to nejde (tomu uverili liberáli).

 

Rozhodne sa to nerobí takto, že nasúvame migrantov tajne a potom sa z toho rozhorí len konflikt:

 

„V roce 2017 bylo podle německých médií na základě ověřitelných informací uděleno v Německu 186,644 azylů jednotlivým migrantů. A protože ministerstvo vnitra sdělilo Leif-Erik Holmovi, že do Německa v roce 2017 se dostalo 30% azylantů přes německá letiště, tak je vymalováno! To znamená, že cca. 60,000 migrantů bylo jen za rok 2017dopraveno do Německa letecky v rámci tajných černých operací německé vlády!

A tato informace spustila v Berlíně obrovský skandál, který se německá média snaží už několik dní ututlat a utajit, německé televize mlčí, podnět pro ustanovení vyšetřovací komise v Bundestagu byl smeten ze stolu a německý poslanec tak de facto úplnou náhodou odhalil tajný program německé vlády na tichou leteckou dopravu migrantů do Německa, bez vědomí německých občanů, a to pomocí leteckých mostů.

Na německé alternativě se velmi dlouho mluví o svědeckých výpovědích o nočních spojích, které v noci přistávají ve Frankfurtu a v Kolíně, ale nerolují na letištní ploše k terminálům, ale odjíždějí z plochy do odstavných hangárů i s cestujícími na palubě. Tyto informace dosud působily jako konspirační teorie, ale ve chvíli, kdy německé vnitro se prokecne a uvede poslancovi informaci, že 30% žadatelů o azyl přilétává v letadlech, naprosto mění veškeré představy o tom, co všechno si německá vláda dovolí k občanům.

Já doufám, že si z mého pátečního pořadu vezmete ponaučení a pochopíte, že na nasunování migrantů nemají a nebudou mít občané žádný vliv, ani v Německu, ani v Česku, protože vlády obou zemí nepotřebují souhlasy svých občanů k importu migrantů. Oni si to udělají bez vás. A jen hlupák si může myslet, že migrace se zastaví z Evropského parlamentu. Tu lze zastavit jen z domova, zevnitř národních států! Protože tento skandál z Německa nemá s Evropskou unií naprosto nic společného. To je rozhodnutí Berlína a německé vlády.

Migranti jsou podle informací zavážení v letadlech do hangárů a odtamtud v autobusech a dodávkách rozváženi do azylových center v celém Německu. A probíhá to na příkaz německé vlády, v utajení před občany. Evropská unie v tom vůbec nehraje roli.

Volby do EU jsou tak de facto placebem pro naivní voliče, že poslanci, které do EU parlamentu zvolí, budou mít vliv na zastavení migrace. Ne, nebudou.

Jak by mohli mít poslanci německé AfD v Evropském parlamentu vliv na zastavení migrace do Německa, když německá vláda tajně letadly vozí desítky tisíc migrantů do Německa?

Je úplně jedno, kdo vyhraje volby do EU, na migraci v našich zemí to nebude mít naprosto, ale naprosto žádný vliv.

Podle německého ministerstva vnitra za rok 2017 přišlo na 30% migrantů do země letecky

Ministerstvo vnitra mu ovšem tato čísla odmítlo poskytnout, že podléhají vyššímu stupni prověření, než má poslanec, ovšem vnitro mu před několika dny v odpovědi prozradilo údaj, který sice není prý utajený, ale je možná o to více šokující. Německé ministerstvo vnitra mu totiž sdělilo, že v roce 2017 přišlo do Německa cca. 30% azylantů letecky, a z toho důvodu jsou v utajovaných materiálech u jednotlivých žádostí migrantů o dávky uvedeny jako místa podání žádosti jednotlivé adresy, které odpovídají letištím v Německu!“

(česká alternatíva)

 

15.máj 2019

Vstup lietadlom: Vláda vyhlasuje čísla utečencov tajnej veci

„Podľa ministerstva vnútra niečo „menej ako tretina opýtaných respondentov“ uviedlo, že „prišli do Nemecka lietadlom“. Významne, štvrť roka pred Holmovou žiadosťou o MLADÚ SLOBODU, Bamf poprel, že takéto čísla existujú. Bolo to o to viac prekvapujúce, keď Federálne ministerstvo vnútra potvrdilo zástupcovi lídra frakcie AfD, že približne 30% všetkých opýtaných žiadateľov o azyl príde letecky.

Ale na rozdiel od roku, federálna vláda teraz klasifikovala čísla ako tajné utajované veci „(VS) – len pre oficiálne použitie“. Je to nevyhnutné z hľadiska „štátneho blahobytu“.

Konkrétne to znamená, že Holm má povolené vidieť čísla na parlamentnom sekretariáte Bundestagu, ale nesmie ich zverejniť.

Ale to je presne to, čo AfD MP nechce akceptovať.

AfD kontroluje právne kroky

Tajomstvo federálnej vlády bolo úplne neprijateľné, kritizovalo politika AfD a požadovalo od ministra vnútra Horsta Seehofera (CSU), aby okamžite ukončil politiku blokovania a utajenia.

Nebolo to ani po prvýkrát, keď sa federálna vláda vyhýbala určitým témam alebo vysvetlila odpovede na tajomstvo, ktoré sa sťažovali Holmovi. Preto AfD skúma, ako by mohla legálne postupovať proti takýmto neodpovediam.“

https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2019/einreise-per-flugzeug-regierung-erklaert-fluechtlingszahlen-zur-geheimsache/

 

Kauzy si už všiml i americký server Infowars:

 

NEMECKÁ VLÁDA KLASIFIKUJE AKO TAJNÉ ČÍSLO „UTEČENCOV“ PRICHÁDZAJÚCICH LIETADLOM

„Nemecká vláda utajila počet „utečencov“ prichádzajúcich do krajiny lietadlom po predchádzajúcich údajoch, ktoré ukázali, že to bolo až 30%.

Myšlienka utečencov, ktorí riskujú svoje životy, aby utiekli z vojnou roztrhaných krajín, či už pozemnou alebo ešte nebezpečnejšou loďou, bola popularizovaná médiami.

Aspoň tretina žiadateľov o azyl, ktorí vstupujú do Nemecka, tak robí rýchlym letom.

Holm teraz požiadal ministra vnútra Horsta Seehofera, aby „okamžite ukončil politiku blokády a utajenia“ tým, že verejnosti oznámi skutočný počet utečencov prichádzajúcich lietadlom.“

https://www.infowars.com/german-government-classifies-as-secret-number-of-refugees-arriving-by-plane/

 

.

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5539814x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie