Založ si blog

Ako režim liberálov zomelie samotných liberálov

Teraz si to ešte predstaviť nevedia, lebo si myslia, že keď sú liberáli, ich to zomlieť nemôže, len neprispôsobivých pre liberalizmus.

Keď prenasledovali iných, bolo im to jedno, lebo veď im nič podobné nehrozí a komu hrozí, môže si za to sám, že nechápal myšlienky liberalizmu a bojoval proti nim.

Presne takto rozmýšľali aj prví komunisti. Nás predsa nikto odsúdiť alebo prenasledovať nemôže, len neprispôsobivých pre komunizmus.

Keď prenasledovali iných, bolo im to jedno, lebo veď im nič podobné nehrozí a komu hrozí, môže si za to sám, že nechápal myšlienky komunizmu a bojoval proti nim.

 

Zobudili sa až keď sami boli prenasledovaní a kritizovaní svojimi vlastnými pre ideologickú čistotu.

Aj teraz je čo ideologicky čistiť. Napríklad liberál Sulík, ešte pred pár rokmi liberál už podľa lepších liberálov nie je liberál a má si brať príklad z lepších a naozajstnejších liberálov. Stačilo, že bol kritický k niečomu, ani nemusel byť za vystúpenie z EU a už aj z toho bol obviňovaný, že pre kritiku je aj takto nebezpečný pre ten lepší liberalizmus.

 

Teraz máte ďalšiu ukážku, že už ani Nicholsonová, ešte pred pár mesiacmi liberálka, už nie je dobrá liberálka, ale nebezpečný človek, ktorého by liberáli podľa nich nemali voliť:

 

Pozor, kto kandiduje! Príď v sobotu 25. mája voliť, lebo sa europarlamentu dostane táto! S týmto sloganom a fotografiou kandidátky do EP Lucie Ďuriš Nicholsonovej (SaS) sa na voličov obracia Inštitút pre ľudské práva – Human Rights Institute. Podpredsedníčka NR SR sa voči tomu na sociálnej sieti ostro ohradzuje.

 

„Vraj som nebezpečná kandidátka do EP spolu s ľuďmi ako Uhrík a Mazurek. Len preto, že som si dovolila navrhnúť dobrovoľné bezplatné sterilizácie pre všetkých (vrátane mužov) po štyroch deťoch,“ píše na facebooku.“

 

Už aj ju priradili, zatiaľ len niektorí liberáli k nebezpečným ľuďom ako sú fašisti. Je obviňovaná z rasizmu voči Rómom, preto už nie je správna liberálka a vhodná do politiky.

 

Viete, čo to je?

To sa volá ideologické čistky ideologicky nevhodných ľudí.

 

A také ideologické čistky sa ani v socializme nezačali masovo diať zo dňa na deň, ale postupne, že komunisti neverili, že by sa mohlo vôbec také niečo diať. A keď sa niekomu stalo, že to takto postupne začínalo, nevenovali tomu pozornosť, veď sám ten človek si bol za to na vine a mne niečo podobné už hroziť nemôže.

 

Dnes ju len neodporúčajú voliť a len niektorí. Nabudúce, keď tomuto nikto nevenuje pozornosť, iný už nebude odporúčaný ani na voľbu do parlamentu na Slovensku alebo v iných krajinách. Potom zas iný a bude ich len viac a viac, už neurobí takú kariéru, ako by mohol a mal v svojej profesii. Ďalšieho a ďalších preto zas nezamestnaju, nevyšlú, nedostane sa k niečomu, odvolajú ho odniekiaľ, keby to už postupom času bolo ideologicky závadné. Tak sa dostaneme k prepusteniam z práce alebo k trestnému stíhaniu za nebezpečné názory v stále lepšej ideológii.

 

Teraz nech si povedia: Keď prišli po toho a toho, mňa sa to netýkalo… Keď prišli po toho, ani vtedy sa ma to ešte netýkalo… A keď obvinili z fašizmu aj mňa, už sa ma nemal kto zastať, že veď ja som bol vždy liberálom! 

 

A už sa dnes už len pre vás ukážková liberálka bráni:

 

„„Kto ma pozná, vie, že dennodenne bojujem za práva rôznych menšín: predkladala som návrh na registrované partnerstvá, bojujem za práva ľudí so zdravotným postihnutím, mám vlastné OZ Dajme radu, v ktorom pomáhame rodinám s nevyliečiteľne chorými deťmi a s operáciami v zahraničí,“ vymenúva svoje aktivity, pričom zdôrazňuje, že sa nikdy nebránila konštruktívnej kritike, ale toto je podľa nej naozaj nechutná účelová antikampaň.

„Nemám slov,“ konštatuje v statuse na záver.

 

No, teraz jej dosvedčte, že bola liberálka a nie je pre liberalizmus nebezpečný človek, ktorého by liberáli nemali voliť!

Kto sa ťa, Lucia, zastane? Rovnakí rasisti proti Rómom?

Prečo ti teraz nepomôže, že si predkladala návrh na registrované partnerstvá? Prečo sú zrazu málo tvoje aktivity? Prečo si zrazu ideologicky závadná?

Stále si myslís, že si za to môžeš sama a liberálom sa niečo také nemôže stať? A stále si myslíš, že sa v budúcnosti už takí ľudia, ktorým by si sa mala zodpovedať zo svojho liberalizmu, či je dosť čistý a naozaj liberálne uvedomelý, nenájdu? Keď už teraz sa našli?

Koho si ty podržala, že je stále liberál aj keď niečo z liberalizmu kritizuje?

Sulíka si v tom nepodržala, keď bol hnednúci polofašista, lebo spolu s tými, čo boli lepší liberáli od neho, bol pre teba tou neideologickou čistotou slonom v porceláne.

Dnes si so svojim rasizmom voči Rómom, tiež len slon v porceláne ideologicky čistejších liberálov Progresívneho Slovenska a rôznych aktivistov. A želaj si, aby nebolo ešte progresívnejšie a nezničilo ťa celkom, lebo aktivisti sa pretekajú v liberálnej uvedomelosti!

Vieš, čo si dnes môžu o tebe myslieť iní liberáli?

Že si za to môžeš sama. Rovnako si to mysleli aj komunisti o tých iných prenasledovaných.

 

Alebo ďalej to už učelové nebude?

 

Ale bude, Lucia, lebo je to boj o moc a liberalizmus sa stáva len prostriedkom, agendou, transparentom, prečo je tento boj o moc taký krásny. Je predsa liberálny!

 

Až natoľko liberálny, že aj liberáli už nebudú liberáli, ale fašisti a rasisti. A „najlepší liberáli“ budú uvedomelo vykonávať to, čo majú! Ten výkvet moci sa bude volať liberálna elita. Stači mlčať a súhlasiť a ďalej to už poznáme. Najuvedomelejší o tom nemusia diskutovať. Zarukou je ich uvedomelá čírosť, patričné vzdelanie v osvete a prístupové možnosti do takej elity. Za uvedomelosť! 

 

Aktuality:

 

Hon na Scrutona

https://www.aktuality.sk/clanok/685990/tyzden-v-kocke-daga-danisa-smer-ma-nakrocene-do-dochodku/

 

Máte konzervatívne názory? Dávajte si pozor, mohli by vás za to na sociálnych sieťach upáliť. Ako démona. A následne by ste mohli prísť o prácu.

Nie, toto nie je poplašná správa. Je to opis novej doby, ktorej tvár sa pokúšajú diktovať progresívni aktivisti.

Koncom týždňa bol odvolaný známy konzervatívny filozof Roger Scruton z poradnej funkcie pri britskej vláde. Previnil sa tým, že nemá „pokrokové“, ale silne konzervatívne názory. Kuriózne je, že bol odvolaný na základe manipulácií ľavicových aktivistov na sociálnych sieťach.

Scruton dostal ponuku na rozhovor pre ľavicový magazín New Statesman. Prijal ju. A vzápätí oľutoval. Autor rozhovoru najskôr účelovo vytiahol na Twitter neúplné výroky Scrutona, ktoré ho mali diskreditovať. Na ich základe a po vlne pohoršenia progresívcov na sociálnych sieťach bol Scruton odvolaný z poradnej funkcie. Autor rozhovoru vzápätí pózoval na Instagrame s fľašou vína a radoval sa, že zlikvidoval Scrutona. Neskôr fotografiu stiahol.

Scruton reagoval a zverejnil celú časť citovaného výrokuktorá preukazovala opak toho, čo mu podsúvali. Lenže – to už málokoho zaujímalo.Aktivistov predsa poburovali Scrutonove staromódne názory na národný štát a tradície a jeho kritika ľavicového progresivizmu. Skreslenie jeho slov bola len zámienka na online inkvizičný proces.

Tento prípad veľmi názorne ilustruje posun v dobe. Scruton bol z 20. storočia zvyknutý na to, že konzervatívci, socialisti a liberáli existujú vedľa seba, diskutujú, kritizujú sa, občas si aj nadávajú. No neznižujú sa ku „konečnému politickému riešeniu“. Teda k likvidácii, resp. odstráneniu súpera z verejného priestoru. Ešte k tomu na základe falošných obvinení.

 

Tu nejde len o Scrutona. Podobných prípadov je čoraz viac. Podozrivý (a bez budúcnosti) môže byť v akademickom a verejnom prostredí každý, kto je málo „inkluzívny“.

Tieto trendy sú nebezpečné.

Západná civilizácia si roky zakladala na slobode, tolerancii rôznych názorov. A na pluralite v politike, médiách, v akademickom živote. To bol jeden z kľúčových faktorov, prečo bola západná civilizácia evolučne taká úspešná. Západný svet stál na konkurencii (nápadov, ideí, tovarov, firiem, strán), na súťaži a na prirodzenom výbere toho naj z ponuky.

Princípy slobody, plurality, konkurencie a prirodzeného výberu boli v európskych dejinách obmedzované troma pokusmi o totálny (prípadne totalitárny) univerzalizmus: v stredoveku dogmatickým katolicizmom a v 20. storočí komunizmom a fašizmom.

Vyzerá to tak, že dnes sa formuje ďalšia odroda „majiteľov jedinej pravdy“, ku ktorej vraj treba – v záujme univerzálneho pokroku – prevychovať spoločnosť.

 

16.mája 2019

Už ani liberálka, ktorá predkladala návrh na registrované partnerstvá a môže vymenovať množstvo svojich aktivít pre liberalizmus, nie je ideologicky vhodná liberálka do europarlamentu a je tiež obvinená z rasizmu voči Rómom a teda z aktivít proti ideologickejšiemu liberalizmu!

https://www.facebook.com/ludskeprava/photos/a.379489745394423/2453314984678545/?type=3&theater

 

Zobuďte sa, liberáli, lebo takto vás zomelie vlastná strana liberalizmu, ktorú pomáhate budovať. Odstavia aj vás a aj vy budete rasisti a fašisti, keď bude medzi liberálmi boj o moc len v mene liberalizmu a novej totalitnej ideológie!

Nezačne sa to masovo, ale postupne, čo už dnes môžte vidieť. Čo ste u nás mohli vidieť na Sulíkovi, keď ho ideologickejší „havrani“ a progresívci obviňovali z hnednúceho fašizmu a u Nicholsonovej zas z rasizmu voči Rómom. Zas sa bude riešiť ideologický profil a bezúhonná morálna čistota požadovaných politikov a uvedomelých liberálov.

 

Za nepriateľov tohto všetkého budú vyhlasovaní všetci, čo budú nesúhlasiť alebo len kritizovať povinné nariadenia záväzné pre uvedomelých liberálov! Stanú sa len komunistami novej doby.

Neverte, že tento potenciál totality vo vašich liberáloch naokolo nie je! Všímajte si spôsob, akým sa dostávajú k moci. Nie diskusiami a osvetou, čo charakterizuje práve liberálov a ideu slobody človeka, ale vnucovaním, nátlakom a zastrašovaním, že kto s nimi nesúhlasí, je nepriateľom štátu, Európy, mieru a čistej ideológie. Pracujú na jej zavádzaní totalitnými spôsobmi a naopak okliešťovaním slobody jednotlivcov a národov. Liberalizmus je na to len zneužitý, ako ešte nepoužitá a nová vhodná forma pre transparenty ľudskosti. Bez citovej a príťažlivej manipulácie o ľudskosti to nikdy nešlo. Išlo to vždy s naivitou, že táto a takáto ľudskosť už nemôže byť zneužitá.

 

Denník N dnes – pod redakcia zodpovedá za obsah, ktorý je navyše exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov:

 

„Sulík je Kollár“

 

„Sulíkova náklonnosť ku Kollárovmu názoru na EÚ nie je prekvapivá. Ich výroky o migrantoch, Merkelovej či islame sú zameniteľné. Ešte vládnu len s pomocou predvolebných prieskumov!

Skúsme malý test, kto z nich povedal: „Prijať ako oficiálnu návštevu Merkelovú, to by sme ešte pochopili, ale dať jej najvyššie štátne vyznamenanie, oficiálne za rozvoj spolupráce so Slovenskom, Merkelovej, ktorá zaplavila Európu imigrantmi, moslimami, Afričanmi, to už je naozaj veľa!““

 

„Sulík je Kollár“ a Kollár je už neonacista. Už len dopovedať, že aj Sulík je už neonacista, ale progresívni čitatelia sa tento exkluzívny oznam už domyslia.

A preto aj tieto strany majú byť ako nacistické zničené. Nevyhovujú ideológii a dovoľujú si kritizovať pokyny z EU!

V SaS je predsedom neonacista a Nicholsonova je nebezpečná rasistka proti Rómom. A to ešte liberálni extrémisti neprezliezli voľbami do parlamentu!!!

Ešte vládnu len s pomocou predvolebných prieskumov a prostredníctvom novinárov!

Stačí, aby ich už nepotrebovali do koalície a Blaha má pravdu, že ich „zožerú“ – zomelú samotní liberáli, ešte progresívnejší a poslušne uvedomelejší od nich.

Niečo na ideologické čistky sa vždy nájde, ako sa už aj našlo!

 

.

„Současný kyjevský “buck-passing”, jak ukázala na příkladu korejského “buck-passing” 49/55 nedávná tchajwanská srovnávací studie, nelze tak snadno odvrátit, ani převrátit, jako mnichovský, protože o jeho průběhu rozhodují jen supervelmoci. „

16.03.2024

„Ale mini-mocnosti se z něj mohou pokusit vyvlíknout obětováním dostatečného množství spojeneckých pidi-zemí!“ Veľmi zaujímavý rozbor, na ktorý vás chcem upozorniť: Macronův plán – zopakovat 15.březen 1939! Profesionální historik Petr Fiala včera dokázal, že nerozumí ani historii! „Petr Fiala, profesionální historik, [...]

59 progresívnych politických aktivistov zo SME, 58 z Denníka N a 19 z Aktualít podpísali, že chcú mať svoju progresívnu RTVS slúžiacu jednej politickej strane, kde o jedinej progresívnej pravde nebudú s nikým iným diskutovať!

15.03.2024

A vraj je to vyjadrenie novinárov! Dohromady je ich 137 SME + Denník N + Aktuality A ešte zohnali 76 z iných, že sú to akože novinári a nie politickí aktivisti presadzujúci u nás jedinú politickú stranu Progresívne Slovensko za stratu veta a zapojenie sa do tretej svetovej! Nikto tam nie je napríklad z Pravdy alebo z bulváru. Asi bulvárni sa nechcú zapojiť do tretej [...]

Niektorí ľudia teraz popierajú mierové dohovory v Istanbule, že Ukrajina nechcela vojnu, dokonca ani Zelenskyj!

14.03.2024

„Ukrajina sa napríklad zriekla členstva v NATO.“ „Mal som dojem, že sa nič nemohlo stať, pretože o všetkom ostatnom sa rozhodovalo vo Washingtone,“ uviedol Schröder pre Berliner Zeitung.“ – Tak bola Ukrajina slobodná od USA! „Niektoré štáty NATO chceli pokračovanie konfliktu na Ukrajine, aby oslabili Rusko.“ „Len mesiac po [...]

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Tádž Mahal, mReportér

Jeden z novodobých divov sveta, ktorý stavali viac ako dvadsať rokov. Majestátna stavba je považovaná za symbol Indie

19.03.2024 05:00

Nášmu mReportérovi sa podarilo zachytiť pekné zábery priamo z Indie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,462
Celková čítanosť: 5509839x
Priemerná čítanosť článkov: 3769x

Autor blogu

Kategórie