Založ si blog

Ako sa môžte brániť pred náboženskými fanatikmi – teroristami a lokajmi „politickej korektnosti“

Keby sa ľudia vedeli brániť účinne, aj by sa ubránili, ale neubránia sa, lebo skĺzajú do extrému.

Pokiaľ poviete a jasne oddelíte náboženstvo od radikalizmu, nikoho nehádžete do jedného vreca, nesúhlasíte len s radikalizmom. Neskĺznete do extrému, aby vám vytkli, že niečo máte proti nejakému náboženstvu, proti nejakej viere a že sa dopúšťate paušalizovania. Vy to všetko uznávate, beriete, nesúhlasíte len s nebezpečnou radikalizáciou, ktorá neuznáva základné ľudské práva, na čo máte plné právo, dokonca povinnosť na to upozorňovať, keď sa porušujú!

 

Keby sa tohto boli držali Európania, nebolo by im možné nič vytknúť. Nebolo by možné vytknúť žiadnej kritickej opozícii, že niečo porušuje, s niečím humánnym nesúhlasí, naopak, len sa dôsledne dožaduje všetkých humánnych princípov, včetne dodržiavania základných ľudských práv.

 

Ale kritická opozícia v Európe, ktorá oprávnene kritizuje zlú migračnú politiku, (Že bola zlá, to už dnes priznávajú aj liberáli.) skĺzla do extrému odsudzovať náboženstvo islamu a hádzať všetkých moslimov s ich vierou do jedného koša. Presne tým dala do rúk liberalizmu zbraň a dôvod, prečo budú tieto námietky zamietnuté a zhodené zo stola ako extrém, ktorý žiada zakázať náboženstvo islamu a ohrozuje všetkých moslimov, ktorí sú už desaťročia v Európe.

Ako extrémisti budú prenasledovaní, zakazovaní, cenzúrovaní, nevypočutí, súdení, pretože dožadovaním sa kolektívnej viny a kolektívnej zodpovednosti moslimov, razia cestu len k občianskym vojnám v Európe.

 

Prečo títo extrémisti nikdy nerozmýšľajú nad dôsledkami toho, čoho sa dožadujú?

 

1. V prvom rade sa dožadujú, aby bol islam v Európe zakázaný ako zločinecká ideológia. Predstavujú si, že sa dá miliónom moslimov zakázať ich náboženstvo a už ani o chlp ďalej nerozmýšľajú, čo by asi tak moslimovia v Európe robili, keby im niekto zakázal ich náboženstvo.

Ak ste to niekto premysleli a domysleli, kľudne môžte písať, ako by to malo podľa vás vyzerať a ako by potom nenasledovali občianske vojny, čo by nasledovali.

Či máte o tom predstavu, že by Európania chytali moslimov a násilne ich vyvážali z ich obydlí, kde bývajú aj niekoľko generácií. A kam?

A to všetko by sa podľa vás zaobišlo bez násilia?

 

Napriek tomu sa stále tohto ľudia dožadujú, ale nikto neporozprával, ako by to malo vyzerať, len že toto CHCE!

 

2. Ak už niekomu došlo, že islam sa v Európe nedá zakázať a nežiada, aby boli moslimovia, čo sa nevzdajú svojej viery, niekam odvážaní alebo za to zatváraní, aj tak sa stále dožaduje, aby islam bol označený ako nejaká zločinecká ideológia.

Premysleli ste to a domysleli?

Ak by bolo niečo také vyhlásené, nebolo by to možné v Európe tolerovať a bolo by už nielen nutné, ale povinné zakročiť a to rovnako, ako v bode jedna a sme znova tam, kde ste to už nedomysleli a teda dorozprávajte, aké občianske vojny by ste tu kvôli tomu chceli? Či potom by ste sa už zatvorili doma a nech ich odsťahujú brániacich sa, bez vás?

 

3. Povedzte mi, čo vlastne chcete, keď chcete, aby islam bol vyhlásený za niečo agresívne a zločinecké? A myslite pri tom aspoň tri kroky dopredu, teda ako by ste organizovali občianske vojny a vzájomné vraždenie, ktoré by nastalo?

 

4. Ak sa viete domyslieť až sem, tak ste možno už pri niečom konštruktívnom, ako riešiť LEN RADIKÁLNY ISLAM, teda len radikálov.

 

5. Ak chcete riešiť niečo radikálne, musíte to najprv od neradikálneho odlíšiť. Ak to odlíšiť neviete, zas ste na bode jeden a môžte riešiť len občianske vojny!

A to keď sa nevolá extrémizmus, ako to voláte?

 

 

A je potrebné dodať, že extrémisti preto nič nedosiahnu?

 

 

Rada by som niekedy písala, aj keď doteraz to nikoho nezaujímalo, že ako sa to dá riešiť konštruktívne a bez občianskych vojen, aby ste aj niečo dosiahli. Ale to aj tak všetci ignorujú, akékoľvek konštruktívne riešenia. Ignorujú to politici, bežní ľudia a aj alternatívne médiá. Stále sú len na prvom bode alebo ako takých extrémistov zakázať a zastaviť zas z opačnej strany.

Mám si vybrať, či držím palce tým, ktorí to ženú len na občianske vojny alebo držím palce tým, ktorí ich chcú umlčať.

Ani jedným. Som za konštruktívne riešenia, ktorými sa dá predísť občianskym vojnám a zlej migračnej politike, ktorá je naozaj zlá. A to znamená kritizovať aj jednu stranu, pre nezmyselné extrémne riešenia a aj druhú stranu pre umlčiavanie oprávnených kritických výhrad.

Že si tú oprávnenú kritiku extrémisti sami ničia už v zárodku, za to ja nemôžem.

 

A preto, že sú výhrady voči zlej migračnej politike zlé a nedomyslené, preto budú všetky opozičné kritické strany infiltrované a zničené zvnútra (čo ešte len uvidíte). Svojim extrémizmom a nedomyslenými riešeniami nerazia cestu ničomu konštruktívnemu, iba svojmu zániku a to pre hrozbu občianskych vojen.

V tomto zmysle ďakujem všetkým extrémistom (samozrejme ironicky), že kvôli vám umlčia nás všetkých, čo sme mali oprávnenú kritiku a oprávnené požiadavky.

Keď vám zničia všetky opozičné strany (v celej Európe) a všetkým kvôli vám zavedú cenzúru, už nebude nikoho, kto by sa mohol ozvať. Tak skončí extrém, v opačnom extréme a pre nás všetkých.

 

Píšu o tom aj české alternatívne médiá (link neuvádzam, keďže kritizujem obidva extrémy):

 

„A proces je brzděn i strachem politiků z voličů, kteří by migraci a otevřené vítání černochů a muslimů neakceptovali. Takže je potřeba přitlačit na pilu, vytvořit domnělou válku mezi křesťany a muslimy, aby lidé měli strach a souhlasili se zákony, které mají šlápnout na krk všem odpůrcům migrace, všem tzv. xenofobům a rasistům, kteří nemají rádi muslimy a černochy.

Za současné klidné situace je to politicky neprůchodné, ale jakmile se Evropa stane centrem náboženské války mezi křesťany a muslimy, i když jednotlivé útoky budou inscenovat tajné služby v čele se CIA a Mossadem, tak najednou už veřejnost nebude namítat nic proti zákonům proti kritice migrace, ani proti zákonům na zákaz držení zbraní.

Bombové útoky na Cejlonu jsou pouze divadelní scénou a obrazem, který předchází dalším obrazům, ve kterých bude vykreslována válka mezi křesťany a muslimy. K útokům se budou hlásit různé skupiny, ale všechny budou řízeny tajnými službami Izraele a USA. A všichni “partneři” Izraele a USA se na tomto spiknutí už podílí, dokonce za to dostávají ocenění a medaile, za spolupráci, které si přebírají v Langley.

Jak dojemné, jak účinné a jak efektivní. Terorismus se stává de facto novým procesem řízení na jakési prioritě, která nezapadá do 6. priority, protože terorismus není pravá válka. Je to totiž priorita řízení davů pomocí strachu a následně zákonů, které by bez terorismu nikdy přijaty a akceptovány nebyly, např. Patriot Act v USA omezující občanská práva by nikdy v USA neprošel kongresem bez 11. září 2001. Řízení procesů pomocí terorismu je proto úplně nová priorita řízení, můžeme říct 7. priorita, tedy Priorita strachu.“

 

Len zdanlivo to s touto témou nesúvisí, ale aj takáto kritika bude potom umlčaná a označená za extrémnu. Zomelie to aj samotných liberálov, keby ešte chceli niečo kritizovať, čo si dnes málo liberálov uvedomuje, čomu vlastne napomáhajú a kam až bude siahať „politická korektnosť:

Slovenské WikiLeaks

https://nazory.pravda.sk/dnes-pise/clanok/509714-slovenske-wikileaks/

„Za zverejňovanie týchto informácií má byť Assange vydaný a súdený v USA, kde mu potenciálne hrozí trest smrti. Veľká Británia to nesmie dovoliť. Za svoju existenciu WikiLeaks doteraz neprehrala žiaden súd, žiadne zo správ, ktoré publikovala, neboli falošné, nepodložené správy ani klamstvá. Do väzenia by teda rozhodne mali ísť tí, ktorí zločiny spôsobili, nie tí, ktorí o nich informujú.

(Alena Krempaská, ľudskoprávna aktivistka 23.04.2019)

 

.

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Lipšic tam povedal: „Myslím si, že každý človek si urobí na to názor sám! „

27.03.2024

Nemám rada nespravodlivosť. A to až tak, že keď moja najväčšia opozičníčka na SME nyrra, ktorá bojovala za tábor náboženských fanatikov, mala pravdu a iní na ňu nespravodlivo útočili, nedalo mi to a postavila som sa na jej stranu. Práve vtedy, keď na ňu najviac útočili a mohla som byť škodoradostne ticho, nedalo mi to, že má pravdu a postavila som sa na jej stranu, [...]

korčok, pellegrini

Prezidentský duel Korčok – Pellegrini. Kampaňa nabrala na obrátkach. Môžeme čakať ešte nejaké prekvapenia?

28.03.2024 12:00

Prvý duel prezidentských kandidátov Korčoka a Pellegriniho odvysiela Rádio Slovensko a RTVS:24.

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31, aktualizované: 11:55

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,474
Celková čítanosť: 5517462x
Priemerná čítanosť článkov: 3743x

Autor blogu

Kategórie