Založ si blog

Tu vôbec nejde o kradnutie Smeru!

Áno, rezignujte. A prečo sa SME neteší?

Nehovorili, že chcú oslabenie Smeru a netvrdia, že to oslabí Smer?

A vidíte, nechcú oslabenie Smeru! (alebo chcete dlhý článok s dôkazmi? Ale potom nepíšte, že vám dlhé s dôkazmi a citáciami vadia!) Boja sa, že sa Smer oslabí, tak ako im naozaj záležalo na tom, aby Smer nekradol a bol oslabený?

Nijako, ako stále píšem, je to oblb, že tu vraj ide o to, aby Smer nekradol. Oni nechcú oslabenie Smeru, že tým Smer stratí, keď stratí Lajčáka. Oni chcú svoje politické ciele, za ktoré sú platení a ktoré im plní aj Lajčák. Veď Lajčák s nimi spolupracuje ako Bugár, Kiska. Nie SaS, Lajčák!

 

Prestaňte ľuďom klamať, že chcete oslabiť Smer! Prestaňte si vymýšľať, že vás tu zaujímajú zlodejstvá. Vás zaujímajú len spolupracujúci kolaboranti a toto tu je len oblb pre demonštrácie zvrhnutia nepohodlných pre tieto servilné politické ciele – že vraj vám Smer vadí, lebo kradne. Nevadí!

Keď spolupracuje, tak nevadí. Tak tu netárajte, že „aby Smer nekradol“.

Áno, nech dá demisiu a liberálkovia nech si za Smerom trhajú vlasy.

No snáď to prežijete, keď Smer tak strašne o Lajčáka oslabí.

.

Im nevadí Smer, im primárne nevadí, že kradne, ich zaujíma len kolaborácia pre ICH ciele za ktoré sú platení. A preto im nevyhovovala a nestačila SaS. Lebo tu vôbec nejde o kradnutie Smeru. Tu ide len o politické smerovanie a všetky zlodejstvá sú len výhovorkou pre demonštrujúcich, aby chceli byť komparzom nových politických strán s týmto smerovaním.

.

Ak nestačilo, mám už pripravené citácie, ale to bude dlhé. Stačí povedať, dám si námahu, ako sa boja, že oslabí a ako zbožne dúfajú v Lajčákavaši kiskoidi a moji liberálkovia.

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25, aktualizované: 08:29

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5550351x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie