Založ si blog

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu.

 

Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a hrozila by im mobilizácia, hľadali by únikové cesty ako ujsť.

Predstavte si, že máme vládu, ktorá sa chcela dohodnúť o mieri, ktorá súhlasila, že radšej teda nechceme byť v NATO s čím by väčšina ľudí súhlasila, ale prišli by k nám politici od západu a povedali, žiadne také, musíte bojovať! Teda by zrušili tieto mierové jednania, že radšej nechceme byť v NATO a nútili by nás bojovať. Kto by mohol, ten by ušiel a kto by na to nemal, ten by musel bojovať aj proti svojej vôli.

 

Zomierali by sme, prinucovaní k hrdinstvu a volali by nám na slávu! Čo by ste k takým ľuďom cítili, čo vás k tomu nútia?

Vy si myslíte, že lásku za pomoc? Keď vy bojovať nechcete a nútia vás k tomu?

 

600 000 bojaschopných mužov z Ukrajiny ušlo. Tým vám odpovedali na otázku, či stoja o vaše volanie na slávu! 

Nestáli o vaše volanie a nestoja o vaše peniaze na zbrane, lebo milší im je život a mali na to, aby z toho ušli. Doslova mali na úplatky, aby ušli a na to potrebovali peniaze! Tie peniaze – úplatky im zachránili život. Tá rieka, ktorou sa pokúšali ujsť tí chudobní, čo nemali na úplatok, aby si zachránili život, volajú rieka smrti. Lebo mnohí sa aj utopili, keď sa ju pokúšali preplávať. Potešili by sa viac peniazom na úplatok, keby si životy mohli vykúpiť. Kto by takému človeku nedal peniaze, keby na takých bola zbierka, to by sa mi zdalo strašné. Aj keby som nemala, takému človeku by som prispela, čo si chce zachrániť život. Neprispela by som k donucovaniu ľudí ísť na smrť. Preto sa aj pomáhalo tým, čo utekali pred vojnou! To bolo pochopiteľné, veď všade na zemi sú doma a nemôžu za vládu, ktorá ich núti do vojny.

 

Vy by ste tiež chceli ujsť, chceli by ste pomoc na útek! Nechceli by ste, aby vás pomáhali naháňať a ich cynizmom a ľahostajnosťou k vašej smrti by bolo volať vám na slávu, keď vás naháňajú len ako dobytok.

 

Pritom títo cynickí ľudia ignorujú fakty o Ukrajine, že väčšina z nich už nechce bojovať. Haló! Neignorujte fakty, ten prieskum robili Američania, nie Rusi, že Ukrajinci nechcú bojovať a radšej chcú žiť ako vy! To len ich poslušná vláda chce bojovať, presne tí ľudia v nej, ktorých na smrť nenaháňajú! Komu teda voláte na slávu? Tým zbabelcom, čo na smrť naháňajú len iných?

 

Pritom títo cynickí ľudia ignorujú aj ďalšie fakty o Ukrajine, že im už zomrelo toľko vojakov, že každé predlžovanie vojny znamená naháňanie zas ďalších na smrť a teraz už aj ženy. Haló! Neignorujte fakty, že naháňajú stále ďalších a ďalších a správy z bojov, že nemá ich kto a na čom ranených odvážať! Že zomierajú stále v ťažších a ťažších podmienkach, keď ich vláda vrhá do vopred prehratých bojov.

Je to hrôzostrašne neľudské posielať ich na takúto smrť a navyše celkom nezmyselnú, lebo ignorujete ďalšie fakty, že Ukrajina nemôže vyhrať!

 

Teraz rozhodujete, teda, keď si myslíte, že ešte o niečom rozhodujete, či po prehru Ukrajiny zomrie ešte viac obetí a len pre vaše nezmyselné volanie na slávu za to, čo vôbec nechcú a čo by ste nechceli ani vy! Rozhoduje sa len o počte obetí!

 

 

Keď USA nedodajú takú pomoc, akú sľubovali – až po výhru Ukrajiny, tak prehrajú a vaše príspevky zvyšujú len počty obetí, lebo na výhru to nestačí! A USA tú pomoc nedodajú, lebo nechcú svetovú vojnu a ohroziť sa. A vedeli to dopredu, keď Ukrajincov klamali, že až do ich výhry.

Vedeli, že im stačí Rusko LEN oslabiť a za toto len budú zomierať Ukrajinci.

 

Na konci vášho snaženia stojí len počet – o toľko viac obetí zomrelo! 

 

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

 

O čo skôr sa ich vláda dohodne na mieri, o to viac Ukrajincov bude žiť!

 

 

To sú fakty! USA vedia, že táto vojna je prehratá a preto sa už nechcú na tom podieľať a mať z toho hanbu. Preto potupný koniec LEN oslabovacej vojny hodili na krk iným.

A tí sa hanbia tiež a myslia si, že to zakryjú nejakou zbierkou, ktorá na výhru ani záchranu pred prehrou nestačí! Okrem munície, ktorú ani nevedia zohnať, nemajú ani na zbrane pre tú muníciu a ani tých, čo by s ňou bojovali!

Zakrývajú len koniec a že sa na LEN oslabovacej vojne podieľali. Za ktorú Ukrajinci zaplatili životmi a zaplatia ešte väčšími územnými stratami akokeby im neboli prekazili mierovú dohodu, že teda nebudú v NATO.

 

 

A doslova len hlupáci im pomáhajú túto ich hanbu zakryť tým, že stíhajú zvýšiť počty obetí!

Tie peniaze na zbrane, čo nestačia a ani len na muníciu, ktorá už nie je, každý deň udržujú v chode popravisko na ďalšie životy!

Každý jeden z nich nahnaných na zbytočnú smrť, je niekoho synom, čo týmto bezcitným hlupákom nič nehovorí! 

 

 

A ešte sa títo bezcitní hlupáci pýtajú, čo to svedčí o charaktere iných?

Len to isté, čo o ich charakteroch svedčilo, keď podľa vás chceli topiť migrantov! 

Máte len novú debilnú propagandu a tentoraz už o životoch nahnaných na zbytočnú smrť!

 

 

iDnes 17.4.:

 

Otázka: Je premiér Fiala psychopat, který chce jaderný konflikt ?

 

„Poslední dobou přemýšlím nad jedním paradoxem. Nemalá část politiků, nejen v Čechách nevyjadřuje vůbec žádnou lítost nad statisíci mrtvými Ukrajinců a Rusů. To je právě jeden ze základních znaků psychopatů, totální absence empatie

Další znak psychopatů je, že všechny oponenty démonizuje a nerespektuje. Vše možně pomlouvá a neuznavá je jako také lidi. A jde za svým cílem přes mrtvoly. A je mu nakonec úplně jedno, kolik ublíží druhým, ale i svým blízkým a nakonec i sobě. Psychopatie nemá logiku, je to bezdůvodné, nesmyslné zlo.“

 

Áno, myslím si, že Fiala a mnohí ďalší politici sú psychopati. Zvlášť medzi politikmi je veľa psychopatov.

Taktiež medzi progresívnymi novinármi.

 

 

Chmelár dnes:

 

„Včera som obedoval s filmovou producentkou a vdovou po našom najslávnejšom režisérovi Deanou Horváthovou-Jakubiskovou. Pristavila sa pri nás známa herečka maďarského pôvodu (jej meno neuvediem, aby som jej neuškodil) a porozprávala nám, ako má strach povedať svoj názor pred svojimi aktivistickými kolegami. Pred pár dňami mi volala iná známa pani, ikona slovenského herectva, rozhorčená z toho, že v Činohre SND premiérujú novú hru, v ktorej citujú Fedora Gála, Ivetu Radičovú atď., že v tom odmietla účinkovať a že to musím vidieť, lebo taký úzkoprsý politický agitprop od päťdesiatych rokov na našej najvýznamnejšej divadelnej scéne ešte neuvádzali. Mnohí ľudia už prestali chodiť do divadla, lebo nemôžu uveriť tým progresivistickým tribúnom ich postavy. Čo sa to deje s našimi hercami?…“

 

 

Len to isté, čo v socializme – boja sa, že prídu o prácu a skončia ako nacisti, keby neposlúchali! 

To je celé tajomstvo ich zrazu debilnej morálky. Intelektuálna elita je najľahšie vydierateľná!

A tak to bolo aj v Orwelovi! 

 

 

 

Nie, o morálke nesvedčia len niekoho pekné slová, keď ignoruje fakty, že Ukrajinci chcú koniec vojny!

Ukrajinci nie sú ich vláda, čo na smrť nepôjde. Rovnako ako Slováci nie sú len ich vláda!

 

 

Ministra Tarabu rozhnevali otázky novinárov o zbierke na muníciu pre Ukrajinu

 

 

 

Rovnako mali krajšie reči náboženskí fanatici pri potratoch!

Ale ich zdanlivo pekné slová nesvedčili o morálke!

 

A rovnako to bolo pri migrantoch, že len zdanlivo pekné reči nesvedčili o morálke!

 

 

Všimnite si slová neempatickej hlupane, ktorá prispela preto, aby to zmiernilo jej HANBU!

Áno, táto nezmyselná zbierka, ktorá neodvráti prehru Ukrajiny, má len nezmyselne zmierniť HANBU, že sa tu Ukrajine naozaj nepomáhalo a celé to bolo len divadlo na pomoc LEN oslabovacej vojny!

A za toto „zmiernenie hanby“ majú zomierať ďalší Ukrajinci, lebo nie sú schopní ukončiť nezmyselné zomieranie!

 

 

 

 

 

Medzi sebou si môžete hrať divadlo na morálku ako náboženskí fanatici!

 

Nezáleží na tom, ako to znie, ale čo to znamená v dopadoch!

A preto, ja som proti zákazu potratov.

Som za interupčnú tabletku.

Som proti prijímaniu neprispôsobivých migrantov, ktorí neuznávajú ľudskú rovnoprávnosť.

 

 

A je mi celkom jedno, či ma preto náboženskí fanatici budú volať vrahom alebo progresívni fanatici nacistom. 

Pre mňa sú to úplne rovnakí hlupáci! Akurát tí náboženskí neposielajú iných na smrť! To je medzi nimi dosť veľký rozdiel!

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Nożykova synagóga

Na varšavskú synagógu hodili tri Molotovove koktaily. Duda aj Sikorski útok odsúdili

01.05.2024 19:30

Izraelský veľvyslanec v Poľsku Jakov Livne uviedol, že "nehorázne antisemitské útoky ako tento nemožno dnes tolerovať".

Výstava / Ruská propaganda / Tank / Abrams M1A1 /

Moskva vystavuje západnú vojenskú techniku ukoristenú v bojoch na Ukrajine. Skvelý nápad, komentoval Peskov

01.05.2024 18:30

Rusko kritizuje dodávky západných zbraní a vojenského vybavenia na Ukrajinu a považuje ich za dôkaz priameho zapojenia NATO do konfliktu.

Robert Fico v ZKW Slovakia s. r. o.

Nočná práca prináša zdravotné riziká a nízke ohodnotenie: Fico vyzval zamestnávateľov na zmenu

01.05.2024 17:15

Slovensko dnes síce oslavuje aj dvadsiate výročie vstupu do Európskej únie, Fico si to však chce pripomenúť až vo večernom galavečeri a sľubuje zásadný prejav.

Polícia / Šerif / Sheriff /

Polícia zasahovala proti demonštrantom na viacerých univerzitách v USA. Zadržala desiatky osôb

01.05.2024 17:08

Demonštranti v priestoroch týchto inštitúcií vyjadrujú nespokojnosť s vojnou v Pásme Gazy medzi Izraelom a hnutím Hamas.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5559826x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie