Založ si blog

Lukáš Onderčanin môže slúžiť Kremľu

Služba Kremľu

 

„Zláka Orbán Fica? Patrioti chcú meniť Úniu, môžu slúžiť aj ruským záujmom“

 

 

Nielen Onderčanin, ale všetci títo progresívni novinári slúžia Kremľu tým, že odrádzajú občanov od toho, aby ich volili.

 

Kto si ich prečíta, zdesí sa a radšej volí nejakú inú stranu, ktoré potom títo politickí aktivisti (novinári) volajú „nacisti alebo krajná pravica“ za to, že ich nikto nechcel zvoliť až do vlády!

Sem-tam sa niekto fanatický nájde, ale tak hromadne, že pokope, len v Bratislave, kde sa sústreďuje inteligencia, ktorú majú čím vydierať, že inak budú „dezoláti a krajná pravica“!

 

Takto funguje najsilnejšia „proruská propaganda“ na Slovensku, že aj ten, kto Rusko vždy nenávidel alebo ho vôbec nezaujímalo, radšej je aj krajnou pravicou! A neodradí ho ani keby bol dezolát, ak nie je umelec, čo by si už prácu nenašiel.

 

Ani samotní Rusi a všetky ich ruské weby, by nedokázali získať toľko voličov pre Smer a inú „krajnú pravicu“, ako keď sa stanete čitateľom progresívnych denníkov a ich vízií o slobode! 

Keby ich nebolo, možno ani ja Smer nevolím!

 

Ale v tomto článku nikomu do nacistov nenadávajú, tak tu nie je diskusia pohoršovania sa nad chamraďou. Presunuli sa tam, kde tento magnet je a čo by si skôr prečítal aj Cintula – k Havranovi, lebo ten rozoštvával dnes alebo k moralizovaniu nad KDH, že rakovina je horšia nálepka než nacista.

 

Konšpirácia z článku, lebo každý, kto nechce stratu veta a migračné kvóty alebo tretiu svetovú, slúži ruským záujmom:

 

„Patrioti budú slúžiť ruským záujmom tým, že budú podnecovať napätie a nedôveru vnútri EÚ, najmä pokiaľ ide o Ukrajinu. Rakúska FPÖ má formálnu dohodu o spolupráci s Putinovou stranou a Orbán je jediný premiér, ktorý v Rade neustále blokuje alebo spomaľuje rozhodnutia o pomoci Ukrajine,“ vraví Zgut-Przybylska, ktorá je aj spoluautorkou knihy o Rusku a krajnej pravici.

https://svet.sme.sk/c/23355626/zlaka-orban-fica-patrioti-chcu-menit-uniu-mozu-sluzit-aj-ruskym-zaujmom.html

 

 

 

Dnes na SME rozoštvával čitateľov Havran. Ako inak? Hitlerom a nacistami!

 

Strašidelné posolstvo z devínskeho brala

„Politická teológia je v slovenskom prostredí ešte citlivejšia záležitosť. Krajinu riadili cez druhú svetovú vojnu farárski obdivovatelia Adolfa Hitlera a bolo by teda namieste očakávať od cirkevných predstaviteľov istú zdržanlivosť a schopnosť nepripustiť napríklad to, čo zaznelo na devínskom hradnom vrchu.“

https://komentare.sme.sk/c/23355348/intronizacne-bluznenie-na-devine-pise-michal-havran.html

 

 

Ukážka, že čitatelia pochopili text:

 

„pod toto sa podpisujem. Slovensko sa stava fasisticko-bolsevickym statom. Zastavme to!!!“

 

„Tu nejde o nejakých „farárikov“, ale o vysokých cirkevných hodnostárov, ktorí sa tej trápnej maškarády zúčastnili, ale po jej skončení zostali ticho. Nikto z nich sa neozval a neprotestoval proti tomu, že fico kresťanstvo a odkaz Cyrila a Metoda hrubo zneužil na to, že verejne šíril strach a nenávisť voči tým spoluobčanom, ktorí chápu progresivizmus nie ako úpadok, ale ako nevyhnutný pokrok.“ 

 

 

Tento druhý čitateľ pochopil ich včerajšiu lekciu, že Fico nekritizoval ideológiu, ale robil Šimečku ako Havran!

 

Len u Šimečku a Havrana ABCDE –  všetci novinári sa to volá čakanie na nacistov „s otvoreným náručím“, teda s láskou!

 

 

 

Šéfredaktorka SME ma dnes rozosmiala, že vznikol krúžok pre priateľov Ruska! Toto bolo ozaj vtipné a keď sa nasmejem, nedokážem ich nenávidieť. To ako keby ste chceli nenávidieť šimpanza na žeriave, o ktorom si uvedomujete, že stláča páky náhodne a nevie, čo tým bágruje.

 

Patrioti chcú spraviť Európu zase veľkou tým, že ju rozložia

 

„Vznikol krúžok pre priateľov Ruska.

 

iní sa aj zadarmo predbiehajú s jeho štátnou propagandou v pretláčaní príbehov o tom, ako NATO dotlačilo Rusko do kúta a to muselo zaútočiť na Ukrajinu.

Nepriatelia európskej súdržnosti a spolupráce budú spolupracovať. Napríklad v útokoch na spoločnú zahraničnú politiku Únie, na kritériá pre právny štát a slobodu tlače.

Spája ich to, proti čomu Európska únia toho času vznikala.“

https://komentare.sme.sk/c/23355609/patrioti-chcu-spravit-europu-zase-velkou-tym-ze-ju-rozlozia.html

 

 

Ako píšem, najväčší krúžok „priateľov Ruska“ vznikne tým, keď ich budete čítať!

 

 

 

 

Lukáš Onderčanin môže slúžiť Kremľu. Môže, ale už nemusí! 

 

 

Ale však to na vás už z titulky pôsobí tak, že aj chce Kremľu slúžiť?

 

To máte ich manipulatívnu metódu už v praxi, ako šíria konšpirácie už v titulkoch!

 

 

 

.

Dnešný článok Sama Marca zo SME a vymenila som v ňom len meno Šimečka za Šimkovičovú!

15.09.2024

Progresívni novinári nateraz melú z posledného (bez majdanu sú nasucho), lebo píšu univerzálne hlúposti, ktoré sa dajú ľahko otočiť. Ak sme si my uvarili čaj a odhodili vrecko čaju do smetného koša, tak oni si ho prevaria a univerzálne použijú aj na svoj čaj, akoby nám tu celé mesiace neodvolávali Šimkovičovú! A zrazu, keď sa to stane Šimečkovi, píšu [...]

Vyššia morálka Trubana a „šimečkovcov“ v PS

15.09.2024

Tá sa asi týka len naháňania Ukrajincov na smrť. Čo myslíte, ako by ju uplatnil sám na sebe, keď pri daniach podvádza a vie ako sa vyhnúť plateniu daní? Čo by urobil, keby on mal byť mobilizovaný? Myslíte si, že by v súlade s vyššou morálkou neušiel? Zachoval by sa inak ako pri platení daní a neušiel? Alebo by znova vedel [...]

Už dva roky ich charakterizuje toto video o Morozovovi: Udej mámu, posílíš mír?

14.09.2024

Mikloško, ktorý vraj trčí vojnovým štváčom zo …. To, čo stvárajú náboženskí fanatici po voľbách mnohých prekvapilo. No KDH nikdy nezaujímalo kresťanstvo, ale ako využiť kresťanstvo v politike a získať voličov medzi veriacimi. Celé ich kresťanstvo bol vždy boj proti ženám v núdzi z ktorých značná časť (podľa štatistík prípadov) [...]

Rakúsky kancelár Karl Nehammer

Záplavy odplavili aj morálku? Rakúsky kancelár vyzval pre povodne na pauzu v kampani, ale sám v nej pokračoval

16.09.2024 21:21

Nehammer argumentoval, že treba všetku energiu a pozornosť sústrediť na zvládnutie prírodnej katastrofy a pomoc tým, ktorých zasiahla.

most, Čadca

Nebezpečná voda sa valila aj Čadcou. Živel tam ohrozoval mosty, firmy aj rodinné domy

16.09.2024 21:00

Podobné povodne boli v metropole Kysúc zaznamenané v roku 1997, no viacerí miestni tvrdia, že ani vtedy živel nespôsobil také škody, ako teraz.

Devínska Nová Ves, Povodeň, Bratislava

Zničené budovy, cesty aj polia. Koľko budú stáť opravy? Slovensko čaká, kým odznie povodňová vlna

16.09.2024 20:00

Najhoršie sú na tom okresy v Bratislavskom samosprávnom kraji (BSK), ktorý bude zatiaľ potrebovať na opravy takmer tri milióny eur. Trnavský kraj odhaduje škody na niekoľko desiatok tisíc eur.

Europarlament / Europoslanci /

Leyenová predstaví zloženie eurokomisie. V europarlamente si pripomenuli vyčíňanie povodní

16.09.2024 19:57

Europoslanci sa spolu s predstaviteľmi eurokomisie zúčastnia na kľúčovej rozprave o pripravenosti EÚ konať v prípade prírodných katastrof.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,604
Celková čítanosť: 5698952x
Priemerná čítanosť článkov: 3553x

Autor blogu

Kategórie