Založ si blog

Ako boli českí liberáli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi, že takto sa nemôžu správať ľudia, čo sa hlásia k tomu, že patria na západ a do liberálnej spoločnosti!

Zaujal ma tento článok, ktorý upozorňuje na diskusiu českých liberálov, ako boli šokovaní slovenskými progresívnymi novinármi – ako tí komentovali voľby!

 

Keď si to video pozriete, tak uvidíte, že to, čo im vyčíta vládna koalícia alebo voliči vládnej koalície, im vyčítajú a sú z toho šokovaní ešte aj českí liberáli, ktorí vôbec nepodporujú Fica, ani Babiša, ale formu našich progresívnych novinárov vidia ako zaostalo primitívnu!

 

Že takto sa nemôžu správať ľudia, čo sa hlásia k tomu, že patria na západ!

 

Citujem:

 

„Nemúžeš se tvářit, že patříš na západ a do liberální společnosti, což tyhle lidi se takto tváří a si to o sobě myslí a pak používať výrazy, které rozhodne na západ a do liberální demokratické společnosti nepatří.“

 

 

Českí liberálni ľavičiari z Alarmu vysmiali elitárstvo slovenských hlavno-prúdových novinárov v debate o voľbách, schytali to Kostolný, Vašečka aj Šimečka st.

 

„Napriek tomu, že nie som fanúšik liberálnej ľavice, podpory cancel culture, progresivistickej ideológie a celkovo týchto záležitostí, ktoré sa k nám ťahajú zo západu ako „norma“, ale dokonca aj ľudia z tejto sféry pochopili, že tá slovenská forma progresivizmu, neoliberalizmu a pravicového liberalizmu je skutočne extrém, ktorý hraničí s elitárstvom a pohŕdaním celým národom ako takým.

Debatovali spolu liberálna ľavičiarka so silným sociálnym cítením Saša Uhlová, Jan Bělíček (moderátor) a v celku racionálny centrista Stanislav Biler.“

 

Deník Alarm

 

https://cs.wikipedia.org/wiki/Deník_Alarm

 

Saša Uhlová

 

https://cs.wikipedia.org/wiki/Saša_Uhlová

 

 

od 16 min. kritika slovenských progresívnych novinárov – ako analyzovali voľby. Z čoho som bola šokovaná aj ja.

 

Podľa nich by sa mali venovať inej práci než novinárskej a komentovaniu volieb!

 

 

Studio Alarm – Ovládl Slovensko Robert Fico?

 

 

 

 

 

.

Terorista – atentátnik na Fica je len obeť progresívnych novinárov

16.05.2024

Predstavte si psychiku ich radikálnych a sfanatizovaných čitateľov. Každý deň číta, že Slovensko skončilo, po voľbách už nevyjde slnko a dostane sa k moci Hitler a bude tu vládnuť najhoršie zlo na svete. Každý deň číta, že toto je svätá pravda, že nám tu vládne Hitler, ktorého zvolili nacisti a podľudia a keby toto monštrum zavraždil, ešte spácha [...]

Umelci v službách progresívnej sekty – vraždiť sa rozhodol básnik a spisovateľ!

15.05.2024

Viete, prečo majú na SME zakázanú diskusiu pod článkom na atentáte na Fica? Lebo vedia, že ich sfanatizovaní čitatelia by ho SCHVAĽOVALI! Tak si ich vychovali svojimi rozoštvávačskými článkami! Vedia, akých majú čitateľov, že aj toto násilie by schvaľovali na politický prevrat! Poznajú výsledok svojho snaženia, že ich čitatelia by ten atentát [...]

Bol to aj nadpis v Pravde, čo povedal český prezident Pavel!

14.05.2024

„12:40 Bolo by naivné tvrdiť, že Ukrajina dokáže v dohľadnej dobe úplne obnoviť kontrolu nad svojím územím. Rusko sa nevzdá oblastí, ktoré teraz okupuje. Najskôr je nutné vojnu zastaviť a potom začať vyjednávanie o budúcom usporiadaní. V televízii Sky News to povedal český prezident Petr Pavel. „Musíme byť realisti. Bolo by naivné tvrdiť, že [...]

Obit Buell Pulitzers

Sekundy paľby na Reagana sa podobali na streľbu proti Ficovi. Atentáty na svetoznámych lídrov: kto prežil a koho zabili?

16.05.2024 20:35

Podobne ako na Roberta Fica aj na Ronalda Reagana si páchateľ počkal pred budovou. Aj vtedy ochranka nedokázala zabrániť atentátu.

juraj c. strelec

Policajné hliadky a šokovaní susedia. Čo hovoria o atentátnikovi na Fica ľudia, ktorí ho poznajú

16.05.2024 20:00

Podľa zistení Pravdy amatérsky básnik z Levíc, ktorý päťkrát vystrelil na premiéra, svojím konaním poriadne zaskočil nielen svojich známych, ale aj rodinných príslušníkov.

drogy, metamfetamín, Sinaloa

Španielska polícia zhabala 1,8 tony metamfetamínu mexického kartelu Sinaloa

16.05.2024 19:07

Ide o historicky najväčšie zachytenie metamfetamínu v Španielsku a druhé najväčšie v Európe.

Čaputová, Pellegrini, Fico, vyhlásenie, atentát

Atentát ako dôsledok polarizácie? Nájdeme cestu k upokojeniu a nie k zhoršeniu situácie?

16.05.2024 19:00

Najvyšší čas zatiahnuť ručnú brzdu. Atentát na premiéra Roberta Fica otriasol spoločnosťou a jej súdržnosťou. Bude to pre nás budíčkom? Upokojujme napätie slušným dialógom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,504
Celková čítanosť: 5573255x
Priemerná čítanosť článkov: 3706x

Autor blogu

Kategórie