Založ si blog

„. . . a ty zhmotnený sen mnohých gayov skončíš na úrade práce skôr, ako kohút zakikiríka v jedno ráno. „

Už aj minister vnútra si všimol a vypočul zhodnotenie našich progresívnych novinárov od liberálov z Česka, o čom som písala predchádzajúci článok, že by si podľa nich mali radšej vybrať inú prácu, keď to robia len takto zaostalo primitívne:

 

Nie, voľby nerozhodli ľudia, ktorí nenávidia demokraciu, odkazuje minister novinárom

„Minister vnútra Matúš Šutaj Eštok svoj príspevok na sociálnej sieti najnovšie venoval liberálnym médiám. Reaguje aj na to, ako českí novinári hodnotia prezidentské voľby na Slovensku, na rozhovor s Ivanom Korčokom v Denníku N a zároveň liberálnym médiám posiela jasný odkaz

 

Včera som si vypočul podcast, v ktorom trojica českých novinárov hodnotí slovenské prezidentské voľby. Najviac boli šokovaní z toho, ako naše liberálne elity a médiá výsledok volieb zhodnotili: že vraj rozhodli ľudia, ktorí “nenávidia demokraciu”, pomaly nevedia jesť príborom a že sa netreba čudovať nikomu, kto chce zo Slovenska odísť.

 

Doplnil, že je potrebné sa zmieriť so základným pravidlom demokracie – že názor väčšiny sa rešpektuje. Bez toho, aby táto väčšina bola označovaná za ľudí, ktorí “nenávidia demokraciu”. “Aby vaši českí kolegovia nemuseli nad vašou prácou verejne krútiť hlavami,” zhrnul Šutaj Eštok.“

 

 

 

Jeffry Sachs tu nehovorí nič nové, čo by sme už dávno nevedeli:

Problém je v tom, že manipulovaní čitatelia progresívnych denníkov to nikdy nepočuli, lebo im to nenapísali a len cenzúrovali. Takže, nepoznajú žiadne dôkazy k týmto tvrdeniam, žiadne diskusie, kde sa tieto jednotlivé témy aj v zahraničí rozoberali a že nepoznajú nič z toho.

 

 

 

K našim voľbám o primitívnosti voličov Korčoka:

 

 

 

Dnes vám ukážem argumenty voličov progresívnej koalície a Korčoka. Nevybrala som si na to posledného primitíva, ale blogera zo SME:

 

 

Prehrali sme voľby dva krát za sebou vlastnými chybami a nie tým, že súper kašle na pravidlá.

https://blog.sme.sk/ivanmlynar/politika/prehrali-sme-volby-dva-krat-za-sebou-vlastnymi-chybami-a-nie-tym-ze-super-kasle-na-pravidla

 

 

1.“…..pretože nechcel ísť do áreštu“

 

Ľudia vládnej koalície to vidia tak, že opozičná vláda mala 3,5 roka, aby stíhala aj Fica a nič naňho nemali. Chceli ho odsúdiť nie za ekonomickú činnosť – zlodejstvá, ale za obviňovanie Kisku!

Mnohí preto aj nevolili Smer, lebo čakali, že teraz sa ukážu tie zlodejstvá Smeru a ako Fico kradol! A neukázalo sa nič!

Napriek tomu sa tvária akokeby nikdy nebola šanca a iná vláda, ktorá mala priestor a dlhý čas dokázať tie zlodejstvá a korupciu!

 

2. „Štefan Hríb skonštatoval, že víťazstvom je už len to ,že sa dokázali spojiť liberáli, umiernení konzervatívci aj progresívci, má byť skvelou pre budúcnosť, ktorú ako dodávam ja znova prehráme, kým nezmeníme to najpodstatnejšie – formu obrany proti lžiam v mestách a formu a obsah v rurálnych oblastiach.“

Nie, to sa nedokázali spojiť a vôbec nejde o „umiernených konzervatívcov“. KDH sú dogmatici, ktorí stále rozoberajú svoj boj za zákaz potratov a proti interupčnej tabletke a proti manželstvám homosexuálov! Zosobňujú všetko to, čo zosobňovali aj celé roky predtým. Táto charakteristika a tieto fakty vôbec necharakterizujú umiernených konzervatívcov! To sa len progresívni dogmatici spojili s náboženskými dogmatikmi v spoločnom vazalskom politickom boji za stratu veta a federalizáciu EÚ. A na túto spoluprácu pristali KDH-áci len pre vidinu moci stať sa súčasťou budúcej progresívnej koalície. Samotní ich voliči s tým nesúhlasia a vypisujú všade, kde môžu, že už nikdy viac nebudú voliť KDH a táto strana týmto, ako ich oklamala, skončila.

 

3. „On mal byť naopak nazvaný vojnovým štváčom, pretože ak nebudeme Ukrajine dodávať zbrane, Ukrajina vojnu prehrá a krvavý cár z Kremľa sa nezastaví na našich východných hraniciach

Toto dosiahne Pellegríni s Ficom neposielaním obranných zbraní na Ukrajinu, tak kto teda je vlastne vojnový štváč ?“

Aké zbrane? Ako štát už nemáme žiadne zbrane a ani na svoju ochranu!

To sústavne ako hlupáci rozoberajú, že Slovensko nechce dodávať neexistujúce zbrane ale neodvážia sa kritizovať iné štáty, ktoré nerozdali všetky zbrane a odmietajú už Ukrajincom pomáhať! Neodvažujú sa kritizovať USA, ktoré im prestali pomáhať a takto ich práve USA zradili, lebo len ich pomoc bola a je takto rozhodujúca!

 

4. „na ktorom bude stretávať mladých ľudí, ktorí sa budú práve ponáhľať na príslušný úrad odovzdať papier, že oni veru bojovať nebudú, pretože majú ploché nohy .“

 

Tu opäť si trúfajú kritizovať len Slovákov a aj to len opozičnej strany, hoci vojny by sa najviac nechceli zúčastniť práve voliči progresívcov a oni nevedia, kto si uplatnil ten papier. Taktiež ignorujú, že celkom rovnako sa podľa prieskumov nechcú zapájať ani občania iných štátov v Európe. A taktiež ignorujú 600 000 bojaschopných mužov Ukrajincov, ktorí pred mobilizáciou ušli! Takže toto je choré, stále rozoberať len Slovákov, že určite len tí, čo nevolili progresívnu koalíciu, by chceli pred vojnou ujsť a sú zbabelci.

Toto je im pritom ukradnuté, že budú pomáhať naháňať do vojny a na smrť už aj ženy! A tvrdiť o nich, že hoci drvivá väčšina občanov Európy by ušla pred vojnou, tieto ženy určite chcú narukovať! Jednoducho budú cynicky prehliadať ich naháňanie na smrť! Niečo také, ako nerobte iným to, čo nechcete, aby robili vám, im nič nehovorí!

Ešte aj Topky o tom informujú podľa britského denníka The Times:

„Nová legislatíva bola podnietená žiadosťou vedenia armády pod bývalým hlavným veliteľom Valerijom Zalužným, ktorý pred niekoľkými mesiacmi vyhlásil, že Ukrajina potrebuje pol milióna nových regrútov na posilnenie pozícií na frontovej línii v boji proti ruskej invázii.

„Ukrajina sa musí v najbližších rokoch pripraviť na odvod žien do armády,“ vyhlásila to poradkyňa pre rodové otázky pri veliteľstve ukrajinských pozemných síl Oxana Grigorievová.

V súčasnosti v Ozbrojených silách Ukrajiny slúži už 65.000 žien. Podľa britského denníka The Times sa kyjevský režim týmto spôsobom snaží nahradiť vysoké straty na frontovej línii.

„Naša ústava hovorí, že každý Ukrajinec je povinný brániť svoju vlasť, takže je len správne, aby slúžili aj ženy,“ povedala Grigorievová.“

 

 

Tomuto venuje najviac priestoru – zneužívaniu Pellegriniho sexuálnej orientácii:

 

5. „za veľkú chybu Korčokovho marketingového tímu považujem neotvorenie témy Pellegríniho homosexuálnej orientácie. Všetci ľudia na verejnosti sa o tom rozprávajú, všetky médiá o tom mlčia a v predvolebnej kampani o tom nepadne ani slovo. Ubezpečujem vás, že aj táto téma sa dá uchopiť inteligentne, slušne, ohľaduplne a nie primitívne matovičovsky. Tí, ktorí čítajú moje blogy vedia, že u mňa homosexuálov definuje v prvom rade práca, úmysly, ich konanie a nie ich sexuálna orientácia, veď nás nijako neohrozujú, tu platia dane, na rozdiel od niektorých Ficových oligarchov, vykonávajú pre spoločnosť veľmi prospešnú prácu, sú to lekári, umelci, sudcovia, učitelia. Problém nastáva, ak sa nepriznaný homosexuál o ktorom to všetci vedia stane prezidentom republiky, ktorý ako poslanec v minulosti hlasoval proti registrovaným partnerstvám, vlastne nastanú problémy dva, jeden spočíva v tom, že takýto človek na najvyššom poste v republike je za určitých okolností vydierateľný a človek , ktorý kvôli kariére zaprie svoju sexuálnu orientáciu, nemôže byť morálnym ťahákom pre ľud, ktorému vládne.

a ty zhmotnený sen mnohých gayov skončíš na úrade práce skôr, ako kohút zakikiríka v jedno ráno.“

 

 

Aj to je klamstvo, že sa táto téma proti Pellegrinimu neotvorila, pretože tvorila 80 % článkov progresívnych blogerov na Pravde, to možno až 100 %, lebo nechýbala v žiadnom ich článku!

A 80 % komentárov progresívnych diskutérov boli len nadávky do buzerantov a teplých! A rovnako na iných sociálnych sieťach.

Rovnako sa vyskytovala aj v článkoch od progresívnych novinárov, jednoducho rozdúchavali a chceli rozdúchať odpor k zvoleniu homosexuála za prezidenta! 

A ešte sa to ich čitateľom a blogerom zdá málo? Že málo odporu vyvolávali proti homosexualite?

Aj tu jasne vidíte, že ich voliči nie sú liberáli! 

Ja som za celé tie mesiace a ani medzi kresťanmi nevidela, že by sa ktokoľvek zaoberal údajnou homosexualitou Pellegriniho, hoci sa s týmito nadávkami do buzerantov stretávali na každom kroku a s výsmechom, že budú mať za prezidenta buzeranta!

Zato svedčím o tom, že títo takz. „liberáli“ sa oháňali buzerantom a teplošom na každom kroku! 

Týmto Slováci najlepšie dokázali, že pre nich sexuálna orientácia vôbec nie je dôležitá a progresívci ju vytrvalo len zneužívajú na svoj obranný štít, že kto ich kritizuje, tak tým kritizuje homosexuálov!

Na toto im boli homosexuáli v politike dobrí – len na reklamu, že akože bránia nejakú slobodu a len ako ochranný štít, ktorý vždy nastrkovali na svoju obranu – práve homosexuálov, čím ich najviac vystavovali nevraživosti!

A teraz už sexuálnu orientáciu totálne zneužili na politický boj proti opozičnému kandidátovi!

Nepáčilo sa to ani Matii Lenickej, ktorá to označila, že „tieto voľby odkryli aj falošnú liberálnu bublinu“!

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Deutsche Welle

Bielorusko označilo Deutsche Welle za extrémistický a dalo mu stopku, pracovníkom hrozí väzenie

29.04.2024 22:23

Bieloruský režim sa bojí nezávislých médií a robí všetko pre to, aby ľuďom zamedzil prístup k slobodným informáciám, reagoval šéf DW.

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

teplomer, horúčavy, pes

Ešte pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo už aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5558050x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie