Založ si blog

Európska mienka: „SScholz ty smradlavy kremelsky potkan, hanbim sa aj za teba, lebo ty sa hanbit nevies! „

Dnes som pozerala časť rozhovoru Kaliňáka so slizkou progresívnou žabou. Inak sa to nedá nazvať, keď akože muž servilák z PS, skrútený do klbka z polámanej chrbtice, ako poslušný úradníček vymýšľal, do čoho by sa mohol zahryznúť, keď má hrýzť a stvoriť pre debilov z PS reklamu. Ani len neštekal ako pinč.

 

On nevie, ako sebavedome sa náš Fico rozhoduje a nejaký Scholz si ho dovolí urážať, že by ako kremeľský potkan, ako sa pohoršujú ľudia aj na Štandarde, odmietal Ukrajine pomoc!

Musia s ním v EÚ urobiť poriadok a nabudúce ho nepozvať, keď takto pohoršuje všetky významné krajiny a spochybňoval tým aj našu pomoc Ukrajine!

 

Takto sa o ňom vyjadrujú na hanbu celého civilizovaného sveta v Európe, citujem z diskusie zo Štandardu:

 

„SScholz ty smradlavy kremelsky potkan, hanbim sa aj za teba, lebo ty sa hanbit nevies! 😀“

 

Vidíte ten smiech? Ani ho vážne neberú! 

 

Tak, všetci sa dohodnú, že budú pomáhať a tiež im darujú všetko ako my, a ten smradlavý potkan si dovolí takto narúšať jednotu významných štátov! Svinským krokom by ho mali hnať z EÚ!

Mal by si brať príklad z Fica, čo už Ukrajine ani nemá čo dať a zostali nám už len progresívci, čo chcú hrdinsky obetovať životy (19 % z 19 %)!

A tomuto kremeľskému potkanovi sa ešte tá slizká progresívna žaba PS bude podlizovať!

 

 

Scholz (a Fico) odmieta (jú) zapojenie do vojny

 

„Najočakávanejšou témou samitu je diskusia o možnom vyslaní vojakov niektorých štátov na Ukrajinu. Podľa zdrojov Štandardu je niekoľko európskych štátov NATO pripravených vyslať na Ukrajinu vojenské kontingenty, oficiálne s cieľom školiť a trénovať ukrajinských vojakov. K tomu však dochádza už v súčasnosti, na území štátov NATO, skutočný cieľ by bol preto zrejme iný.

Proti tomuto nevystúpil pred odchodom na samit len slovenský premiér Robert Fico, ale istý signál vysiela aj nemecký kancelár Olaf Scholz.

 

Ten odmieta dodať Ukrajine riadené rakety Taurus, a zároveň povedal, že sa obáva zavlečenia Nemecka do vojny s Ruskom. „Som prekvapený, že niektorí ľudia sa ani nezamýšľajú nad tým, či to, čo robíme, nemôže viesť k účasti vo vojne,“ povedal pred samitom Olaf Scholz.

„Nemecko je najväčším vojenským dodávateľom pre Ukrajinu v Európe a aj to tak ostane. Jedno je však isté: nebudeme sa priamo ani nepriamo podieľať na vojne. Týmito dvoma princípmi riadim všetky moje rozhodnutia,“ povedal Olaf Scholz.“

 

https://standard.sk/579680/macron-na-parizskom-samite-rusko-nemoze-a-nesmie-vyhrat-tuto-vojnu-scholz-a-fico-odmietaju-zapojenie-do-vojny

 

 

Tejto jeho morálke zvlášť venujte pozornosť:

 

„Som prekvapený, že niektorí ľudia sa ani nezamýšľajú nad tým, či to, čo robíme, nemôže viesť k účasti vo vojne,“ povedal pred samitom Olaf Scholz.“

 

 

Spochybňuje jednotu, pretože má nízku morálku! Čo sa má čo zamýšľať?

Ani len Filo sa nikdy nezamýšľa a nekazí údernú jednotu! 

 

Tento kremeľský potkan ukazuje Putinovi, že obsadiť môže aj Nemecko!

To je hanba pre všetkých Nemcov, čo sú zbabelci, lebo ho tam zvolili!

 

My sme dali už všetko a hrdinsky čakáme v bytoch na tretiu svetovú!

A bez poplašnej správy, že by sme sa mali zamýšľať! Keď ide o morálku, musí ísť myslenie bokom!

 

 

 

A tu je ďalšia poplašná správa:

 

„Macron: Nie je zhoda na vyslaní vojakov na Ukrajinu, vylúčiť však nemožno nič“

 

Populista Macron sa chce tváriť, že keď nikoho nevyšle, že tým Francúzov zachránil!

Ale toto mu môžu veriť len úplne sprostí Francúzi!

 

 

 

.

Terorista – atentátnik na Fica je len obeť progresívnych novinárov

16.05.2024

Predstavte si psychiku ich radikálnych a sfanatizovaných čitateľov. Každý deň číta, že Slovensko skončilo, po voľbách už nevyjde slnko a dostane sa k moci Hitler a bude tu vládnuť najhoršie zlo na svete. Každý deň číta, že toto je svätá pravda, že nám tu vládne Hitler, ktorého zvolili nacisti a podľudia a keby toto monštrum zavraždil, ešte spácha [...]

Umelci v službách progresívnej sekty – vraždiť sa rozhodol básnik a spisovateľ!

15.05.2024

Viete, prečo majú na SME zakázanú diskusiu pod článkom na atentáte na Fica? Lebo vedia, že ich sfanatizovaní čitatelia by ho SCHVAĽOVALI! Tak si ich vychovali svojimi rozoštvávačskými článkami! Vedia, akých majú čitateľov, že aj toto násilie by schvaľovali na politický prevrat! Poznajú výsledok svojho snaženia, že ich čitatelia by ten atentát [...]

Bol to aj nadpis v Pravde, čo povedal český prezident Pavel!

14.05.2024

„12:40 Bolo by naivné tvrdiť, že Ukrajina dokáže v dohľadnej dobe úplne obnoviť kontrolu nad svojím územím. Rusko sa nevzdá oblastí, ktoré teraz okupuje. Najskôr je nutné vojnu zastaviť a potom začať vyjednávanie o budúcom usporiadaní. V televízii Sky News to povedal český prezident Petr Pavel. „Musíme byť realisti. Bolo by naivné tvrdiť, že [...]

Čaputová, Pellegrini, vyhlásenie, atentát

Kuciak, Tepláreň a útok na Fica. Expert vysvetľuje, či sa násilie môže stať na Slovensku normou

17.05.2024 06:05

Český expert na extrémizmus Jan Charvát hovorí o tom, aký vplyv môže mať na Slovensko atentát na premiéra Roberta Fica.

vojna na Ukrajine, Sevastopol

ONLINE: Ukrajinské drony mohutne zaútočili na ruské čiernomorské základne

17.05.2024 06:05

Ukrajina udrela vzdušnými a námornými dronmi na prístavné mestá, kde má základne ruská Čiernomorská flotila. Rusi zase bezpilotnými lietadlami útočili na Charkov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,504
Celková čítanosť: 5573395x
Priemerná čítanosť článkov: 3706x

Autor blogu

Kategórie