Založ si blog

A ani Ukrajinci v tomto nie sú výnimkou!

Muži si vo vojnách vybíjajú zlosť na slabších ženách. Majú k tomu v chaose vojny skvelú príležitosť!

Nie všetci! Ale tí, čo by k tomu bez vojny nemali takú skvelú príležitosť!

Už sa totiž o to nikto nestará!

 

 

Najprv si pozrite VIDEO v článku, ktorý linkujem, aby ste vedeli k akému týraniu žien píšem a takto mnohí týrajú doma aj vlastné:

 

https://mikehampton.substack.com/p/invasion-anniversary-hating-russians-in-ukraine

 

 

Aj počas kovidu, nielen počas vojny sa zvýšilo domáce násilie. Ľudia si neuvedomujú, že vo vojne sa mnohonásobne zvýši aj domáce násilie od vlastných Ukrajincov voči ich ženám. Každý si myslí, že obete sú len tie o ktorých vedia, ale vždy je ich mnohonásobne viac, o ktorých vôbec netušia, hoci mysliaci človek by to mal predpokladať. Preto je vojna také zverstvo, pretože domáci civilisti sa stávajú nielen obeťami nepriateľov, ktorí ich napadli, ale aj domácich zločincov, ktorí už v tom chaose vojny nie sú pod kontrolou a ešte viac v počtoch domáceho násilia agresívnych ľudí z vojny.

 

Ľudí totiž na to neupozorňujú médiá, lebo tie väčšinou len propagujú vojny, že aj vojaci vracajúci sa domov, keď už je mier, sú následkom vojny agresívnejší voči susedom, svojim ženám. Vo vojne sa naučili všetko riešiť násilím. Vo vojne vzniká aj medzi domácim obyvateľstvom, ktoré by malo spolu držať, toľko nespravodlivých situácií, že stúpa agresivita ľudí a muži si ju vybíjajú najmä na ženách ako fyzicky slabších!

 

To nám tiež médiá zatajujú a nepriniesli nám z Ukrajiny, priamo z ich spravodajstva (už som to tu uverejňovala, tak nechcem zas dávať dlhé dôkazy o počtoch) informácie ako stúplo domáce násilie na Ukrajine, keď tým ženám neubližujú len Rusi, ale aj Ukrajinci! Mnohonásobne to stúplo a potom príde nejaký truľo, čo len hlupákom môže tvrdiť – predlžujme tú vojnu!

Žiaden z tých truľov si nevie predstaviť, aké utrpenie tým predlžuje mnohým ženám a ich deťom!

 

Ale o tomto sa vo vojnách nehovorí, lebo ľudia by pochopili, aké sú vojny zverstvo – príležitosťou pre všetkých násilníkov, čo si vybijú svoju zlosť a bezmocnosť práve na ženách!

 

 

Ten článok z prekladača:

 

24.2.2024

 

‚Invázia‘: Nenávidieť Rusov na Ukrajine!

 

„Rusko sa snažilo zastaviť vojnu. To je väčšia úspora ako invázia. Teraz sa vojna stáva niečím iným, väčšou, ale poďme sa stretnúť s tým hrozným začiatkom.

Je to preto, lebo je bolestivé, že by ste si mali pozrieť toto video, najmä dnes, na výročie propagandy pre státisíce mŕtvych, zmrzačených a zjazvených ľudí na Ukrajine a v Rusku.

 

Zelenskyj bol zvolený, pretože sľúbil mier, ale roztrhal Minskú dohodu s Ruskom, zmocnil extrémnych nacionalistov a ľudí, ako sme my, poslal na smrť.

 

Nemôžem overiť zdroj toho hrozného videa v hornej časti tejto stránky, ale zodpovedá tomu, čo sa dialo na Ukrajine a možno stále je; ľudia sa vyzliekli, zbili, priviazali k stĺpom a natreli na zeleno; opoziční politici a právnici postriekali zeleným antiseptikom.

 

Boli o tom články, fotky a videá, no téma zmizla z radaru. Možno preto, že Zelenského režim kontroluje médiá a zakázal opozíciu; alebo potenciálne obete utiekli z krajiny; alebo sú mŕtvi v Mariupole, Bakhmute a Avdeevke pre politikov, ktorí ich nikdy nemilovali.

 

Zelenskyj sa musí báť viac ako toho, že bude „zelený“, čo môže vysvetľovať, prečo Rusko dostalo nedávno do očí bijúcu príležitosť zabiť tisíce ukrajinských vojakov z premenovaného krajne pravicového práporu Azov. Možno ich Zelenskyj zámerne poslal zabiť, aby sa pred nimi mohol lepšie chrániť, keď konečne budú voľby alebo keď padne jeho režim.

 

Ospravedlňujem sa pani v hlavičkovom videu. Mojím zámerom nie je ublížiť. Prial by som si, aby som ju mohol objať a potrestať tých, ktorí jej ublížili.

 

Je to symbol, nie poníženie. Je mojou strašnou inšpiráciou, t. j. tri razy som nechutne sledoval jej utrpenie a budem to robiť znova, keď budem potrebovať pripomienku, prečo píšem. Kričí na mňa, že je dobrý dôvod bojovať za pravdu a byť proti vojne.

 

Nech jej bolesť povzbudí aj vás!“

 

 

JOHN MEARSHEIMER ALLOWED ON PUBLIC TV

 

„Ukrajina už prehrala vojnu. Stratilo 20 percent svojho územia a už ho nezíska späť. opotrebovávacia vojna. Toto sú dve armády, ktoré stoja tesne vedľa seba a vybíjajú zo seba živé denné svetlá. A je úplne jasné, že Rusi krvácajú Ukrajincov bielymi… Rusi majú v delostrelectve prevahu asi 10:1. A nemôžeme urobiť nič, aby sme to v dohľadnej budúcnosti napravili… [Ukrajina] hovorí, že potrebuje mobilizáciu a privedie do svojich síl 500 000 vojakov. Podľa môjho názoru budú mať šťastie, ak dokážu zmobilizovať 150 000… A už sú v značnej prevahe Rusov.. Ukrajinci sú v hroznej situácii a táto situácia sa časom len zhoršuje.“

 

od 18 – 28. minúty:

 

 

V októbri 2022, keď som bol menej vzdelaný a viac diplomatický, som napísal „Ukrajina prehrala vojnu“. Žiaľ, v tých začiatkoch to takmer nikto nečítal. Ale táto skutočnosť bola pre mňa naivná, a teda zrejmá aj americkým a európskym vojnovým štváčom, ktorí rozpútali vražedné šialenstvo.

 

Je to obžaloba dobrovoľnej hlúposti, že toľko občanov týchto krvilačných krajín stále kupuje príbeh „brániacej sa demokracie“, aj keď sa situácia na Ukrajine zhoršila.

 

Victoria Nuland v pohodlí think-tanku CSIS tento týždeň povedala, že vojna je o vytváraní amerických a nemeckých pracovných miest, čo je samo osebe šokujúce, ale v skutočnosti tým myslela vytváranie firemného zisku.

Je to už dávno, čo som v amerických alebo európskych štátnych médiách nevidel najuznávanejších geopolitických analytikov sveta. Ľudia, ktorí mohli logicky presvedčiť masy o pravde vojny, boli neoficiálne a väčšinou zakázaní.

 

V dôsledku toho je darom zdravého rozumu byť svedkom zdravého rozumu a profesionality Johna Mearsheimera v diskusii, ktorú verejnosť uvidí na PBS (na rozdiel od záplavy propagandy, ktorú vydali pri príležitosti falošného výročia ukrajinsko-ruskej vojny a.k.a. vojna USA/Spojené kráľovstvo/Rusko).“

 

https://mikehampton.substack.com/p/invasion-anniversary-hating-russians-in-ukraine

 

 

 

Uvedomte si, že zastavením akejkoľvek vojny nezastavujete len vojnové vraždenie, ale vždy aj mnohonásobne väčšie domáce násilie, o ktoré sa už nikto nestará! 

Tie ženy tým trpia menej???

 

 

A hlavne by si to mali uvedomiť tí, čo nám tu hrajú vojnovú propagandu o jednej znásilňovanej žene Ukrajine! Tých žien je tam teraz znásilňovaných omnoho viac a vy im to chcete predlžovať, aby pribúdali ďalšie znásilnené pod chaosom vojny. Taký debilizmus je tá vaša propaganda za jednu znásilňovanú!

 

Asi taký debilizmus, ako keď včera Macron povedal, že zatiahnutím do tretej svetovej zabezpečujeme bezpečnosť štátov!

 

 

Takto je tá vojnová propaganda debilná, nielen s tou jednou znásilňovanou!

 

„Macron hovorí, že od toho závisí bezpečnosť Európy. Počujete tú absurdnosť? Ako môže viesť vojna v Európe k väčšej bezpečnosti Európy? Je to rovnaká „logika“, akú predvádzali Ukrajinci s Američanmi a členstvom v NATO. Čím viac to viedlo k vojne, tým viac to zdôrazňovali ako ochranu pred napadnutím zo strany Ruska.“

 

https://standard.sk/579913/boh-ochranuj-slovensko-pred-progresivcami-alebo-co-vyplyva-z-pariza

 

 

 

 

.

„Známy ochranár hovorí, že medveďov je v skutočnosti dvoj- až trojnásobne viac, ako ukázala posledná vedecká štúdia. „

07.05.2024

„Môj osobný odhad je, že na Slovensku žije od 2000 do 3000 medveďov.“ rozhovor 1.máj 2024 Šéf južného zásahového tímu Jaroslav SlašťanZmenil som názor. Ani kvóty na odstrel nie sú extrém, nemôžeme chrániť len medvede „Známy ochranár hovorí, že medveďov je v skutočnosti dvoj- až trojnásobne viac, ako ukázala posledná [...]

Aj u nás sa rozhoduje o tom, či o Slovensku bude rozhodovať demokratická väčšina alebo západom podporované politické mimovládky a novinári!

06.05.2024

Aj naše politické mimovládky desí transparentnosť. Zvykli si, že na politickú činnosť nemusia kandidovať vo voľbách a politiku rôznym štátom určuje USA cez farebné revolúcie s obeťami na životoch ako to bolo aj na Ukrajine. Najviac do politiky potom zasahujú od USA závislí novinári ako zahraniční agenti. Majú za úlohu zorganizovať mladých [...]

„USA nechtějí, tak si americkou základnu postavíme sami, tvrdí Černochová a už shání cihly“

05.05.2024

Môj výsmech z tejto bláznivej ministerky, čo je ako Naď na Slovensku, znamená len to, že aj my si z nej môžeme robiť výsmech, nielen Reflex z ľudí, čo si tu americké základne neprajú! 22.4.2022 som napísala článok: Hoax šírený ministerkou obrany v Česku „Černochová dodala, že USA by mali mať dve základne na Slovensku. To však slovenské [...]

Peter Pellegrini a Ivan Korčok

Pellegrini vypočítal, že minul na kampaň menej ako Korčok, podľa TIS obaja minuli viac, ako priznali

07.05.2024 11:31

V prípade Pellegriniho Transparency odhaduje, že prekročil limit až o 250-tisíc eur, Korčok o 80-tisíc eur viac, ako umožňuje zákon.

Rusko, inaugurácia Vladimir Putin

Vladimir Putin pri okázalej slávnosti zložil prezidentský sľub

07.05.2024 11:20, aktualizované: 12:20

Putin pri okázalej inaugurácii v Kremli začne svoj piaty mandát na čele krajiny.

Adolf Hitler, bunker

V bývalom Hitlerovom bunkri v Poľsku našli ľudské pozostatky. Slúžil nacistom ako hlavný štáb

07.05.2024 11:09

Súdny lekár ich skúmal pod dozorom prokuratúry. Vyšetrovanie prerušili koncom marca pre nedostatok dôkazov o spáchaní trestného činu.

Azerbajdžan SR Baku premiér Fico návšteva

Fico na výjazde v Azerbajdžane: V paláci vybavil alternatívu ruského plynu, prúdiť má cez Ukrajinu

07.05.2024 10:25, aktualizované: 11:50

Aktualizujeme Kým Maďarsko sa s Azerbajdžanom dohodlo na dovoze plynu cez južnú trasu plynovodov, Slovenská vláda rozbehla rokovania o tom, že pôjde cez Ukrajinu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,498
Celková čítanosť: 5565570x
Priemerná čítanosť článkov: 3715x

Autor blogu

Kategórie