Založ si blog

Kde sa bežní občania môžu brániť proti zločinnosti novinárov PS?

Jakub Goda, asi aj poradca prezidentky na prenasledovanie ľudí:

 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10232183996929608&set=a.1477636907871

 

zdieľa Jakub Filo zástupca šéfredaktorky SME ako dôležité:

 

„Málo sa o tom vie, ale pribudol nový nástroj, ako sa brániť proti nenávisti, extrémizmu alebo vyhrážkam na sociálnych sieťach. Ide o možnosť nahlásiť nelegálny obsah a súvisí to s novou európskou reguláciou sociálnych sietí (Digital Services Act).

 

V čom je to iné oproti klasickému nahlasovaniu?

 

„Toto by sa dalo rozoberať na dlhej ploche, ale v kocke, čo všetko môže porušovať zákon – nie je to úplne kompletné a je to zjednodušené:

 

– nebezpečné vyhrážanie
– hanobenie národa, rasy a náboženského presvedčenia
– teroristický obsah
– šírenie extrémizmu
– propagácia vojny
– popieranie holokaustu, schvaľovanie zločinov politických režimov
– ohováranie (teda šírenie preukázateľných klamstiev o niekom tak, že mu to mohlo spôsobiť konkrétnu ujmu).
Uvidíme, ako to bude fungovať v praxi, ale na to aby sme to vôbec zistili, treba to testovať.“
.
.
.
.
.

Títo totalitní len udavači a prenasledovači občanov cez ich médiá a ich progresívnu mediokraciu, za to, čo robia iným, obviňujú iných!

 

 

– nebezpečné vyhrážanie – Vyhrážali sa Chmelárovi a iným prenasledovaním za iné názoryvšetkým občanom, že keď sa nedajú povinne zaočkovať experimentálnymi vakcínami, tak nedostanú zdravotnú starostlivosť. Prenasledovali takých občanov a huckali na nich iných! Týmto mnohým spôsobili traumy, že bez očkovania nedostanú riadnu zdravotnú starostlivosť, čo sa aj dialo s pomocou týchto médií!

 

– hanobenie národa, rasy a náboženského presvedčenia – Sústavne celé roky nadávajú Slovákom, že sú lúza, vysmievajú sa z kresťanov, hoci už pretromfli náboženských fanatikov!

 

– teroristický obsah – Mnohí podporujú vraždenie detí v Gaze, včetne ich redakcíí

 

– šírenie extrémizmu – To ich najviac charakterizuje presadzovaním násilnej totality, prenasledovaním iných názorov

 

– propagácia vojny – Propagujú všetky vojny doradu – v Iraku, na Ukrajine, v Gaze a prenasledujú zakaždým všetkých, ktorí chcú mier ako nepriateľov národa

 

– popieranie holokaustu, schvaľovanie zločinov politických režimov – Schvaľujú genocídu v Gaze, propagujú politický režim v Izraeli s ich vojnovými zločinmi

 

– ohováranie (teda šírenie preukázateľných klamstiev o niekom tak, že mu to mohlo spôsobiť konkrétnu ujmu). – Sústavne roky štvali svojich čitateľov proti ich rodinám, že keď nebudú rovnako myslieť, ako títo neomarxistickí novinári, tak s nimi v rodinách majú skončiť a prerušiť styky! Takto celé roky rozoštvávali a stále rozoštvávajú rodiny na ktoré majú cez svojich čitateľov dosah!

Leško na Denníku N v diskusii povedal, že okolo neho je každá druhá rodina rozoštvaná! Týmto všetkým tým rodinám spôsobili najväčšiu ujmu a drasticky im zasiahli do životov!

 

 

Kde to môžeme na nich nahlasovať, keď oni to nerobia cez FB, ale cez svoje rozoštvávačské články v ich progresívnych médiách?

Veď tie si chránia, že rozoštvávať a prenasledovať občanov je ich novinárske právo! 

 

Kde sa bežní občania môžu brániť proti zločinnosti novinárov PS? 

 

Kde môžu bežní občania otestovať, či žijeme v právnom štáte, ktorý nedovolí extrémistickým progresívnym novinárom prenasledovať bežných občanov a spôsobovať im ťažkú ujmu v rodinách tým, že ich rozbíjajú ako nebezpečná sekta?

 

Kde sa bežní občania môžu domôcť ochrany pred ich prenasledovaním a sústavným ohováraním, že majú byť pre svoje rodiny fašisti, dezoláti, lúza a svine? Môžu vari tieto klamstvá preukázať?

 

 

Znovu upozorňujem na to, že to nie sú liberáli, ktorí naopak celé roky bránili homosexuálov a iné menšiny, aby ich nevyháňali z rodín a aby proti nim neštvali!

 

Čiže toto by liberáli iným občanom NIKDY NEROBILI!

 

 

Tuto ide o totalitnú politickú sektu, ktorá celkom sektárskym spôsobom, typickým pre extrémistov, cez svoje súkromné médiá rozbíja rodiny, na ktoré majú dosah cez svoju zvrátenú totalitnú ideológiu, ktorá sa len schováva za liberalizmus! Liberalizmus slobodu v rodinách naopak bráni!

 

 

 

Článok píšem v mene liberalizmu! Aby tu zas iných občanov nevyháňali z rodín!

 

 

 

 

.

„se vedle “odpalovacího týmu raket” už nachází i “oddíl taktických jaderných hlavic”, který se přitom zatím vždy, i v Kaliningradu, nacházel mimo základnu taktických raket“

10.05.2024

„Vy si myslíte, že někoho poslat na smrt, notabene kdo nechce, je pouze ‚nepopulární‘? To myslíte vážně ? A co kdyby takhle někdo poslal na smrt vás.“ Kamenský so Sabelom informovali o tom, že už vyše 30 % Ukrajincov pri výcvikoch v EÚ ujde na západ, predtým utekalo 20 %, každý piaty, teraz už každý tretí Ukrajinec, ktorého poslali na výcvik! [...]

„Známy ochranár hovorí, že medveďov je v skutočnosti dvoj- až trojnásobne viac, ako ukázala posledná vedecká štúdia. „

07.05.2024

„Môj osobný odhad je, že na Slovensku žije od 2000 do 3000 medveďov.“ rozhovor 1.máj 2024 Šéf južného zásahového tímu Jaroslav SlašťanZmenil som názor. Ani kvóty na odstrel nie sú extrém, nemôžeme chrániť len medvede „Známy ochranár hovorí, že medveďov je v skutočnosti dvoj- až trojnásobne viac, ako ukázala posledná [...]

Aj u nás sa rozhoduje o tom, či o Slovensku bude rozhodovať demokratická väčšina alebo západom podporované politické mimovládky a novinári!

06.05.2024

Aj naše politické mimovládky desí transparentnosť. Zvykli si, že na politickú činnosť nemusia kandidovať vo voľbách a politiku rôznym štátom určuje USA cez farebné revolúcie s obeťami na životoch ako to bolo aj na Ukrajine. Najviac do politiky potom zasahujú od USA závislí novinári ako zahraniční agenti. Majú za úlohu zorganizovať mladých [...]

Mosta SNP

Pre otvárací koncert festivalu Starmus polícia upozorňuje na dopravné obmedzenia v Bratislave

11.05.2024 21:40

Počas oboch dní bude večer most SNP obojsmerne uzatvorený pre autá, prejazdný bude len pre MHD.

čaputová, černihiv, ukrajina

Čaputová navštívila ukrajinskú Černihivskú oblasť, vyzdvihla pomoc Slovenska

11.05.2024 21:03

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová pokračovala v sobotu vo svojej rozlúčkovej ceste po Ukrajine.

polícia

Polícia obvinila v prípade mŕtveho muža na Orave 59-ročného muža z vraždy

11.05.2024 19:54

Obvinený muž mal v rodinnom dome v Námestove po predchádzajúcom vzájomnom konflikte bodnúť do oblasti hrudníka 56-ročného muža.

Rusko Mišustin

Putin potvrdil zloženie novej vlády, ktorá bude mať desať vicepremiérov

11.05.2024 17:26, aktualizované: 19:31

Staronový ruský premiér Michail Mišustin predložil Štátnej dume kandidátov na posty v novej vláde.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,499
Celková čítanosť: 5569678x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie