Založ si blog

Ako sme z rodín vyhnali odporcov neomarxizmu, tak rozoštveme aj Čechov a Slovákov!

Ani si neviete predstaviť, ako ma vytáčajú nehorázne klamstvá progresívnych novinárov, keďže viem, že to je to obludné zlo, čo na Slovensku rozoštváva každú druhú rodinu, na ktorú majú progresívni neomarxisti  dosah! 

 

Asi ako Michelka (SNS) Matovič, čo nechápem, lebo Matovič sa mne zdá už celkom neškodný, keďže jeho nič kľúčové z politiky nezaujíma a nemá dosah rozoštvať ani jednu rodinu, čo by ho ešte brala vážne! Nemá dosah na mladých ľudí, aby im vymýval hlavy, ako to robí progresívna mediokracia, čo je už veľmi závažné!

 

 

Dnes si to ukážeme na obyčajnej tlačovke Fica s Fialom v Prahe. Keby nie týchto progresívnych aktivistov jednej neomarxistickej totalitnej strany, akože novinárov, tak stretnutie našich politikov dopadlo dobre a ako o tom informuje napríklad Pravda a normálni novinári, že naše vzťahy neochladli! A to sa snáď zhodneme, že by sme naše bratské vzťahy s obyčajnými občanmi mali utužovať a nie rozoštvávať!

 

Ale keďže sa neomarxistom v Česku, u nich tiež len takzvaným liberálom nepáči, že na Slovensku nevyhrali a našim slovenským totaliťákom nepáči, že sme sa s Čechmi navzájom nerozoštvali, tak na tom pracujú z obidvoch strán! A to cez ich akože liberálne médiá!

 

To sú tí v Česku, pre ktorých už nie sme bratia, keď sme povinne nevolili ich totalitnú sektu aj na Slovensku a tí Slováci, pre ktorých aj vlastné rodiny sú dezolátmi, lúzou alebo fašistami, keď povinne nevolili ich totalitnú sektu!

 

Každý deň používajú svoje progresívne médiá, čo patria ich stranám, aby rozoštvávali občanov v Česku, na Slovensku a teraz už aj medzinárodne, že preto už nie sme bratia! 

 

 

Zjavne spoliehajú na to, že ich vymyté ovce si nedokážu vyhľadať a pozrieť tlačovku Fica s Fialom, a preto im môžu naklamať, čo chcú. A pekne predžuť, čo presne iné si majú o tej tlačovke myslieť, hoci niečo také tam vôbec nebolo, len v ich chorých, fanatických, neomarxistických hlavách, aby mohli rozoštvávať aj Čechov a Slovákov!

 

 

SME:

 

Fico napravil slovensko-české vzťahy. Už nám nezávidia (komentár)

 

„Urazil, lebo uraziť chcel.“

 

https://komentare.sme.sk/c/23248923/fico-napravil-slovensko-ceske-vztahy-uz-nam-nezavidia-komentar.html

 

Robert Fico dobre vie, že návšteva susedov – nech je aj nepriateľská, nezdvorilá a vyslovene propagandistická, ako bola tá jeho – vzťahy dvoch krajín nenaruší. Prežili totiž aj rozdelenie a následný odlišný vývoj, jeden návštevník na tom nič nezmení.“

 

Takže presviedčajú svojich čitateľov, že jeho návšteva bola:

 

1. nepriateľská

 

2. nezdvorilá

 

3. propagandistická

 

4. chcel narušiť naše vzťahy! Nie SME, ale Fico návštevou Česka!

 

5. robil čo mohol, aby susedov urazil!

 

6. hovoril o vyprázdnenosti vzťahov, čiže, že nás už nič nespája!

 

7. nevšimol si politickú romancu Pavel – Čaputová a to úmyselne!

 

8. s veľkou dávkou drzosti im vytkol, že Česi sa nestarali o vzťahy! (asi keď spomenul, že cez kovid sme sa nevedeli k sebe dostať!)

 

9. Veru, drzosť bude tvoriť významnú časť Ficovho nového trumpizmu. (bol drzý len tak pre drzosť)

 

10. Nedočkavo sa vrtil, kedy už Česko bude mať inú vládu, čo bolo veľmi trápne! (asi keď hovoril, že rozhodnutia Česka rešpektuje?

 

11. Jeho voličstvu a sympatizantom to isto urobilo dobre. Chcel uraziť, urazil.

 

12. Podarilo sa mu v Česku ukázať slovenskú malosť! (Nikdy nepochopím, prečo sú títo progresívci vždy tak zakomplexovaní!)

 

13. A bratia si aspoň mohli užívať obľúbenú rolu tých zrelších a vyspelejších.

 

14. Zas si Česi užívajú, že sú tí zrelší a vyspelejší! (lebo u nich progresívni totaliťáci zvíťazili, hoci prieskumy do volieb u nich ukazujú, že už by takú vládu nechceli!)

 

15. Za tieto klamstvá Keppelovej a SME, ďakujú Ficovi. Aj za to môže, takto nehorázne klamú!

 

 

Tu sa to pokúste nájsť a nájdete práve drzosť novinárov:

 

 

Slovenský novinár od 25 min.:  „Chápem že ste tu vítaný, napriek hodnotovým otázkam.“

 

Čo spôsob riešenia konfliktu nie je hodnotová otázka. Iné hodnoty by bolo, keby Smer schvaľoval ruskú inváziu na Ukrajinu! 

Takže, nielen že je ten novinár sprostý, teda účelovo a propagandisticky, ale ešte by chcel, aby bolo také rozoštvanie medzi našimi národmi, aby s nami Česi skončili a vládu Slovenska ani neprijali! 

 

Čo takých sprostých tam nemajú ani väčšinu občanov, čo sa za takýchto totaliťákov a neomarxistov hanbia!

 

 

Tiskovka premiéra Slovenska Roberta Fica a Petra Fialy 24.11.2023

 

37 min.

Fico od 7 min. do 15 min.

potom otázky novinárov

 

 

A keby to nepomohlo na rozoštvanie Slovákov a Čechov, tak si vyhrabali svojho analytika. Teraz nie Sabaku, ale takého, ktorý ich ovce presvedčí, že naše vzťahy sú zrelé na rozpad!

 

„Podľa analytikov však dochádza k ich razantnému ochladeniu  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!“

 

„Politický analytik Rybář sa však obáva, že oba štáty sa začínajú líšiť natoľko, že doteraz výnimočné vzťahy sa môžu rozpadnúť!“

 

„…aby Fico vedel, že akonáhle urobí nejaké kroky, s ktorými nebudeme súhlasiť, môžeme vzťahy utlmiť,“ vysvetľuje.“

 

 

Týmto sa títo totaliťáci vedia vyhrážať vo vlastných rodinách, vlastným bratom, vlastným rodičom, tak prečo nie všade a každému, kto nepatrí do ich sekty?

 

Nevolíte progresívnu totalitu, tak ste lúza! Dnes uvedomelý komunista – neomarxista vie, že všetkým má uvedomelo otravovať život v mene novej totalitnej budúcnosti čerstvo vymytých ovcí!

 

 

prečo ho tam češi vlastne pustili?“ – pýtajú sa ich uvedomelé neomarxistické ovce!

 

Však my sme chceli rozoštvanie už teraz! A v mene uvedomelého neomarxizmu! 

 

Ako sme z rodín vyhnali odporcov neomarxizmu a nebrali ohľad ani na bratov, sestry, kolegov, matky… presne tak rozoštvite v mene neomarxizmu aj naše bratské národy! Aby všetci videli, akí sme výnimoční neomarxisti a vôbec výnimoční ľudia s výnimočnou morálkou, keďže my nemáme žiadnu inú náboženskú sektu, ktorá by nám ten pocit výnimočnosti dávala!

 

To sa inak dosť odráža v tom ich presvedčení, že ako Slováci sme všetci lúza! Novinári skoro všetko z vidieka, keď ich tá slama tak často trápi, len akože na iných!

 

 

 

Pohled do kamery a… „Omlouvám se za chování českého prezidenta.“ Přední novinář se stydí

 

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pohled-do-kamery-a-Omlouvam-se-za-chovani-ceskeho-prezidenta-Predni-novinar-se-stydi-746659#google_vignette

 

Hostem pořadu Podtrženo, sečteno Luboše Xavera Veselého na XTV byl šéfredaktor MF Dnes Jaroslav Plesl. „Mezinárodní ostuda,“ komentoval zvažování prezidenta Petra Pavla, zda přijme návštěvu slovenského premiéra Roberta Fica. Za prezidenta se sám omluvil.

 

„Ten člověk už vůbec neví, kde je,“ komentoval šéfredaktor MF Dnes Jaroslav Plesl na XTV fakt, že prezident České republiky Petr Pavel zvažoval, zda vůbec návštěvu nového slovenského premiéra Roberta Fica přijme. Jedním z důvodů pro to mělo být i Ficovo „nepěkné“ chování k slovenské prezidentce Zuzaně Čaputové během jeho předvolební kampaně. Ke změně úsudku Pavla přiměla až samotná Čaputová.

 

Plesl připomněl, že Slovensko je Česku nejbližším národem. „Nejbližší země naše, a český prezident řekne: fuj, ty ses choval hnusně ke své prezidentce,“ zmínil Plesl s tím, že to, jak se Fico choval k Čaputové, je vnitrostátním problémem Slovenska. „Já nevím, co si myslí ten člověk… mimochodem, je to velmi paternalistický. Klasika. Nadřazení Češi učí Slováky, jak se mají chovat. Což je samozřejmě samo o sobě hnusný,“ řekl Plesl. A že Pavlovi chybí velicí důstojník, který by mu řekl: „Takhle ne, běž na tři dny na samotku, pak se můžeš vrátit do mužstva.“

 

„Mezinárodní ostuda, co si ten člověk dovolil,“ shrnul šéfredaktor, a že Slováci si za zasahování Pavla do vnitřních záležitostí Slovenska zasluhují omluvu. „Já bych se chtěl touto cestou velmi omluvit za chování českého prezidenta vůči představitelům Slovenské republiky. Omlouvám se,“ omluvil se i sám Plesl, dívaje se přímo do kamery.“

 

 

 

============== dôkazy z ktorých som to prepísala:

 

SME:

 

Vôbec mu však nezazlievame, že hľadal nástroje, ako sa od Fica dištancovať. Robil totiž, čo mohol, aby susedov urazil.“

„Ak aj neveríme ponosám prezidenta, že Fico nerešpektoval rozvrh českej strany, určite sme si mohli všimnúť, že slovenský premiér hovoril o vyprázdnenosti česko-slovenských vzťahov.“

„Nevšimnúť si trebárs politickú romancu Pavel – Čaputová chce asi aj istý úmysel.“

Prísť však k susedom na úvodnú návštevu s odkazom, že sa nestarali o vzájomné vzťahy korektne, to si pýta aj veľkú dávku drzosti.“

Nedočkavosť, s akou sa Fico vrtí, aby už Česko malo inú vládu, bola momentom hlbokej trápnosti.“

Jeho voličstvu a sympatizantom to isto urobilo dobre. Chcel uraziť, urazil.“

Ak chcel Fico ukázať v Prahe všetky stereotypy o slovenskej malosti, podarilo sa mu to.“

A bratia si aspoň mohli užívať obľúbenú rolu tých zrelších a vyspelejších.“

 

 

Uprostred článku je podsúvané ďalšie rozoštvávanie:

 

Fico a Fiala po stretnutí hovorili o spolupráci, ich postoje sa však zásadne líšia

https://svet.sme.sk/c/23248569/fico-a-fiala-po-stretnuti-hovorili-o-spolupraci-ich-postoje-sa-vsak-zasadne-lisia.html?ref=av-center

 

„Na stretnutí s jeho českým náprotivkom Petrom Fialom si obaja politici pochvaľovali nadštandardné vzťahy medzi oboma krajinami.

Podľa analytikov však dochádza k ich razantnému ochladeniu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Na pozadí prívetivých slov a gest, ktoré sprevádzali stretnutie Fialu s Ficom, sa podľa analytikov obe krajiny od seba hodnotovo vzďaľujú. „Nikdy od rozpadu Československa neboli česká a slovenská vláda také rozdielne ako teraz,“ hovorí Marek Rybář, politológ z Masarykovej univerzity.

 

Jeden z najvýraznejších rozdielov medzi oboma krajinami spočíva v ich postoji k ruskej invázii na Ukrajinu. Fico sa rozhodol zastaviť vojenskú pomoc hneď po svojom vymenovaní za premiéra, zatiaľ čo Česká republika je jedným z najdôležitejších spojencov Ukrajiny.

 

Napriek tomu Fico počas piatkovej návštevy povedal, že v tejto otázke nevidí medzi oboma krajinami žiadne rozdiely. „My len neveríme vo vojenské riešenie konfliktu na Ukrajine. Konflikt je zmrazený. Je lepšie rokovať o mieri desať rokov, ako nechať ľudí umierať,“ povedal.

 

Politický analytik Rybář sa však obáva, že oba štáty sa začínajú líšiť natoľko, že doteraz výnimočné vzťahy sa môžu rozpadnúť.

 

Podľa nej českí politici považovali dobré vzťahy so Slovenskom za samozrejmosť a nevenovali pozornosť tomu, akým smerom sa Slovensko uberá.

Po Ficovom víťazstve v parlamentných voľbách koncom septembra došlo z českej strany k ďalším netradičným gestám. Vládni politici víťazovi volieb priamo menovite nezablahoželali, ako je to zvykom.

Fico zasa tento rok kritizoval českého premiéra Fialu za zasahovanie do vnútorných záležitostí Slovenska v súvislosti s jeho výrokmi o možnom ukončení slovenskej vojenskej podpory Ukrajine. „Premiér Fiala povedal, že nepovažuje za úplne šťastné, ak Slovensko zastaví vojenské dodávky Ukrajine. Nie je vhodné komentovať suverénne rozhodnutie suverénneho štátu,“ povedal Fico.“

 

Koniec jednoty v EÚ

 

Podľa politológa Rybářa by zhoršenie vzťahov mohlo v praxi viesť k obmedzeniu spolupráce na spoločných pozíciách v Európskej únii a ďalších združeniach.

„Doteraz sa obe vlády mohli na seba spoľahnúť, boli prirodzenými partnermi, čo sa môže v krátkom čase zmeniť. V praxi sa kontakty medzi politikmi na najvyššej úrovni znížia,“ domnieva sa.

„Je možné, že slovné prestrelky zo strany českých vládnych predstaviteľov mali byť symbolom toho, aby Fico vedel, že akonáhle urobí nejaké kroky, s ktorými nebudeme súhlasiť, môžeme vzťahy utlmiť,“ vysvetľuje.“

Tak to nedeklarujú ani českí politici, ale progresívne médiá na obidvoch stranách sa do toho vložia, aby naše národy rozoštvali!

„prečo ho tam češi vlastne pustili?“

 

 

Myslim, že Česi a česká politická reprezentácia Ficovi neodpustia gestikuláciu, ktorú predviedol za pultíkom v Strakovej akadémii.

Tá mala väčšiu výpovednú hodnotu ako slová, ktoré sa mu rinuli z úst.
To sa v Čechách neodpúšťa.“
.
.
Keď nič nenašli, tak aspoň gestikuláciu!
.
To je fakt na rozoštvanie ako v rodinách! Čas konca, keďže sme ich neomarxistickú totalitu nevolili!
.
.
Čo už si myslieť o takých chudákoch, čo kvôli tomu, že nevyhrali voľby, chcú pre Slovensko všetko zlé, aby sme sme nedostali eurofondy a aby s nami skončili aj Česi, hoci občania Česka si to neželajú!
.
.
.
.
Toto je vôľa Slovákov, ktorí si neomarxistickú progresívnu totalitu neželajú!
.
.

Prieskum: Voľby by jasne vyhral Smer. KDH rastie, Matovičovo hnutie mimo parlament

.

https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/689865-prieskum-volby-by-v-novembri-vyhral-smer-ps-s-vyraznym-odstupom-druhe/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_3clanok_box

.

.

.

.

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Abrams, Ukrajina

Tankom Abrams sa na Ukrajine nedarí. Vyskúšajú ruskú korytnačiu taktiku?

28.04.2024 06:00

Ukrajina dostala od USA 31 tankov Abrams M1A1. O päť už prišla a ďalšie tri boli poškodené.

parlament, PVV, rokovanie, Robert Fico, Peter Pellegrini, Milan Majerský, Tomáš Taraba

Získa Slovensko všetkých 6,4 miliárd z plánu obnovy? Úradníci vládu kritizujú, Fico sa spolieha na nové zákony

28.04.2024 06:00

Najviac omeškaných míľnikov a problémov s implementáciou opatrení majú rezorty zdravotníctva, spravodlivosti a životného prostredia či vnútra. Slovensko môže prísť o miliardy eur.

Gay, gej homosexuáli, LGBTI, dúhový pochod,

Nový iracký zákon proti homosexualite počíta s trestom až 15 rokov väzenia

28.04.2024 05:49

Cieľom zákona je "chrániť irackú spoločnosť pred morálnou skazenosťou a volaním po homosexualite, ktoré zachvátilo svet".

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,493
Celková čítanosť: 5555906x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie