Založ si blog

Pravda píše o možnostiach médií zlomiť akémukoľvek politikovi krk!

Poučenie zo Sulíkovho zlyhania

 

„Poučenie pre politikov je jasné: dávajte si pozor na svoj mediálny obraz, lebo aj najtriviálnejšia záležitosť vám môže zlomiť krk. Čo už mnohí vedia, len Sulíkovi to akosi stále nedošlo…“

 

„Aj keby Sulík teraz kolenačky prešiel do Santiaga de Compostela, aj tak už nikdy zo seba nezmyje „svoje hriechy“ , ktoré mu boli prisúdené na základe jedného videa a intenzívnej kampane jeho politických protivníkov.“

 

A komu by stačilo kolenačky ísť do Santiaga de Compostela, aby zmyl „svoje hriechy“, ktoré vyhlásila progresívna mediálna sekta?

 

Chmelárovi? Blahovi? Ficovi? Dankovi? Eštokovi? A ktorým lekárom, čo kritizovali očkovanie experimentálnymi vakcínami?

Pritom, ktorý súd ich odsúdil? Veď len mediálna sekta a progresivne totalitne uvedomelí neomarxisti – samozvanci, čo sami seba vyhlásili za komisiu!

 

 

Sulík bráni svoju výstavu v Dubaji. Celé je to inak, ušetril som milión eur

 

„Na podozrenia upozornil bývalý minister hospodárstva Karel Hirman (Demokrati) a koncom minulého týždňa aj Národný kontrolný úrad (NKÚ). Úrad upozornil, že sa premrhalo vyše 600-tisíc eur, pričom ďalších 400-tisíc eur je predmetom súdnych sporov.“

 

 

Na Pravde vyšiel článok, ktorý je prelomový nie tým, čo píše novinár Pravdy Repa o Sulíkovi, ale čo píše o možnostiach médií zlomiť akémukoľvek politikovi krk!

 

To znamená, že novinár Pravdy a teda aj redakcia Pravdy, keďže tento článok ako uverejniteľný schválila, tvrdia že médiá majú u nás na Slovensku takú moc (a nielen podľa mňa aj inde na svete), že dokážu akémukoľvek politikovi zlomiť krk a mediálne ho pre občanov odrovnať z politiky, aby ho ľudia nevolili.

V poriadku, to naozaj vedia občania už dávno, že je to tak všade na svete, že aj vojny sa predávajú práve cez médiá, aby boli občanmi prijaté a o politickej garnitúre tiež rozhodujú médiá, komu naopak nezlomia krk, ale vám ho namažú na chleba aj keby to bol vojnový štváč, vlastizradca, obyčajná bábka oligarchov alebo len pajác ako Biden! (u nás Šimečka)

Druhá vec je, že keď to tvrdíte tiež, že je to takto – rozhodujú o tom médiá, tak vás vyhlasujú za konšpiračných dezolátov, lebo veď médiá sú objektívne!

No ťažko budú, keď majú takú moc a moc sa predsa zneužíva! Takže už len pri tejto informácií, že médiá majú takú moc, musíte chápať, že v prvom rade si oligarchovia alebo nadnárodná cudzia moc, ktorej ako malý štát musíme slúžiť, obsadia práve médiá svojimi lokajmi.

 

A potom občania vidia, ako sú už konkrétne médiá obsadené takými lokajmi cudzích zahraničných záujmov. 

 

Takto si u nás obsadili cez SME, Denník N, aktuality, niektoré televízie svojich lokajov na propagovanie vojen, zbrojenia, vazalstva vášho štátu, ožobračovanie ekonomiky v prospech iných väčších štátov, presadzovania sankcií, ktoré tomu poslúžia, nakupovaniu vakcín, čím poslúžia ďalším pijaviciam, cenzúry, aby sa to nesmelo nikde písať a bolo to všetko vyhlasované za hoaxy, čo sa do ohlupovania občanov nehodí. A na vypichovanie takých príkladov hoaxov alebo konšpirátorov, aby aj pravdivé veci a fakty boli smiešne ako nepravdivé! Taktiež na rozoštvávanie občanov, ktorých takto použijú na umlčiavanie všetkých občanov, prípadne rozoštvavanie aj národov, keď práve vyhovuje vojna medzi nimi.

 

===

 

Konkrétne k Sulíkovi, čo je oproti téme mediokracie úplne nepodstatná téma.

 

V podstate Repa vytkol čitateľom aj Pravdy, že uverili médiám, že Sulík náš štát okradol premrhaním. Lebo veď táto správa a článok bol aj na Pravde! Ľudia nie sú ekonómovia a nemajú prístup k vyúčtovaniu a takým informáciám, aby to vedeli posúdiť! Takže zväčša veria médiám, že keď už nejaký odborník povie, že toľko premrhal, tak buď je to pravda alebo niečo na tom bude a médiá s pomocou toho odborníka mu teda zlomili alebo nalomili krk!

 

A teraz príde Repa a napíše, že Sulík naopak ušetril štátu to, čo mohol minúť! Čiže presný opak!

 

To asi nebude vecou názoru, či premrhal alebo ušetril ešte viac? Takže, keď ide o fakty, podľa mňa by najprv mali zavolať odborníkov z ktorých jeden tvrdí, že premrhal a druhý, že ušetril a až tento výsledok, čo z toho vzíde, uverejniť! 

 

Takto by mu neobjektívne nezlomili krk a nalomili len pravdivo!

 

Nepochybujem, že také médiá by si potom každý rád prečítal, kde by nezaznieval len hon na niektorých politikov alebo naopak nekritické vnucovanie toho politika ako kŕmnym husiam do gágora, ale čitatelia a diváci by videli, počuli nie jednostranné názory.

 

No ak médiá nechcú najprv politikom lámať krky a potom ich narovnávať, majú na to existovať verejné diskusie odborníkov (nielen politikov, ktorí sa chcú vzájomne len obviňovať), alebo články, kde sú zhrnuté výsledky posúdenia rôznych faktov.

 

 

 

No na Slovensku vôbec nemáme verejné diskusie odborníkov k závažným témam, to výlučne jednostranné!

 

 

To si vždy zavolajú štyroch odborníkov, čo majú rovnaký názor a tí diskutujú o tom, prečo si všetci myslia to isté a spoločne sa vysmievajú z tých odborníkov, ktorým nedovolili prísť!

 

Keby to bolo v športe, tiež by to bolo nudné, keby ste mali sledovať šport, kde nikdy nie sú dve mužstvá, ale športová rozcvička jedného s vykrikovaním, že keby tam bolo aj druhé družstvo, tak na nich zdatnosťou nemá! Kto by to asi pozeral, všakže? Možno intelektuálna elita, že má výnimočné družstvo! Však aj sekty si vystačia samé, aj náboženskí fanatici vo svojom kruhu alebo chlapi v krčme len vykrikovaním! Aspoň vidíte, koľko má s nimi intelektuálna elita spoločné až po tú krčmu.

 

Naše médiá už natoľko nevedia, čo je diskusia medzi rôznymi názormi odborníkov, že to niekedy nahrádzajú tým, že najprv jedno družstvo vykrikuje, ako by to tým druhým bez ich prítomnosti natreli a potom si zavolajú druhé družstvo, ako by to zas tí druhým natreli!

 

No najčastejšie je to sám nejaký Sabaka a moderátor, aby nejaký Sabaka netrpel samomluvou!

 

 

Verte mi, že po ničom viac netúžim, len aby to tak bolo aj v športe! Aby si zavolali na program tenisu nejakého tenistu, ktorý by vám porozprával, prečo je najlepší športovec a moderátor by sa ho vypytoval ako to prežíva, keď si niekto myslí, že nie je najlepší športovec alebo koho každého by porazil, keby s ním súťažil! 

 

Prípadne, že on s primitívnymi súpermi nesúťaží!

 

Vtedy by sa asi zobudili naši muži s takou dezolátskou otázkou, že kde je ten šport? 

 

 

 

Toto je tiež kritika médií, ktoré aj vznikli na to, aby politikom lámali krky a iných zas ako zrno tlačili do svojich kačíc.

 

Ale napríklad vidíte, že Pravda to nevyužíva, hoci by tiež mohli lámať krky a prenasledovať občanov cez svojich spracovaných čitateľov, aby prenasledovali iných a vyháňali ich z rodín. Oni teraz veľmi rýchlo zlomili Sulíkovi krk a potom rýchlo narovnali. Hlavné je, že Sulíkovi a nie nám občanom! Že nejdú proti občanom Slovenska, maximálne lámu Sulíka! Tu mi nie je jasné, prečo sa má z mediálneho obrazu poučiť on, čo popravy nevykonáva! Snáď nie, aby sa im páčil viac?

 

No v každom prípade mu najpredajnejšie médiá zlomia krk, keď tu bude upozorňovať na stratu veta, čo upozorňoval!

 

Potom bude od „trápneho fašistu“ do „premrhávača“ všetkého aj s posvätením mediálnej progresívnej neomarxistickej sekty!

Neuvedomelosť neodpúšťajú, za to samozvanci mediálne popravujú!

 

 

 

2. část: CNN ředitel odhaluje, jak používání praktiky „umění manipulace” k ovlivnění veřejnosti

 

https://otevrisvoumysl.cz/2-cast-cnn-reditel-odhaluje-jak-pouzivani-praktiky-umeni-manipulace-k-ovlivneni-verejnosti/

 

V 2. části exkluzivního odhalení projektu Veritas uslyšíme technického ředitele televize CNN, jak říká, že používají „umění manipulace” k ovlivnění veřejnosti.

 

 

 

Tucker Carlson: Říkat pravdu za každých okolností je projev svobody

 

VIDEO: Tucker Calrson o pravde, slobode a otroctve

 

https://otevrisvoumysl.cz/tucker-carlson-rikat-pravdu-za-kazdych-okolnosti-je-projev-svobody/

 

 

 

.

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,493
Celková čítanosť: 5555642x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie