Založ si blog

Mainstream sa nedá čítať!

Mojou veľkou výhodou, že ma médiá nemôžu urážať, je že nemám televízor. No v poslednom čase ani noviny nemôžem čítať, ak nemám záujem čítať urážky novinárov voči väčšine občanov Slovenska. 

 

Kedy to tu bolo, aby sa novinári zaoberali prieskumami, či máte správne myšlienky, ktoré požadujú?

 

Nepamätám sa, že by niekedy moji rodičia kontrolovali alebo zisťovali, či mám nejaké správne myšlienky a to boli moji rodičia, čo ma mohli a mali vychovávať.

 

A nepamätám sa, že by to tu bolo roky dozadu, aby novinári zisťovali, či máte správne myšlienky a názory, hoci verejné diskusie neumožňujú, len vypisujú zoznam tých správnych názorov.

 

Na SME sa dnes dozviete, že občania sú „idiotsky proletariát“ od nikým nevolenej Kepplovej. Na Pravde sa dozviete, aké % občanov má správny názor na vojnu, na NATO, na výdaje nášho štátu na vojnu… a to nikto týchto novinárov nevolil!

 

Novinári majú prinášať informácie a verejné diskusie odborníkov na rôzne témy, čo sa nedeje!

 

Novinári miesto toho stanovili, čo je správny názor a preto k tomu nebudú žiadne verejné diskusie odborníkov. Taktiež nás informujú len selektívne a len o tom, čo ideovopoliticky zapadá do nimi určených správnych názorov!

 

Preto informácie si musíte zháňať zo zahraničia, po alternatívnych médiách a to vám ešte chcú cenzúrovať! Inak môžete čítať len urážanie občanov, že keď si presne nemyslia to, čo im novinári napísali, tak nemajú správne názory!

 

Občanov uráža prezidentka, vnucovaní progresivni novinári a iní novinári vraj nie pod nátlakom!

 

Preto už nemám záujem čítať ani mainstream, stačia už aj tie urážky v nadpise, koľko % občanov sa v čom mýli a koľko % občanov má nimi stanovený správny názor!

 

 

Nesledujem prezidentku, nemám na to žalúdok. Rovnako som ani minútu nevenovala jej úradníckej vláde SDKÚ 2. Nesledujem politikov, ktorých sme sa nezbavili, ani Hegera, ani Matoviča, ani Kollára.

Čakám len na to, kedy sa ich všetkých naozaj zbavíme. A keď sa to nepodarí, rovnako nebudem sledovať nejakú ich progresívnu vládu.

 

Nie, vôbec si nemyslím nič z toho, čo odo mňa požadujú novinári. Dalo by sa povedať, že presný opak ako to bolo aj za čias socializmu, keď sme preto noviny nečítali a preto nám ich vnucovali vo výstrižkoch na IVP nástenke! Ani na nástenke ich nikto nečítal.

 

Nebudem predsa počúvať také bludy, ktoré teraz najviac prezentuje Čaputová, že sme suverénna krajina a ona sa so záujmami USA a nie Slovenska zhoduje 100 % len čírou náhodou! 

Ona si to zo socializmu pamätať nemôže, ale my sme sa už takých bludov napočúvali dosť, že to sú predsa naši spojenci a preto sme suverénni priatelia na „večné časy a nikdy inak“.

Vtedy som ešte mala obavu, že to bude na „večné časy“, ale teraz už nemám, keď nám predviedli ako rýchlo to môže byť pravý opak!

 

Aj iným odporúčam zbaviť sa Čaputovej a nezbaviteľných politikov a novinárov tým, že si ich ani nezapnete!

Ešte takú moc nemajú, aby ste ich povinne museli sledovať. Preto naplno využívam, že ani minútu. Tak minútu dávam po prvú urážku občanov a vypínam.

 

 

Ich závisť voči tým, ktorých chceme sledovať, je neskutočná! Chcú ich zničiť a scenzúrovať, lebo naivne si myslia, že potom asi budeme nútení ich sledovať.

No, nebudeme! Potom poviem, že ma politika nezaujíma a nebudem!

 

Akonáhle zvolia progresívnu vládu, s politikou končím. Budem všetkých len tak nesledovať ako teraz Čaputovú, Matoviča alebo Hegera! Nemám tušenie čo natárali, preto ma to nezaťažuje.

 

 

 

Toto je trefné k realite, preto ma to zaujalo!

 

 

 

 

.

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,494
Celková čítanosť: 5556834x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie