Založ si blog

Matovič zastrašuje Fica, hoci ten mu už objednávateľov vraždy oznámil!

Všetci veľmi dobre vieme, že nestačí vedieť meno vraha alebo objednávateľa vraždy, keď nemáte proti nemu dôkazy!

Veď preto sa aj marí vyšetrovanie!

Nikto predsa nemôže za vyšetrovacie orgány oznámiť meno vraha a objednávateľa. To musia dokázať vyšetrovacie orgány, keď vôbec majú záujem to vyšetriť a dokázať!

 

Veľmi veľa ľudí na Slovensku si myslí, že to bol Lipšic a spol. napríklad spolu s niekym z Penty a tých, čo vlastnili tie potravinárske podniky.

A načo by sme to polícii oznamovali, keď na to nemáme dôkazy? Aby nás objednávatelia vraždy prenasledovali alebo vydierali alebo dali zabiť tiež?

 

A vyšetrovala sa táto stopa? Nie! Títo ľudia sú vyšetrovacími orgánmi chránení, včetne ich novinármi, ktorí im slúžia. Preto sa žiadne tieto stopy nevyšetrovali! A preto sú aj prenasledovaní médiami všetci, ktorí by si toto dovolili myslieť, že aj títo ľudia mali byť vyšetrovaní, aký mali motív zbaviť sa Kuciaka a aký mali motív dať zavraždiť Kuciaka kvôli politickému prevratu.

 

Matovič zastrašuje Fica, aby sa tiež neopovážil povedať, kto by tak mohol byť objednávateľom vraždy, lebo bude mať na krku trestné stíhanie!

Matovič požaduje od Fica, aby túto vraždu objasnil bez vyšetrovacích orgánov, čo je nezmysel!

 

 

Potom ho obvinil, že nepovedal, kto by to tak mohol byť!

Ale Fico mu to už povedal na tlačovke! Objednávateľa vraždy alebo jedného z nich nazval „monštrum“!

 

 

Ale bez práce vyšetrovacích orgánov ho za objednávateľa vraždy vyhlásiť nemôže, na to slúžia vyšetrovacie orgány, keby to tak ráčili aj vyšetrovať!

 

Keď nebudú, nečudujme sa, že objednávateľov vraždy zásluhou Lipšica nikdy nenájdu!

 

No to je jedno, či ho nájdu alebo nie a Lipšic bude toto vyšetrovanie vždy mariť. Koho zaujímalo, kto sú objednávatelia vraždy, ten to už vie!

A ak tu neexistuje svetská spravodlivosť, tak božia určite áno. Lipšic je určite ateista.

 

 

 

Prečo to Matovič urobil, že takto pomáha zastrašovať Fica a zároveň množstvo občanov:

 

 

V záujme Matoviča nie je uvedomiť si, že objednávateľov vraždy má na svojej politickej strane. Ako veriaci by mal s tým problém, uvedomiť si, že k politickej moci mu dopomohla práve objednaná vražda Kuciaka!

Jeho svedomie sa tomu bráni, aby to pochopil. On, čo ich má ako titulnú fotku na FB, že práve na ich vražde bola vystavaná jeho vláda aj keď on sám osobne to netušil.

 

Keď to za života nezvládne jeho svedomie, že s kým spolupracoval, čo sa musí veľmi ťažko prijímať, tak to bude musieť zvládnuť po smrti.

Celkom rovnako, ako neodhadol Sulíka, Naďa, Hegera a Krúpu, mal veľmi zlý odhad aj na Lipšica!

Neveril, keď sme mu písali, čo je zač Naď, Heger, Krúpa, teraz len rovnako nevie uveriť, čo je zač Lipšic a ďalší „podnikatelia“, hoci o Pente to už mohol vedieť!

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5560043x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie