Založ si blog

Matovič zastrašuje Fica, hoci ten mu už objednávateľov vraždy oznámil!

Všetci veľmi dobre vieme, že nestačí vedieť meno vraha alebo objednávateľa vraždy, keď nemáte proti nemu dôkazy!

Veď preto sa aj marí vyšetrovanie!

Nikto predsa nemôže za vyšetrovacie orgány oznámiť meno vraha a objednávateľa. To musia dokázať vyšetrovacie orgány, keď vôbec majú záujem to vyšetriť a dokázať!

 

Veľmi veľa ľudí na Slovensku si myslí, že to bol Lipšic a spol. napríklad spolu s niekym z Penty a tých, čo vlastnili tie potravinárske podniky.

A načo by sme to polícii oznamovali, keď na to nemáme dôkazy? Aby nás objednávatelia vraždy prenasledovali alebo vydierali alebo dali zabiť tiež?

 

A vyšetrovala sa táto stopa? Nie! Títo ľudia sú vyšetrovacími orgánmi chránení, včetne ich novinármi, ktorí im slúžia. Preto sa žiadne tieto stopy nevyšetrovali! A preto sú aj prenasledovaní médiami všetci, ktorí by si toto dovolili myslieť, že aj títo ľudia mali byť vyšetrovaní, aký mali motív zbaviť sa Kuciaka a aký mali motív dať zavraždiť Kuciaka kvôli politickému prevratu.

 

Matovič zastrašuje Fica, aby sa tiež neopovážil povedať, kto by tak mohol byť objednávateľom vraždy, lebo bude mať na krku trestné stíhanie!

Matovič požaduje od Fica, aby túto vraždu objasnil bez vyšetrovacích orgánov, čo je nezmysel!

 

 

Potom ho obvinil, že nepovedal, kto by to tak mohol byť!

Ale Fico mu to už povedal na tlačovke! Objednávateľa vraždy alebo jedného z nich nazval „monštrum“!

 

 

Ale bez práce vyšetrovacích orgánov ho za objednávateľa vraždy vyhlásiť nemôže, na to slúžia vyšetrovacie orgány, keby to tak ráčili aj vyšetrovať!

 

Keď nebudú, nečudujme sa, že objednávateľov vraždy zásluhou Lipšica nikdy nenájdu!

 

No to je jedno, či ho nájdu alebo nie a Lipšic bude toto vyšetrovanie vždy mariť. Koho zaujímalo, kto sú objednávatelia vraždy, ten to už vie!

A ak tu neexistuje svetská spravodlivosť, tak božia určite áno. Lipšic je určite ateista.

 

 

 

Prečo to Matovič urobil, že takto pomáha zastrašovať Fica a zároveň množstvo občanov:

 

 

V záujme Matoviča nie je uvedomiť si, že objednávateľov vraždy má na svojej politickej strane. Ako veriaci by mal s tým problém, uvedomiť si, že k politickej moci mu dopomohla práve objednaná vražda Kuciaka!

Jeho svedomie sa tomu bráni, aby to pochopil. On, čo ich má ako titulnú fotku na FB, že práve na ich vražde bola vystavaná jeho vláda aj keď on sám osobne to netušil.

 

Keď to za života nezvládne jeho svedomie, že s kým spolupracoval, čo sa musí veľmi ťažko prijímať, tak to bude musieť zvládnuť po smrti.

Celkom rovnako, ako neodhadol Sulíka, Naďa, Hegera a Krúpu, mal veľmi zlý odhad aj na Lipšica!

Neveril, keď sme mu písali, čo je zač Naď, Heger, Krúpa, teraz len rovnako nevie uveriť, čo je zač Lipšic a ďalší „podnikatelia“, hoci o Pente to už mohol vedieť!

 

 

 

.

Pre niektorých novinári, pre väčšinu hlupáci. Kto sú dvorní šašovia Progresívneho Slovenska?

25.06.2024

Im je to aj ukradnuté, že progresívcom rozoštvávate rodiny, ešte im to aj prajú, keď sú tak sprostí, že si ich kvôli politike rozbijú. Títo akože novinári, čo sú len politickí aktivisti Progresívneho Slovenska na najšpinavšiu robotu, sa nevenujú žurnalistike, ale výlučne spriadaniu výpadov proti voličom iných strán, ako sa dostať k moci nedemokraticky a [...]

Ako Denník N pracuje na tom, aby ich čitatelia videli vo voličoch vládnej koalície nacistov a bojovali proti nim ako proti nacistom – dôkazy

24.06.2024

Už v apríli som písala, že ak niektorému ich čitateľovi prepne, môže vystrieľať ľudí okolo seba ako ten študent na fakulte v Prahe, keď si bude myslieť, že jeho spoluobčania sú nacisti. Ale títo politickí aktivisti to robia ďalej a ešte pritvrdzujú, aké milé rodiny mali nacisti (ako voliči našej vládnej koalície) a aj niekomu ďalšiemu môže prepnúť a [...]

„VIDEO: Dr. Richard M. Fleming žiada Slovensko, aby vyzvalo USA vyšetriť, obviniť a stíhať osoby zodpovedné za financovanie a vývoj biologických zbraní akým je SARS-CoV-2. „

21.06.2024

„VIDEO: Dr. Richard M. Fleming žiada Slovensko, aby vyzvalo USA vyšetriť, obviniť a stíhať osoby zodpovedné za financovanie a vývoj biologických zbraní akým je SARS-CoV-2. Vládu Spojených štátov zároveň vyzval, aby podporila Slovensko tým, že sa pridá na jeho stranu a taktiež odmietne Medzinárodné zdravotné predpisy zasahujúce do našej suverenity“ [...]

Horská záchranná služba, Tatry

Turista neprežil pád z vrcholu Ostrého Roháča v Západných Tatrách

26.06.2024 07:43

Pád turistu z červeného turistického chodníka nahlásili horským záchranárom poľskí svedkovia.

Checkmate

„Bezpečnostné dôvody“. Moskovský aerosalón ani tento rok nebude, píše Kommersant

26.06.2024 07:07

Naposledy v roku 2021 si Vladimir Putin na MAKS-e prezrel pripravovanú novú ruskú stíhačku Checkmate (Šachmat).

Slovak University Startup Cup 2024

Ocenili študentské startupy. Absolútny víťaz „vyhladzuje dáta"

26.06.2024 07:00

Ktoré študentské startupy zabodovali v tohtoročnej súťaži?

799388029

Lex Rubiales: Bozk bez súhlasu je sexuálnym napadnutím

26.06.2024 06:46

Španielsky najvyšší súd rozhodol, že bozk bez "tichého súhlasu" je možné považovať za sexuálne napadnutie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,528
Celková čítanosť: 5608921x
Priemerná čítanosť článkov: 3671x

Autor blogu

Kategórie