Založ si blog

Mainstream sa nedá čítať!

Mojou veľkou výhodou, že ma médiá nemôžu urážať, je že nemám televízor. No v poslednom čase ani noviny nemôžem čítať, ak nemám záujem čítať urážky novinárov voči väčšine občanov Slovenska. 

 

Kedy to tu bolo, aby sa novinári zaoberali prieskumami, či máte správne myšlienky, ktoré požadujú?

 

Nepamätám sa, že by niekedy moji rodičia kontrolovali alebo zisťovali, či mám nejaké správne myšlienky a to boli moji rodičia, čo ma mohli a mali vychovávať.

 

A nepamätám sa, že by to tu bolo roky dozadu, aby novinári zisťovali, či máte správne myšlienky a názory, hoci verejné diskusie neumožňujú, len vypisujú zoznam tých správnych názorov.

 

Na SME sa dnes dozviete, že občania sú „idiotsky proletariát“ od nikým nevolenej Kepplovej. Na Pravde sa dozviete, aké % občanov má správny názor na vojnu, na NATO, na výdaje nášho štátu na vojnu… a to nikto týchto novinárov nevolil!

 

Novinári majú prinášať informácie a verejné diskusie odborníkov na rôzne témy, čo sa nedeje!

 

Novinári miesto toho stanovili, čo je správny názor a preto k tomu nebudú žiadne verejné diskusie odborníkov. Taktiež nás informujú len selektívne a len o tom, čo ideovopoliticky zapadá do nimi určených správnych názorov!

 

Preto informácie si musíte zháňať zo zahraničia, po alternatívnych médiách a to vám ešte chcú cenzúrovať! Inak môžete čítať len urážanie občanov, že keď si presne nemyslia to, čo im novinári napísali, tak nemajú správne názory!

 

Občanov uráža prezidentka, vnucovaní progresivni novinári a iní novinári vraj nie pod nátlakom!

 

Preto už nemám záujem čítať ani mainstream, stačia už aj tie urážky v nadpise, koľko % občanov sa v čom mýli a koľko % občanov má nimi stanovený správny názor!

 

 

Nesledujem prezidentku, nemám na to žalúdok. Rovnako som ani minútu nevenovala jej úradníckej vláde SDKÚ 2. Nesledujem politikov, ktorých sme sa nezbavili, ani Hegera, ani Matoviča, ani Kollára.

Čakám len na to, kedy sa ich všetkých naozaj zbavíme. A keď sa to nepodarí, rovnako nebudem sledovať nejakú ich progresívnu vládu.

 

Nie, vôbec si nemyslím nič z toho, čo odo mňa požadujú novinári. Dalo by sa povedať, že presný opak ako to bolo aj za čias socializmu, keď sme preto noviny nečítali a preto nám ich vnucovali vo výstrižkoch na IVP nástenke! Ani na nástenke ich nikto nečítal.

 

Nebudem predsa počúvať také bludy, ktoré teraz najviac prezentuje Čaputová, že sme suverénna krajina a ona sa so záujmami USA a nie Slovenska zhoduje 100 % len čírou náhodou! 

Ona si to zo socializmu pamätať nemôže, ale my sme sa už takých bludov napočúvali dosť, že to sú predsa naši spojenci a preto sme suverénni priatelia na „večné časy a nikdy inak“.

Vtedy som ešte mala obavu, že to bude na „večné časy“, ale teraz už nemám, keď nám predviedli ako rýchlo to môže byť pravý opak!

 

Aj iným odporúčam zbaviť sa Čaputovej a nezbaviteľných politikov a novinárov tým, že si ich ani nezapnete!

Ešte takú moc nemajú, aby ste ich povinne museli sledovať. Preto naplno využívam, že ani minútu. Tak minútu dávam po prvú urážku občanov a vypínam.

 

 

Ich závisť voči tým, ktorých chceme sledovať, je neskutočná! Chcú ich zničiť a scenzúrovať, lebo naivne si myslia, že potom asi budeme nútení ich sledovať.

No, nebudeme! Potom poviem, že ma politika nezaujíma a nebudem!

 

Akonáhle zvolia progresívnu vládu, s politikou končím. Budem všetkých len tak nesledovať ako teraz Čaputovú, Matoviča alebo Hegera! Nemám tušenie čo natárali, preto ma to nezaťažuje.

 

 

 

Toto je trefné k realite, preto ma to zaujalo!

 

 

 

 

.

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

Rusko Navaľnyj úmrtie

Biskup na Veľký piatok prirovnal zaobchádzanie s Navaľným k osudu Ježiša

29.03.2024 15:17

„Skončil až v neľudskom gulagu v polárnom ľade," povedal. Zvyšok sveta uvidí "jeho posolstvo slobody" vo večnosti, povedal biskup.

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Syrskyj: Rusi vypália šesťkrát viac munície. V Charkove sme mohli dosiahnuť viac

29.03.2024 14:16, aktualizované: 15:55

Ukrajinské obranné sily pozdĺž celej rozsiahlej frontovej línie podľa neho majú len minimum zbraní a munície.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10, aktualizované: 15:42

Evakuovať museli 50 ľudí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5519135x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie