Založ si blog

SME opäť rozoštvávalo spoločnosť proti menšinám LGBTI

Samotní ich ešte nescenzúrovaní čitatelia ich na to v diskusiách upozorňovali, že neobjektívne podávajú správy o konflikte Matoviča s účastníkmi na demonštrácii!

 

Výsledkom je opäť len rozoštvávanie spoločnosti proti menšinám umlčiavaním ľudí voči výtržnosti od demonštrujúcich voči Matovičovi.

Aj v týchto dňoch týmto pracovali na prehlbujúcej sa neznášanlivosti voči menšinám celkom nekritickým podávaním správ, hoci všetci občania mohli vidieť videá ako to bolo. Napriek tomu podľa ich vlastných čitateľov robili nadprácu a podporovali vyjadrenia a trestné oznámenie, že výtržníctva sa dopustil Matovič!

A to sa Matoviča nezastávali jeho fanúšikovia a písali, že ho neznášajú, ale túto neobjektívnu nadprácu SME vidia a nepáči sa im!

 

 

Presne týmto pôsobením týchto médií sa provokujú občania k ešte väčšej neznášanlivosti voči menšinám!

Tieto médiá pracujú na rozoštvávaní občanov aj voči menšinám! 

Umelo takto vyvolávajú ešte väčšiu nevraživosť v spoločnosti a prehlbujú rozpory medzi len dvomi extrémistickými tábormi, čo môže mať katastrofálne následky!!!

 

 

Čoho sa oprávnene boja a nielen konzervatívci!

Podiel progresívnych médií na konfliktoch s LGBTI

 

Opäť upozorňujem na podiel novinárov na vyhrocovaní konfliktov s LGBTI.

 

Nerobia to všetky médiá a zas sme pri tých progresívnych ako je SME, kde obhajujú menšiny tak extrémisticky, že tým nepracujú na prijímaní tých menšín, ale na presnom opaku – na vytváraní opäť dvoch nezmieriteľných táboroch priepasti medzi ľuďmi!

 

Tým ľudí skôr štvú proti menšinám!

 

Liberálom by to malo byť jasné, že nič trvalé nevznikne len umlčiavaním a nanucovaním, ale vysvetľovaním a argumentami vo verejných odborných diskusiách, čo týmto neliberálom ani v tomto nie je jasné!!!

 

Žiadna sloboda, ani menšín sa nedá zavádzať totalitne a len cenzúrou a len zastrašovaním, ak má mať skutočné výsledky a nielen dočasne vynútené!

 

Kto v mene čohokoľvek rozoštváva spoločnosť, nebude mať lepšiu spoločnosť, len ešte viac rozoštvanú a s ešte väčšou nevraživosťou voči takto riešeným menšinám!

 

Nesúhlasím s tvrdením, že členovia LGBTI sú agresívni. K tejto agresivite, s ktorou sa niekedy u niektorých stretneme, ich vychovávajú tieto médiá! Nevedú ich k diskusiám medzi odborníkmi, že spoločnosť sa mení diskusiami a argumentami, ale k tomu, že s oponentami sa nediskutuje, oponentom sa nadáva a oponentmi sa opovrhuje! Oponentov máte umlčať, scenzúrovať a prenasledovať! Všetko to sú len totalitné metódy, ktoré vzájomnú nevraživosť v spoločnosti len rozdúchavajú!

 

 

Dokázali by to liberáli so zmyslom pre slobodu, pre osvetu, pre argumenty. No to by museli tými liberálmi byť a nielen progresívnymi fanatikmi, čo si z liberalizmu osvojili len ciele, ale metódy už nie! Tie majú ako všetci extrémisti len totalitné!!!

 

 

 

 

V spoločnosti nám zúfalo chýbajú práve liberáli a liberálne médiá, ktoré by ochranu menšín obhajovali liberálnymi metódami a nie totalitnými!

 

 

Totalitné médiá menšinám škodia a len prehlbujú nevraživosť voči menšinám!

 

 

 

.

 

„Známy ochranár hovorí, že medveďov je v skutočnosti dvoj- až trojnásobne viac, ako ukázala posledná vedecká štúdia. „

07.05.2024

„Môj osobný odhad je, že na Slovensku žije od 2000 do 3000 medveďov.“ rozhovor 1.máj 2024 Šéf južného zásahového tímu Jaroslav SlašťanZmenil som názor. Ani kvóty na odstrel nie sú extrém, nemôžeme chrániť len medvede „Známy ochranár hovorí, že medveďov je v skutočnosti dvoj- až trojnásobne viac, ako ukázala posledná [...]

Aj u nás sa rozhoduje o tom, či o Slovensku bude rozhodovať demokratická väčšina alebo západom podporované politické mimovládky a novinári!

06.05.2024

Aj naše politické mimovládky desí transparentnosť. Zvykli si, že na politickú činnosť nemusia kandidovať vo voľbách a politiku rôznym štátom určuje USA cez farebné revolúcie s obeťami na životoch ako to bolo aj na Ukrajine. Najviac do politiky potom zasahujú od USA závislí novinári ako zahraniční agenti. Majú za úlohu zorganizovať mladých [...]

„USA nechtějí, tak si americkou základnu postavíme sami, tvrdí Černochová a už shání cihly“

05.05.2024

Môj výsmech z tejto bláznivej ministerky, čo je ako Naď na Slovensku, znamená len to, že aj my si z nej môžeme robiť výsmech, nielen Reflex z ľudí, čo si tu americké základne neprajú! 22.4.2022 som napísala článok: Hoax šírený ministerkou obrany v Česku „Černochová dodala, že USA by mali mať dve základne na Slovensku. To však slovenské [...]

Peter Pellegrini a Ivan Korčok

Pellegrini vypočítal, že minul na kampaň menej ako Korčok, podľa TIS obaja minuli viac, ako priznali

07.05.2024 11:31

V prípade Pellegriniho Transparency odhaduje, že prekročil limit až o 250-tisíc eur, Korčok o 80-tisíc eur viac, ako umožňuje zákon.

Rusko, Putin, summit G20, Moskva

Vladimir Putin pri okázalej slávnosti zložil prezidentský sľub

07.05.2024 11:20, aktualizované: 11:32

Putin pri okázalej inaugurácii v Kremli začne svoj piaty mandát na čele krajiny.

Adolf Hitler, bunker

V bývalom Hitlerovom bunkri v Poľsku našli ľudské pozostatky. Slúžil nacistom ako hlavný štáb

07.05.2024 11:09

Súdny lekár ich skúmal pod dozorom prokuratúry. Vyšetrovanie prerušili koncom marca pre nedostatok dôkazov o spáchaní trestného činu.

fico, kaliňák

Fico a Kaliňák na výjazde v Azerbajdžane: V paláci vybavujú alternatívu ruského plynu, aj biznis so zbraňami

07.05.2024 10:25

Aktualizujeme Hlavným dôvodom premiérovej prvej zahraničnej návštevy mimo Európy má byť plyn. Druhým obchodné príležitosti, ktoré autokratický režim prináša.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,498
Celková čítanosť: 5565530x
Priemerná čítanosť článkov: 3715x

Autor blogu

Kategórie