Založ si blog

Generálny štáb ČR: „Stát by musel přistoupit k nějaké formě mobilizování materiálu a lidí. Je zvláštní, že se na tom vubec někdo pozastavuje. „

2. februára tohto roku som tu citovala myslenie ľudí v Česku, ako máte rozmýšľať. Zopakujme to!

 

„Lidé jsou natolik hloupí, že si nezjistili, že žádný občan členského státu NATO nemůže být poslán do války, která se nás netýká. „

 

Největší kravina, co se české dezinfo-scéně povedla, je to, že miliony Čechů věří tomu, že nyní, když vyhrál generál Pavel, tak bude mobilizace a půjdeme bojovat na Ukrajinu. Lidé jsou natolik hloupí, že si nezjistili, že žádný občan členského státu NATO nemůže být poslán do války, která se nás netýká. NATO v žádné válce není…“

 

https://sabo.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=797398

 

Takže podľa inteligentnejších občanov žiadneho ich občana nemôžu poslať bojovať na Ukrajinu, lebo je to vojna, ktorá sa nás netýka a NATO v žiadnej vojne nie je!

A sprostí „dezoláti“ si to nezistili, že žiadny občan členského štátu NATO nemôže byť poslaný do vojny, ktorá sa nás netýka! Smejú sa z hlupákov konšpirátorov, čo si myslia, že je to možné!!!

 

 

Jindřich Rajchl reaguje na projev náčelníka generálního štábu Karla Řehky ze dne 21.2.2023 na Velitelském shromáždění armády ČR.

 

Odvtedy prešli tri týždne a tuto od 5 minúty náčelník generálneho štábu ČR hovorí toto:

 

 

 

 

„Pokud, říkam pokud vypukne konflikt medzi aliancíí a Ruskem, budeme jeho aktivním účastníkem od první minuty.

Velká část naší armády odejde bojovat podle podle hraničních plánu. Naše teritorium se stane tranzitní zónou a zázemím a je opět na nás vojácích, aby tato zóna bola bezpečná a mohla fungovat. Z pohledu Ruska to bude představovat velké množství legitimních cílu pro zbraně, které na naše teritorium dosáhnou už dnes. Rusko nebude čekat až se zorganizujeme a odejdeme někam na bojiště s ním válčit. Bude reagovat hned. Život každého vojáka i občana České republiky se okamžite obrátí na ruby.

Naše zdroje dlouhodobě podfinancované, profesionální armádu a aktivních záloh by na to rozhodně nestačili. Stát by musel přistoupit k nějaké formě mobilizování materiálu a lidí, Je zvláštní, že se na tom vubec někdo pozastavuje. To je prostě realita. Je na čase začít připomínat, že máme zákonem stanovenou branní povinnost, že existuje systém mobilizace a že se na obrane nepodílí pouze armáda! A je nutné, abychom to chápali a armáda aby byla připravena.“

 

 

Takže opäť si zopakujme, že tomuto, čo hovorí náčelník generálneho štábu ČR dnes, veria len „sprostí dezoláti“.

 

Naopak tí múdri intelektuáli, čo sa smejú z toho, že je to nemožné a „dezoláti“ si nezistili, že je to nemožné, teraz budú hovoriť, že to predsa všetci dávno vieme a čo sa nad tým pozastavujete, že je to tak a mobilizácia je nutná?

 

Aspoň teda vidíte, z čoho sa tí „múdri intelektuáli“ vysmievajú, čo je o tri týždne už „úplná samozrejmosť“ a čo sa nad tým pozastavujete?

 

Tá ich „intelektuálna múdrosť“ je takto predvídavá, nemá dosah ani troch týždňov!

A to som predvčerom alebo včera písala, že si myslia, že vojakov potrebovať nebudú, lebo Ukrajincov je ešte dosť! A behom dvoch dní je už samozrejmosť, že sa to bude týkať aj našej armády a samozrejme aj civilistov a samozrejme aj mobilizácia a je zvláštne, že sa nad tým niekto pozastavuje.

 

No u nás je trestné sa nad tým pozastavovať a veriť tomu, že by to bolo možné! Takých ľudí by stíhala NAKA, keby to považovali, nedajbože, aj za samozrejmosť v tejto situácii.

 

A v Česku bude samozrejmosť, že ste to dávno mali vedieť!

 

Toľko ukážka tých „múdrych intelektuálov“. A koľko dní bude trvať, pokiaľ začnú klamať, že o mobilizácii vedel každý? A že každý mal vedieť, že armáda na to nestačí?

 

U nás tá „samozrejmosť“ bude trestná dokedy? Dokedy NAKA bude stíhať tých, čo by verili náčelníkovi generálneho štábu v ČR, že armáda stačiť nebude? Však on šíri podľa našej polície hoaxy!

Nemali by stíhať jeho, čo hoax považuje za samozrejmosť nad ktorou sa nemáte pozastavovať?

 

 

Ja verím tomu, že armáda by na to nestačila a že máme zákonom a našou ústavou stanovenú brannú povinnosť brániť Ukrajinu, lebo naše hranice sú až na Ukrajine s Ruskom. A neverím hoaxom „múdrych intelektuálov“ že Ukrajinci na to budú stačiť.

 

A bude na Slovensku platiť branná povinnosť aj pre Ukrajincov? Alebo to je samozrejmé, že už nie a tí sa budú u nás schovávať, pokiaľ my povinne budeme brániť našu ukrajinskú hranicu s Ruskom?

 

Ale verím tomu, že naša ústava nám prikazuje všetko, čo si budú želať a čo v nej teraz nie je!

Nato máme predsa novinárov, aby nám to vysvetlili, že na tom nezáleží a zelené gumy, že je to samozrejmosť!

A kto by o tom pochyboval, na toho máme NAKU?

 

Ja nepochybujem, vždy sa bojím, keď sa mi násilím vyhrážajú! Opakujem, že ja sa nad tým nepozastavujem, že armáda stačiť nebude. A uverím, že naše hranice sú kdekoľvek!

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Matthias Ecke

Skupina útočníkov napadla a zranila europoslanca SPD Eckeho. Museli ho operovať

04.05.2024 17:39

Krajinskí predsedovia SPD uviedli, že útok je varovným signálom pre všetkých v Nemecku a známkou toho, že stúpenci krajnej pravice sú už celkom bez zábran.

Irán / Vojnová loď /

Iránska vojenská loď Šahíd Mahdaví prekročila prvýkrát rovník

04.05.2024 17:28

Je to údajne prvýkrát, čo Irán vyslal loď svojho námorníctva na takúto diaľkovú misiu.

Eurovoľby 2024

Strany môžu na kampaň v eurovoľbách minúť najviac tri milióny eur

04.05.2024 16:13

Pri volebnej koalícii platí tento limit zvlášť pre každú stranu.

Kim Čong-un

Pieseň oslavujúca diktátora Kima sa stala hitom TikToku. Skladba má nové, alarmujúce posolstvo

04.05.2024 15:27

Pieseň "Priateľský otec" vzbudila záujem hlavne medzi užívateľmi generácie Z. Nie je to prvá pieseň venovaná Kimovi, je tu ale viditeľný odklon v použitom jazyku a slovníku.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5562783x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie