Založ si blog

„Lidé jsou natolik hloupí, že si nezjistili, že žádný občan členského státu NATO nemůže být poslán do války, která se nás netýká. „

Zaujalo ma, čo si myslia ľudia v Česku, teda tí inteligentnejší:

 

 

Největší kravina, co se české dezinfo-scéně povedla, je to, že miliony Čechů věří tomu, že nyní, když vyhrál generál Pavel, tak bude mobilizace a půjdeme bojovat na Ukrajinu. Lidé jsou natolik hloupí, že si nezjistili, že žádný občan členského státu NATO nemůže být poslán do války, která se nás netýká. NATO v žádné válce není…“

 

 

Takže podľa inteligentnejších občanov žiadneho ich občana nemôžu poslať bojovať na Ukrajinu, lebo je to vojna, ktorá sa nás netýka a NATO v žiadnej vojne nie je!

 

Celkom ignorujú vyjadrenia ich politikov, že sú vo vojne, ktoré som si aj ja všimla.

Myslím si, že si myslia, že majú nejakú záruku, že NATO ani nemôže byť vo vojne s Ruskom a že majú záruku, že nikdy ani nebude!

A podľa nich si toto majú myslieť inteligentnejší občania, že je to vylúčené, hoci sami volali po tom, aby sa do vojny zapojili všetci!

 

A dnes sa pýtajú, kde je tá mobilizácia? Ak nebola do týždňa, tak to znamená, že nebude!

 

Ja osobne si myslím, že by ju do týždňa nedali a ak by s ňou počítali, tak najprv nezačnú civilmi a potom vojakmi, ale naopak!

Najprv by začali vojakmi a až potom len civilmi. A osudy českých vojakov predsa nebudú nikoho v Česku zaujímať, ľahko sa posielajú na smrť iní.

 

Ale ak Česko s mobilizáciou nepočíta, prečo sa česká vláda tak ponáhľa so schvaľovaním už v prvom čítaní s prípadnou mobilizáciou?

Prečo potom túto tému riešia a idú schvaľovať zmeny zákonov v mobilizácii?

Mobilizace: vláda rychle a potichu mění zákony. Bojí se nevole občanů. Jde o čas. NATO: mír nepanuje

 

 

 

 

Ale tiež si neviem predstaviť, že by nejaká vláda tak arogantne klamala občanov, že najprv sa vysmieva z občanov, čo sa boja mobilizácie a potom by do nej chcela nahnať týmto vysmievaných občanov. Všetci predsa dúfame, že žiadna vláda by nebola tak drzo arogantná a nehnala vlastných občanov do vojny.

Najmä Česi veria, že politika nie je žiadna špinavá vec a teraz majú čestných politikov a politika už nebude špinavá vec. Naopak, teraz svojich politikov inteligentne zbožňujú. Pre nich je teraz politik morálny vzor! Teda ten ich unikátne čestný politik – morálny hrdina.

Mne sa to zdá naivné, ale podľa inteligentnejších nemáte NATO veriť, že mier nepanuje! Panuje a je to vojna, ktorá sa nás netýka!

 

Logické pre inteligentnejších!

 

 

iDnes 2.2.:

 

„Kde je ta slibovaná mobilizace???“

 

 

Volby jsou prohrané, jdeme bojovat na Ukrajinu – O tom, jak dezinformátoři zničili ČR

Zdroj: https://sabo.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=797398

 

 

„Tyto volby byly nejostřejší, co jsme doposud zažili. Stály proti sobě dva tábory. Zmanipulovaní dezinformátory a lidi s logickým uvažováním. Včerejší porážka pana Babiše, zasela mezi první skupinou opravdový strach. Bojí se války, eura….Demokracie?

 

Dezinformátory by měli zavřít do klecí

Všechny ty manipulátory, co to způsobili, by měli potrestat!

 

Jdeme bojovat na Ukrajinu

Největší kravina, co se české dezinfo-scéně povedla, je to, že miliony Čechů věří tomu, že nyní, když vyhrál generál Pavel, tak bude mobilizace a půjdeme bojovat na Ukrajinu. Lidé jsou natolik hloupí, že si nezjistili, že žádný občan členského státu NATO nemůže být poslán do války, která se nás netýká. NATO v žádné válce není, nikdo nikam bojovat nejde! Ale oni jsou natolik posednutí, že věří tomu, že Petr Pavel kandidoval jen proto, aby mohl bojovat! Ubohost? Hloupost? Má mi být těchto lidí líto? Ne. Za hloupost se platí, ale musí začít reagovat stát.

 

Demokracie je svatá, ale hodila by se cenzura

Kde je ta slibovaná mobilizace???

Marné vysvětlovat těmto lidem zákon. Neuvěří vám. Nemá cenu jim jejich bludy vysvětlovat. Mobilizace, přijetí eura, jsme sluhové Bruselu a USA….určitá skupina lidí tak dlouho vnášela do české společnosti strach, až se našli tací, co tomu uvěřili. Totální degradace národa. Tady už pomůže jen psychiatr a odstranění dezinformátorů z veřejné scény. Myšleno tak, že je třeba blokovat weby se závadným a nepravdivým obsahem.“

 

https://sabo.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=797600

 

https://sabo.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=797398

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5548528x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie