Založ si blog

Ako dnes SME prepisuje dejiny, len naša generácia skutočne milovala západ

SME:

„Je čas učiť deti pravdu: Sovietsky zväz nás neoslobodil“

„Ako upraviť pamätníky, aby zodpovedali histórii?

Ôsmeho mája oslavujeme koniec druhej svetovej vojny. A víťazstvo nad fašizmom.

Sovietska verzia dejín

Podľa sovietskej verzie dejín zvíťazili v druhej svetovej – Veľkej vlasteneckej vojne – Sovieti, teda najmä Rusi, a potom ešte tak trochu aj Američania, Briti a Francúzi. No hlavne tí Sovieti, teda hlavne Rusi.

To Sovieti od nás vyhnali Nemcov a oslobodili nás od nacistov, teda zverov, a urobili to za cenu nesmiernych ľudských obetí, takže si zaslúžia našu vďaku. A tiež to urobili z čisto humanistických pohnútok, lebo takí proste sú: oslobodzujú.

Toľko dnes platná sovietska verzia dejín. Niežeby na nej nebolo niečo pravdy. S dôrazom na niečo.

No a tak si môžeme porozprávať inú verziu dejín, ktorá je o dosť viac v súlade s tým, ako to bolo naozaj

Ako spoznať osloboditeľa: krátky návod

Áno, aj Sovieti v druhej svetovej vojne naozaj zvíťazili…

vyhnali od nás Nemcov a vztýčili vlajku v Berlíne. Urobili to za cenu nesmiernych, dokonca prehnaných ľudských obetí, lebo presne tak to Rusi robia ešte aj dnes a jeden by povedal, že inak to ani robiť nevedia.

No a potom Sovieti to naše nedávno oslobodené Československo po komunistickom prevrate v roku 1948 zaradili do sovietskej sféry vplyvu presne tak ako celú východnú Európu. A držali ju štyridsať rokov. To nebolo oslobodenie: osloboditeľa spoznáte totiž podľa toho, že vás oslobodí a dá pokoj.

(Viz USA, ako nám tí teraz dali pokoj)

To je niečo úplne iné ako oslobodenie, však?

Proti fašizmu proti svojej vôli

Navyše, ešte aj na tej správnej strane histórie sa Sovietsky zväz na konci druhej svetovej vojny ocitol takpovediac omylom a proti vlastnej vôli.

 

Úplne iné oslobodenie

Rusko dnes vraždí na Ukrajine a ešte o tom aj klame.

(Ako aj USA vraždili v Iraku a inde a ešte o tom aj klamali a naši novinári dodnes klamú.)

No a keď už teda naveľa-naveľa Sovietsky zväz nemal inú možnosť a musel sa brániť, tak sa bránil tak intenzívne, až oslobodil aj všetky priľahlé krajiny, len to bolo oslobodenie iné. Oslobodil ich totiž tak, že v nich pomohol ustanoviť komunistické diktatúry a na štyridsať rokov ich uvrhol do temnoty.

(Ako USA všade, kde zavádzali civilizáciu, ustanovili svoje režimy a teraz nás idú uvrhnúť, celú Európu do temnoty. Ako vidno, každý svoju časť ako veľmoc a v tomto sa nelíšia.)

Iste, pri tom oslobodzovaní naozaj zahynulo obrovské množstvo sovietskych vojakov, ale tí nezahynuli za slobodu utláčaných krajín; žiadna sloboda totiž nenasledovala. Zahynuli za sovietsku túžbu po vlastnej veľkosti, ktorá sa dnes opakuje v Rusku.

(Ako dnes všade, kde USA pomáhajú, majú svojich vazalov a kolónie. Ich vojaci v Iraku a inde nezahynuli za nejaké ich oslobodenie, ale za americkú túžbu po vlastnej veľkosti, ktorá sa dnes opakuje aj v Európe).

Čo s pamätníkmi?

Keď jeden teror nahradíte druhým, nikoho ste neoslobodili, len ste jeden teror nahradili druhým. Presne to urobil Sovietsky zväz, no a keďže to urobil proti vôli ľudí a ešte sa aj pomerne rýchlo ukázalo, že ten systém veľmi životaschopný nie je, potom ten teror udržiaval aj za použitia otvoreného násilia.

(Ako USA jeden socialistický teror nahrádzajú teraz druhým. A keďže to urobili proti vôli ľudí a ešte sa pomerne rýchlo ukazuje, že tento akože demokratický systém vôbec životaschopný nie je, teraz Európe vnucujú novú totalitu a vazalstvo za použitia cenzúry, prenasledovania nepohodlných a zavádzania digitálnej totality. To všetko je otvorené násilie na vraj oslobodených občanoch od totality socializmu a od ZSSR, ktorý vystriedalo v celej Európe USA.)

Takto sloboda, s dovolením, naozaj nevyzerá. Čo s tým?

(Toto dnes ako sloboda a bez ich dovolenia, naozaj nevyzerá! Čo s tým? Len vystriedať jednu totalitu ešte horšou?)

Môže rozprávať rozprávky a môže im aj pokojne veriť, my ostatní to však nemáme prečo robiť – ide predsa o predstaviteľa zločineckej diktatúry, ktorá nás považuje za nepriateľa, všakže. Dnes, počas vojny na Ukrajine a s nepriateľským Ruskom za dverami, je najvyšší čas na pravdu.

(Tie rozprávky dnes rozprávajú novinári a ich platení aktivisti a môžu si im veriť, my ostatní, čo sme to zažili, to však nemáme prečo robiť!

Dnes, počas zavádzania súčasnej totality, je najvyšší čas na pravdu a obranu slobody pred totalitou. A to pred totalitou ako aj ZSSR, tak aj totalitou USA a západu! Občania nechcú totalitu odnikadiaľ!!!)

Sovietsky zväz zvíťazil nad fašizmom proti svojej vôli a po oslobodení si nás podmanil. Dnešné fašistické Rusko chce presne to isté a našou úlohou je zabrániť mu v tom. Napríklad aj tým, že mu už nedovolíme falšovať históriu.

Kdeže, nevoláme po rúcaní sôch, stačí napríklad na každý pamätník osloboditeľom doplniť hviezdičku: *a potom tu zaviedli komunistickú diktatúru.

(USA sa priamo podieľalo na našom oslobodení z totality ZSSR, preto sme USA a západ mnohí milovali ako osloboditeľa spod totality a zradili nás úplne rovnako ako ZSSR a dnes sa ich oslobodenie slobodou volať nedá, ale tavádzaním novej totality. A dnes nám chcú cez nimi nastrčených novinárov prepisovať históriu, že teraz nám tu slobodu zavádzajú oni!

Tiež stačí dodať hviezdičku: a potom tu zaviedli svoj vazalský štát ako inde!)

 

 

 

Výpoveď o našej láske k USA a západu. Tá láska bola skutočná, úprimná a veľká, ale zradili nás!

 

 

 

Luxusní prostitúti – Nie, nebude reč o ženách, ale o politikoch.

 

Po 89, nadväzujem na predchádzajúci článok, sme boli veľmi šťastní, že konečne sa otvorili hranice k tomu vysnívanému a milovanému západu.

Západ vôbec nebol to, čo sme si mysleli. Len reklamy v médiách zabezpečovali, ako to bolo aj v socializme, ilúziu lepšieho západu. V ich pozadí stáli tí istí už svetoví psychopati, pre ktorých odjakživa boli ľudia na Zemi len zajace, ktorým regulujú prežitie. Za nimi boli vojny, rasizmus, rovnaké bábkové vlády. My sme milovali len ich reklamy!

 

A keď vám dnes povedia, že ste rusofil, to je presne ako keď primitív s ktorým sa chce žena rozviesť, kričí: – A vždy si chcela Fera! – 

 

Teraz je Ferom Putin, lebo primitív používa tú istú primitívnu logiku, čo ostatní.

 

Takže, najprv vás budú obťažovať Ferom a dokážu to roky! A teraz Putinom a dokážu to roky!

 

Že vás Fero nikdy nezaujímal, čo ich potom, keď hulvát vás chce šikanovať Ferom! Ani nechce, aby ste každý deň dokazovali, že s Ferom nič nemáte, len nevie, čo iné by vykrikoval.

 

Čo myslíte, lezie takej týranej žene na nervy viac Fero alebo ten primitív doma? Darmo jej opakuje, že Fero by ju zabil. Aktuálne je to primitív doma, čo týra ju a ako zámienka slúži Fero.

 

Prostitúti fungujú ako násilníci. Menej významný primitív svoje násilie predvádza doma a luxusní prostitúti fungujú cez svoje médiá a vládu. A takto už môžu šikanovať a týrať všetkých.

Toto je náš príbeh, nášho štátu ako oklamanej ženy. Západ prišiel, zneužil a k nám sa správal len ako ku lokajskej prostitútke, ktorá ho pritom milovala!

Vôbec nie je ťažké pochopiť, že ako jednu ženu zneužije najprv jeden muž, potom ju zneužije druhý. Alebo pre spravodlivosť ako jedného muža najprv zneužije jedna žena a potom aj druhá žena. Najprv nás zneužil ZSSR a nepriniesol nám slobodu, potom nás zneužíval západ a hlavne USA a nepriniesli nám slobodu, ale ovládajú Európu vydieraním ako vazalské štáty. To je pravda neprepísaná nikým, ktorú dnes drvivá časť občanov vie. Pritom sme úprimne milovali aj ten západ, aj USA ako ho už nikto nikdy nebude milovať!

Sme jedinou generáciou, ktorá ich ešte úprimne milovala. Ďalšie sú už k tomu len vydierané!

Toto je pravda o ich jednaní s nami a s ich zradou na nás.

Ako títo mali nadšenie migrantami, ako mali fázu zomknutí, vzodmutí svojich citlivých duší, za ktorými boli granty a prašivá politika západu. Nás zo socializmu to najviac sklamalo. Nikdy tak, nikto mladý neuvidí západ, ako sme ho najromantickejšie videli práve my – mladí zo socializmu, aká tam musí byť nádherná zelená tráva!

 

Škoda, že si to nikdy dnešní mladí nebudú vedieť ani len predstaviť, ako sme ten západ videli. Asi ako nejakú vysnívanú lásku. Nikto tak západ nemiloval, ako práve my! Prvé rifle, tričká, platne, technika… všetci sme boli zamilovaní do Západu.

A dnes nám povedia, že sme rusofili? Každý z nás by si klopkal na čelo, že Rusko stojí aj za niečo iné ako za odpľutie. Koho, kedy z nás zaujímali Rusi?! Nikoho, taký blázon nebol!

 

Vy už nikdy tak ten západ nebudete milovať, ako sme ho milovali práve my!

 

Nikdy nebudete vedieť, čo je to mať prvé rifle, keď ste ich mali od malička. Čo je to zohnať platňu, uvidieť Grécko! Mali ste všetko, takže neviete, čo je to milovať Západ.

 

 

 

Často spomínam Slovensko ako ženu. Skutočný príbeh Slovenska ako ženy, je tento ako z Pretty woman.

Vždy zneužívaná, stojaca na rohu, zamilovaná do Západu, ale s (ne)americkým koncom:

Také šťastné konce majú len vo filmoch.

Boli milovaní, v čase totality počúvaní a zneužili nás! A to nie prvýkrát v dejinách. Prišiel nový osloboditeľ a zneužil nás ako lokajskú prostitútku. Dnes arogantne nedodržiavajú sankcie ani USA a zaujíma ich len vlastná peňaženka ako takéhoto arogantného pána bez romantického konca. Nás zradil východ aj západ, to je historická pravda! A naši politici naďalej stoja na rohu ako len lokajské prostitútky.

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

požiar

V Čani horeli obydlia, oheň sa rozšíril do zberného dvora. Dym bolo vidno aj z Košíc

30.04.2024 21:43

Požiar sa šíril rýchlo horľavými konštrukciami obydlí, v zbernom dvore následne horeli plasty.

električka snd

Ministerstvo električku popred SND neodmietlo. Divadlo argumentuje garážami a štúdiám neverí

30.04.2024 20:53

Vedenie SND si okrem toho plánuje dať posúdiť výsledky štúdií, na ktoré sa hlavné mesto odvoláva

Covid

EMA požaduje aktualizáciu vakcín proti covidu pred ďalšou očkovacou kampaňou

30.04.2024 20:19

Najrozšírenejším variantom na svete je teraz variant JN.1, ktorý "predbehol" subvariant XBB

Javelin, vojna na Ukrajine, vojaci, raketomet, protitanková strela

Čaputovej poradkyňa: Vláda vníma to, čo sa deje na Ukrajine ako bezpečnostnú hrozbu, rozdiel v porovnaní so susedmi je v rétorike

30.04.2024 19:07

Kobzová tvrdí, že Poľsko sa jednoznačne vybral cestou, „ak chceš mier, priprav sa na vojnu“.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5559124x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie