Založ si blog

„Koľkí ľudia prídu v najbližších týždňoch o zdroje nutné pre holé prežitie? „

Klamstvá o teple v byte a v budovách

 

Sú to nehorázne klamstvá, keď sa teraz propagandistky Nicholsonová a Pekarová v Česku dovolávajú toho, že ľudia v bytoch teplom mrhali.

Nikdy ani v socializme ľudia teplom nemrhali. V rodinných domoch sa šetrilo a bolo v nich zima, nikde som nikoho nevidela chodiť v zime v tričku. Teplejšie bolo v bytoch, keďže boli menšie, ale vždy sme v zime chodievali po bytoch vo svetroch. Roky sme na to mali zimné štrikované pončá. Nenosili sa pre nepohodlnosť vonku ale v bytoch. Ešte aj každý pes má svoju deku. Tak prečo by psi mávali svoje deky, keď domáci vraj všetci chodili v spodnom prádle ako teraz vypisujú zmagorení mladí ľudia, čo napomáhali propagandistom? Zrazu čítate také absurdnosti, že ľudia sa vraj museli do spodného prádla vyzliekať na návštevách. Aj vy ste mali také šibnuté návštevy? Ja som takú nikdy nevidela. Bežne ste aj návštevám požičali sveter počas návštevy alebo hrubé ponožky keď nechcela papuče!

Pamätám si mnohé zimy, keď sa zle kúrilo a to už nehovorím o socializme. Vždy začínali neskoro kúriť a to už na to ľudia nadávali. Nekúrilo sa dostatočne ani v budovách a to myslím hlavne školy a ani v hromadných cestovných prostriedkoch. Vo vlakoch mnohokrát bola zima a museli ste s tým počítať, horšie bolo nachladať každý deň v bežných dopravných prostriedkoch. Už minulé zimy mi kolegyne radili, aby som sa v dopravnom prostriedku obalila dekou od pasa dole, keďže vedia, že dlho cestujem a nachladám. Pre ženy je to obzvlášť nebezpečné, lebo mladým to spôsobuje neplodnosť, keď majú zápaly močových mechúrov a ľadvín pre šetrenie kúrenia v hromadných cestovných prostriedkoch. Často tam aj vôbec nekúria a ľudia sa na to sťažujú. To asi nebudú také pijavice ako Nicholsonová a Pekarová vedieť, keď nepracujú riadnym chodením do práce bežnou hromadnou dopravou. Ale pracujúci ľudia pri dlhšom cestovaní nachladajú. Z tohto dôvodu ja napríklad v zime nenosím sukne ale chodím riadne zababušená kvôli cestovaniu. Ste potom oblečení ako na túru.

Ďalej, celé roky sa hovorilo o nedostatočne vykúrených školách, kde bola žiakom zima. Moje deti sa dosť ponachladali v školách, aby som teraz čítala, že dosť bolo blahobytu. Pre tú smotánku hore, čo sa rozvážala v autách a teraz prezrádzajú na seba, že kúrili tak, že chodili v tričkách?

Píšte o tých ľu´doch, čo chodili v tričkách, lebo ja takých vôbec nepoznám! Čo to boli za zazobanci, keď si takto mohli dovoliť vykurovať obrovské domy? Aj môj syn má dom a stále je mi u nich zima. Sú naučení na nižšiu teplotu, keďže vykúriť celý dom považujú za mrhanie a odkedy ho majú, už niekoľko rokov. Ak zakúria na hornom poschodí, tak len kvôli návšteve a len pokiaľ sme tam. Ani my, keď sme mali celé roky dom, sme v zime nevykurovali horné poschodie a stiahli sa na zimu dole. V kuchyni sme kvôli tomu aj spávali, keďže bola veľká, že sme si tam zniesli postele, aby sa zbytočne nekúrilo. Už vtedy bývali aj nedoplatky. Ľudia vždy šetrili, ako sa čo kedy dalo. V zime mal každý svoje zimné pončo alebo svetre, ktoré najčastejšie nosil doma. To idú teraz prvýkrát v živote šetriť zazobanci? Tí, čo mali taký luxus, že si mohli dovoliť chodiť v dome v spodnom prádle alebo v letnom tričku?

Celé minulé zimy nám v škole prikurovali triedy elektrickými ohrievačmi. Tí čo mali triedy v tieni stromov, vždy mali zimu a nikdy by som tam triedu nechcela. To som mala šťastie, že nikdy nemala. Vždy tam bolo zima ako v špajzi. Špeciálna pedagogička sa chodievala do našej triedy aj zohriať. Vždy mi chytila ruky, aké má ľadové a to sa vždy chválila, že doma nekúria, že tak majú zateplený dom a byt, že ani nemusia! Takže určite nie je rozmaznaná na teplotu. Do práce chodili mrznúť, lebo jej kancelária má nešťastnú polohu. Musela si vykurovať, teraz už asi zmrzne, lepšie povedané už dá kvôli mrznutiu výpoveď. Žiakov, to asi nikoho nezaujíma, keď ich bude veľa. V tom dave sa stratia, čo?

A doteraz sme mali povinne vetrať na vetračku a teraz sa bude počas korony šetriť vzduch? Viete, ako sa vydýcha už za dve hodiny? A ako môžete vetrať naraz, keď sú tam deti? Doteraz sa šetrilo a teraz už bude čo?

Doteraz sme už zažili, že sa k nám prišlo zohrievať dieťa od susedov, čo nemali na energie, teraz už takí ľudia pokapú? Veď o tom som písala už pred rokmi, že také sa v socializme nedialo, aby sa k nám prišiel niekto zohrievať, že vôbec nekúria!

 

A teraz niekto objavil sveter? To je čo za arogantný zbohatlík, keď až teraz? Čo nosila Nicholsonová po dome a čo nosila Pekarová, keď dávajú rady ako pre milionárov, ktorí nikdy nikde a na ničom nešetrili? Kde vyrástli tito rozmaznaní ľudia? Čo teraz objavili sveter a ešte si to ani len nevyskúšali so svetrom?

Už vidím, ako Nicholsonová bude sedieť v kabáte! Nemá ani predstavu, čo sa dá robiť v kabáte. Inak by napísala vetrovku, kombinézu aby sa mohla hýbať. A čo malé deti? Už doteraz sa zlostím, že moje deti už doteraz tak šetrili na energiách, že vraj ich deti zvykajú na nižšiu teplotu, ale obidve už mali zápal močového mechúra. Teraz čo, budú mať chronické zápaly, keď nebudú vládať platiť dom?

Stúpne počet chorôb z prechladnutia a nie tých, čo teraz objavili svetre! Deti budú mať chronické zápaly! A viete, že to spôsobuje neplodnosť?

 

A to stále nepíšem na tému vyhodených z práce a čo to znamená pre firmy, podniky a zásobovanie!

 

Kto bol doteraz chudobný, už neprežije! A koľko takých máme už v pásme chudoby? Bolo to veľa, neviem presné číslo. To budú obete súčasného režimu. Ich počty sa budú podávať ako počet obetí súčasného režimu!

 

 

Dve, ani neviem ako také sprosté nazvať:

 

https://rumble.com/v1i6u3n-pekarov-to-schytala-lid-nev-e-nco-takovho-vypustila.-je-tu-smch-a-narky-na-.html

 

Všimnite si na videu, aký tenký pulóver si zobrala do ruky. Tak v tomto by u nás v škole zmrzla! Každá moja kolegyňa vie, že na taký pulover si ešte má dať teplý sveter, ale nosíme teplé pončá alebo vyteplené vestičky – ako vetrovka bez rukávov a to sme ešte o šetrení nechyrovali!

Teraz ja predpokladám, že vytiahnem teplú vetrovku aj na školskú chodbu pri dozore. A ona vidno, že doteraz žila v blahobyte tam, kde nebola v zime žiadna zima, lebo ona si naivne myslí, že jej bude stačiť taký tenký pulovríček! Zjavne doterajšia pijavica na energiách! Nemá predstavu ani čo si obliecť. Sledujte, akými svetrami budú dokladať svoju zimu. Kto má taký pulovríček, klame, že má zimu!

Ešte k tomu rozpráva bludy, že to bude pomáhať proti Putinovi! Tak debilnú demagógiu nemali ani najväčšie socialistické totalitné svine.

 

 

Nicholsonová: Kúrime v Bruseli na 17 °C, vyškolil nás nedoplatok. Slováci tiež dostanú tvrdú lekciu

 

„Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová odkazuje Slovákom, že v zime dostanú lekciu. Majú prestať byť zhýčkaní komunizmom a nekúriť na ‚trenírkovú‘ teplotu.

Ihneď som zavolala domácej, ktorá nám prenajíma dom a hovorím: „Máte tam niečo pokazené, máme obrovský nedoplatok za plyn.“ A ona sa ma pýta: „Na koľko stupňov ste si nastavili termostat?“ Hovorím: „Na 23 stupňov, ako na Slovensku.“ A ona na to: „Vážená pani zo Slovenska, v Belgicku energiami šetríme, v zime máme nastavené termostaty na 17 stupňov a keď nám je zima, oblečieme si kabát,“ uviedla europoslankyňa.“

https://ekonomika.pravda.sk/ludia/clanok/638812-nicholsonova-kurime-v-bruseli-na-17-c-zvykli-sme-si-prebral-nas-nedoplatok-za-kurenie/

 

reakcie na jej FB:

 

„Vážena pani Lucia Ďuriš Nicholsonová, doteraz som nikdy nič osobne voči vám nemal, no vidím, že ste len ďalšia sliepka ktorá sedí v EU parlamente a prikyvuje na všetko, čo jej predložia. Vám to už riadne asi hrabe, keď takéto nezmysly vypisujete. Je už načase aby ste sa na pár dni vrátili na Slovensko, poprechádzali po firmách a začali sa stretávať aj s inými ľuďmi, ktorých vase opatrenia a vám podobnych imbelilov pripravujú o existenciu, živobytie. Staráte sa len o svoje rite, svoj komfort a teplo vo vašich bytoch, pritom firmy sa onedlho kvôli tymto vašim energo opatreniam začnú rúcať ako domčeky z karát. To nie sú radikálne sankcie, čo ste zaviedli, či protiruské opatrenia, ale priam likvidačné opatrenia, ktoré EU zaviedla voči svojim vlastným firmám. Obyvatelia prežijú keď hneď budú aj po tme a pod perinami celú zimu sulozit, no myslel tu niekto trochu aj na ekonomiku a výrobu? Vy ste sa tam už načisto zbláznili, keď ste vytlačili cenu EE z minulého roku 60€/MGWh na takmer 700€/MGWh?
20 rokov som budoval firmu, stalo to obrovské úsilie, ktorá teraz živí najmenej 150 rodín, plus ďalších živnostníkov na ňu naviazaných. Minulý rok som platil za elektrinu 30-40t.€ mesačne. Teraz za mesiac jul 22 napriek úsporným opatreniam 160t.€./mes. Predal som už jednu budovu s ktorou som mal iný plán, len aby som EE ešte aj za minulé mesiace dofinancoval. Čo mám predat viac? Ladvinu? Alebo zobrať zamestnancov a ist s nimi bojovať za Ukrajinu, či ist s nimi pred europarlament ? Vy a ešte vám podobná naša pani prezidentka povie, že si znížite teploty o pár stupňov a odporúčate to aj ostatným. Jedna ako druha. Energia nie je len o teplote v byte a presne taketo vaše obmedzene myslenie likviduje pekárov, hlinikárov, výrobcov hnojív, obuvi a všetkých významných výrobcov ktorí sa snažili byť ekologickí a prešli z mazutu, uhlia a iných palív na elektrickú energiu.
Poraďte aj mne prosím, ako mám na lisovacích vulkanizacnych linkách znížiť teplotu, aby bol výrobok tak kvalitný ako keď ju neznizim ? Chodili by ste na podosvach ktoré by boli ako sračka a guma by bola nezvulkanizovaná? Moji odberatelia podosiev už začali rušit objednávky keď som nútení im zvýšiť cenu kvôli šialenej cene elektriny a objednávky na podosvy posielajú do Turecka, len kvôli tomu, že neviem im cenovo konkurovať kvoli cene EE. V tom čo bola EU najlepšia na svete je razom na poslednom mieste. Nie som konšpirator, no začínam v tom vidieť zamer a nie som určite sám. Jasneze som nasraty a vinníka vidím vo vás a všetkým vám podobným prdiacim do stoličiek v EU parlamente. Lebo také sprosté statusy ako treba šetriť s EE môžu vypúšťať z papule iba takí hlúpi ľudia ako vy a vám podobní v europarlamente sediaci. Absolútne ničomu nerozumiete a kvákate len bludy a nezmysly. Východiská pre Európu určite existujú, no to by museli mať politici aspoň trochu nadhľadu, sebareflexie a kritické myslenie a hlavne prijímať opatrenia s rozumom a nie haj buj bez rozmyslu, len aby sa zviditeľnili a pritom všetky výhody z toho plynú len tým, za morom. Veď to je saboterstvo a sprisahanie voči celej EU čo tam teraz stvarate a dúfam, že raz budete za to vzatý na zodpovednosť. Ste slepá, keď nevidíte kde je dolár a euro? Ste hluchá keď nepočujete, že bezzmyselné ekologicke prirážky, ktoré skúpili západné a US banky a teraz s nimi obchodujú a takto z nich profitujú, že tieto majú zásadný vplyv na cenu energií?
Zdoraznujem, nie som žiadny rusofil aj keď minulý týždeň som bol pracovne v Rusku. Okolnosti to kvôli vašim hlupotinam vyžadovali !Nemám naozaj nič proti Ukrajine a pomoci jej, no Rusi sa z nás a našich EU politikov smejú až sa za brucha chytajú, napr. ako taliansky minister hospodárstva predbehol nemeckého a vyjednal si dovoz plynu z Kataru. Tomuto vy hovoríte ta súdržná a svorná Európa? Neuvedomujúc si silu prírodných zdrojov a jej previazanosti na jej jednotlivé štáty si politici v EU strelili nie do nohy, ale do hlavy. Žiaľ začína vegetativny stav a doženiete to takto až ku klinickej smrti celej EU. Spamätajte sa. Koncept EU bol dobrý a vážne vynikajúca vec, no asi niekomu vadil a je len na každom z nás aby sme si uvedomili komu? Treba sa trochu aj zamyslieť, keď už idete niečo aj ohľadom energii napísať a začnite sa vyjadrovať konštruktívne, veď ste predsa poslankyňa v europarlamente, reprezentujete nas všetkých a nie nejaká hlúpa hus, za ktorú sa takýmito statusmi priam zaradzujete a musíme sa za vás hambiť.“
„Za kúrenie si zaplatím koľko spotrebujem, tak neviem prečo mám sedieť v byte v kabáte.“
 
„Nie všetci si budú môcť zaplatiť za to, čo by chceli.“
 
„Ďakujeme Vám pani poslankyňa, že Ste nás týmto príspevkom pripravila na zimu. No musime si tak isto uvedomiť, že zvaľovať vinu iba na národné vlády nie je fér. Ktorá národná vláda uvalila sankcie na Rusko?. Nebol to náhodou Europarlament, ktorého Ste, s nemalým platom súčasťou? Preto sa netvárte, že Vy v Europarlamente nesiete za nič zodpovednosť. To , že nás Európska centrálna banka priviedla do inflačného pekla vie každý ekonóm. To, že sa vraciame do doby kamennej, kde ľudia budú menej kúriť, svietiť, šetriť jedlom Ste aj Vy spoluzodpovedna ako členka EP. Netreba hádzať vinu iba na našich vládnych predstaviteľov. No nakoniec sa natíska otázka – aké máte riešenie, čo navrhujete? Ako riešiť situáciu? Znížením teploty radiátorov? Na to, tu už máme lacnejšiu odborníčku ako Ste Vy, pani Remisovu!“
 
„Všetci vedia ze EU parlament je vykladna skriňa blbcov z členských štátov únie.“
 
„Takže nakoniec skončíme ako v Rumunsku v 1986 roku, kedy mali povolené 2 25w žiarovky na jeden byt a teplú vodu (ak vôbec) mali 4 hodiny denne. Tak to gratulujem. EU je ozaj veľký pokrok a tešme sa, že sme jej súčasťou. VivaEU za slovenské platy. 🤣🤣🤣
 
„Ja píšem súdružke europoslankyni, ktorá mi za svoj europoslanecký plat hovorí, ako zle som doteraz žil a ako sa budem zrazu musieť uskromniť, ževraj to je úplne normálne ….
a prosím vás, co doporučite firmám, ktoré energie potrebujú k výrobe (velkovyrobe) okrem mrznutia? Co doporučite pekarom, výrobcom obuvi, výrobcom nábytku? Krach? Aké máte nejaké návrhy v tom vašom europarlamente? Ako budú ďalej výrobne fungovať a živiť tak tisíce rodín na Slovensku? Pominú sa do svojich chladných bytov ? A s nimi aj zamestnanci? Bude vôbec ešte existovať rožok a chlieb?“
 
„ona je politik, a presne tým smerom bol miereny názor Mira, že je žena, ju neospravedlňuje.“
„No sankcie by sa mali týkať Ruska a nie občanov EU. Asi to ľudia dlho nevydržia, znášať chyby zo zavedenia sankcií, z ktorých už návratu niet a sedieť v zime v bunde a ešte za to zaplatiť vysoké ceny a byt bez prace, lebo podniky budú prepúšťať. Asi treba najskôr poznat slovenský národ, že trpieť teda nebude a obráti sa v stranu, kde mu bude lepšie. Takže nejaké ideály môžu mať len ti, ktorí sedia v parlamente EU s istým príjmom. Nehovoriac o tom, že Nemcov sa embargo netýka. Pritom zdražovať sa bude, lebo niekto chce mať rovnako vysoké zisky a nemieni rovnako sa uskromnit.“
 
„Pani zlatá mňa v škole učili šetriť elektrickou energiou za totality. A preto som nikdy nechápala v noci vysvietené demokratické kapitalistické mestá. Tak nechápem prečo vravíte že nás za totality komunizmus zhyčkal
aké paradoxné … doteraz nám tvrdili, akí sme boli za „komunizmu“ biedni, a zrazu, že zhýčkaní … čo sa im hodí, to budú bliakať.“
 
„Ona s jej iq to nema ako pochopit“
 
„Ten zly hnusny komunizmus nas vlastne rozmaznaval hej? 😂😂😂. Vy ked sa pomylite, aj pravdu poviete 😂🤦‍♂️🤌. A sucasny rezim nas co? Cvici na bojove podmienky? A preco by sme ich mali akceptovat? To je ok mat v byte hnusnu kosu? Viete ako sa siria respiracne ochorenia (vratane covidu) v chladnom, vlhkom prostredi? Ak zapadna europa skoci hlavou do studne, mame ako spravni probruselski sudruhovia skocit tiez? Podotykam ze otazky su len filozofickeho charakteru, nakolko rozhodne necakam fundovanu odpoved od progresivneho fytoplanktonu, zeruceho desattisice eur mesacne z nasich dani za nic. A vy este hovorte o hyckani a rozmaznavani 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️.“
 
„A co takto zacat od spicky ladovca a zrusit 3 sidla europskeho parlamentu, zrusit tie nezmyselne stahovania medzi Bruselom a Strasburgom, ved len tie rocne stoja 110mil.€
Danovi poplatnici EU sa skladaju na prevadzku takmer 1.200.000m2 budov EU parlamentu, kolko penazi a energii by sa usetrilo, keby to bolo len jedno sidlo?
To vy v tom parlamente ste zhyckani a nemoralne plytvate peniazmi a energiami nas vsetkych“
 
 
„Neviete čo robiť s krízou, ktorú ste spôsobili tak idete ľudí presviedčať, že mrznúť vo vlastnom dome je vlastne super.🤦 Debilizmus a neschopnosť. Nič iné. Budem si kúriť ako ja chcem… keď bude dráhy plyn, budeme kúriť drevom. A keď bude drahé drevo, nebude sa kupovať… ľudí donútite zvážať z lesa… nelegálne….toto je váš výsledok..“
 
„Eu s vašimi darmožračmi v Bruseli ste tak akurát nasrali do vlastného s vašimi sankciami .. pod do roboty jak naši predkovia aj za taký plat a nie trepať za 20 tis mesačne
Napíš riešenie , predloz návrh ,načo tam sedíš .Nikoho nezaujíma čo si kedy platila robila“
„ZHYCKANA slovenska europoslankyna ..liberalny ( darmozrac ).byrokrat s mesacnym platom min. 8 000 eu co v podstate nic prospesne nerobi pre Slovensko nazyva ludmi doma zhyckanymi )))
tato zena ma narok diety 300 eu DENNE na stravu ubytovanie a ona tliacha o nejakom komunizme ? ))“
 

„Mala táto osoba problém s nedoplatkom pri svojich príjmoch ? Je to len obyčajná nula, ktorá sa predvádza a pripomína, aby sme nezabudli, že nás v Bruseli zodpovedne reprezentuje.

Kedy sa dozvieme, čo si v tom odpornom Bruseli vybavila pre Slovensko ? A pozdrav trubiroha Štefanca, ktorý svojho času hlasoval za dvojakú kvalitu potravín a teraz naposledy vyzýval na odstrihnutie sa od ruských dodávok energií !“

 

 

„Táto osoba ale veľmi dobre vystihuje súčasnú dobu – keď nám vládnu úplní idioti.“
https://pravyprostor.net/wp-content/uploads/2022/08/slava-fialovi.jpg

=================

 

 

Do tretice realita a z článku SME!

 

 

„Koľkí ľudia prídu v najbližších týždňoch o zdroje nutné pre holé prežitie?“

 

„Pekári zasa bijú na poplach, že budú musieť odstaviť pece, pretože pri súčasnej cene energií si chlieb beztak nebude môcť takmer nikto dovoliť. Dokonca ani vtedy, keby naďalej dostával svoju obvyklú mzdu.

Skúsme si teda predstaviť bežnú slovenskú rodinu, ktorá sedí na Vianoce v studenom byte, bez stromčeka, darčekov a večere. To by už mohol byť pomerne silný emocionálny spúšťač.

Pokiaľ emócie nevybuchnú dávno pred sviatkami. V tomto okamihu je jednoducho nemožné predvídať, či a koľkí ľudia prídu v najbližších týždňoch o zdroje nutné pre holé prežitie. Ak ich bude dosť, prepuknú sociálne nepokoje. Hlad je najsilnejší ľudský motivátor.

Mali sme ich tu totiž relatívne nedávno, keď po reformách Ľudovíta Kaníka začali Rómovia rabovať obchody s potravinami.

Spúšťačom však bolo číre zúfalstvo, keď nebolo čím nakŕmiť deti.“

 

 

 https://komentare.sme.sk/c/22996612/nam-sa-revolucia-stat-nemoze-ludia-to-nedopustia-pise-arpad-soltesz.html

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5548542x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie