Založ si blog

Najradšej zo všetkých správ mám, keď Matovič na niekoho útočí

Príklad:

 

„Matovič opäť útočí na Lengvarského: Nadsluhuje na svojom mieste“

 

Najradšej zo všetkých správ mám, keď Matovič na niekoho útočí. Také niečo keď zbadám, srdce mi poskočí od radosti nad jeho odvahou a toto okamžite prvé čítam, na koho si dovolil zaútočiť.

Asi tiež rada prežívam vzrúšo, ako to on povedal a vždy dúfam, že už zaútočil správne.

Keď útočí na Sulíka, myslím si: Tak už dosť a teraz na niekoho iného. Oveľa radšej mám, keď útočí na prezidentku alebo na novinárov a nemám rada, keď ustupuje. Keď sa ospravedlňuje, to mi nevadí, lebo to mu umožňuje zaútočiť znovu.

S týmto som ho aj volila, že bude útočiť na všetkých doradu a naopak som sklamaná, keď niektorých zámerne vynecháva.

 

 

Znie to ako nezmysel alebo ako vtip, že si robím srandu alebo to má znieť smiešne, ale ja to skutočne takto prežívam, ako som hore napísala. Asi už natoľko neberiem politiku psychopatov vážne, že čakám, že aspoň voľakto na voľakoho zaútočí a vykričí mu aspoň špetku pravdy.

 

Od začiatku covidu a už aj predtým stále niekto niekoho kritizoval a nevolalo sa to zakaždým, že naňho útočí. Dennodenne novinári kritizujú politikov a dennodenne tu každý politik kritizuje iných a nevolalo sa to, že útočí. Útočí vraj výlučne Matovič a kritika iných už vraj útokom nie je.

To ja nechcem obhajovať Matoviča, keď ich poslúcha ako zbabelec za všetky sankcie a štvanie do vojny, ale absolútne nesúhlasím s tým, že len on útočí. Veď útočia všetci na všetkých, keď sa vzájomne kritizujú.

Taktiež nesúhlasím, že je psychopat, keď všetci, čo s týmito sankciami a štvaním do vojny súhlasia, sú podľa mňa ak nie psychopati, tak sebevražední blázni alebo úplní somári. A uprostred toľkých psychopatov je akurát on psychopat? No nielen on, čo je len zbabelec a behá v tom len ako veverička, ale v prvom rade sú psychopati tí, čo to ešte seriózne schvaľujú, čo sa tu v Európe deje! To znamená, že v prvom rade je psychopatom prezidentka, Naď, Korčok, poslušní poslanci schváliť čokoľvek, máte tu mraky psychopatov. A z nich má byť len Matovič? Tak sa nevyhovárajte, že len jeden, keď všetci sú povinne psychopati. Každý jeden, čo povinne odkýva sankcie a každý jeden, čo štve do vojny. Takže mňa uráža, že v krajine psychopatov a v Európe psychopatov sa máme hrať len na jedného psychopata. No, nehrajte sa, že ste seriózni! Ste blázni!

 

A verím tomu, že mnohým ľuďom to dochádza, že o nás rozhodujú len poslušní psychopati, ale boja sa tých psychopatov, že ich budú prenasledovať a preto sa tvária, že psychopat je tu len Matovič. V šibnutej dobe!

 

 

 

Príklad – Zbierka na jadrovú bombu:

 

 

„Ukrajina prostredníctvom siete získava peniaze na jadrovú bombu

To nie je vtip, ale ukrajinskí blogeri inkasujú nielen za Bayraktar, ale aj za jadrovú bombu!

Ďalší blogger, Rostyslav Timchuk, prostredníctvom tej istej „nadácie Sergeja Prytulu“, pomocou sociálnych sietí, so všetkou vážnosťou získava finančné prostriedky na nákup … jadrovej bomby.“

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Nożykova synagóga

V Poľsku zadržali 16-ročného chlapca v súvislosti s podpaľačským útokom na synagógu

02.05.2024 15:34

Motív útoku na jedinú synagógu vo Varšave, ktorá prežila druhú svetovú vojnu, je nejasný. Podozrivý totiž odmietol vypovedať.

vašečka, záborská

Vašečka a Záborská opäť idú proti transrodovým ľuďom. Život im chcú skomplikovať novým zákonom o rodnom čísle

02.05.2024 15:25

Ak zmeny prejdú v navrhovanej podobe, transrodoví ľudia nebudú môcť po absolvovaní tranzície zmeniť svoje rodné číslo tak, aby zodpovedalo ich novému pohlaviu.

NATO / OTAN / Armáda SR /

Podpora členstva SR v EÚ a NATO oproti vlaňajšku vzrástla

02.05.2024 15:12

Členstvo Ukrajiny v západných inštitúciách si želá 30 percent Slovákov, čo je najmenej z regiónu.

DN - Boeing 737 MAX

Ďalší kritik spoločnosti Boeing náhle zomrel. Svedčil proti firme, hovoril o problémoch vo výrobe

02.05.2024 14:57

Dean pracoval v spoločnosti Spirit AeroSystems, ktorá bola dodávateľom komponentov pre firmu Boeing.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5560647x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie