Založ si blog

SME: „Poskladať hocičo bez Hlasu bude nesmierne komplikované. „

Už minimálne rok pred voľbami, čo už boli, som písala, že progresívni ľudia v stranách a v médiách plánovali progresívnu vládu – PS/SPOLU, Za ľudí, Pellegrini a SaS. Nemali dosť svojich voličov, tak počítali s tým, že im hlasy do takejto vlády prinesie Smer – Pellegrini.

 

Tento plán im prekazil volebný výsledok OĽaNO a preto sa každý deň snažili OĽaNO mediálne zlikvidovať alebo ovládnuť na všetky progresívne ciele. Napríklad, aby sme tu mali povinné očkovanie, cudzie vojenské základne, cenzúru, aby tieto nariadenia museli občania povinne pod vyhrážaním sa ich novinárov prijímať. Aby nerozhodovala väčšina občanov (žiadne sebaurčenie), ale malá progresívna elita novinárov ako vykonávateľov kontroly nad politikmi. Neskôr k tomu pribudlo povinné odpájanie sa od všetkého, čo budú vyžadovať.

 

OĽaNO sa im celkom mediálne zlikvidovať nepodarilo, ale Matoviča ako psychopata áno. Toho sa im odstaviť ako premiéra podarilo.

Občanom to ľúto vôbec nebolo, lebo ich poslúchal aj tak. Pre progresívnych bol neposlušný, že nechcel povinné očkovanie napríklad, ale pre občanov to bolo málo, že si ich chcel kupovať lotériami a nápadmi ako prebehovať medzi poslušnosťou a neposlušnosťou. Týmto nevyhovel ani občanom, ani uvedomelým poslušným politikom. Preto ho odsúdili obidve strany a nemal ochranu ani jednej. Nemal ochranu ani občanov, že by ho chceli, ani novinárov s uvedomelými víziami poslušnosti. Jeho tragédiou bolo to prebehovanie a strata ochrany z obidvoch strán.

 

 

Dnes sme znova v tom istom. Prípravy na nové voľby pokračujú a progresívni poslušní stále nemajú voličov. Uvedomelou poslušnosťou k povinnému očkovaniu pod vyhrážaním sa všetkým občanom, že sú dezoláti, získali len poslušných, čo sa boja. Cenzúrou a schvaľovaním nezmyselných sankcií a jadrovej vojny, tiež nikoho nezískali a nepomohlo im ani rozoštvávanie občanov a rodín. Stále majú málo poslušných a uvedomelých voličov. Stále potrebujú okradnúť cudzie strany o ich voličov, keďže svojich nemajú a stále dúfajú, že ten zlodej hlasov bude Pellegrini a mucholapkou Hlas.

 

 

Preto aj dnes robili prednášku svojim čitateľom, že bez Pellegriniho Hlasu žiadnu svoju vládu nebudú mať:

 

 

SME:

 

„Nech totiž čísla obraciame hocijako, poskladať hocičo bez Hlasu bude nesmierne komplikované.“

 

Rozumej, bez Hlasu a bývalých smerákov to nepôjde! Pochopte to, že sa nám ich voliči hodia na našu progresívnu koalíciu!

 

 

„Ibaže tentoraz pribudne Hlas, ktorý sa bude môcť prikloniť tam aj tam, s čím súvisia isté dilemy.“

„Zvyšok pelotónu to má komplikovanejšie, o čom svedčí, že SaS a PS sa voči Hlasu síce vymedzujú, ale povestné „nem, nem, soha!“ od nich nezaznelo. Asi, že vedia počítať a zároveň vnímajú výhrady svojich voličov a členov.“

 

Rozumej, progresívnym a uvedomelým poslušným politikom je to jasne, že musia využívať voličov Smeru.

 

 

„Preto sa dá Sulíkovi rozumieť, že ho táto vylučovacia hra už príliš nebaví a s istým podráždením hovorí, nech si láskavo počkáme na voľby a potom sa uvidí. Niečo na tom aj je, po voľbách človek vidí všeličo inak a je rozumné nezväzovať si ruky.

Veď si spomeňme na situáciu po voľbách 2016, keď sa nedala postaviť koalícia bez toho, aby niekto porušil predvolebný sľub.“

„Čiže keď vtedy s takou ľahkosťou strávili Danka (!), Pellegrini by nemusel byť až taký problém. Len či sa mu bude chcieť.“

 

Rozumej, Sulíka prestalo baviť bojovať proti Smeru, lebo nemá svojich voličov, tak potrebuje na svoju vládu smeráckych, ktorých mu prinesie Pellegrini. Nebavilo by ho mať málo voličov a nedostať sa do vlády. Je podráždený, že musí kradnúť voličov iným stranám, ale bez ich „dezolátov“ to nepôjde. Hoci sú preňho len primitívni voliči ako pre všetkých poslušných, ale bez „primitívov“ to nepôjde. Preto si nebude nejakou morálkou zväzovať ruky. Však stačí vyhlásiť, že keď sa Smer volá Hlas, tak už to Smer nie je! Rozhodujúca je nová nálepka!

A napokon, títo smeráci už poslúchať budú a preto majú novú nálepku – My sme poslušní a sme ochotní okradnúť svojich voličov o hlasy a priniesť vám ich. Veď si spomeňte na každé voľby, že urobia aj presný opak než sľubovali pred voľbami!


A čo by sa mu nechcelo? Ten za kariéru okradne voličov o hlasy a urobí im to prekvapenie, že volili progresívnu vládu!

 

https://komentare.sme.sk/c/22948300/ked-bol-pravici-dobry-danko-preco-nie-pellegrini.html

 

 

 

Keby som bola uvedomelý progresívec, tak vám tiež radím voliť aspoň Hlas, keď už nie PS alebo SaS. Zaručila by som sa za uvedomelosť Pellegriniho, že bol vždy rozumný politik a vedel, čo a koho musí poslúchať. Ešte stále je mladý a perspektívny pre uvedomelú kariéru. 

To, že je teraz prechodne populista a vyskakuje proti nám, ako inak by získal hlasy „dezolátov“ a „primitívov“? Veď ich musí získať a nahradiť nimi chýbajúcich voličov PS a SaS. A my jeho službu oceníme, nejaký populizmus k tomu predsa potrebujeme. Len uvedomelosť za sankcie a cenzúru by ich mohla odradiť. Tak vydržte, vedia čo robia a po voľbách uvidíte, že všetko bude inak a v náš prospech. Držte mu palce, aby dezoláti chceli cukríky. Pri tých cukríkoch ide už o serióznu politiku.

 

 

Ukážka reakcie jedného z čitateľov SME:

 

„Ja osobne neznasam Hlas este viac ako Smer, Pellegrini, Rasi, Sakova, ten *** hlasatel – vsetci velmi dobre vedeli, co sa deje a aktivne tomu zlocinnemu rezimu sluzili a aktivne sami lupili. Pellegrini a jeho bytik v Zuckermandli – ako si to mohil dovolit? Rasi sa podielal na lupezi storocia v IT, Sakova chranila vsetky tie mafianske spiny a ten moderator to cele ideologicky po odchode Madarica riadil. Pre mna su toto este vacsie spiny ako Smer, lebo ako krysy opustili lod. Ale stale su to krysy.“

 

 

 

Zjavne mu nedochádza, že bez „krýs“ nepostavia svoju progresívnu vládu!

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5551244x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie