Založ si blog

Balíčky zbraní bez kritiky

Môžete sa tu hrať na kritiku vlády, kde sa rozoberajú donekonečna mizerné balíčky pre ožobráčených obyvateľov sankciami. Balíčky zbraní za nehorázne sumy nikto nekritizuje, takže tu kritika neexistuje, že ožobráčení občania pracujú len na zbrane. Tam sú naše platy. A ešte sú na to psychopati hrdí, že vedia poslúchať a plniť ožobračovanie občanov.

 

 

Naď s Matovičom pod zastrešením psychopatov, ale z tejto dvojice je vraj psychopat len Matovič a tí, ktorým takto slúžia, už nie!

 

 

„Vláda schválila historický projekt pre ozbrojené sily. 152 ks švédskych pásových vozidliel CV 90 MkIV s 35 mm kanónom nás urobia silnejšími, modernejšími a sebavedomými pri plnení úloh našej bezpečnosti.
🤝Ide zároveň o projekt, ktorý má obrovský prínos pre slovenský obranný priemysel. Trvali sme na výraznom zapojení slovenských spoločností, čo zaručí stabilitu a vytvorenie množstva nových pracovných miest. Podporíme tak ekonomiku, ľudí, ktorí majú chuť pracovať a pomôžeme rozvíjať regióny, ktoré to nutne potrebujú.
Prečo vozidlá potrebujeme❓
Zvýšime tak obranyschopnosť Slovenska, splníme si aliančný záväzok, ku ktorému sme sa ako krajina dobrovoľne zaviazali ešte za predošlej vlády – a teda, že vybudujeme ťažkú mechanizovanú brigádu, zabezpečíme tiež ochranu našich vojakov priamo nasadených v boji a dôležitým faktorom je aj to, že moderné vozidlá sú kompatibilné s ďalšími systémami NATO.
Som hrdý, že táto vláda robí zodpovedné rozhodnutia pre zaistenie našej bezpečnosti. Ďakujem všetkým kolegom, ktorí mesiace makali na príprave tak zásadného projektu.“

https://www.facebook.com/photo/?fbid=566923628224051&set=a.388465109403238

 

 

 

Chmelár si myslí, že dozrel čas na úradnícku vládu, ale s poslušnými psychopatmi dozrel v Európe čas len na svetovú vojnu a zlikvidovanie Európy. Vlastne sa aj čudujem Chmelárovi, ešte nejaké návrhy psychopatom dávať. Však sú vo vleku hierarchickej štruktúry psychopatov, ktorá napochoduje aj do jadrovej vojny.

 

 

Chmelár 29.6.:

 

„DOZREL ČAS NA ÚRADNÍCKU VLÁDU

To, že situácia vo vládnej koalícii je neudržateľná, vidí už po dnešku takmer každý.“
.
.
.
Neviem, aký zmysel má zaoberať sa vraj neudržateľnou koalíciou, ktorá predsa držala pri všetkých samovražedných nápadoch, keď celá Európa je stále udržateľná až do totálneho zničenia. To mne pripadá ako riešiť použiteľnosť kuchyne v rúcajúcom sa dome.
Verte, že to vydržia do konca, aj na Slovensku aj v Európe a s hrdosťou. Veď aj do jadrovej vojny.
Ak nás tu aj nevykántria, tak len preto, že nielen miestnym zlodejom sa to nebude hodiť.
.
.
.
„Táto vláda musí padnúť, lebo sa s ňou rútime do záhuby.“
.
.
.
To máte jedno, či padne, lebo akákoľvek padne s celou Európou. A po tejto pripravujú ešte horšiu, ktorých kandidáti pripravovali povinné očkovanie pre totalitnú kontrolu ľudí, ešte väčšie zapájanie do svetovej vojny a ešte tvrdšiu cenzúru na to, čo už zostalo.
.
.
.
prepadli sme sa medzi najchudobnejšie štáty Európy a v tejto situácii najväčšou investíciou vlády sú – vojenské výdavky! Minister vojny Naď nakupuje ako zmyslov zbavený, ako podvodník, ktorý tuší, že sa už nedostane ku korytu. Len tento rok nakúpil 76 osemkolesových transportérov za pol miliardy eur, ďalších 500 osemkolesových vozidiel za 2,7 miliardy eur a dnes vláda rozšafne odklepla nákup 152 pásových bojových vozidiel za 1,7 miliardy eur, teda dokopy vojenský materiál za takmer 5 miliárd eur!!! Netransparentne, bez kritických otázok médií. Nemusíte byť pacifista, aby ste pochopili, že toto je absolútne neodôvodnené až šialené. Prečo nereaguje hlavná veliteľka ozbrojených síl, ktorá tak žiarlivo stráži každé euro pri pomoci rodinám, ale takéto plytvanie finančnými prostriedkami štátu ju necháva ľahostajnou? Veď Slovensko nie je vo vojne, tak čo sú to za priority v čase, keď väčšina domácností živorí.“
.
.
.
Pokiaľ toto médiá nekritizujú, tak sa tu nekritizuje nič, celkom nič a všetko je len maximálne hra na nejakú kritiku malinkatých balíčkov!
To je akoby ste hráčovi, čo prehral všetok váš majetok, vyčítali, že si kúpil fľašu rumu na zapitie. To snáď môže vyčítať len psychopatka, ktorú zaujíma práve fľaša rumu. Keby boli abstinenti, tak už im dom na hlavu nespadne?!
.
.
.
„Slovenská republika sa nachádza v havarijnom stave.“
.
.
.
Celá Európa na čele so psychopatmi, kde si teraz v každej krajine riešia len fľašu rumu. V Česku je to inak? Tam už poslušných psychopatov na čele štátu nemajú? 
.
.
.
„Máme jedny z najnižších investícií do vzdelania, vedy a kultúry v Európe.“
.
.
.
Budeme radi keď prežijeme a budeme mať čo jesť a nebudeme v zime mrznúť a mať vôbec v akom byte mrznúť!
Potešte sa, že výpadok toaletného papiera nebude a tie odporné mandarinky, zoschnuté, zhnité a plné kôstok si môžete kúpiť kedykoľvek ako drahé autá. Vyberte sa do Egypta, aby ste vedeli, čo je sloboda!
.
.
.
„Ak uprostred tohto nešťastia dostaneme tú najneschopnejšiu vládu v dejinách, nebudeme preháňať, keď povieme, že čelíme najväčšej katastrofe, ktorá môže pôsobiť svojimi dôsledkami ešte na mnoho generácií ako národná trauma. Pohltení pandémiou, vojnou a infláciou máloktorí z nás tušia, že štát je na pokraji zrútenia. Naším extrémnym zadlžovaním sa strácame nezávislosť, pretože o zadlženom štáte rozhodujú veritelia. Macron a Merkelová na stretnutiach slovenskému premiérovi pripomenuli, že je potrebné, aby plošné zastavenie ekonomiky neohrozovalo francúzske a nemecké investície. Sme blízko stavu, keď o štátnom rozpočte nebude rozhodovať vláda, ale zbor veriteľov a investorov. A od tejto situácie je už len krôčik k otázke, aký význam má štát, ktorý nedokáže robiť vlastnú politiku.“
.
.
.
A kde dostali inú? V Maďarsku? Veď to sú fašisti, čo nebudú poslúchať psychopatov.
.
.
.
„Uvedomme si, v akom stave sa nachádza svet. Nie vojna, nie Putin, ale my sami sme sa pripravili o nízke ceny ropy vyslovene hlúpou politikou. Z uniknutého rozhovoru medzi francúzskym a americkým prezidentom na summite G7 behá mráz po chrbte. Macron Bidenovi vysvetľoval, že jeho predstava o možnostiach ďalšej ťažby ropy v Perzskom zálive je mimo realitu, že ropy tam je oveľa menej ako si (podaktorí) predstavujeme, že Spojené arabské emiráty viac nedajú a Saudi iba trochu… pričom tieto slová okamžite zamávali svetovými cenami ropy. Všetky tie patetické slová o našej solidarite sú lož a výmysel. Rusko vraj zbankrotovalo a my sa tešíme? A z čoho? Povedzte mi, čo je to za politika, keď dlžník chce zaplatiť, ale nemôže, lebo mu to znemožnili sankcie? Ja nepoznám z dejín situáciu, kedy by niekto bránil dlžníkovi platiť svoje dlhy.“
.
.
.
Čo je to za politika? To sú psychopati, ktorí sa boja vyššie postavených psychopatov.
.
.
.
„Je najvyšší čas, aby do politickej krízy zasiahla prezidentka Zuzana Čaputová. Možnosti marketingových fráz sa vyčerpali. Teraz potrebujeme od hlavy štátu politické východisko. Prezidentka by sa mala aktívne vložiť do rokovaní o možnosti vytvorenia úradníckej vlády. Je to náročná výzva, lebo sa v nej prejaví politická zrelosť hlavy štátu, ale práve toto je jej práca, nie osobné PR aktivity. Takýto krok by si vyžadoval dohodu demokratických parlamentných strán, aby v krízovej situácii nominovali nestraníckych nezávislých zástupcov do úradníckej vlády, ktorá by previedla štát krízovým obdobím. Sprostredkovať takúto dohodu môže len prezidentka republiky. Prestaňme vajatať, lebo nemáme ani veľa času, ani veľa možností. Je čas na odvážne riešenia.“
.
.
.
Tá, ktorá im najviac slúžila?
Jej zrelosť pre to sa už prejavila.
.
.
Čas neľahostajných už pominul. A už sú aj cenzúrovaní! Kedy aj Chmelára, to je už len otázka času a novej vlády, ktorá zavedie ešte tvrdšiu cenzúru s totalitnou kontrolou v celej Európe, nielen u nás.
.
.
.
.
.
Čo odporúčam:
.
.
Kúpte si na čo ešte máte, čo už teraz nemáte. Buďte v spojení s najbližšou rodinou, ak s vami neskončili ako s fašistami, lebo kedykoľvek môžu zomrieť, aby ste si to ako preživší nevyčítali. V čase poplachu sa starajte o svoju bezpečnosť a nestrácajte čas telefonovaním, kde sú najbližší. Sme predsa vo vojne, ako rozhodli títo psychopati.
Neklesajte na duchu, lebo sluhovia psychopatov si to musia odžiť. Presne preto tu žijú, aby si to odžili. Doprajte im tú lekciu s vnútorným súhlasom. Dovoľte si ten prepych, že všetko je v rukách božích a nikto nie je na svete sám.
Keby ste mali byť psychopati, tak ste dnes politikom alebo progresívnym novinárom. To, že nie ste, znamená, že máte inú úlohu. Chodiť do práce a starať sa o svoju domácnosť. Politiku prenechajte psychopatom až do konca. Svetoví zlodeji vedia, čo robia a výdatne vždy zničia svojich lokajov sami. To si len psychopati myslia, že za službu im bude odmena. Po použití ich prvých predhadzujú ako vinníkov.
Peklo zažijú už aj tu na Zemi a nemusíte to vidieť na vlastné oči.
.
.
.
.
.
Pravda:
.
.

Slovensko má najnižšie platy z V4. V Nemecku je priemerná mzda 4130 eur. Kde sa ako zarába? (prehľad)

https://ekonomika.pravda.sk/ludia/clanok/632120-slovensko-ma-najnizsie-platy-z-v4-v-nemecku-je-priemerny-mzda-4130-eur-kde-sa-ako-zaraba-graf/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box&utm_campaign=shp_3clanok_box
.
.
.
SME:
.
.
„USA pošlú do Európy ďalších vojakov a techniku na posilnenie NATO“
.
.
.
Mňa by zaujímalo, koľko času v práci zarábame na zbrane a zabíjanie ľudí a to aj ako žobráci Európy.
.
.
.
.
.
Ľudia sa tu utešujú tým, že od teroristického útoku je pravdepodobnejšie, že sa utopíte vo vani a od útoku medveďa je pravdepodobnejšie, že vás zrazí niekto na elektrickej kolobežke.
A keď sa nezvýši pomoc, nebudú nasledovať žiadne balíčky, väčšia pravdepodobnosť je že vás zabijú vo vojne než že zomriete od hladu.
Preto nie sú potrebné žiadne balíčky pomoci.
.
.
.
.
.
.

Prečo som nevolila Pellegriniho

29.03.2024

Aj politika má svojich Barabášov – ľúbivejších pre dnešných primitívnejších – malomeštiakov. V dnešnej politike je to pre nich Pellegrini. No ja som vo voľbách volila Blahu a Fica! Nie preto, že sú Ježiš, ale preto, že tu najúčinnejšie bojovali proti progresívnej totalite! Hlavné je nevoliť Judáša! Síce je to nepodstatné, len pre [...]

„Opozice uvažuje o odebrání pravomocí vládě k vyjednávání mezinárodních smluv s pomocí nového prezidenta! „

28.03.2024

To ide o stratu veta, vnútenie kvót na migrantov, čo sa už len nevolajú kvóty a zaťahovanie do vojny, čiže tretej svetovej! „Na Slovensku hrozí palácový převrat proti vládě Roberta Fica?“ Takto opozícia bojuje proti výsledkom volieb, že sa snažia vnútiť svoju politiku všetkým občanom, ktorá vo voľbách prehrala – cez prezidenta! K tomu [...]

Ako Korčok obhajuje stratu veta Slovenska

27.03.2024

Progresívni trollovia na Pravde tu klamú ľudí, že Korčok nie je za stratu veta! A takto progresívci klamú ľudí všade, aby netušili že s Korčokom si na svoju hlavu volia stratu veta našej krajiny, o čo sa má tento poskok Progresívneho Slovenska zasadzovať celkom rovnako ako v Česku ich prezident Pavel. Celkom rovnako, ako Čaputová pred voľbami na prezidentku [...]

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

20. rokov od vstupu Slovenska do NATO, prezidentka Zuzana Čaputová, Marián Kurilla

Garancia bezpečnosti či strata suverenity? Slovensko chráni povestný „bezpečnostný dáždnik“ z NATO už dvadsať rokov

29.03.2024 09:30

NATO presadzuje predovšetkým mierové riešenie sporov. Ak však diplomatické úsilie zlyhá, disponuje vojenskými silami pre zabezpečovanie krízového manažmentu.

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,475
Celková čítanosť: 5518827x
Priemerná čítanosť článkov: 3742x

Autor blogu

Kategórie