Založ si blog

Eurohujeri (intelektuálna elita) na čele s Ficom

Mozno tato intelektualna elita povazuje aj politologa Chmelara za alternativne medium. Jedno stastie, ze bol alebo je slnieckar, inak by ho uz davno vyhlasili za slnieckarskeho fasistu, ked napisal na nasu intelektualnu elitu takuto odu, ako Voltaire pisaval krestanskej elite a potom si musel davat pozor, aby ho na prechadzkach v poli nezasiahol blesk a neohrozil jeho celozivotne dielo, ze ho sam Boh strestal.

Mna by zaujimalo, ako sa pri citani tvarili jeho snove slnieckarky, tak nabudene svojou moralkou, inou od plebsu. No asi aj on sa len zblaznil, ako cely rad inych politickych komentatorov mimo mainstreamu a aj bez Putina.

Skoda, ze SEN nemal takuto agendu, mozno by som prebehla pod slnieckorealistov, aj ked som nikdy neverila, ze teroristi lietaju len prvou triedou.

V kazdom pripade, klobuk dole – To je SEN: druhy muz, co ma takuto odvahu byt proti a neda sa zahrabat, ze veri v chemtrails.

.

„Už v roku 2011 upozornila bulharská vláda Brusel, že niektoré výrobky sa na východoeurópske trhy dodávajú s lacnejšími prísadami ako na Západe. Európska komisia na pobúrenie všetkých štátov strednej a východnej Európy odpovedala, že je to v poriadku a že nadnárodné koncerny nie sú povinné dodávať na naše trhy výrobky rovnakej kvality. Odvtedy túto tému nikto oficiálne neriešil. Robert Fico ju neotvoril ani počas slovenského predsedníctva v Rade EÚ. Neotvoril ju ani v marci na summite Európskej únie v Bruseli, hoci to pred odletom občanom sľúbil.Neoslovil s ňou ani podpredsedu Európskej komisie Maroša Ševčoviča, s ktorým má vynikajúce osobné vzťahy. „Odvážne“ s ňou vystúpil až v čase, keď boli všetci na dovolenkách a (samozrejme) nie v Bruseli, ale pred domácim publikom.

Už ma nudí opakovať, že toto je klasická pracovná metóda Roberta Fica: doma robí svaly a v Bruseli je ticho ako voš pod chrastou. A tak na tlačovej konferencii v Bratislave hromží, že uvalí na západné výrobky obchodné sankcie, hoci vie, že európske právo to nedovoľuje a keby to urobil, sankcie by neminuli nás. Jediné, čo tým teda docielil, je zvyšovanie vášní a nepriateľských nálad voči Bruselu, hoci už zajtra bude s rovnakou vášňou biť všetkých kritikov po hlavách za to, že si dovoľujú pochybovať o výhodách vstupu do bájneho „jadra“ EÚ. Takáto politika je v konečnom dôsledku škodlivejšia a nezodpovednejšia ako Sulíkove mokré sny o potrebe dištancovania sa od francúzsko-nemeckého motora.

Na túto servilnosť a neschopnosť uvažovať v rámci našich záujmov sme už doplatili veľakrát. Napríklad pri rokovaní o vstupe do EÚ začiatkom tohto storočia sa u nás vôbec neviedla diskusia o výhodách či nevýhodách jednotlivých podmienok – médiá iba moralizovali na adresu vlády, či ich plní dostatočne rýchlo. Výsledkom toho bolo, že napríklad Maďari a Poliaci si vyjednali oveľa lepšie podmienky pre poľnohospodárstvo ako my.

Poslúchame ako psy, keď na nás americký prezident zašteká, aby sme investovali dve percentá HDP na vojenské výdavky (rozumej na nákup ich zbraní), hoci vieme, že tie peniaze by sme potrebovali minúť efektívnejšieA držíme ako hluchý dvere, keď sa Európska únia pod tlakom USA rozhodne uvaliť ekonomické sankcie na Rusko, hoci vieme, že nás to nielenže ťažko poškodzuje, ale že to nemá nijaký, ale naozaj nijaký zmysel. 

Premiér hovorí, že musíme byť pri tom, keď sa budú rozdeľovať zisky. Zabúda však dodať, že v prvej fáze sa budú rozdeľovať predovšetkým dlhy, náklady a problémy – najmä tie talianske a grécke.

Premiér Fico sa síce v minulosti vyjadril, že naším záujmom je byť tesne naviazaný na Nemecko, ale ja pred touto závislosťou varujem. Len včera vyšla správa, že Berlín zarobil na „pomoci“ vydieranému Grécku miliardu eur.Rozumejú vôbec všetci tí eurohujeri tomu, do čoho sa tak bezhlavo ženú?

To je len vyber z tohto dlheho clanku:

http://edochmelar.sk/ti-ktori-vedu-tento-stat-nedovidia-ani-na-par-krokov-dopredu-2/

*Módní slovo hujer označuje povahu sice snaživou, ale zároveň naivní a vysoce servilní, podlézavou.

Eurohujer = bruselský vlezprdelka

(.tyzden) 

A tohto ako tretieho neratam, lebo ten pre nich bude asi zahranicny blazon, co mozno veri na chemtrails tiez:

Sobotka varuje pred“samozvanými spasiteľmi“ migrantov v Stredomorí

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Nożykova synagóga

V Poľsku zadržali 16-ročného chlapca v súvislosti s podpaľačským útokom na synagógu

02.05.2024 15:34

Motív útoku na jedinú synagógu vo Varšave, ktorá prežila druhú svetovú vojnu, je nejasný. Podozrivý totiž odmietol vypovedať.

vašečka, záborská

Vašečka a Záborská opäť idú proti transrodovým ľuďom. Život im chcú skomplikovať novým zákonom o rodnom čísle

02.05.2024 15:25

Ak zmeny prejdú v navrhovanej podobe, transrodoví ľudia nebudú môcť po absolvovaní tranzície zmeniť svoje rodné číslo tak, aby zodpovedalo ich novému pohlaviu.

NATO / OTAN / Armáda SR /

Podpora členstva SR v EÚ a NATO oproti vlaňajšku vzrástla

02.05.2024 15:12

Členstvo Ukrajiny v západných inštitúciách si želá 30 percent Slovákov, čo je najmenej z regiónu.

DN - Boeing 737 MAX

Ďalší kritik spoločnosti Boeing náhle zomrel. Svedčil proti firme, hovoril o problémoch vo výrobe

02.05.2024 14:57

Dean pracoval v spoločnosti Spirit AeroSystems, ktorá bola dodávateľom komponentov pre firmu Boeing.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5560660x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie