Založ si blog

Buďte vďační za Fica, Fico za všetkých

To su nadpisy clanku alebo odseku len dnes. A hadajte kde? Na SME!

.

Odkedy Fico otocil a uz nie je o kvotach, co bolo pred volbami, nevie sa ho SME vynachvalit. Jeho kritika sa zo SME vytracala a vytracala, az prisla tam, ze budme vdacni za Fica, co svieti v odkazoch aj na ine clanky, alebo nadpis uprostred clanku – Fico za vsetkych a ZIADNA KRITIKA. A za co ze by ho aj kritizovali okrem hojdania nejakej sestnastrocnej a to skor na FB od tych, ktorym nedoslo, aky je Fico teraz velky spojenec nasej intelektualnej elity.

Aj citatelom SME je to napadne. Kde zmizla kritika Fica, ktorou zil tento platok cele roky? Vystriedala ju ina kritika a tych, co neposluchaju a proti ktorym je uz aj Fico dobry spojenec. Miesto Smeru uz dva roky kritizuju len SaS. Najprv preto, Lebo Most a Siet posluchali EU. To je to spravne sorosovske, strany plne slnieckarov, aktivistov a nasej najmudrejsej intelektualnej elity! S nimi nas caka hladka (neodporujuca) buducnost medzi najuvedomelejsich slnieckarov sveta, co z toho ziadny biznis nemaju, len z cisteho srdca hybu politikou presne takto. Dve vdacne strany za vsetko, co nam EU darovala a na nas len doplacala. Dve strany, ktore nechcu EU len vyjedat, ale pomahat nasim nezistnym dobrodincom, bez ktorych by sme neprezili.

Teda, neviem, ako naozaj smutili za tym, ze so Smerom urobili taku paradnu koaliciu, ktora im naplna tieto sny, skor, ze malo volicov ich volilo. Pod SaS sa presunuli vsetci volici byvalej pravice, ktori na to reagovali ako blchy pred deratizaciou. To mi pripomenulo tento priklad preto, lebo raz sme zablsene macence posypali praskom proti blcham a tie sa zbehli na jedine miesto, kde ten prasok nebol a to na ich ruzove cumaciky, kde sa tlacili.

SaS sa stala takym cumacikom byvalej pravice pre vsetky nespokojne blchy s migracnou krizou a jej riesenim, co nezniesli tento slnieckarskosorosovsky puder denne na nas rozprasovany na tychto dennikoch, ze migrantov by sme len strielali, ked nesuhlasime. Zbehli sme sa ako vyhanane blchy na jedinom mieste, pod jedinym clovekom, co bol proti – Sulikom.

Aspon ja som uvazovala tak – Pockam, koho bude navrhovat hlavne Dennik N, to bude spolahlivy kompas, kde maju prsty – najvacsie srdce sorosovci. Nevedela som, ktora strana nie, ale zarucene najhorsie budu tie, ktore bude Dennik N chvalit a odporucat. Oplati sa ich sledovat, kde budu ich mravce lozit a kde maju svoju ideologicku zakladnu.

Siet, Most, presne tie, co sa k migracnej krize ani nevyjadrili, nikde to nemaju ukotvene, len ich volili, vsetko dobri ludia – ukazkovi slnieckari.

O SaS dennodenne len zhadzovanie, lebo to je trapna strana, co by chcela to, co teraz chcu aj ine vlady.

Tak odvtedy aj SME. Nepresli tyzdne a potom dni, aby nekritizovali SaS miesto Smeru. Zrazu Smer niekde zmizol a na tanieri sme mali kazdy den len SaS, aby sklamani volici Mostu a Siete vedeli, ze nech ich ani len nenapadne volit niekedy takuto stranu, co spozdilo nechape ich smerovanie. Citatelia sa im uz pod kazdym clankom vysmievali – A dnes o SaS nic nebude? Uz som myslel, ze dnes o SaS nic!

Dnes uz aj Havran prejavil radost z Fica, ako ich Fico potrebuje a ako potrebuju oni jeho. Ved takto spolu aj vo vladnej koalicii mozu svorne plnit Denniku N vsetky sny o uvedomelych Europanoch, co su vdacni za krmenie zo spolocneho stola, za bezpecnost a za vsetko, ked konecne aj my budeme nieco vracat nasim dobrodincom, teda poslusne prijimat.

O Slobodnom vysielaci hovoria, ze to pocuva len blazon. Aj o Informacnej vojne hovoria, ze to pocuva len blazon. Aj o dalsich alternativnych mediach hovoria, ze to cita len blazon. Takze to vsetko ani nepoznaju, co vsetko sa tam hovori, co pocuva len blazon. Mozno ani vy neviete, ked vas tato intelektualna elita uz vychovala.

Preto kazdemu, kto to nepozna, odporucam vypocut si tieto dve relacie Informacnej vojny k aktualnym otazkam, aby ste mali predstavu:

Tu od 40 min o jednostrannej pravde v mediach:

Tu prehovaraju do duse hlavne volicom Smeru:

Ak chcete pocut lepsiu kritiku SaS (nez len kravata, tricko, plesina, penazenka, kluce, svokor a okuliare), vypocujte si Slobodny vysielac z 18.7. Ale prakticky v kazdej kritizuju vsetky a v tom najdolezitejsom, v com v sucasnosti zlyhavaju:

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

„jak je Západ poštval do války, nechal beze zbraní chcípat, a potom nakonec zradil, aby chránil Izrael, a nemusel obětovat své vlastní finanční zisky“

15.04.2024

„USA přitom mají 8000 vozidel M-113 ve skladech a 5000 v arzenálu!“ „Západní mocnosti tak nemají problém za den vystřelit na ochranu Izraele víc raket, než Kyjevu dodaly za celou válku“ Progresívni šialenci sústavne len Slovákom obúchavajú o hlavu, že Ukrajine nedodávame zbrane, čo my sme im už dali všetko a nemáme ani na [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,491
Celková čítanosť: 5539882x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie