Založ si blog

Ako intelektuálna elita dokáže terorizovať štát

O tom, či nás terorizuje masa ľudí alebo len skupina ľudí.

 

Na SME ľudia šalejú pod Djokovičom a aj pod inými článkami. A jeden im tam veľmi trefne napísal:

„Treba dodrziavat pravidla tu vacsina pise. Ziadne zamyslenie, ci su rozumne a spravne. Teda kazda revolucia bola zla, lebo sa nedodrzali pravidla. Vsetci disidenti boli zli, lebo nedodrziavali pravidla. Dodrzujte pravidla ovecky, a nezamyslajte sa nad nimi. Ziadne zamyslenie diskutujucich, aky ma vyznam vo vlne omikronu sa ockovat starou vakcinou.
A ten dovod, ze pretoze nepozname jeho nazor na ockovanie a mohol by vyvolat nepokoje, je velmi podobny tomu, co sme zazili: aky mate nazor na socializmus, na prazsku jar – ste za nu, tak budete robit v kotolni. Protisocialisticke zivly by mohli ohrozit budovanie socializmu, teraz staci vymenit slovo a je to to iste. Sme na zaciatku 50. rokov, ked sa socializmus budoval s nadsenim mas, nadsene masy likvidovali mensinu odporcov. Az postupom casu masy zmenili nazor a nadsenie bolo uz len hrane. A samozrejme, aj vlada za socializmu bola zvolena volbami.“

 

iný:

„mnohi z vas ktori tu napadate noleho mu nesiahate ani po paty.ten chlapec od 5 rokov tvrdo drel a pracoval na!sebe aby dosiahol to co dosiahol napriek tomu ze pochadzal z vychodnej europy .kazdy kto robil nejaky sport vie kolko driny a potu ho to stalo .je to inteligentny muz ktory rozprava 5 jazykmia urobil velmi vela pre svoju krajinu a svet na rozdiel od vas ktori nemate ani odvahu sa svojim menom podpisat a len primitivne utocit. to za australia uz 2 roky terorizuje svojich obyvatelov vytvara covidovy teror vsm nevadi? je to cista politika ktora nema so sportom a s mediciinou absolutne nic spolocne. zdravy sportovec ktory nema ziadne klinicke priznaky prisiel obhajovat titul a covidovi fanatici napriek vedeckym faktom mu v tom zabranili ….“

 

 

Chcete vidieť takých dezolátov a ovce? Tu si prečítajte ako nadšená masa likviduje menšinu odporcov:

https://sportnet.sme.sk/diskusia/tenis-novak-djokovic-rozhodnutie-sud-deportacia-australian-open-2022/

 

 

A takto sa likvidujú navzájom. Rovnako budú likvidovať a masovo naháňať tých, čo si dovolili porušiť pravidlá a nedali sa preočkovať 3x, 6x, 20x, veď porušili pravidlá. A to sa títo ľudia smiali, že ľudia v socializme boli ovce! Teraz sa pozrite na šialené ovce. My sme také šialené zo začiatku 50.rokov nezažili, lebo sme sa narodili do obdobia, keď už ľudia pomerne vytriezveli a nikto s takým nadšením nebudoval totalitu. Žiadny straník si nedovolil súkromne rečniť politické žvásty, tak ľudia vedeli, že sú to len politické žvásty!

 

No pozrite sa dnes, akí sú dnešní mladí ľudia a tí, čo si socializmus nepamätajú, lebo boli malé deti. Teraz vidíte ľudskú hlúposť z 50. rokov. Keby ich hodili do tých rokov, robia presne to isté! Nadšene by prenasledovali protisocialistické živly, ktoré by mohli ohroziť budovanie socializmu. Vidíme takú ľudskú blbosť, akú sme ani v socializme nezažili a nikde nevideli. Nemala som ani jediného učiteľa, ani jediného šéfa, čo by bol takým fanatikom a nielen ja! Takí fanatici s prenasledovaním iných ako dav odsudzujúcich ľudí pre nedodržiavanie pravidiel – neexistoval!

 

Tým nechcem povedať, že sme nevideli a nezažili, čo dokáže dav ľudí, čo niečo odsudzuje! Ale určite to nebolo pre pravidla socialistického štátu! Toľko ľudia chápali, že to sú len politické klamstvá, nútená propaganda a len žvásty. 

 

Prečo dnešní mladí ľudia a stredná generácia tak zdegenerovali? A je to naozaj tak, že všetci? Je to všade? Robia to tak všetci mladí a stredná generácia všade?

 

Aby ste si na to odpovedali, musíte sa pozrieť, kde sú takí ľudia? Poznáte ich z rodiny, z práce, stretávate ich na ulici? Kde ste sa o takých dozvedeli?

 

A mám aj odpoveď. Nenájdete ich nikde inde, len pod článkami SME, Denníka N a na FB „intelektuálnej elity“. Sú to novodobí komsomolci prevychovávaní novinármi SME a Denníka N, ktoré pravidelne čítajú a toto je dôsledok ich novej politickej výchovy novinármi a mimovládkami. A hlavne „intelektuálnou elitou“, ktorej veria. Vyrastá nám tu extrémistická skupina politicky prevychovávaná na to zaplatenými novinármi a progresívnymi lokajmi novej propagandy a totality.

 

Tým, že pravidelne každý deň čítajú SME a Denník N a FB svojej „intelektuálnej elity“, majú pravidelné politické preškoľovanie a výchovu ako v 50. rokoch v socializme len s inými nepriateľmi. Ich mimovládky sú ako brigády socialistickej práce, čo sa ochotne nechávajú preškoľovať na novodobú totalitu. 

 

Čo tým chcem povedať? Že je to práca na to aj platených novinárov v týchto denníkoch a všelijakých politicky prevychovaných „inteligentov“, čo do nich ako autori prispievajú. Sú to novodobí komunisti novej totality.

 

Zadania majú politické a ich úlohou je čitateľov politicky prevychovávať na ten výsledok, čo vidíte a čo sa nijako nelíši od 50.rokov. Rovnako postupovali aj komunisti. A tiež sa im to najviac darilo pri mladších a inteligentnejších, keď nechceli prísť o prácu a kariéru, často práve v umeleckej sfére. Všade tam, kde sa bez nadšeného uvedomelého politického postoja neuplatníte!

 

Vždy ich bolo málo oproti celej spoločnosti, ale politické kádre obsadzovali kľúčové miesta v novinách a v spoločnosti a tá menšina z davu – politicky prevychovaná elita, potom terorizovala celý štát udavačstvom a vnucovaním uvedomelého politického postoja všetkým. Ako v Orwellovi tá vybraná „elita“ oproti primitívom, ktorým „väčšiu slobodu“ aj závideli. Najviac sa zomleli medzi sebou. A to ich čaká aj teraz.

 

Tá realita sa opakuje, lebo fungovala a vždy nové a nové elity sa dajú celkom rovnako a najľahšie vydierať, inak by sa neuplatnili ani v práci, ani v kariére.

 

 

 

 

.

Takú moc majú novinári a slová, oveľa väčšiu než akékoľvek zbrane!

18.05.2024

Chceme mať od vás svätý pokoj. Čo to znamená: 1. Že na zmenu politiky budete využívať voľby, celkom rovnako, ako sme na voľby museli čakať my, ktorých voláte „lúzou.“ 2. Že v politike budete využívať zákonné postupy, na čo máme opozíciu a nie urážanie ľudí, ktorí ju nevolili. 3. Že vo verejnom priestore budete využívať na [...]

Každý vrah, terorista, zlý človek nemohol byť volič progresívnej koalície a zmanipulovaný čitateľ SME!

17.05.2024

Ak tomu nerozumiete, spýtajte sa katolíkov, či môže byť zlý človek z RKC! Nemôže! Preto má RKC len dobrých ľudí, ktorí nikdy nikomu neubližujú! Akonáhle by boli zlí, už nie sú členmi RKC! Môže byť vari kresťanom zlý človek? V žiadnom prípade! A keby spáchal niečo zlé, tak v žiadnom prípade nie pod vplyvom RKC. Chcel by niekto tvrdiť, že kážu [...]

Terorista – atentátnik na Fica je len obeť progresívnych novinárov

16.05.2024

Predstavte si psychiku ich radikálnych a sfanatizovaných čitateľov. Každý deň číta, že Slovensko skončilo, po voľbách už nevyjde slnko a dostane sa k moci Hitler a bude tu vládnuť najhoršie zlo na svete. Každý deň číta, že toto je svätá pravda, že nám tu vládne Hitler, ktorého zvolili nacisti a podľudia a keby toto monštrum zavraždil, ešte spácha [...]

Benjamin Netanjahu / Benny Ganc /

Ganc dal Netanjahuovi ultimátum, požaduje do 8. júna plán pre Gazu

18.05.2024 22:05

Premiér jeho návrhy označil za eufemizmy, ktoré predznamenávajú porážku Izraela.

tbilisi, gruzínsko, protest

Gruzínska prezidentka vetovala sporný zákon o zahraničnom vplyve

18.05.2024 17:08

Vládna strana Gruzínsky sen má však v parlamente dosť poslancov, aby veto hlavy štátu prehlasovala.

handlová, fico, atentát

NAKA obvinila osobu, ktorá sa mala vyhrážať ministrovi a poslancom cez sociálnu sieť

18.05.2024 15:10

Prokurátor sa stotožnil s podnetom polície na vzatie obvineného do väzby, rozhodne o nej súd.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,506
Celková čítanosť: 5575316x
Priemerná čítanosť článkov: 3702x

Autor blogu

Kategórie