Založ si blog

Prečo autor štúdie o účinnosti ivermektínu obrátil kabát

Ak si pamätáte, týmto sa aktivisti proti ivermektínu oháňali, že samotný autor štúdie o účinnosti ivermektínu obrátil kabát a už netvrdí a nemyslí si, že ivermektín je účinný, už si myslí, že je neúčinný a zmenil názor aj on samotný.

Vtedy som si pomyslela, že určite bol naňho vyvíjaný tlak a toto si nemohli dovoliť, aby im vo farmabiznise niekto takto kazil prijmy z vakcín a iných drahých liekov. Spomínala som to len v diskusiách a nepísala som o tom článok, pretože som nemala na to žiadne dôkazy a len som si to takto logicky myslela, že musel zradiť, lebo bol naňho nátlak alebo sa mu vyhrážali alebo ho vydierali alebo ho podplatili aby im nekazil obchody, alebo kombinácia podplatenia a nátlaku. 

A už sú na to dôkazy, že aj naňho robili nátlak a aj ho podplatili (nie jeho osobne, to ráčia potom niekde investovať), takže ide o túto kombináciu vydierania ako som si logicky aj myslela.

 

Tu sú dôkazy:

 

Vakcinácia ako novodobá zlatá horúčka

 

„Je povzbudivé počuť správy od lekárov, ktorí sa takto podelili o svoje obavy, ale Kennedyho kniha demonštruje bohaté stimuly, ktoré mnohí dostávajú na podporu „zlatej horúčky“ vakcíny – a nerobia nič, čo by jej bránilo.

Píše napríklad, že na začiatku pandémie  Dr. Anthony Fauci, vedúci predstaviteľ americkej vlády v oblasti COVID, „použil veľmi nepresné modelovanie, ktoré preceňovalo úmrtia v USA o 525 %.

Autorom bol Neil Ferguson z Imperial College London, s financovaním od Bill a Melinda Gates Foundation vo výške 148,8 milióna dolárov. „Dr. Fauci použil tento model ako ospravedlnenie pre svoje blokády,“ hovorí Kennedy vo svojej knihe.

Gates je hlavným investorom do mnohých nových vakcín proti Covidu, dodáva Kennedy, a Fauci presadzuje vakcínu (Moderna), od ktorej jeho agentúra a zamestnanci očakávajú lukratívny výsledok.

Kennedy v knihe opisuje viaceré štúdie o ochrannej sile lacného, ​​dlhodobo zavedeného lieku ivermektinu v boji proti COVID a odhady stoviek tisíc životov stratených v dôsledku potlačenia jeho užívania.

Podľa zákonov USA by vakcíny na COVID nemohli dostať núdzové schválenie, ak by sa uznala účinná liečba choroby

Kniha tiež obsahuje strhujúci popis výmeny názorov z januára minulého roka medzi Dr. Tess Lawrie, riaditeľkou poradenskej spoločnosti Evidence-based Medicine Consultancy v Bath v Anglicku  a Dr. Andrewom Hillom, autorom priaznivej analýzy štúdie o ivermektíne.

 

Ako a prečo autor štúdie o účinnosti ivermektínu obrátil kabát

 

Následne v tejto otázke urobil „krkolomný“ obrat a tvrdil, že štúdie obsahovali „nízku istotu“ hodnoty a že sú potrebné ďalšie pokusy.

Lawrie sa snažila presvedčiť Hilla, aby sa zúčastnil a bol spoluautorom okamžitej revízie všetkých publikovaných štúdií o ivermektínoch v lekárskej literatúre, ktorú mala uskutočniť významná sieť Cochrane Network, ktorá využíva tisíce dobrovoľníkov na vypracovanie vysokokvalitných a nezávislých odporúčaní na liečbu.

„Bola to vzrušujúca príležitosť,“ píše Kennedy . „Za normálnych okolností by sa Hill mal chopiť tejto šance slúžiť ako hlavný autor u niektorých z najprestížnejších svetových výskumníkov. Napriek tomu bol nezáväzný.

Kennedy vo svojej knihe píše : „Nasledujúci týždeň hovorila s Hillom znova, tentoraz cez Zoom. Hovor cez Zoom bol nahraný. „Doktorka Lawrie požiadala Hilla, aby jej vysvetlil svoj obrat na ivermektín, ktorý podľa jeho vlastnej analýzy bol mimoriadne účinný. „Ako to môžeš urobiť?“ spýtala sa zdvorilo. „Spôsobuješ nenapraviteľné škody.“

 

Tlak sponzorov

 

Hill vysvetlil, že bol v „zložitej situácii“, pretože jeho sponzori na neho vyvíjali tlak. Hill je virológ z Liverpoolskej univerzity, ktorý pôsobí ako poradca Billa Gatesa a Clintonovej nadácie. Povedal mi, že jeho sponzorom je Unitaid.

„Unitaid je kvázi vládna organizácia financovaná nadáciou Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF) a niekoľkými krajinami – Francúzskom, Spojeným kráľovstvom, Nórskom, Brazíliou, Španielskom, Kórejskou republikou a Čile – s cieľom lobovať u vlád pri financovaní nákupu liekov od farmaceutických nadnárodných spoločností na distribúciu chudobným v Afrike.

„Zdá sa, že jeho primárnym účelom je ochrana patentov a práv duševného vlastníctva farmaceutických spoločností – čo, ako uvidíme, je prioritou Billa Gatesa –  zabezpečiť ich rýchle a úplné zaplatenie. Asi 63 percent jeho financií pochádza z prirážky na letenky.

Gatesova nadácia – BMGF má miesto v správnej rade a predsedá výkonnému výboru Unitaid a BMGF. Nadácia a Gates osobne vlastnia veľké podiely v mnohých farmaceutických spoločnostiach, ktoré profitujú z tohto ošiaľu. Gates tiež používa Unitaid na financovanie skorumpovanej vedy od krotkých a kompromitovaných výskumníkov, ako je Hill, čo legitimizuje jeho politické smernice WHO.

„Unitaid štyri dni pred zverejnením Hillovej štúdie venoval 40 miliónov dolárov zamestnávateľovi Andrewa Hilla, Liverpoolskej univerzite. Hill, Ph.D., priznal, že sponzori na neho tlačili, aby ovplyvnil svoj záver. Keď sa Dr. Lawrie spýtala, kto sa ho snaží ovplyvniť, Hill povedal: ‚Myslím, myslím, že som tu vo veľmi citlivej pozícii…’“

 

R.F.Kennedy: Za zatracovaním Ivermectinu Big Pharmou je korupcia. Ak by sa dal použiť na liečbu Covidu, USA by nemohli schváliť vakcíny na núdzové použite

https://skspravy.sk/covid/r-f-kennedy-za-zatracovanim-ivermectinu-big-pharmou-je-korupcia-ak-by-sa-dal-pouzit-na-liecbu-covidu-usa-by-nemohli-schvalit-vakciny-na-nudzove-pouzite/

 

 

Takže tak, vážení zapredaní aktivisti a lekári. Naivne si myslíte, že korupcia existuje len na Slovensku, lebo vo vašej milovanej Amerike a v západnom svete už existovať nemôže. To už celkom slepo ako zväzáci veríte, že vedcom môžete absolútne dôverovať a medzi nimi by predsa nemohla existovať korupcia a naháňanie hlavne za ziskom a nie za zdravím občanov. To fakt neviem, prečo si myslíte, že vedci sú už neskorumpovaní a vždy čestní aj keby zarobili na slanú vodu. Veď stačí, keď sú pre nejaké farmaobchody nepohodlní a nedostanú peniaze, granty na výskumy, na svoju prácu, neumožnia im publikovať, na to všetko predsa vedci potrebujú podporu! A keď ju nedostanú a keď ich scenzúrujú, tak skončili. A kto z nich chce tak skončiť a dopadnúť?

 

Naozaj sa čudujem naivite ľudí, slepo veriť politikom alebo vedcom, čo farmabiznis je lukratívnejší než politika! 

 

A to nie je jediná vec, čo som takto našla aj dôkazy o takýchto podvodoch, ale nebudem ich teraz k tomuto miešať.

 

Hlavné je, že ľudia sa neliečia lacnými liekmi preto, že farmaobchody by nezarobili na vakcínach a drahých liekoch (neúčinných ako Remdesivir) a nemohli by sa na pandémii nabaliť. Takže uprednostňujú svoje obchody pred životmi ľudí a čo ich po nich. Ak sú ľudia také ovce, že len slepo veria politikom a vedcom a nevedia si predstaviť korupciu, tak to voči tak sprostým len využívajú a nielen na Slovensku je korupcia.

 

 

Darmo Matovič bojuješ proti korupcii na Slovensku, slúžiš oveľa väčšej korupcii!

 

Nemyslím si, že si psychopat, len naivný. Nepredpokladám, že to robíte vedome, robíte to z hlúposti.

 

Všetkých ste mohli zachrániť, len slúžite a občanov vaša poslušnosť stojí životy.

 

 

Toto je podstata:

Podľa zákonov USA by vakcíny na COVID nemohli dostať núdzové schválenie, ak by sa uznala účinná liečba choroby

Korupcia v medicíne sa dnes tak rozšírila, že ohrozuje životy a blaho nás všetkých dnes tak rozšírila, že ohrozuje životy a blaho nás všetkých

Robert F.Robert F. Kennedy

 

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

SR Bratislava PS protivládny protest BAX

Na proteste proti zásahom do RTVS a 2. dôchodkového piliera sa zišli tisíce ľudí

02.05.2024 20:17, aktualizované: 20:40

Protest zorganizovalo opozičné hnutie Progresívne Slovensko.

radev

NATO znepokojujú škodlivé aktivity Ruska v Česku a ďalších štátoch. Slovensko chýba

02.05.2024 19:44

Ruské škodlivé aktivity podľa NATO spočívajú v sabotážach, dezinformačných kampaniach, násilných činoch či kybernetických útokoch.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Bíreša na poste šéfa veterinárnej a potravinovej správy nahradil Martin Chudý

02.05.2024 18:47

Po návrate z Bruselu bol od roku 2017 nepretržite vedúcim odboru zdravia a ochrany zvierat.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5560939x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie