Založ si blog

Igor, práve som sa dozvedela, že máš veľkú moc!

P.S. od Nicholsonovej: „Viem, že vo vláde sú aj ministri z mojej materskej strany. Ministrov je veľa, premiér iba jeden, preto píšem iba tebe. Lebo na finále, zmeniť veci môžeš práve ty.

 

Igor, od Nicholsonovej som sa dozvedela, že si kráľ a môžeš zmeniť všetko. Postav sa na tlačovku a povedz, že oddnes povoľuješ všetkým obchodníkom dovážať ivermektín a všetkým lekárom nariaďuješ liečiť ivermektínom.  A že sú idioti tí, čo tak neurobia.

 

Celkom stačí toto a viac požiadaviek nemám, lebo keď ľudia predídu nákaze a vyliečia sa z koronavírusu už pri prvých príznakoch, všetko sa vráti do normálu a politický boj môže pokračovať aj bez mŕtvol. 

 

A nezabudni potom Nicholsonovej napísať jej obmenu tohto:

„Videla som tvoje statusy o tom, ako chceš podporovať ženy, aby rodili naozaj veľa detí, aby bolo starým na dôchodky.  Čo takto postarať sa najprv o tie žijúce matky tu a teraz?“

 

na toto:

„Videl som tvoj článok o tom, ako chceš podporovať len % vašej strany do novej koalície so Smerom Hlasom. Čo takto postarať sa najprv o ľudí, čo ešte žijú a ich liečenie?

Ale to by sa nám a vám do politického boja asi nehodilo.“

 

Igor, držím ti palce do boja so svetovými obchodníkmi s liekmi, vakcínami a pandémiou. Ale ako kráľ to zvládneš a všetci to od teba čakajú, že ich zachráni práve psychopat!

 

Aspoň vidíš, že to nikdy nemysleli vážne, keď čakajú ako na spasiteľa len teba!

Musím sa ti ospravedlniť, že ja nie, lebo nevedela som, že máš takú zázračnú moc a už nepotrebuješ na to ani ministrov, ani odborníkov, ani EÚ a nejaké inštitúcie. 

 

Tvoja verná volička, ktorá neverila v tvoje zázračné schopnosti a veľkú moc.

 

A keby som ťa mohla požiadať o jednu službičku, že som tvoja volička, tak rozdaj do pondelka učiteľom ivermektín. Pre teba to bude hračka.

Keby ti v tom chceli zabrániť, povedz všetkým ministrom a odborníkom, že ich už nepotrebuješ a poradíš si, ako to ľudia od teba čakajú, celkom sám!

 

Predstav si, ako budú prekvapení, od koaličných strán, cez opozičné, až po celú štruktúru obchodov liekových inštitúcií v EÚ, že to dokážeš celkom sám a bez pomoci múdrosráčov.

 

A raz si už dovliekol nejaké auto na križovatku a teraz môžeš aj ivermektín vo vreci. Garantujem ti, že neodvážia sa nazvať ťa psychopatom!

Prípadne obmeny – vysypať ho niekomu na hlavu, kto o ňom doteraz nevedel a to máš celú opozíciu alebo, ale to ti už negarantujem, nápis na tričku – Odborníci odo mňa chcú, aby som chránil nielen zlodejov ale aj vrahov!

 

Ale väčšie by boli písmená, keby sa to zjednodušilo na – Pozor, musím chrániť vrahov! Ľudia pomôžte mi!

 

 

 

 

.

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,494
Celková čítanosť: 5556755x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie