Založ si blog

Mesík: „Na Slovensku budú mať občania to, čo si zoči – voči silám korupcie vybojujú! „

komentár pod Mesíkom 2.2.2021

 

„Pripájam pozitívnu skúsenosť s liečbou Ivermektínom v rodine.
Blízky rodinný známy, muž temer 72 ročný, bol pozitívne i s príznakmi testovaný medzi sviatkami, krátko pred novým rokom. V rámci domácej liečby užíval vysoké dávky vitamínov C a D, zinku, kyselinu acetylsalicylovú a iných doporučených suplementov.
Koncom druhého týždňa sa stav stále nemenil, pretrvávali vysoké teploty, únava, bolesti hlavy, mierny kašeľ a obvodnej lekárke sa nedarilo dovolať (ordinovala výlučne po telefóne). Rodina stále verila, že sa z toho dostane v rámci vitamínových doplnkov, len boli nervózni, že sa stav stále nemení. Doporučila som im zakúpiť oxymeter, nech zistia ako na tom je s okysličením. Na prekvapenie bola saturácia nízka, pohybovala sa v rozpätí 89-92. Liečbe Ivermectínom sa však rodina stále akosi bránila, asi najviac im prekážalo, že sme mali k dispozícii len Ecomectin, ktorý je primárne určený na odčervenie koní.
Po konzultácii s blízkymi lekármi nasadili na vlastnú päsť Sumamed. Stav sa mierne zlepšil, teplota občasne cez deň poklesla a saturácia sa trošku zvýšila 91-94 (ráno vždy nízka). Medzitým sa stále snažili spojiť s lekárkou, kontaktovali i 112-ku a miestnu nemocnicu. Na 112-ke ich odbili tým, že saturácia je síce na hrane, ale že ešte stále je to dobré. A že do nemocnice vozia iba pacientov so saturáciou 80 a menej. Má pokračovať v atb, analgetikách a vitamínoch, teplotu zrážať studenou vodou. Neklamem ak poviem, že ich záver bol v zmysle: „pokiaľ sa nedusí, neotravujte“. Podobné informácie dostali synovia i po návšteve miestnej nemocnice. Isoprinosine neboli ochotní predpísať, vraj ten sa rieši až v nemocnici. Opakovane absolvoval PCR test, ktorý však bol naďalej pozitívny. Vybral ďalšie balenie Sumamedu.
Stav sa však naďalej nelepšil, teploty sa opäť zvyšovali, kašeľ sa zvýraznil, pridala sa bolesť na hrudi. Začiatkom štvrtého týždňa sa im podarilo spojiť s miestnou lekárkou (doslova už jej búchali na okno ambulancie) a vyžiadali si vyšetrenie pľúcnym lekárom. Tretie atb mu obvodná lekárka nechcela predpísať a dostali žiadanku na röntgen, ktorý potvrdil obojstranný zápal pľúc. Pneumológ i miestna lekárka doporučili hospitalizáciu.
Ďalšie ráno, 19.1. v deň príchodu sanitky už synovia uznali, že je na čase užiť hoc i konský Ivermectin, lebo v nemocnici sa ho zrejme nedočká. Prišla záchranka, posedeli hodinu v aute, nijako zvlášť ho nevyšetrili, nebrali krv ani nedostal infúziu C-vitamínu, len sa pýtali ako sa cíti a či chce ísť do nemocnice. Na záver sa zhodli, že ostane doma, lebo pre covidových pacientov so zápalom pľúc nemajú zriadené špeciálnu lôžkovú časť. Ale len pre tých, ktorí už potrebujú kyslík. Má ho riešiť obvodný lekár a pneumológ a zmeniť mu antibiotiká.
Ďalší deň ráno po prvej dávke IVM bol veľmi čulý a aktívny, veľmi mu chutilo jesť. Teplota klesla na 37. I jeho manželka sa čudovala, čo za nový liek mu to syn s nevestou dali, nakoľko si išiel oprať v rukách nejaké oblečenie a ešte si ho i vyvešal vonku na záhrade 🙂 , saturácia v najbližších dňoch stúpala i na 96. Dostal 5 dávok IVM zhruba v dávke 0,23 mg/kg (1 gram pasty denne).
Po troch dňoch užívania IVM sa opätovne vybral na testy a výsledok bol NEGATÍVNY. Covid bol fuč. A to bolo len týždeň po pozitívnom výsledku PCR testu.
Aby som to príliš nenaťahovala, bolo ešte potrebné doriešiť zápal pľúc. Síce sa cítil podstatne lepšie, saturácie už pekne stúpli, ale výrazný kašeľ pretrvával, teploty sa tiež pohybovali okolo 38 stupňov.
Obrátila som sa preto s prosbou o radu na Irene Habinakova, ktorá mi okrem iného odporučila osloviť MUDr. Liptáka. Napísali sme mu mail a on hneď odpísal. Bol ochotný i ísť k chorému domov, hoci tento pán nie je jeho pacient. Po odporúčaní sa mu nasadili ďalšie atb a po týždni zopakovala tentoraz dvojdňová liečba IVM. Saturácia mu stúpla na trvalých 95, bolesti na hrudi síce pretrvávajú, ale kašeľ pomaly ustáva, teploty sa už pohybujú len nad 37 stupňov. Podľa subjektívnych pocitov sa mu po nasadení IVM opätovne výrazne polepšilo. Dúfam teda, že už je z najhoršieho vonku a že to dotiahne do úspešného konca. Rodinní príslušníci sami priznávajú, že ak by neváhali s nasadením IVM skôr, možno by už bol z tohto dávno vonku a mohol sa i vyhnúť zápalu pľúc.
A čo dodať na záver. Veľká vďaka vám všetkým, ktorí odhodlane, dobrovoľne, nezištne, v rámci svojho voľného času a s rizikom odsúdenia neznalcov a zapredancov propagujete liečbu tohto ochorenia prostredníctvom Ivermektínu a doplnkových liekov. Pevne verím, že toto je len začiatok a že vaša snaha a propagácia bude čo najskôr odmenená vo forme záchrany zdravia a životov mnohých ľudí a postupného návratu našich životov do starých koľají.“

 

 

„Situacia nie je dobra. V 11 europskych vzorkach sa potvrdzuje vakcine vzdorna mutacia E484K a to aj v Britskom variante virusu, ktory je rozsireny aj na zapadnom Slovensku. Odbornici sklonuju moznost vzniku SUPERVIRUSU. Pfizer a Moderna pracuju uz na 3. tej

nutnej davke pre vakcinovanych, tak aby zahrnovala ucinky aj na mutaciu E484K.
V takejto situacii si skupinka s MIZERNYM KREDITOM o ktorej sa asi hovori v clanku
“ MUDr. Patrícia Eftimová, MPH MUDr. Husarovičová Valéria, PhD. MUDr. Adriana Šimková, PhD. Konzultanti: Doc. MUDr. Peter Sabaka, PhD, Doc. MUDr. Jozef Záhumenský, PhD., MUDr. Alena Koščálová, MSc., a trio profesorov zo Sv. ALzbety
prof. MUDr. Pavol Jarčuška, PhD. H index 17, prof. MUDr. Krčméry Vladimír, DrSc. H index 28, prof. MUDr. Jozef Šuvada, PhD. H index 4
dovoluje vypracovat protokol https://standardnepostupy.sk/…/Standard_VLD%2021.1.2021… s popieranim ucinnosti zvysenych davok takych zakladov prevencie a rannej liecby Covidu 19, akymi su D3, C vitamin, Zinok….. Ich davkovanie v nekritickej liecbe je v ostrom kontraste s protokolom I-MASK skupiny timu FLCCC, kde len jeho hlavny protagonista a skutocny Profesor Paul E. MArik, H index 88 ma 10 x viac HIC citacii nez cela predosla skupinka dohromady.“

 

 

Prave na TA3 hovori p. Svihran, veterinar, o Ivermektine… WAU, klobuk dole, takto krasne otvorene, sice musi diplomaticky, ale medzi riadkami sa da krasne pochopit, o co ide „

🙂

 

„Minuly tyzden pan na ventilacii po podani prvej dávky do 8.hodin na ARO skladali už na kyslíkovu masku hahaha“

 

„Je ale velmi dolezite užívat FLCCC protokol už v profylaxii lebo s nim zacat okamzite pri prvých priznakoch necakat ani na vysledok PCR testu vtedy to je jednoduché ale doktori v nemocniciach ked im lieky dáte už bojuju..“

 

 

Lenka Dale 2.februára:

 

 

Mesík: Ak nezvíťazí veda, bude mať Slovensko do konca apríla 20 000 mŕtvych. Liek proti covid nakupujú a la Mečiar v 90-tych rokoch

 

 

„Ak nezvíťazí veda, bude mať Slovensko do konca apríla 20 000 mŕtvych – prognózuje Juraj Mesík, analytik globálnych rizík. Pre ParlamentneListy.sk predpovedal v decembri do konca januára 4000, až 5000 mŕtvych. Jeho odhad realita potvrdila. Mesík je nesmierne rozladený zo spôsobov ako štát nakupuje liek, čo má byť účinný aj proti covid-19, ivermectin. Je tam podľa neho zrejmá “neotrasiteľná túžba vytĺcť aj z tohoto superlacného lieku čo najviac prachov do súkromných vreciek vládou vyvolených cez určenie monopolného výrobcu a zrejme aj dovozcu.”

 

Stručný 10 stranový postup čo má vláda urobiť aby predišla zimnému masakru obyvateľov Slovenska som začiatkom novembra poslal trom členom vlády SR, hlavným slovenským médiám, a od 14.11. je každému voľne dostupný na mojej webovej stránke. Je napísaný tak jednoducho, aby ho pochopili aj podvodníci a plagiátori. Oslovení členovia vlády sa naň vykašľali a slovenské médiá neuverejnili ani len správu o jeho existencii.

Opäť pripomeniem jedno číslo: 14.10., odkedy je ten návrh verejne dostupný, sme tu mali 510 oficiálnych obetí covidu. Tisíce ľudí zomreli zbytočne. Boli obetovaní na oltári korupcie a ignorantstva.

Úplne presne – záleží od toho ako rýchlo tu bude všeobecne dostupný ivermectin a to tak na ambulantnú liečbu, ako aj na aktívnu profylaxiu. Dám vám dva scenáre: …

Ivermectin bude reálne dostupný pre horných 10 000 a ich rodiny a kamarátov

V takom prípade by do konca apríla počet obetí covidu na Slovensku dosiahol okolo 20 tisíc. Možno viac – toto číslo platí len ak sa nezjaví nejaká ešte infekčnejšia a smrteľnejšia mutácia vírusu ako je tá britská.

Druhý scenár nazvime “Zvíťazila veda”. Myslím tá skutočná, nie karpatská a korupčná. Do chvíle, keď tu bude mať každý chorý alebo ohrozený človek prístup k ivermectinu, bude počet nakazených aj mŕtvych vytrvalo rásť, ale zhruba 10 dní od momentu, keď ho bude mať k dispozícii každý nakazený od Kútov po Sninu, začne počet nových obetí rýchlo klesať. Ľudia s nezvratným poškodením na umelých ventiláciách a JISkách ešte dozomierajú, ale nemocnice sa rýchle vyprázdnia a začnú sa vracať do ako-tak normálnych pomerov. Pomerne rýchlo bude možné bezpečne otvoriť školy a podniky, ktoré nekonečné lock-downy ešte úplne nezruinovali. Takýto vývoj by ešte ďalej umocnila fortifikácia potravín vitamínom D podľa vzoru “Fínsko +”.

Oboje, aj fortifikácia potravín vitamínom D, aj zabezpečenie všeobecnej dostupnosti lacného iveremectinu, sú jednoduché a rýchlo realizovateľné opatrenia.

Momentálne to vypadá, že sa Slovensko bude ďalej brodiť blatom korupcie, nekompetentnosti a teda nevyhnutne aj umierania stoviek ľudí denne. Po “liečení” covidu neúčinným remdesivirom a vyhodení stoviek miliónov eur na špajdľové spartakiády, Matovičov minister poslal na meno ďalšieho z ľudí na výplatnej páske výrobcu remdesiviru povolenie (viď kópia) na použitie ivermectinu.

Je to dielko pekne v štýle “privatizácie dopredu určenému vlastníkovi” a´la Mečiar v 90-tych rokoch. V liste minister určil konkrétneho monopolného dodávateľa lieku, od ktorého má ktosi – kamaráti adresáta listu? – na Slovensko doviesť z prsta vycucaný počet 5000 balení ivermectinu po sto tabliet. Bohvie kedy a bohvie za koľko. V slobodnej trhovej ekonomike – haló priatelia v SAS, keď ste boli v opozícii, tak radi ste o nej rozprávali! – by štát zrušil obmedzenie pre dovoz, a vyzval by obchodníkov, nech čo narýchlejšie dovezú ivermectin pre ľudí od hociktorých z povedzme desiatich renomovaných výrobcov. No, ale to by sa samozrejme nikto nenabalil…

 

Áno, ivermectin, liek, na ktorý dlhodobo upozorňujete, mieri na Slovensko. Prečo teda nie ste spokojný?

Chorých a zomierajúcich ľudí nezaujíma či sem mieri – ich a ich priateľov a príbuzných zaujíma, či im ho dnes a najneskôr zajtra môže podať ich obvodná lekárka alebo lekár v nemocnici. V tejto chvíli je odpoveď jednoduchá: Nemôže, lebo nemá! 

No a druhá vec je, koľko bude stáť. Slováci už vedia, že v Egypte v lekárni dostanete balenie 8 x 6 mg za 80 eurocentov. V Indii ešte lacnejšie. 

 

Chce si to štát najskôr “odskúšať” na nemocniciach, či?

Tie tančeky majú podľa mňa dva dôvody. Jeden je snaha konkrétnych ľudí, ktorí za cenu tisícok obetovaných životov celé mesiace aktívne bránili účinnej liečbe a profylaxii covidu zachrániť si akú-takú tvár. Vypadať aspoň trochu ako odborníci a nie ako skorumpovaná skupina páchateľov. Takže idú “skúmať” liek známy 40 rokov a podaný stovkám miliónov ľudí, liek na zozname základných liečiv WHO nielen pre dospelých, ale aj detí!, liek, o ktorom máme v tejto chvíli najmenej 55 vedeckých štúdií – z toho už 21 peer reviewed a 17 randomizovaných kontrolovaných štúdií – potvrdzujúcich jeho mimoriadnu účinnosť pri liečbe aj profilaxii covidu. Pri profilaxii je to 90%. Pri včasnej liečbe 84%. Podrobnosti nájdete tu

 

No a druhý sa zdá byť neotrasiteľná túžba vytĺcť aj z tohoto superlacného lieku čo najviac prachov do súkromných vreciek vládou vyvolených cez určenie monopolného výrobcu a zrejme aj dovozcu. Nakúpiť 10 tisíc balení po 50 centov a predať ich chorým Slovákom povedzme každé za 50 eur – to by sa mnohým veľmi, ale naozaj veľmi páčilo! A urobia všetko možné, aby to tak bolo.

 

Alebo nezabezpečia včasnú liečbu pacientov ivermectinom, prípadne neurobia oboje.

Na Slovensku budú mať občania to, čo si zoči – voči silám korupcie a nevzdelanosti vybojujú!“

 

 

A ich záujem má teraz číslo:  9 474 ľudí!

 

 

Záujem vládnej koalície je podrobne opísaný v Mesíkovom článku, ako sa dá na tom zarobiť!

 

 

Záujem opozičných strán:  Nezáujem, výlučne len o politický boj a výmenu vo vláde niekedy o rok, ale liečba ľudí ich nezaujíma!

 

 

Záujem médií:

 

PRAVDA

 

Parlamentné listy

 

Topky

 

Týždeň

 

TA3

 

Nezáujem médií:

 

SME

 

Denník N

 

Naše figúrky progresívnych liberálov, ktoré sa šli potrhať, ako ich dojímajú životy migrantov, keď je to raz politická objednávka. Aj teraz čakajú na pokyn zhora, kde a kedy sa môžu a nad čím presne dojímať. Nie je život ako život, nie je človek ako človek. Nie je liberalizmus, čo predvádzajú. Je to selektívne s dvojakým metrom, podľa pokynov. Však nám tu tých svojich odborníkov tiež predvádzali.

 

 

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Most v Poprade

V Poprade hrozí, že skolabuje doprava. Pomôcť má bezplatná jazda po diaľnici okolo mesta

25.04.2024 12:45

Je to problém, ktorý trápi vodičov v Poprade už roky. Štvorprúdovka vedúca z centra mesta do Kežmarku sa pod železničným mostom zužuje do dvoch pruhov.

polícia

Opitý vodič zdemoloval tri autá, nafúkal takmer 2,7 promile

25.04.2024 12:19

Škodu na vozidlách predbežne vyčíslili na približne 4 200 eur.

Alexander Lukašenko

Rusi takmer nepostupujú, na fronte je pat, je čas na mierové rokovania, vyhlásil Lukašenko

25.04.2024 12:10

Paradoxom Moskvy je, že na mierovú konferenciu odmieta prísť, rokovanie bez jej účasti však označuje za nezmyselné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5548043x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie