Založ si blog

Áno, za socializmu bolo lepšie, ešte sme mali domov a boli Európania

Donedavna som si to nemyslela, teraz uz hej.

V socializme som totiz nestretla trula, co by zapalisto obhajoval marxizmus alebo nejaku sialenu mysliienku, ze Slovaci vlastne ani neexistuju, ako dnes mozte otvorit noviny a citat od celkom dobrovolnych sialencov:

.

Žiadni pôvodní Európania neexistujú

.

Predstava, že Európa je miestom rozdielnych ľudí pochádzajúcich z rôznych regiónov, že tu žijú unikátne, geneticky výnimočné skupiny obyvateľov, ktoré sa navzájom líšia, že sú tú kmene, ktoré sú výnimočné, obyvatelia, ktorí sú pôvodní a miesto na život im je zverené bohom, predkami či tradíciou, je jednoducho nezmysel.
https://komentare.sme.sk/c/20545148/europania-migracia-analyza-dna-genetika.html#axzz4iBg4DdnF

.

Za socializmu tolko vlastizradcov nebolo a co pisali novinari, to museli, to im nepreskakovalo!

.

Nikto nas nepresviedcal, ze sa mame podelit o nas stat s inymi statmi, ktore nam maju zabrat uzemie, lebo Rusi su u nas doma a kedze sme nikdy neexistovali je to jedno a vobec to nie je nas stat. Dnes je to uplne normalne, ze sme ani neexistovali, ani nemali svoje uzemie, to vsetko bola len nasa migracna iluzia, ze toto sa nam len zdalo ako nas domov. 

.

Ja len neviem, preco by sme mali dat viac na obranu uzemia, ktore vobec nie je ani nase! A preco by nasi vojaci mali branit uzemia, kde nie je ani ich domov. Vsak pomigrujeme dalej a tam zas budeme prechodne akoze doma a nikto nema k spolocnemu svetu obrannu povinnost. Pri obrane sa zrazu mate citit povinni chranit to, co nie je vase, ale patri vsetkym migrujucim. 

.

A pred kym chranit? 

Ci Rusko tu uz nie je doma? Len Afrika a Rusi uz nie? Ved aj Rusi mozu migrovat a tiez su aj tu doma! 

To je len vasa iluzia, ze Rusi by tu uz doma neboli, ved nie su doma ani v Rusku a doma su na celom svete, lebo aj im patri cely svet a dobri ludia sa pomknu a zomknu, keby sa im pacilo nase migracne miesto.

.

Za socializmu som nestretla tolko sialencov, ako su pod tymto clankom a v nom:

.

Pro-ruské vyjadrenia sú rovnako nebezpečné ako ruské divízie“

.

lebo Putin sa bude môcť naďalej spoliehať na to že naša spoločnosť nebude mať dostatočnú vôľu ho potrestať za jej agresiu v akejkoľvek podobe. Jednoznačnosť a konkrétnosť postoja k Rusku je tak rovnako dôležitá ako vysielanie vojenských síl do ohrozených oblastí.

.

https://vladimirbednar.blog.sme.sk/c/453829/zautoci-rusko-na-nato.html

.

Cize ked nesuhlasite s touto propagandou, ze akurat Rusko tu tiez nie je doma, ale cela Afrika je, tak akokeby ste velili ruskej divizii a boli ruskym delom, ktore nabija Putin v Kremli.

.

Nie, taketo sialenosti v socializme neboli a ako sa da kradnut a navyse aj zosaliet, to nam ukazala az tato doba, v ktorej uz slovenski migrujuci aj tu, ani nevedia z ktorej krajiny su, tak bodaj by ju nerozkradali, ked nie doma tu ale DNA maju v Afrike. 

.

Nespeje to nahodou aj k myslienke, ze ked sme vsade doma, tak Rusom tiez nepatri ich krajina a vsetko co tam maju, je vlastne nase a patri to tak Africanom ako aj Americanom? Iste by sa aj tam nieco naslo, co sa da zabrat, obsadit, prisvojit ako nase, ved aj tam sme len doma a staci len znova pomigrovat, len uz nie s delom, ale s krasnou myslienkou pri prekroceni ich hranic ako odveta za nase clanky.

.

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Taiwan / Vojenské cvičenie /

Taiwan je v pohotovosti pred manévrami Pekingu po prezidentskej inaugurácii

01.05.2024 14:03

Čína považuje samosprávny Taiwan za svoju odštiepeneckú provinciu a jeho zjednotenie chce v prípade potreby dosiahnuť aj vojensky.

Väzeň / Väzni / ZVJS /

V slovenských väzniciach zaznamenali historicky najvyšší počet cudzincov

01.05.2024 12:56

Celkový počet väznených osôb sa, naopak, znížil.

Armáda / Ekvádor /

Na západe Ekvádoru platí výnimočný stav, armáda bude bojovať s gangmi

01.05.2024 11:34

Bezpečnostná situácia v Ekvádore sa dramaticky zhoršila po tom, ako začiatkom januára ušiel z väzenia jeden z najmocnejších zločineckých bosov José Adolf Macias.

Vlak

Žena sa v Bratislave postavila pred idúci vlak, na mieste zomrela

01.05.2024 10:11

Rušňovodič ihneď použil rýchločinné brzdenie, no stretu už nedokázal zabrániť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5559597x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie