Založ si blog

Nie je garantovaná dobrovoľnosť očkovania v Česku

Európska komisia určí všetkým krajinám v EÚ, aká vakcína to bude a akou vakcínou sa budú ľudia očkovať.

 

 

 

 

Taktiež si myslím, že keď chcú politici poslúchať túto komisiu a od občanov chcú, aby sa nechali zaočkovať, musia sa ako prví zaočkovať všetci poslanci, čo budú hlasovať ako v Česku, spolu so svojimi rodinami verejne.

 

Nikto nemá morálne právo nútiť nikoho do očkovania alebo vydierať ho stratou zamestnania k očkovaniu, keď ani len sám sa nedal zaočkovať a nepodstúpil riziko zdravotných následkov z takého očkovania.  

 

Občania budú veľmi zvedaví, či sa neobjavia následky u príbuzných našich politikov. Pokiaľ sa to nebude zverejňovať ako pri voľbách, ako pekne idú s rodinami na očkovanie a ako im vpichujú vakcínu, ako keď hádžu obálku do urny, nečakajte, že ľudia budú robiť niečo, pred čím sa politici chránia a aj svoje rodiny.

 

Predpokladám, že Matovič so svojimi dcérami tiež bude medzi prvými, keď si to tak samotní občania žiadajú a celkom nikto im nevytkne, že neuprednostnili niekoho iného. Taktiež som veľmi zvedavá, ako sa dá zaočkovať Boris Kollár so svojimi rodinami. Ak si dá zaočkovať všetky svoje deti, nebude sa dať kritizovať, že očkovať chcú len sprosté ovce. No ak povie, že Mikasa má v paži, neočakávajte, že voliči už nebudú mať.

 

 

Ja osobne sa dám zaočkovať len preto, lebo chcem cestovať za deťmi do Česka. Mňa budú vydierať tým, že neuvidím deti. V tom prípade by sme sa znovu mali spojiť s Českom, keď už zavedú zatvorenie hraníc všade pre neočkovaných.

 

Politici, pamätajte pri hlasovaní na to, že aj o vás sa budú točiť videá, ako ste hlasovali a presne kvôli komu to prešlo alebo neprešlo!

 

 

 

Aeronet dnes napísal:

 

Nelze politicky protlačit povinná očkování, když nebudou existovat děsivá čísla nakažených. A k výrobě děsivých čísel jsou zapotřebí právě ty plošné testy.“

 

 

Tu vôbec nie je podstatná druhá veta, lebo falšovanie s testami, to je len konšpirácia. Ale podstatná je prvá veta, že očkovanie prejde tým ľahšie, o čo viac bude nakazených!

 

A preto, každý, kto si to uvedomoval, snažil sa o to, aby nakazených bolo čo najmenej a aby sa nákaza nešírila.

Keby sa všetci správali ako ja, aby sa nákaza nešírila, dnes tu nielenže nemáte také obmedzenia, ako máte, ale mohli by ste sa brániť, že nakazených je tak málo ľudí, že teraz sa môžeme brániť proti očkovaniu!

 

Ale vy ste robili presný opak! Šírili ste nezodpovedne nákazu a plánujete si ju ešte viac nezodpovedne šíriť protestami, odhadzovaním rúšok, anarchiou, otváraním reštaurácií, fitnescentier, nakupovaním darčekov, ktoré ste už dávno mali mať, že robíte všetko preto, aby počty nakazených zdôvodnili očkovanie.

Najprv si nákazu nezodpovedne šírite a potom sa budete čudovať, že očkovaniu týmto len pomáhate. Priam si ho vynucujete!

 

Doplatia na vás všetci zodpovední ľudia, ktorí sa dnes mohli brániť, že nechcú povinné očkovanie, lebo ľudia sú zodpovední a preto nie je dôvod ich očkovať. Neprešli by ani požiadavky na nejaké celoplošné testovanie, ktoré tiež ľudia spôsobili svojou nezodpovednosťou k šíreniu nákazy. A to kvôli takým veciam, ako sú 8 000 svadby, posedenia v kaviarňach a reštaurácii, kvôli darčekom, ktoré sa dajú objednať cez internet. Teraz na to doplácajú všetci, že kvôli vám sa tu vôbec mohlo hovoriť o celoplošnom testovaní, že sa tu mohlo hovoriť o kolapse nemocníc, že sa tu mohlo hovoriť o zavretých školách a že sa tu bude presadzovať aj očkovanie oveľa, oveľa ľahšie!

 

 

A zbytočne sa bojíte, že by vám mohol niekto, niečo nanútiť. Keby ľudia masovo podpisovali petície a to myslím v stotisícoch, nič vám nikto nemôže vnútiť.

Na to nie je potrebné vešať sa na nejakú bránu, kde sa nezavesia všetci, na to nie je potrebné dať sa odpísať ako primitív, čo vie len vulgárne vykrikovať, na to stačí ráčiť podpísať petíciu. A až tam uvidíte, aká je skutočná účinnosť vášho zodpovedného nesúhlasu, ktorý by bol nenapadnutelný!

 

Alebo, či len hŕstka anarchistov a extrémistov, neprivodila všetkým takú situáciu s nákazou a jej nezodpovedným šírením, že na to doplatia všetci!

 

 

Preto aj tu sa ukázalo, že extrémisti, hoci je ich v spoločnosti vždy menej, stiahnu so sebou do skazy všetkých. Každá spoločnosť vždy dopláca len a len na extrémistov! Oslabujú v spoločnosti úplne obyčajné NIE od más ľudí.

 

A najľahšie vždy všade porazia práve extrémistov!

 

Na ten extrémizmus ich práve nachytajú ako muchy na otravu a práve podnecovaním extrémizmu vždy dosiahnu taký stav, aký chcú!

 

 

 

 

Primitív, ktorý cíti len hnev a agresivitu, každý svoj boj len prehrá! Ovládnu ho práve cez jeho hnev a agresivitu, lebo sám sa týmto otvára pôsobeniu len temných síl, kde je pole ich pôsobnosti a na ktorom ho vždy dostanú!

 

Primitívi a primitívne masy ľudí, ktorí cítia len hnev a agresivitu, každý svoj boj len prehrajú. Temné sily ich majú presne tam, kde ich chcú mať, lebo celkom sami sa týmto otvárajú ich pôsobnosti a na ich pole, na ktorom ich vždy dostanú!

 

V agresivite a hneve vôbec nie je sila, tomu veria len primitivi, že extrémizmus sa vyvažuje extrémizmom. Najväčšiu silu má pokojný dav ľudí, ktorí sa nemusia ani stretnúť a sila ich obyčajného nie čomukoľvek. Keď sa nedajú nachytať, aby vyšli zo svojho chráneného územia.

Opäť to máte pekne obrazne tuto. Máte aj vieru, ale asi celkom zbytočne!

Toto je každý z vás! Takto vás naháňajú, aby vás dostali na ich územie hnevu a agresivity a extrémizmu. Potom už rieku z ich územia neprekročíte a žiadne iné sily vám už nemôžu pomôcť!

 

Preto vždy masy prehrajú, lebo to nevedia. Neveria ani vo vlastnú vieru! Hoci vraj „veriacich“ je na zemi najviac.

Ako vidíte, nie sú naozaj veriaci, keď ich všade dostanú na vlastný hnev, na ich vlastnú agresivitu a na ich vlastný extrémizmus!

 

Hnev slúži len na to, aby ťa dal do pohybu, aby si niečo urobil, aby si nestál a nebol ticho. Ale presne tu jeho úloha končí, keď pohneš koňa do cvalu. Tvojim mečom musí byť sila a nie ich moc.

 

Je jedno, na ktorej strane stojíš, keď ich územie nemá hranice podľa skupín ľudí, ale podľa ich územia v tebe. Presne to, kde ťa môžu ovládať cez hnev, agresivitu a extrémizmus v tebe. Žiadnou skupinou neochrániš ich územie v sebe!

 

 

 

 

 

 

 

 

.

„USA nechtějí, tak si americkou základnu postavíme sami, tvrdí Černochová a už shání cihly“

05.05.2024

Môj výsmech z tejto bláznivej ministerky, čo je ako Naď na Slovensku, znamená len to, že aj my si z nej môžeme robiť výsmech, nielen Reflex z ľudí, čo si tu americké základne neprajú! 22.4.2022 som napísala článok: Hoax šírený ministerkou obrany v Česku „Černochová dodala, že USA by mali mať dve základne na Slovensku. To však slovenské [...]

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Ukrajina SR ČR Čaputová Pavel Návšteva

Prezidentka sa chystá na sklonku svojho mandátu navštíviť Ukrajinu

05.05.2024 14:00

Naznačila, že návšteva by mala obsahovať stretnutia s ukrajinským prezidentom, predsedom vlády a parlamentu.

USA, Ukrajina, tanky, Abrams, vojna

Tisíce vojakov zabíja rakovina. Môžu za to zbrane s ochudobneným uránom?

05.05.2024 14:00

Ochudobnený urán, ktorý je zložkou protitankových striel, u vojakov údajne spôsobuje nádorové ochorenia. Sporná munícia sa pritom stále využíva - aj vo vojne na Ukrajine.

al-Džazíra

Netanjahuova vláda schválila ukončenie činnosti televízie Al-Džazíra v Izraeli

05.05.2024 12:54, aktualizované: 13:18

Zatiaľ nie je jasné, kedy zákaz nadobudne platnosť a či je trvalý alebo dočasný.

Štefan Harabin

Glück, Migaľ, Plaváková a Čaučík sa nestotožňujú s Harabinom v súdnej rade. Danko áno

05.05.2024 12:42, aktualizované: 13:10

Migaľ podotkol, že ak by SNS trvala na tomto kandidátovi, v Hlase si k tomu budú musieť sadnúť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,496
Celková čítanosť: 5563499x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie