Založ si blog

Čo podpísal Poliačik? Za seba alebo za celé Slovensko?

Zaujímavé je už to, že sa to nedozviete z mainstreamu, čo sa stalo, ale z alternatívnych správ alebo od Blahu!

Tak čo, oplatí sa potom čítať alternatívne správy alebo nie, keď z mainstreamu sa to nedozviete?

 

Blaha to opísal takto, o čom alternatívne médiá len informovali:

 

„A takto sa šíria hoaxy. Najlepšie je, že títo šaškovia budú potom skuvíňať, že alternatívne weby tu šíria klamstvá a ruskú propagandu. A čo šíria oni?

Blaha a Danko nechcú Poliačika zbaviť funkcie za to, ako hlasoval. To je číra lož. A oni to dobre vedia, pretože čítali naše vyhlásenie.

Problém nie je Poliačikovo hlasovanie. Ani jeho názory. Na tie má právo. A všetci vieme, že je to vyšinutý rusofób, liberálny extrémista. Skáče tak, ako Američania pískajú. To je v poriadku, s tým každý ráta a nikto mopslíka neberie vážne.

TRAPKO POLIAČIK SA TERAZ VYHOVÁRA

Problém je inde. Chalanisko včera v Parlamentnom zhromaždení Rady Európy zneužil svoju pozíciu a podpísal spoločné vyhlásenie delegácií Ukrajiny a ďalších protiruských štátov, v ktorom tvrdo kritizujú Radu Európy a oznamujú, že odchádzajú zo zasadnutia. Čo aj spravili. Teda všetci okrem Poliačika.

PODPÍSAL DOKUMENT V MENE SLOVENSKA

Ale to, že je trápny, nie je dôvod na odvolanie. Dôvodom je, že vo vyhlásení, ktoré podpísal, v nadpise figuruje Slovenská republika.

A teda, pochopiteľne, médiá prevzali správu, že Slovenská republika na protrest proti Rusku odchádza z Rady Európy. Došlo tým k poškodeniu Slovenska v zahraničí, pretože je to čistá lož.

Nech si podpisuje akékoľvek petície ako jednotlivec, ale v titulke vyhlásenia predsa nemôže figurovať Slovensko. Je to zavádzanie a klamanie. A ak sa niečo takéto stane, má byť prvý, kto sa dištancuje od takéhoto zneužitia jeho mena.

 

TAK ČO, AKTUALITY, NECHCETE ZMENIŤ SVOJ LŽIVÝ TITULOK?

Takže, takáto je situácia. A teraz si ešte raz prečítajte titulok Aktualít. A povedzte si úprimne: sú to profesionálni novinári alebo len sprostí luhári?“

 

Bola som sa pozrieť na SME a Aktuality, ako o tom informovali a či za to Poliačika skritizujú. No asi nestačili prekvapenia o ich novinárskom zavádzaní, keď oni za to ešte útočia na Blahu a Danka, že nemá sa im to čo nepáčiť, lebo Poliačik má na to plné právo – podpísať svoj osobný názor!

 

Vidíte tú novinársku manipuláciu, že celkom ignorovali to, že to podpísal v mene Slovenska a informujú o tom, že Blahovi a Dankovi vadí to, že si dovolí vyjadriť na to svoj osobný názor?!
V prvom rade by novinári mali informovať o tom, či naozaj Poliačik podpísal niečo takéto v mene celého Slovenska, ako o tom informovali zahraničné médiá. Však keď alternatívne médiá podľa nich mylne a zavádzajúco informujú, mal to mainstream vyvrátiť, že to tak nebolo a na dôkaz uviesť, čo presne Poliačik podpísal. To sa dá aj linkovať. Rovno mohli a mali dokázať, že to bol len Poliačikov osobný názor a jeho podpis nefiguruje na dokumente alebo vyhlásení za celé Slovensko. 

Prečo tento dôkaz neuviedli, keď sú novinári a majú o tom pravdivo informovať?
Keď tento dôkaz neuviedli, znamená to s veľkou pravdepodobnosťou, že alternatívne médiá o tom informovali pravdivo a SME a Aktuality zavádzajúco, že Poliačik mal plné právo niečo také podpísať a nebolo to za celé Slovensko. Taktiež pri tom ignorovali to, ako o tom informujú zahraničné médiá. Dokonca píšu, že pohoršenie v zahraničí vyvolal Blaha a Danko, že pre to nemajú pochopenie, že Poliačik môže svoj osobný názor podpísať v mene celého Slovenska, hoci postoj Slovenska bol v hlasovaní presne opačný!O čo vlastne ide?

SME aj Aktuality bránia týmto nielen Poliačika, ale právo poslancov podpísať čokoľvek s čím poslanec súhlasí aj za celé Slovensko a to aj keby Slovensko hlasovalo inak!

A kto to nechápe, tak chce takému poslancovi brániť v tom, aby mal osobné názory a mohol ich prezentovať aj podpisom!

 

Je toto vôbec možné, že mainstream môže takto a celkom beztrestne klamať a zavádzať a prekrúcať? Môžu si už novinári robiť celkom čo chcú a takto manipulovať správami a šíriť takéto zavádzajúce klamstvá?

Ja som šokovaná, že toto všetko môže páchať mainstream, ktorý má pravdivo informovať a nie písať takéto prekrúcané klamstvá!
A potom sa ešte novinári z mainstreamu čudujú, že prečo im ľudia neveria, keď pravdivo ich znova o tom informovali len alternatívne médiá?

Tu to máte, prečo ľudia mainstreamu neveria! Veď keď takto nehorázne klamú a manipulujú, kto normálny by im veril?

 

Aktuality o tom informujú takto manipulatívne:

 

Dankovi a Blahovi sa totiž nepáči vyhlásenie, ktoré podpísal Poliačik v reakcii na rozhodnutie vrátiť Rusku hlasovacie práve v Rade Európy.

Svoj postoj k tejto otázke prezentovala po podpísaní spomínanej deklarácie aj prezidentka Zuzana Čaputová:

„Treba starostlivo vyhodnotiť text, pod ktorý sa pán Poliačik podpísal. Z toho, čo som sa zatiaľ dozvedela, vnímala som to tak, že to bolo stanovisko pána poslanca a nie stanovisko za celú krajinu. To je veľmi dôležitý rozdiel. Sankcionovať poslanca za jeho názor mi tak nepríde primerané. Najprv sa ale musím zoznámiť so stanoviskom, ktoré bolo podpísané,“ poznamenala hlava štátu.“

 

 

Keď je to tak veľmi dôležitý rozdiel (čo je!), tak prečo o tom náš mainstream nedokáže informovať ani len prezidentku???

To nedokázali novinári z mainstreamu zistiť, čo vlastne Poliačik podpísal, keď v zahraničí to už vedia???

A nie je to ich povinnosť zistiť to, aby o tom mohli priniesť pravdivú informáciu?

Prečo miesto pravdivej informácie o tom zahmlievajú a prekrúcajú?  A prečo potom z takého zahmlievania a prekrúcania obviňujú potom alternatívne správy, keď to robia oni???!!!

A prečo sa aj naša prezidentka prepožičiava na manipulatívne vyhlásenia, že „Sankcionovať poslanca za jeho názor mi tak nepríde primerané. Najprv sa ale musím zoznámiť so stanoviskom, ktoré bolo podpísané,“ poznamenala hlava štátu.“

A prečo sa s tým neoboznámila skôr, než sa k tomu vyjadrila?
Však keď už o tom píšu aj médiá v zahraničí, tak prvá ona by mala mať informácie, ktoré sú jej povinní poskytnúť, či to bolo v mene celého Slovenska alebo čo konkrétne Poliačik podpísal, keď už sa k tomu vyjadruje!
Veď ona nie je chudák bloger, ktorý si len pracne musí hľadať informácie, keď sa chce dozvedieť pri toľkých klamstvách z mainstreamu, aká je pravda!
Ona prvá má právo na také informácie, aby vedela k čomu sa do mainstreamu vyjadruje.
Viete si predstaviť, že by som šla písať článok, čo si o niečom myslím a ani neviem, o čom je reč? To sa môže stať mne, keď mne nemusia hlásiť o čom to bolo a aké je presne znenie. Keby som bola prezidentka, už to viem dávno, keď ide o tak dôležitú vec ako sú pre nich protesty proti Rusku a téma o Rusku vôbec!
A bude pokračovať článok, kde to presne vysvetlia? Či zostane to len také zmanipulované? Kde pomáhala aj prezidentka len pri zahmlievaní o osobnom názore Poliačika?
A prečo?
Lebo je z jej strany Progresívneho Slovenska a ona sa teraz nezachovala nadstranícky a nezaujate?
Prečo pomáha zachraňovať členov svojej strany takto manipulatívne? A zároveň má aliby, že ona len doteraz nevie, čo to vlastne Poliačik podpísal?
Je vari tetka z kvetinárstva, že si to nevie ako prezidentka zistiť? A prečo sa to nevie dozvedieť ani od novinárov? Novinári mainstreamu nemajú informácie ani len pre prezidentku k témam o ktorých už píšu?
.
No zavádzanie pokračuje:

„Štrasburg z Danka a Blahu nechápe“

(Však to je normálka, že inak hlasujeme a niečo iné podpíše jeden za celé Slovensko. Vyrobíme z toho manipulatívne prenasledovanie osobného názoru!)

 

„Nezávislý poslanec a člen predsedníctva mimoparlamentnej strany Progresívne Slovensko Martin Poliačik označil konanie Danka a Blahu za nehoráznosť. Upozorňuje, že trestať poslanca za názor nie je možné v žiadnej z členských krajín Rady Európy.

„Pridal som sa k iniciatíve niekoľkých poslancov a poslankýň ako individuálny poslanec, čo je jasné aj z textu vyhlásenia. Nenarokoval som si reprezentáciu našej delegácie ani Slovenskej republiky,“ vysvetlil Poliačik pre Aktuality.sk.

Zároveň varuje, že dobré meno Slovenska nepoškodzuje on, ale práve spomínaná koaličná dvojka.

(Dobré meno poškodzuje ten, komu by sa to povinne nepáčilo, že môžem aj za celé Slovensko!)

 

„Ľudia v Štrasburgu celý deň kývajú hlavami a nechápu, že takéto niečo je vôbec možné. Spoločné vyhlásenie Blahu a Danka už koluje po celom sídle Parlamentného zhromaždenia Rady Európy,“ vyhlásil Poliačik.

Kriticky sa k iniciatíve Danka s Blahom postavil aj poslanec SaS Ondrej Dostál. Ak má parlament niekoho odvolávať, tak by to mal byť predseda parlamentného výboru pre európske záležitosti, tvrdí opozičný zákonodarca.

„Je nemiestne, aby človek, ktorý spochybňuje naše prozápadné smerovanie a hlási sa ku komunistickým diktatúram stál na čele tohto výboru,“ poznamenal.“

 

Krásny záver, vlastne by za to mali odvolať Blahu a Danka, že čo si dovoľujú na to upozorniť?! A práve ich treba odvolať za to, aké majú oni osobné názory, že nehlasovali proti Rusku!

 

Presne oni chcú ľudí odvolávať len za osobný názor, na ktorý majú tiež právo!!!

 

A zas to tu máme, zlodej kričí, chyťte zlodeja! A ako tvrdili, že vraj Poliačikovi bol upieraný osobný názor, práve oni chcú odvolávať za osobné názory!!!

 

https://www.aktuality.sk/clanok/704459/danko-s-blahom-chcu-pripravit-poliacika-o-funkciu-za-hlasovanie-o-rusku/

 

 

 

SME o tom informuje takto manipulatívne:

 

 

„Poliačik odmieta odstúpiť, Blahu a Danka označil za ruských agentov“

 

https://domov.sme.sk/c/22155561/poliacik-odmieta-odstupit-blahua-a-danka-oznacil-za-ruskych-agentov.html

 

Najlepšia obrana je útok? Kto na nás ukáže nejakú chybu alebo nezákonnosť, bude za to ruský agent!

 

Presne ako aj ja, obyčajný bloger, čo o tom píšem, som pre akýkoľvek nesúhlas už štvrtý rok pre blbosti vyhlasovaná ich zmanipulovanými ovcami za ruského agenta, hoci ja som žiadneho Rusa nepoznala ani v socializme.
Keď budete nabudúce vzdychať, prečo ľudia neveria mainstreamu, tak to bol len ďalší príklad, prečo neveria, veď v mainstreame sa dozvedia len takéto zmanipulované informácie. Môžte sa aj na hlavu postaviť, môžte ľudí prenasledovať a vyhrážať sa im, že 3/4 národa sme tu ruskí agenti, keď manipulujúcemu mainstreamu neveríme, aj tak už takým klamárom nebudú veriť!

Môžte si to zabezpečiť len totalitou. Však preto na nej tak usilovne pracujete, aby vám ľudia museli násilím veriť. Pod hrozbami, že budú agenti, nepriatelia štátu, keď povinne nebudú veriť. 

Presne takto pracuje aj domáce násilie, milí liberáli. Operuje zastrašovaním a manipuláciami.

 

Žiadam mainstream, aby informoval občanov o tom, čo presne podpísal Poliačik a presne za koho!

Ak to neuvedie do pravdivých a dostatočných informácií, tak lepšie o tom informovali alternatívne správy a preto tam budem hľadať informácie aj nabudúce.

 

.

 

 

 

 

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Kitzsteinhorn

Pri zrážke počas lyžovačky v rakúskom Kitzsteinhorne zahynul český občan

30.04.2024 08:47

Napriek okamžitej prvej pomoci privolaný lekár záchrannej služby konštatoval smrť českého občana.

F-35 / Stíhačka F-35 /

Do poľského vojska sa vracajú husári, tentoraz však ako najmodernejšie stíhačky F-35

30.04.2024 07:36

Hodnota celého kontraktu predstavuje 4,6 miliardy dolárov.

Vrtuľník

Pri páde armádneho vrtuľníka na severe Kolumbie zahynulo deväť vojakov

30.04.2024 07:04

Vrtuľník mal dopraviť zásoby pre vojakov v oblasti mesta Santa Rosa del Sur, kde v poslednej dobe prebiehajú boje medzi ľavicovou gerilou a drogovým gangom.

depozitár, Múzeum SNP, Banská Bystrica

Rarita v Múzeu SNP: Prvého mája sprístupnia skvosty, ktoré viac ako polstoročie verejnosť nevidela

30.04.2024 07:00

Mnohé autentické uniformy, zbrane, prilby, kufre a rôzne osobné veci ľudí, ktorí riskovali svoj život v Povstaní priamo na bojisku, sa konečne dostali „na svetlo sveta“.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5558496x
Priemerná čítanosť článkov: 3718x

Autor blogu

Kategórie