Založ si blog

A Chmelárovi to tiež dôjde, kto tu boli extrémisti!

Tu ľudia nerozlišujú medzi liberálmi a SaS hádžu do jedného vreca s Progresívnym Slovenskom, Spolu atď. Je to ako keby som ja nerozlišovala medzi Blahom a Lajčákom, lebo to všetko je vrece Smer. 

 

Keď si svojich poznáte, už si v tom rozlišujete a veríte Blahovi a neveríte Lajčákovi alebo Pellegrinimu. Dúfate, že Blaha určí smer celému Smeru, že si v ňom porazia svojich spolupracujúcich pudlíkov s Progresívcami.

 

A keď si ja svojich liberálov poznám, tak ja celkom rovnako verím Sulíkovi, ako vy Blahovi.

Dookola opakujem, ze Smer nie je Blaha, ale Lajčák a Pellegrini a SaS nie je Sulík, ale smerovanie Poliačika a Klusa.

 

Keď to zhrniem, vy veríte Blahovi, ja viac Sulíkovi, pretože Blahu považujem v Smere za slabšieho, než Sulíka v SaS a medzi Progresívcami.

 

Blaha by smerovanie Smeru nezmenil! Čo píše, keď kritizuje Progresívcov, sa mi páči ale to sú len reči, ktorými on na progresívnom smerovaní Smeru nič nezmení.

Smer bude spolupracovať s Progresívcami a Čaputovou, čím sa stanú rovnakí extrémisti a vojnoví štváči.

 

Reálne viac by dokázal odolávať Sulík voči nátlaku Progresívcov v čomkoľvek. Presne z tohto dôvodu som SaS volila. Hľadala som stranu, ktorá sa slniečkárom a Progresívcom a extrémistickým liberálom dokáže postaviť a odolávať tlaku EÚ v riešeniach migračnej krízy, teraz federalizácie dlhov v EÚ, vo vyhlasovaní nepriateľstva Rusku. ĽSNS takú silu nemala a vyhlasovala, že chce vystúpiť z EÚ, čo teraz tiež vidia, že bolo nezmyslom takto bojovať a preto to zmenili.

 

Reálna sila, ktorá mohla odolávať tomuto tlaku, nebola v Smere – čo vidíte, že stále spolupracujú s Progresívcami. Tá reálna sila, čo mohla odolávať, bola práve v SaS a vďaka Sulíkovi, že nebol ochotný sa tomu tlaku podriaďovať. Nesúhlasil s riešením migračnej krízy, nesúhlasil so všetkými tlakmi na Slovensko ako slniečkárski tajtrlíci v Progresívnom Slovensku, ako to predvádzajú aj dnes, že keď je požiadavka na migrantov, navozíme ich sem aj tisíce, a keď je požiadavka na vojnové štváčstvo, tak budeme chcieť poslušne zbrojiť a ešte si budeme pýtať vojenské základne a vyvolávať hysteriu proti Rusku.

 

Stále verím Sulíkovi, že ten by dokázal odolávať (presne ako Blaha v Smere), ale ako je Blaha v Smere osamelý len rečník, čo nemá žiadnu moc, tak je Sulík osamelý v SaS so svojim odolávaním!

 

Vy Sulíka nenávidíte, ale on je Progresívcom tŕňom v oku práve pre svoje odolávanie! On ich mohol a môže blokovať, nie Blaha! Blaha žiadnu reálnu politickú moc nemal a nemá, progresívni smeraci si urobia svoje! Blahu si kľudne odignorujú.

 

Väčšiu moc mal a má Sulík, keďže bol lídrom SaS a opozície, ktorá vo voľbách uspela a preto bol a je pre nich nebezpečný.

Sústavne vyčítajú SaS, že má Sulíka, lebo keby ho nebolo, už všetci aj v SaS by boli len progresívni hráči. SaS sa im nepodarilo ovládnuť a ukradnúť si práve len vďaka Sulíkovi. Preto sústavne je v paľbe ich kritiky a snažia sa ho všemožne odstaviť ako neposlušnú opozíciu.

 

Strana SaS nemá chybu, že má Sulíka, ako tvrdia Progresívci a iní servilní sluhovia novej totality. Strana SaS má chybu, že nemá sto Sulíkov alebo aspoń päť, čo by dokázali tlakom z EÚ odolávať.

Jeho vlastní poslanci zo SaS ho zrádzali a zrádzajú, lebo pohodlnejšie a istejšie sa dá politicky prežiť na progresívnej servilite a vojnovom štváčstve. To sa dnes podporuje a servilní sú a boli nasáčkovaní aj v SaS.

To, čím je Lajčák pre Smer, je Poliačik pre SaS. To, čím je Pellegrini pre Smer, je Klus pre SaS. To, čím je Smolková pre Smer, je Dostál alebo Osuský alebo Nicholsonová pre SaS. Ako prví by radi vymenili Fica, títo v SaS zas Sulíka.

 

Sulík teraz poskytol rozhovor:

Richard Sulík – Ak SaS prepadne v parlamentných voľbách, som pripravený vyvodiť osobnú zodpovednosť

 

 

Osobnú zodpovednosť má za to, že mu ušli a ujdú len servilní poslanci a že mu ušli a ujdú len servilní voliči. Zapáčiť sa len servilným nemohol, keď všetci bežia – kam vietor, tam plášť a noví oligarchovia to výdatne sponzorujú!

 

Strana SaS mohla byť tá silná strana, ktorá mohla predstavovať zdravý stred, žiadnych extrémistických slniečkárov a vojnových štváčov, ktorá mohla mať silu odolávať. No liberáli sa prevažne rozhodli pre servilnosť a pochlebovanie (ako aj v Smere, čo volajú spolupráca) a preto svoju jedinú stranu, ktorá ešte mohla odolávať pred úplnou servilnosťou, rozhlodali svojimi odchodmi a špinením do vlastného hniezda. To robila aj Nicholsonová a bude robiť aj v budúcnosti. A rovnako sa k nej pridajú ďalší servilní v SaS, ako je Klus a ďalší, čo len mlčali a ozývajú sa len keď treba kričať proti Rusku, aby v servilnosti nezaostávali, že tiež sú správne angažovaní! Ideologicky správne. 

 

Stále preto verím len Sulíkovi, ale okolo seba má len také ideologicky správne papuče. Presne ako Blaha v Smere.

 

V strane Smer verím Blahovi. V strane SaS verím Sulíkovi. Škoda, že je ich tak málo v mori, už v mori mopslíkov. Ale mopslíci sú správne systémoví. Vedia spolupracovať a chytať kostičky za hystériu voči Rusku. Zaobstarajú nám na Slovensku nových oligarchov, ktorých budú poslúchať, vojenské základne, federalizáciu dlhov, servilnosť v migračnej kríze. Každý z nich vás predá za misku šošovice a ešte bude nie zastupovať, ale prenasledovať vás, že ste antisystémoví, keby ste im ich misku šošovice chceli zobrať. Obetovali by vás aj vo vojne a v čomkoľvek pre vlastnú chamtivosť a malosť.

 

Nemá zmysel voliť Blahu alebo Sulíka, lebo spolu s nimi volíte len more takých mopslíkov.

To by sa Smer musel zbaviť svojich a Sulík zas svojich vojnových štváčov, čím jedine sú výrazní poslanci za SaS, že chcú vojenské základne ako správne uvedomelí.

 

Preto ja som volila Radačovského do europarlamentu a budem voliť ĽSNS. Oddnes len „antisystémových“!

 

Extrémistov som vám už opísala. Sú extrémisti podľa požiadaviek novej totality systému. Sú extrémisti vo vojnovom štváčstve proti Rusku, aby nás zatiahli do vojny s Ruskom. Potom sú extrémisti vzhľadom na požiadavky federalizácie EÚ a dlhov EÚ. A odhlasujú akúkoľvek extrémnu požiadavku v riešeniach migračnej krízy.

A v neposlednom rade budú extrémisti aj v cenzúre a prenasledovaní ľudí, čo by nových oligarchov na Slovensku nechceli. EÚ nechá nových oligarchov na Slovensku nerušene žiť za plnenie požiadaviek na základne a federalizáciu.

 

A čo sa týka môjho minulého článku. Ja som ešte stále žijúci volič Poliačika. Predstavte si, že v roku 2016 som im ešte verila a krúžkovala aj Poliačika.

Myslela som si, že by bol dobrý minister školstva, lebo ešte svoju extrémistickú liberálnu agendu nepredviedli – slniečkársku a vojnovoštváčsku.

A ak som im bola dobrá na to, aby aj vďaka mne sa dostali k politickej moci a do parlamentu, tak ako volič mám plné právo svojho poslanca, ktorého som volila, aj kritizovať!

Nie tak, že hoď hlas a teraz budeš ticho! 

 

Ak ste Poliačika nevolili, tak vy buďte ticho a kritizujte si svojho Bugára alebo Procházku, ako vám dobre SME a N-ko radili. Za čo sa dnes len hanbíte!

Vy mne tu nebudete zakazovať kritizovať svojho vlastného poslanca!

 

Týmto oznamujem, že nikde dopredu nepísal, že bude prebehovať zo strany do strany. Normálni ľudia v roku 2016 ešte netušili, že z liberálov sa stanú extrémistickí slniečkári! Taktiež netušili, že ešte aj vojnoví štváči! A taktiež netušili, že ešte budú svojich vlastných voličov prenasledovať, že sú antisystémoví!

A taktiež netušili, že budú podporovať nových oligarchov pre Slovensko!

A taktiež netušili, že na to budú potrebovať dve vraždy!

 

A presne preto teraz budem voliť ĽSNS a už nikoho z vás!

 

 

A Chmelárovi to tiež dôjde, KTO tu boli extrémisti! 

 

 

Liberáli mali šancu a ľudia ich ako liberálov (čo už dnes nie sú a nemajú žiadny zmysel pre slobodu nikoho) ešte volili v strane SaS. Spolu so stranou SaS už celkom zaniknú!

Strana SaS mohla byť tá silná strana, ktorá mohla predstavovať zdravý stred, žiadnych extrémistických slniečkárov a vojnových štváčov, ktorá mohla mať silu odolávať a mohla byť zmenou bez nových oligarchov!!! Smer aj nových len podporí!

 

Nechceli ste zdravý stred, zlikvidovali ste ho, za čo môžu presne liberáli! A preto ja extrémistov voliť nebudem!

ĽSNS zďaleka na VÁŠ extrémizmus novej totality nemá!

 

 

.

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5549747x
Priemerná čítanosť článkov: 3720x

Autor blogu

Kategórie