Založ si blog

Slovensko je druhá najskorumpovanejšia krajina s inteligentnými voličmi

Nie je to však prvýkrát čo sa Slovensko umiestnilo medzi najhoršími krajinami sveta. Prednedávnom zverejnil britský magazín Business Insider rebríček podľa ktorého je Slovensko druhá najskorumpovanejšia krajina rozvinutého sveta.

Z našich susedov V4 sa najlepšie umiestnilo Poľsko a to na 31. mieste, Česká republika 37. miesto a Maďarsko 46. miesto. My ani na 80-tom mieste, kde je Srbsko.

http://www.hlavnespravy.sk/slovensko-totalne-prepadlo-sme-jedna-z-najhorsich-krajin-pre-zivot-najlepsie-sa-zije-vo-svajciarsku-ukazal-rebricek-magazinu-u-s-news-world-report/927376

Preco je to tak?

Lebo u nas korupcia na najvyssich miestach nie je, ako povedal Kalinak a ludia sa ho zastavaju. To je nehorazne tvrdenie a len politicka spinavost od opozicie. Zlodejom je tu len Matovic a Kollar, Matovic preto, ze je neobycajny saso a Kollar preto, ze je zvrhly mafian s plnym mobilom prasacin. Sulik este len chce kradnut, alebo on nas dostal na to druhe miesto?

Vlastne kto? Nikto, to su len spinave politicke hry, lebo Matovic sa chce predvadzat a Sulik je nastastie neskodny. Preco si to o nas svet vymysla? Ved nam chce skodit len Soros, inak su vsetko vymysly, len snaha o spinavu politiku – vymyslaju si. 

Co ludi zaujima? Aky je fuj Kollar, lebo viete, aky ma byt poslanec? Ma mat jednu manzelku a nezaujimat sa o prasaciny ako pubertak.

To je nasa narocnost na politikov a tymto hasne. Inak nic, lebo nekradnu a nic sa tu nekorumpuje. 

Ludia sami pri vsetkych kauzach kricia – to je vymyslene, to je spinavo politicky vymyslene. 

Kto nas dostal na to druhe miesto?

My vsetci, lebo je vymyslene a absurdistan tu vymysla len ten saso Matovic.

Tu je skorumpovane zasadne vsetko vymyslene.

Hej, zbavme sa Kollara. Venujme celu energiu pohorsovaniu, ze este aj neodstupi ako pubertak a potom stupneme na 35.miesto.

A necakajte, ze kvoty neprejdu. V tomto nas potopi nielen vlastizradna pravica ale aj SMER, co sa s nou v tomto spoji. Uz teraz si to Fico pripravuje, aby to vedel zdovodnit – preco musel a zmeni kvoty na dobrovolny nabor. Ale zatial sa budu volici zaoberat tym, aky je Kollar pubertak. 

http://www.konzervativnyvyber.sk/v2/ako-a-preco-premier-slovenska-manipuluje/18972/

Aj SME rodina bola proti. Doradu likviduju vsetkych, co su proti.

Nikto sa vas nespyta – „Vysu**** sa?“ – ale akoby sa stalo. Tymto vas vsetkych a to bude prasacina v politickom rozmere!

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Mikuláš Černák, súd

Druhý pokus: Černák sa znova postaví pred súd a chce prehovoriť. Čo na to psychiater?

02.05.2024 07:15

Odporúčanie na prepustenie dostal od šéfa leopoldovskej väznice a priaznivé mal aj psychologické posudky. Prokurátor priznal, že muselo dôjsť k silnej resocializácii.

vojna na Ukrajine, Kyjev

ONLINE: Bomby padajú na Odesu, Zelenskyj čistil tajnú službu

02.05.2024 06:10, aktualizované: 07:45

Odesa je častým terčom ruských útokov, tentoraz raketa zasiahla centrum veľkej kuriérskej spoločnosti. Zelenskyj odvolával v tajnej službe.

NATO, Ukrajina

Varovaní pred vojnou s Ruskom pribúda. Myslí si Moskva, že sa jej Západ bojí?

02.05.2024 06:00

Ak bude Rusko na Ukrajine úspešné, nielenže bude mať skúsenejšiu a bojmi preverenú armádu, ale bude aj povzbudené pokračovať v agresii proti susedom.

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5560315x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie