Založ si blog

Nie sme žiaden národ

Aj takto nas vidia v Cesku:

http://lukaslhotan.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=592197

„Takto dnes vypadá ideologie takzvanych bojovníku proti xenofobií, rasismu a nenávisti. Ve skutečnosti oni sami šíři nenávist k národum, zde slovenskému, oni sami šíři nenávist k věřícím lidem a hlavně nenávidí vlastenectví. Když pujdete do hloubky jejich ideologie a myšlení, tak zjistíte, že má kořeny u marxistických myslitelu z 19.století a počátku 20.století. Protože tito marxisté nenávideli vlastenectví, národní vědomí a hlavne stát jako takový. Cílem těchto revolucionářu bylo vyvolat ve společnosti takovou krizi, aby pak došlo k možnosti uskutečnit marxistickou revoluci…“

.

„Taky nad tím kroutím hlavou, odkud se ta mládež co nenávidí vlastní rodinu bere.“

alebo

Když nechtějí být národem, tak ať se vystěhují třeba do Afganistánu…“

.

Aj ked toho blogera nemam rada pre absolutne nespravodlivu kritiku moslima Berrezougha, zostala som prekvapena, ake transparenty nasi Slovaci na tej demonstracii proti fasizmu niesli – NIE SME ZIADEN NAROD!

.

Doba nesmiernej dovery v oligarchov

 

Moja babka sa narodila na zaciatku minuleho storocia. Bola to celkom jednoducha zena, ktora necitala a nikdy nepozerala televizor.

Raz sme sli okolo nasho suseda, ktory do pol pasa vyzleceny rubal drevo. Lietali uz komare a babicka sa ho spytala – A nestipu vas?

 

Sused jej odpovedal, ze stipu, ale keby ich odohnal, tak priletia nove, este nenacecane. Babicka mi vtedy po ceste hovorila ako malemu dietatu – Tak to mas aj s politikmi. Nema zmysel odhanat tych, co uz tam su, lebo ti su uz ako nacecane komare a keby sme ich odohnali, prileteli by len nove.

 

Predstavte si, aka bola moja babka inteligentna, ked uz v minulom storoci predpokladala, ze politici kradnu a neverila im, hoci pri okopavani v zahrade sa nedozvedela o ziadnej kauze.

Mozno, keby sa narodila neskor a pustila by si televizor, citala noviny, tiez dostala karafiat, tak by verila, ze politici nekradnu a verila by politikom. Co dnesnym asi naozaj vymylo hlavu.

 

Ale tak celkove, nazvala by som tuto dobu dobou DOVERY a NAIVITY: Stari ludia veria, ze sa nekradne a ze mozu verit politikom a mladi ludia veria v komunisticke myslienky viac, nez verili aj komunisti a su z nich NEOMARXISTI.

.

Na Denniku N zas pod jednym z prejavov, co mal zazniet na tej demonstracii ako plamenna rec, su len tieto dva komentare:

.

„Vyháňanie čerta diablom.

Marxisti vyháňajú fašistov. To tu už raz bolo. 1946-48. Fašistom bol každý kto nebol komunistom.“

a

„Tito rozmaznani ‚laviciari‘ zijuci si v luxuse mi lezu na nervy rovnako ako tie natvrdle vyholene lebky. Ani jedna skupina nezazila co je to fasizmus ci komunizmus, no budu ich velebit. Ale pekne z bohatych statov. Zeby namiesto toho zaliezli kamsi do (fasistickeho) Ruska ci na (komunisticku) Kubu, ani omylom. Takychto pokrytcov mam najradsej…

Ak dnesna demonstracia mala byt prezentaciou takychto ako tento, dakujem, neprosim. Chodte si spolocne s fasistami kamsi do haja a neotravujte ludi s vasim fanatizmom.

.

 

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Superdebata lídrov kandidátiek do EÚ – Nerudová v nej bola paródiou na progresívcov

16.04.2024

To, čo nám tu celé roky chýba, sú diskusie k rôznym závažným politickým témam. V našom mediálnom priestore sa diskusie k politike už celé roky nevedú, vymenili ich len jednostranné diskusie jednej politickej strany. Škoda, že na Slovensku sa takejto politickej diskusie nedočkáme a aby bola taká dlhá! Všimnite si, že moderátorka v nej len moderuje [...]

Ana Estradová

V konzervatívnom Peru vykonali vôbec prvú eutanáziu. Ana Estradová trpela nevyliečiteľnou chorobou

23.04.2024 15:09

Ana Estradová bola niekoľko rokov pripútaná na lôžko. Súdny spor, v ktorom jej bolo priznané právo podstúpiť eutanáziu, viedla a vyhrala za pomoci ombudsmana pre ľudské práva.

Rudolf Schuster

Rudolf Schuster získal Čestné občianstvo Košického samosprávneho kraja

23.04.2024 15:06

Ide o vôbec prvé udelenie takéhoto ocenenia v histórii kraja.

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 14:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36, aktualizované: 14:15

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,492
Celková čítanosť: 5544707x
Priemerná čítanosť článkov: 3716x

Autor blogu

Kategórie