Založ si blog

Včera ešte rozoštvávali svojich čitateľov šéfredaktor Denníka N Kostolný a za SME Holinová

Tomáš: Fico hovoril o ideológii, nie o liberáloch.

 

Nikto žiadnych občanov nenazval jedom a rakovinou, ale progresívni novinári vyhlasujú konkrétne voličov vládnej koalície za nacistov!

A inak ako nacisti nás nevolajú ani v ich diskusiách, ani v diskusiách na Pravde, lebo k tomu ich vychovali novinári!

Každý z nás si minimálne 20x za deň prečíta útok, že on osobne je nacista!

Keď sa pozriete do iných novín, novinári nemajú snahu vyvolávať občiansku vojnu nejakým manipulovaním s vyhlásením Fica, že postaví hrádzu viazaniu sa nášho štátu na nejakú ideológiu (teraz progresivizmu), čo tú hrádzu máme už v prvom bode ústavy.

Ale progresívni novinári z tohto nášho práva, neviazať sa na žiadnu ideológiu, okamžite manipulovane vyrábajú útok na svojich voličov, že ich chce Fico zlikvidovať a vyrezať zo spoločnosti ako rakovinu!

Pripomínam, že celé roky liberáli kritizovali snahy naviazať náš štát na náboženstvo, voči čomu sa ostro ohradzovali (aj ja) aj keď boli veriaci (aj ja) a volali ich nie rakovina, ale katolibanci (to ja nie). To sme vtedy útočili na obyčajných veriacich? Chceli sme ich zlikvidovať a vyrezať zo spoločnosti? Nikto ich nechcel ani poslať do plynu, ani ich strieľať guľkami do tylu, ani ich hádzať do vápenky! Kritizovali sme snahy viazať štát na náboženstvo. Mnohokrát som vysvetľovala, že potom by sa toho istého mohli dožadovať v Európe aj moslimovia a čo by ste im povedali, že iní občania to už chcieť nemôžu, keď tiež majú občianstvo?

Keď sme kritizovali snahu viazať náš štát na náboženstvo, čo rovnako bolo proti prvému bodu v ústave, to sme kritizovali tieto snahy a rovnako ako snahy totalitné, určite nie bežných občanov, že majú mať zakázané náboženstvá!

Toto je úplne rovnaká situácia, nikto tu žiadnym občanom nebráni nielen vyznávať, aké náboženstvo chcú, ale aj žiť si podľa svojich ideológií. Z toho vôbec nevyplýva, že liberalizmus by mal byť zakázaný, alebo progresivizmus. To je rovnaký nezmysel akokeby niekto tvrdil, že prvý bod ústavy u nás zakazuje náboženstvá!

A myslíte si, že títo novinári sú tak sprostí, že to nevedia?

Jednoducho, celkom manipulatívne hecujú svojich čitateľov a voličov, že ich chcú a to už teda prvým bodom ústavy zakázať, zlikvidovať a vyrezať zo spoločnosti!

Keby toto boli bývali robili náboženskí dogmatici, že by toto tvrdili svojim ovečkám, tak si presne títo novinári a liberáli ťukajú na čelo, že toto takto debilne chápať môžu len tupci! A teraz teda vidíte, že ich „elitné ovečky“ im to žerú a prežívajú zúfalstvo, že ich chcú nacisti zlikvidovať v koncentrákoch. 

Zjednodušene, to že ja si neoblečiem zelenú sukňu, to neznamená, že ty si nemôžeš a niekto chce zlikvidovať aj tvoju sukňu aj teba!

Je to právo, že ja si ju obliecť nemusím! Zaručuje mi to prvý bod ústavy, že ja nemusím vyznávať nadiktovanú ideológiu! Je to ochrana pred nanucovaním náboženstiev a totalitných ideológií.

Oni by si tiež nepriali, aby sa náš štát viazal na nejaké náboženstvo, ktoré by sa im povinne vnucovalo! To je úplne rovnaká situácia. A keby sme tu nemali týchto totalitných progresívnych extrémistov, domnievam sa, že ľudia by sa potom nebáli ani manželstiev homosexuálov. Lebo neboja sa homosexuálov, ale vnucovanej totality, prenasledovania a cenzúry ako nám ju už predvádzali! Keď si títo progresívni extrémisti robia štít z LGBTI, potom logicky padá protiodpor na ich hlavy, čo sú pritom len zneužití ako štít! Ale to vám už každý zopakuje, že nič nemá proti LGBTI, ale proti agresívnej totalitnej ideológii s cenzúrou!

No progresívci sa za nich schovávajú, to nekritizujete nás, ale týchto chudákov, ktorých tam nastrčili sami ako komunisti robotníkov! Keby vás niekto pravidelne mlátil pecňom chleba, určite by ste mali averziu na chlieb. Však vedia, že preto ich používajú, aby sa mohli vyhovárať, že to je útok na LGBTI a nie na agresívnu totalitnú ideológiu!

 

Denník N – šéfredaktor, ktorý má za plotom obete z Iraku a pred plotom šťastnú rodinku!

Čo my mu tie obete nepripomíname, lebo vieme, že sú len hlupáci, ale oni s obeťami za plotom, majú tú drzosť volať nacistami nás!

 

Fico sa vracia ako šarlatán

 

https://dennikn.sk/4084598/fico-sa-vracia-ako-sarlatan/?ref=list

 

 

„Premiér sa na Devíne vyhrážal. Nijako inak sa nedajú vnímať jeho slová, že progresívna ideológia sa šíri ako rakovina.

(Snaha poštvať svojich čitateľov – pozrite, vyhráža sa vám. Musíte sa cítiť ohrození!

Tu je zaujímavé, že my sa cítiť ohrození nemáme, keď nás novinári vyhlasujú za nacistov?

Či s tými sa už nebojuje najdrsnejšími zbraňami?

To už ste predsa nehovorili len o nejakej ideológii, ale rozoberali a riešili ako nacistov priamo voličov, čo vás nevolili! A priamo nás voličov ste vyhlasovali a vyhlasujete za démonické zlo!)

Fico to skrýva za progresívnu ideológiu, ale v skutočnosti prirovnáva k rakovine konkrétnych ľudí. A každému je jasné, že s rakovinou sa bojuje najdrsnejšími zbraňami. Rakovina sa ožaruje, vyrezáva, ničí.

(Tu ich už manipulatívne presviedča, že nejde o nezasahovanie ideológií do nášho štátu, ale že ich chce táto vláda fyzicky zlikvidovať a vyrezať zo spoločnosti. Musíte sa cítiť ohrození!)

Fico oznamuje, že ide bojovať s voličmi Zuzany Čaputovej aj Ivana Korčoka, voličmi liberálnych a stredových strán opozície. Občianskymi aktivistami, umelcami aj novinármi.

(Keby to ešte stále niektorí ich hlupáci nechápali, tak natvrdo im vysvetľuje, že vláda chce zlikvidovať voličov Čaputovej a Korčoka, umelcov aj novinárov.)

Keď hovorí o nebezpečnej progresívnej a liberálnej ideológii, hovorí o Európskej únii. Presne tej Únii, ktorej sme, našťastie, členom a ktorá nás dotuje miliardami eur.

(Odkedy je Európska únia progresívna? Však v EÚ sú zástupcovia rôznych strán a progresívci sú v nej menšina.

Takže tu navyše znovu manipuluje čitateľov, že kto nechce progresívnu ideológiu, je aj proti EÚ!)

Rozoštváva ľudí a šíri strach.

Hovorili o zmieri a upokojení. Ale boli to len reči. Fico má jasno, kto je vinný za jeho zranenia. Sú to opozícia a novinári.

(Aj tu manipuluje, lebo s nápadom o zmieri prišiel ako prvý ich mladší Šimečka!)

 Šarlatáni môžu napáchať hrozné škody, ale nakoniec zvíťazí veda a sila rozumu. Je to len otázka času.“

(Nakoniec zvíťazia fakty, že v ústave už v prvom bode máme, že náš štát sa neviaže na žiadne ideológie ani náboženstvá!)

 ====

Komentáre ich čitateľov k tomu:

„Fico je prd v nohaviciach. To jeho voliči sú zlí a nebezpeční. Nebude Fico, príde ešte väčšie hovädo.“

„Presne. To hovorím aj ja. Skončil Mečiar a Slováci si vytvorili Fica. Skončí Fico, Slováci si vytvoria niekoho horšieho. Fico neni problém, jeho voliči sú problém.“

Tu máte ukážky, k čomu ich títo novinári vychovali, že namieriť svoj hnev majú nie na politikov, ale voličov iných strán, že si dovolili nevoliť ich stranu.

A to JE rozoštvávanie občanov!

===

SME – Holinová – to isté ako cez kopirák, manipuluje ich čitateľmi celkom rovnako:

 

Podľa Fica treba progresívcov potláčať a likvidovať (komentár)

.

.

„Pokračuje predvolebné „Boha, my ich vyženieme“.

Premiér vyhlásil, že opozičná strana politického spektra, respektíve ideológia je jed a rakovina. Čo to znamená?

To, čo pred voľbami 2023 vedeli všetci dobre informovaní realisti: zle je. Je úplne nemysliteľné, aby ktokoľvek, nieto premiér v demokratickej krajine a v právnom štáte, verejne vykladal o legitímne existujúcej politickej strane, že predstavuje rakovinu a jed.

Fico povedal, že Progresívne Slovensko treba – ako choroby – potláčať, likvidovať a kynožiť. A ešte niečo: so svojou slušnosťou sa môžete dať vypchať.“

 

Tu zas ona manipuluje občanov, že nejde o hrádzu proti ideológiám, ako máme aj v ústave, ale táto vláda chce likvidovať voličov. Preto sa potom boja, že skončia v koncentrákoch s guľkou v tyle.

Povedal Fico, že členov strany Progresívne Slovensko a ich voličov navyše treba vykynožiť a zlikvidovať?

Ako som písala na začiatku, keby kritiku zasahovania náboženstva do štátu vysvetľovali KDH a cirkev takto, liberáli by si ťukali na čelo!

Prečo si teda ich čitatelia neťukajú na čelo a nechápu to? Sú tak sprostí?

Nie, nie sú tak sprostí, ako sú už len  sfanatizovaní ich novinármi, že potom takto ako fanatici hysterčia, že ich budú likvidovať, nacisti hádzať do vápenky… a môžu vygenerovať ďalšieho Cintulu, ktorý v sebe bude vidieť spasiteľa pred nacistami a Hitlerom!

Videli ste dnešnú ich prácu na rozoštvávaní svojich čitateľov, ako ich dostávajú do varu a do fanatického stavu. 

V tomto stave sú ochotní rozbíjať si rodiny s najbližšími, takže určite viesť aj boje v uliciach!

Pozrite sa do Francúzska, kam vďaka týmto novinárom smerujeme!

Iste nechceme občiansku vojnu, ale kvôli tomu ich stranu voliť nebudeme, že radšej máme chcieť ich progresívnu totalitu s cenzúrou, ako už od nich zažívame, aby nebola občianska vojna. To je len vydieranie týchto novinárov, že nechceme voliť ich stranu!

A to nech mi nikto nehovorí, že toto by robili liberáli, aby vydierali ľudí, že kto nás nebude voliť, tak je nacista a budeme vás ako nacistov prenasledovať štvaním svojich čitateľov proti vám!

Liberálov charakterizuje tolerancia k iným názorom a sloboda k iným názorom, pokiaľ nejde proti ľudskej rovnoprávnosti.

Toto progresívcov v žiadnom prípade necharakterizuje! Sú k iným názorom a slobode iných celkom netolerantní a len vnucujúci ako zaostalí náboženskí dogmatici, pretože sú tiež nebezpeční extrémisti!

 

Ale áno, dala by som sa vami vydierať, keby som dopredu bola vedela, že ste schopní tak sfanatizovať ľudí, že si kvôli politike budú ochotní rozoštvať rodinu.

Však preto to aj robíte. Koľkých ste už takto vydieraním zastrašili, aby ste mali voličov?

 

Rovnako presne týchto istých novinárov kritizujú aj v alternatívnych médiách za rozoštvávanie občanov a to majú pravdu! Všimli si presne tých istých a tie isté ich články:

Nenávisť neutícha: Fico je vraj šarlatán, ktorý vyhlasuje vojnu

https://www.hlavnespravy.sk/nenavist-neuticha-fico-je-vraj-sarlatan-ktory-vyhlasuje-vojnu/3556346

 

 

Takto tam blogeri SME hysterčia aj dnes:

 

Pán prezident, skúste radšej vyzvať svojho šéfa, aby nenazýval občanov Slovenska rakovinou!

 

„Očakávam teda, že teda verejne vystúpite a postavíte sa za tých, ktorí boli verejne označení za „jed a rakovinu,“ a ktorým premiér tohto štátu odkázal, že s ich „liečbou“ (zrejme konečnou..) sa začne čoskoro.“

Pritom nikto žiadnych občanov nenazval jedom a rakovinou, ale progresívni novinári vyhlasujú konkrétne voličov vládnej koalície za nacistov! (Ale to ju nezaujíma, ako nezaujímalo ani dogmatikov, keď homosexuálov vyháňali z rodín!)

 

 

Alebo takáto šibnutá kritika k čomu ich naviedli tiež novinári dvomi článkami, že „nemá vnútornú hodnotu, aby mohla nosiť kroj a mala rozpustené vlasy“!

 

Nakoniec zprznia aj ten folklór

 

„Folklór je ako vedná disciplína má svoje zákonitosti.“

„Najnovšie sa ministerka kultúry Šimkovičová predviedla na folklórnych slávnostiach Východná v kroji, ktorý si upravila podla seba. A tak to aj dopadlo. Na začiatku bol nejaký kopaničiarsky kroj, od Myjavy asi.

Ale keďže nie je dosť dobrý a sexy, došlo k úpravám. Ministerka si ponechala topánky na vysokej platforme a vypustila čepiec.

Nie je to len prehrešok voči tradíciám a správnemu ustrojeniu, je to aj rúhanie a nevďak, pretože čepiec je symbolom toho, že žena má alebo mala manžela, deti, rodinu. Bolo dobrým zvykom byť na to všetko hrdá a tak si ženy s hrdosťou upravovali vlasy a nosili čepiec, či šatku. Kroj nie je LEN odev, kroj je kresťanský symbol.“

 

(A podľa toho jeho nákresu mala mať v týchto horúčavách na nohách čižmy a čepiec!)

Pritom Čaputová mala, keď bola v kroji, štekle, môžete si pozrieť to jej slávne video v kroji, že má k nemu lodičky a aj rozpustené vlasy! No to vtedy nepísali, že sa rúhala a prznila kroj, ale ako úžasne žiarila a nadchýňali sa tým všade!

 

Zuzana Čaputová osemnásťkrát inak: Pozrite si prezidentku v kroji, s babkou, aj na veselici – a s rozpustenými vlasmi v kroji !!!

 

A takéto veci riešia ich novinári v dvoch článkoch v politike, kde ich komentuje vyše 130 ľudí, lebo aj ich obľúbená činnosť je pohoršovanie sa nad inými, z čoho vždy obviňovali veriacich!

Tu sú tie dva články ako dôkaz, prečítajte si tie primitívne diskusie, ako je ich zábava pohoršovať sa, prečo sa tak tešia, že majú nad akým „ľudským odpadom“!

Šimkovičová si obliekla kroj. A dopadlo to ako vždy

„Z kroja sa stáva propaganda, z folklóru disneyland.“

Martina Šimkovičová sa obliekla do kroja.

https://komentare.sme.sk/c/23353972/robert-fico-by-chcel-byt-orbanom-pise-samo-marec.html

 

 

No toto, čo urobila ministerka kultúry v Nórsku, by sa ani na Slovensku kritizovať neodvážili!

Pritom ona si na bradavky nalepila strapce ako na nábytok, k normálnemu oblečeniu! 

A v normálnom oblečení takto so strapcami na bradavkách mykala ako pri striptíze!

Tým už neporušila striptízový outfit? Veď potom o to viac to vyzeralo len vulgárne, ako keď si exhibicionista otvorí plášť a ukáže vám penis!

No aj keby ukázala aj penis, NEODVÁŽILI by sa to kritizovať naši progresívni novinári! To maximálne len topánky alebo že niekto sa rúha, že nemá čepiec!

To už nie je novinársky disneyland?

 

VIDEO Nórska ministerka ukázala prsia, vyslúžila si ovácie! Uznanie aj od samotného premiéra

https://www.cas.sk/clanok/2942803/video-norska-ministerka-ukazala-prsia-vysluzila-si-ovacie-uznanie-aj-od-samotneho-premiera/

 

 

 

Taraba: Ako toto inak nazvať?

 

 

 .

Ja si myslím, že by sme mali začať bojkot divadiel

07.09.2024

zo SME: „Super nech sa im všetci na to vyserú… A nebude žiadne divadlo, žiadna opera, žiadne galérie, žiadne výstavy…čo si to títo dementi pologramotní už dovoľuju to nemá obdoby v celej histórii…“ Umelci a herci sú evidentne zneužívaní na politický prevrat. Otvorene o tom diskutujú ich čitatelia pod ich článkami [...]

Vždy vyhráva politická angažovanosť a kontakty – na ocenenia a dotácie!

06.09.2024

Talentovaných a tvorivých ľudí je veľmi veľa, len nedostanú dotácie pretože nemajú kontakty alebo hlavne požadovanú ideológiu! Je veľmi, veľmi naivné myslieť si, že najlepší sú tí podporovaní s kontaktmi a požadovanou ideológiou. Také možnosti tí iní nemali, preto nemali kde získať ocenenia, neboli politicky podporovaní! Ale aj toto tým [...]

Myslím si, že za výhražnými správami školám je skupina ako Gerulata

06.09.2024

Tým myslím vlastizradných Slovákov a Čechov, čo si myslia, že týmto bojujú proti Telegramu, ale potom terorizmus na školách zneužijú na politický prevrat. Zas majú problém, že nevedia dostať občanov na politický prevrat do ulíc, tak teraz nezavraždia novinára, ale deti! A to má dostať občanov do ulíc na zrušenie výsledku volieb a politický [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,597
Celková čítanosť: 5689015x
Priemerná čítanosť článkov: 3562x

Autor blogu

Kategórie