Založ si blog

Terorista – atentátnik na Fica je len obeť progresívnych novinárov

Predstavte si psychiku ich radikálnych a sfanatizovaných čitateľov. Každý deň číta, že Slovensko skončilo, po voľbách už nevyjde slnko a dostane sa k moci Hitler a bude tu vládnuť najhoršie zlo na svete. 

 

Každý deň číta, že toto je svätá pravda, že nám tu vládne Hitler, ktorého zvolili nacisti a podľudia a keby toto monštrum zavraždil, ešte spácha výnimočne dobrý skutok, preto je na to ešte hrdý!

 

Spácha človek zlo, ktoré by mu iní ľudia neschvaľovali? Skoro všetci ľudia na svete nespáchajú také zlo, lebo majú okolo seba ľudí, čo by to neschvaľovali!

Ale on má okolo seba ľudí, čo každý deň revú na uliciach, že Fico je Hitler a monštrum a najhoršie zlo a predsa bojuje len s podľuďmi!

Ešte aj novinári mu to každý deň odobrujú, tak to vysielajú aj v televízii, že Slovensko kvôli najhoršiemu zlu na svete skončilo! Zostala tu len čierna diera!

 

To, že jeden aj vraždil, to neznamená, že chcel len jeden! Len tento mal aj zbraň! 

Takto z toho huckania a sústavného štvania muselo prepnúť do nenávisti až k vražde aj mnohým, len nemajú zbraň! Nie každý je vlastníkom aj zbrane!

 

A teraz za to, kde ho títo progresívni novinári dostali a dav kričiaci o monštre, má pykať len on! 

 

 

Keby to bol váš syn, čo by ste povedali? Keby ste boli jeho rodič a takto by vám sfanatizovali dieťa – do nenávisti až k vražde!

 

Ja na mieste jeho syna by som ho tiež bránila, že môjho otca takto sfanatizovali novinári, ktorých čítal a ktorí ho každý deň spracovávali do nenávisti k voličom iných strán, k vládnym politikom a že si preto myslel, že bojuje proti Hitlerovi!

 

Ja by som svojho otca bránila, že toto nie je vrah, ktorému preplo niekde v samote, ale do tejto chorej podoby ho spracovali vodcovia progresívnej sekty v novinách, ktorí rozoštvávali občanov až tak, že im rozbíjali rodiny a vzťahy aj s najbližšími. 

 

Ani nie som jeho dcéra, ani nie som ich volič a člen ich sekty a vidím, že takto ho spracovala sekta novinárov, ktorým veril, že Fico je naozaj ľudské monštrum a Hitler!

 

 

Útočník Roberta Fica chodil na opozičné protivládne protesty

 

 

 

Ale jeho syn má jednu smolu, keby mu takto sfanatizovali otca v sekte jehovisti, mohol by sa brániť, keby akákoľvek iná sekta, mohol by svojho otca brániť, že bol ich obeťou. Ale keď tu ide o nám vnucovaných novinárov zo zahraničia, tak to vyšetrovať nebudú chcieť, lebo každý sa bojí ich pánov v zahraničí. Ľahko môžu celé Slovensko vydierať ožobráčením na eurofondoch. Ak budeme poslúchať ako Poliaci, môžeme novinárov vyhadzovať na minútu. Ak nie, vládnu tu ich novinári!

 

Vládnu nám vždy tí, ktorých nesmiete kritizovať!

 

Mohli ste kritizovať Fica? Áno alebo ste si nevšimli, či môžete?

 

Lebo ak áno, nevládol tu Fico, určite nie v ničom rozhodujúcom!

 

A môžete kritizovať progresívnych novinárov?

 

Z ktorej pivnice? 

 

 

„Podla vysetrovatelov Policie Slovenskej republiky bol Juraj Cintula priaznivcom liberalnej demokracie a Zuzany Caputovej, pred 8 rokmi sa zucasnil cvicenia Slovenskych brancov, kde ich konfrontoval s tym, ze militarizmus k nicomu nevedie a veci treba viest mierovou cestou naco sa s ucastnikmi dostal do konfrontacie. Naopak zucastnoval sa demonstracii pod vedenim Progresivneho Slovenska za odpor k zmenam v RTVS v Bratislave. Zdroj informacii:

v case 1.22 hod tlacova konferencia z bezpecnostnej rady SR

 

 

Z jeho konfrontácie so Slovenskými brancami presne títo novinári vyrábajú, že vraj nemohol byť volič progresívnej koalície, keď sa stretol so Slovenskými brancami a má s nimi fotku.

 

Takže nevolil ich a len chodil na ich rozoštvávanie občanov? 

 

 

 

Vyhovárajú sa rovnako ako fanatickí náboženskí dogmatici, keď sa dištancovali od každého pedofila v RKC. Ten k nám už nepatrí!

Ani ten! A ten! Ani tamten! Ani jeden! 

 

Majú s fanatickými náboženskými dogmatikmi veľa spoločné! Rovnakú logiku, že prečo žiaden pedofil nemôže byť z RKC – inak by nebol pedofil! 

 

 

 

Rovnaký meter je tento:

 

Ako si RKC navyrábala pedofilov, progresívni novinári navyrábali nenávistných bojovníkov proti Hitlerovi a lúze! Veď taká je aj Magda!

 

Buďte radi, že len jeden mal zbraň, lebo mnohí z nich by dopadli rovnako v snahe spáchať atentát na Hitlera, čo všetci tak ocenia, že im musíte zakázať diskusie!

 

Ľudia už nemajú vidieť, ešte koľko by ich bolo, len im chýba zbraň!

 

 

 

Šimečkovi sa podarilo osloviť sviňu v ňom. Myslíte si, že len v tom jednom? Alebo iní nevlastnia zbrane? 

 

V ich hlavách, aj v Šimečkovej, bojujú proti nacistom! Šimečka oslovil sviňu aj v sebe. 

 

 

 

od 36 min.:

 

 

 

 

.

Pre niektorých novinári, pre väčšinu hlupáci. Kto sú dvorní šašovia Progresívneho Slovenska?

25.06.2024

Im je to aj ukradnuté, že progresívcom rozoštvávate rodiny, ešte im to aj prajú, keď sú tak sprostí, že si ich kvôli politike rozbijú. Títo akože novinári, čo sú len politickí aktivisti Progresívneho Slovenska na najšpinavšiu robotu, sa nevenujú žurnalistike, ale výlučne spriadaniu výpadov proti voličom iných strán, ako sa dostať k moci nedemokraticky a [...]

Ako Denník N pracuje na tom, aby ich čitatelia videli vo voličoch vládnej koalície nacistov a bojovali proti nim ako proti nacistom – dôkazy

24.06.2024

Už v apríli som písala, že ak niektorému ich čitateľovi prepne, môže vystrieľať ľudí okolo seba ako ten študent na fakulte v Prahe, keď si bude myslieť, že jeho spoluobčania sú nacisti. Ale títo politickí aktivisti to robia ďalej a ešte pritvrdzujú, aké milé rodiny mali nacisti (ako voliči našej vládnej koalície) a aj niekomu ďalšiemu môže prepnúť a [...]

„VIDEO: Dr. Richard M. Fleming žiada Slovensko, aby vyzvalo USA vyšetriť, obviniť a stíhať osoby zodpovedné za financovanie a vývoj biologických zbraní akým je SARS-CoV-2. „

21.06.2024

„VIDEO: Dr. Richard M. Fleming žiada Slovensko, aby vyzvalo USA vyšetriť, obviniť a stíhať osoby zodpovedné za financovanie a vývoj biologických zbraní akým je SARS-CoV-2. Vládu Spojených štátov zároveň vyzval, aby podporila Slovensko tým, že sa pridá na jeho stranu a taktiež odmietne Medzinárodné zdravotné predpisy zasahujúce do našej suverenity“ [...]

žilinka

Žilinka: Určenie názvu Ulice Dr. Jozefa Tisu vo Varíne je nezákonné

26.06.2024 14:26

Obecné zastupiteľstvo má do pol roka zmeniť názov ulice.

Robert Kaliňák

Kaliňák: Letisko Sliač by mohlo byť pripravené na stíhačky o tri až päť rokov

26.06.2024 14:03

Na Sliači by mali byť stíhacie lietadlá trvalo umiestnené.

Fico, fiala

Bratislava kritizovala Fialu za jeho výrok k medzivládnym konzultáciám. Neúctivý? Naopak, bol výrazom rešpektu, reaguje český premiér

26.06.2024 13:58, aktualizované: 14:20

Český kabinet tento rok v marci pozastavil medzivládne konzultácie pre rozdielne názory na kľúčové témy zahraničnej politiky.

hlina

Hlina podal trestné oznámenie na Lesy SR pre podozrenia z machinácií pri ťažbe kalamitného dreva na Horehroní

26.06.2024 13:45

Hlina kritizoval obstarávanie ťažby kalamitného dreva na Horehroní už v júni.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,528
Celková čítanosť: 5609192x
Priemerná čítanosť článkov: 3671x

Autor blogu

Kategórie