Založ si blog

Umelci v službách progresívnej sekty – vraždiť sa rozhodol básnik a spisovateľ!

Viete, prečo majú na SME zakázanú diskusiu pod článkom na atentáte na Fica?

 

Lebo vedia, že ich sfanatizovaní čitatelia by ho SCHVAĽOVALI!

 

Tak si ich vychovali svojimi rozoštvávačskými článkami!

 

Vedia, akých majú čitateľov, že aj toto násilie by schvaľovali na politický prevrat!

Poznajú výsledok svojho snaženia, že ich čitatelia by ten atentát schvaľovali!

 

 

Písala som, že progresívni novinári nebezpečne rozoštvávajú ľudí a písala som, že budú aj vraždiť, lebo dennodenne rozoštvávajú občanov a majú dennodenne štvavé články.

 

Vôbec sa nečudujem, že to bol básnik a spisovateľ, do spárov sekty môžu padnúť aj inteligentní ľudia, keď sú sústavne huckaní progresívnymi novinármi, že výsledok volieb je výsledok neľudských tvorov – dezolátov a lúzy.

 

Ich čitatelia sú sústavne extrémisticky fanatizovaní a huckaní proti spoluobčanom a výsledkom volieb!

Sústavne šíria, že sa občania majú postaviť proti výsledkom volieb a angažovať sa na uliciach. Sú denne tak sústavne štvaní a držaní progresívnymi novinármi v náleve nenávisti, že labilnejší umelci môžu začať aj vraždiť.

 

Sfanatizovali nielen tohto spisovateľa ale aj iné herečky, čo sa zadúšajú nad obyvateľmi Slovenska ako nad spodinou.

Toto je výsledok práce progresívnych novinárov na SME a Denníku N.

 

Každý deň tam môžete čítať len nenávistné a sfanatizované komentáre tejto progresívnej sekty. Je extrémistická a nebezpečná, keď si kvôli nej rozbíjajú ich čitatelia aj vzťahy s najbližšími ľuďmi a rodiny. Vôbec sa nečudujem, že podliehajú násiliu. Z ich nenávistných a primitívnych prejavov po prezidentských voľbách boli šokovaní ešte aj liberáli v Česku.

 

Je to zákonitosť, že keď sa nerieši extrémistická sekta, nejaký ich fanúšik bude aj vraždiť!

 

 

Už dávno sa pýtam, prečo extrémistické rozoštvávanie ľudí proti spoluobčanom a výsledkom volieb nie je trestne stíhané?

 

 

Miesto toho chcú títo nenávisťou posadnutí umelci cenzúrovať prenasledovaných občanov, ktorým nadávajú do lúzy!

 

 

Takéto články píšu tým sfanatizovaným čitateľom dennodenne:

 

SME:

15. máj 2024 o 14:43

 

Neustupujme čarodejníctvu a poverčivosti (píše Michal Havran)

 

„Hádam už aj stačilo bludov, šarlatánstva a hlúposti.

 

„Toto už nie je len nejaký žartík, ale tupá hanba, ktorú nerobíte iba sebe, ale celej krajine. Vysmievate sa vzdelaným a talentovaným ľuďom a z podradných dôvodov sa na tom ešte aj zabávate, lebo si myslíte: aha, kua, dobre sme ich zase vytočili!“

https://komentare.sme.sk/c/23330269/neustupujme-carodejnictvu-a-povercivosti-pise-michal-havran.html

 

 

SME:

 

Najprv si prišli po slová

 

„Bolo to takto: najprv si prišli po slová. Z liberálov urobili fašistov, z fašistov bojovníkov za demokraciu a z demokracie zároveň urobili nadávku. A z diktatúry ideál. A z boja za neslobodu boj za slobodu. A naopak.

Povedali, že ľudské práva sú liberálny výmysel a skutočné ľudské právo spočíva v práve niekoho utláčať. Povedali, že každý protest je majdan a majdan je zlý. Teda okrem tých ich protestov, ktoré majdanmi nie sú.

Povedali, že Európska únia je diktatúra, nie ako Rusko. Povedali, že tam, kde sa žije dobre, sa vlastne žije zle, a tam, kde sa žije zle, sa vlastne žije dobre. Stali sa z nich bojovníci za demokraciu, aj keď demokraciu neznášajú.

Takto prekrútili význam slov, prevrátili ho. Potom si prišli po udalosti a prekrútili aj tie. Prevrátili ich: z útoku sa stala obrana, z invázie špeciálna operácia, ktorá vlastne ani neexistuje, z práva na sebaurčenie sa stal fašizmus.

Zobrali nám ich (teda toho Bondru ešte nie). Slová, udalosti, osobnosti, dejiny, sviatky aj symboly im dnes patria. Vyhrávajú v interpretačnom zápase a my máme čo?

Chodíme s prekvapeným výrazom po uliciach, pohybujeme sa v tom vzduchoprázdne, lebo už nám nič neostalo. Čudujeme sa, čo sa to vlastne stalo, a zmôžeme sa len na to, že všetkým okolo nadávame.

No a už úplne najviac nadávame Slovensku ako takému, lebo sme sa dohodli, že nemá budúcnosť. Zároveň ho podľa všetkého chceme zachrániť.

Lenže nemôžete zachrániť to, k čomu nemáte úprimný vzťah. Nemôžete zachrániť to, čím opovrhujete. Ľudí nemôžete zachrániť tak, že im nadávate. A opovrhujete nimi.

Slovensko nezachránime tak, že si budeme hovoriť, aké je všetko stratené. Nemôžete chcieť zachrániť krajinu, nad ktorou ste zlomili palicu.“

https://komentare.sme.sk/c/23328328/ludia-tuzia-po-niecom-pozitivnom-pise-samo-marec.html

 

 

 

Tak vraždiť, to by ste vedeli, „intelektuálna elita“!

 

Preto chcete aj tretiu svetovú! Všetko vyriešiť len nenávisťou a násilím! Kto nás neposlúcha, toho donútiť, scenzúrovať, umlčať, všetkých Rusov vyvraždiť. Politikov, ktorých nechcem, násilím zosadiť. Nesúhlasiacich vyhnať, scenzúrovať. Vždy všetko riešiť len nenávisťou a násilím! Politiku treťou svetovou! Kto sa bojí jadrovej, je srab!

 

Vôbec sa nečudujem, že atentátnik patril k zmanipulovanej „intelektuálnej elite“, čo podľahla takejto nenávistnej hysterii.

 

 

 

Viete, prečo majú na SME zakázanú diskusiu pod článkom na atentáte na Fica?

 

Lebo vedia, že ich sfanatizovaní čitatelia by ho SCHVAĽOVALI!

 

Tak si ich vychovali svojimi rozoštvávačskými článkami!

Vedia, akých majú čitateľov, že aj toto násilie by schvaľovali na politický prevrat!

 

Poznajú výsledok svojho snaženia, že ich čitatelia by ten atentát schvaľovali!

 

To je výsledok extrémistickej progresívnej sekty!

 

 

 

 

.

Majk Spirit sa podľa Denníka N odmieta poctivo venovať faktom!

26.07.2024

Dnes na Denníku N vyšiel článok, v ktorom odsúdili Majka Spirita, že nerapoval pravdu, že tu spoločnosť rozoštvali a rozoštvávajú progresívni novinári. Preto píšem progresívni, lebo to nerobili všetci novinári, to k nim musíme byť spravodliví! Že to takto pochopili aj ich čitatelia, o tom svedčí, že spoločne odsudzujú Majka Spirita ako nejakého [...]

Nestojíte proti Smeru! Stojíte proti občanom, ktorých chcete chudobou vydierať, aby vás volili!

25.07.2024

„Ukrajina koná na podnet Bruselu. Na to nemusím byť Poirot.“ Nadpis je komentár kedysi slávnej diskutérky „babička Lívia“ na SME, čo tiež zo SME ušla a nesúhlasí s ich politikou. Náhodou som ju našla, ako inak, tiež na alternatíve! Zoberme si následky toho, čo dnes EÚ pod nátlakom USA robí Tiež mi to [...]

Preto dnes EÚ alebo Európska komisia prenasleduje a vydiera Maďarsko a Slovensko!

25.07.2024

Takto ma včera Denník N vystrašil: https://www.facebook.com/watch?v=1044703647277094 To ako 100 % som pre nich len sliepka. Všetky „progresívne neuvedomelé ženy“ sme pre nich len sliepky! No asi takú váhu majú naše názory ako len názory sliepok, keď sme všetky sliepky scenzúrované! Môžeme ich naháňať len ako sliepky! [...]

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,566
Celková čítanosť: 5644476x
Priemerná čítanosť článkov: 3604x

Autor blogu

Kategórie