Založ si blog

„se vedle “odpalovacího týmu raket” už nachází i “oddíl taktických jaderných hlavic”, který se přitom zatím vždy, i v Kaliningradu, nacházel mimo základnu taktických raket“

„Vy si myslíte, že někoho poslat na smrt, notabene kdo nechce, je pouze ‚nepopulární‘? To myslíte vážně ? A co kdyby takhle někdo poslal na smrt vás.“

 

 

Kamenský so Sabelom informovali o tom, že už vyše 30 % Ukrajincov pri výcvikoch v EÚ ujde na západ, predtým utekalo 20 %, každý piaty, teraz už každý tretí Ukrajinec, ktorého poslali na výcvik!

 

Darmo naivní progresívci hovoria, že Ukrajincov treba motivovať k návratu. Najviac to vydieraním s papiermi, že nebudú môcť pracovať, postihuje tých, čo odišli z Ukrajiny už pred rokmi a nie kvôli vojne!

Tak čo ich môže motivovať vrátiť sa povinne obetovať život alebo nechať sa do smrti zmrzačiť ako trojnásobok padlých?

Čo by motivovalo progresívcov v len opotrebovacej a len oslabovacej vojne voči Rusku, ktorá bola prehratá už keď začala?

Vojna s jadrovou mocnosťou sa nedá vyhrať!

 

Progresívnej morálke teraz stačí, že sa Ukrajinci môžu v EÚ skrývať, ale zarovno politicky podporujú politikov a novinárov, čo ich chcú násilím na smrť vydať.

Čo je to za morálka, ospravedlňovať si to tým, že veď sa môžu pred mnou podporovanými politikmi skrývať? 

 

Doteraz týchto Ukrajincov volali znásilňované ženy a teraz ich chcú naháňať na smrť, aby mohli o nich tvrdiť, že sú len znásilňovaní a oni im takto pomáhajú?

 

Nie, ja k vám zhnusenie necítim, už ani zhrozenie, lebo to normálne mysliaci človek nemôže schvaľovať a schvaľujú len naivní hlupáci, čo si neuvedomujú, čo to v ich živote znamená. K zmanipulovaným a naivným hlupákom, čo si to nevedia predstaviť, zhnusenie necítim.

Práve to, že sú naivní hlupáci, znamená, že inak to môžu byť dobrí ľudia, len naivní vymytí hlupáci.

 

Jednoducho si nevedia predstaviť, že by niekto takto násilím posielal na smrť ich deti a ešte by to volal dobro. Jednoducho si nevedia predstaviť, že by nechceli zomierať s roztrhanými črevami niekde na poli celé hodiny bez pomoci. Nemajú proste minimálnu predstavivosť, hoci si o nás myslia, že my nemáme schopnosť elementárnej logiky – že predsa na výhru stačí odhodlanie! Ich logika je na tom ešte horšie než u náboženských fanatikov, tí mali vo svojich demagógiach väčšiu logiku! Preto s nimi sa ťažšie viedli diskusie.

Títo ich preto ani nevedú a ako hlúpejší musia len cenzúrovať, aby si to ich vymytí neuvedomili!

 

Mohli by sme byť zdesení ich morálkou, ale je to len ich hlúposť, lebo stačila by chvíľa na mieste Ukrajincov a hneď by sa spamätali, že toto nechcú!

 

 

Dvě videa z Ukrajiny – řeknou víc než tisíc slov.

 

„A začaly hlasitě protestovat a dožadovat se návratu svých mužů z ruské fronty. V srdci ukrajinského nacionalismu věc nebývalá. (Video z protestu) Ukrajinská média si s akcí volyňských žen sice poradila po svém, a informovala, že ženy protestovaly proti zločinnému velení, které poslalo jejich muže zbytečně na marnou smrt. Ale pravda je taková, že už i pravověrné Banderitky z Volyně mají války dost, a chtějí své muže zpátky doma.

 

Proč se ženy z Volyně odhodlaly k blokádě mezinárodní dálnice, krásně vysvětluje toto ruské video. Jsou na něm vidět volyňští rekruti ze 100. mechanizované brigády, jak v zástupu pěšky ustupují před ruskou 27. motostřeleckou divizí, a jak je při ústupu zmasakruje ruské dělostřelectvo. Jejich ženy a matky včera protestovaly, protože se o ně bojí.“

 

 

„V sobotu 4.května jsem v pořadu na TV Bureš s Josefem Skálou předpověděl, že Rusko se připravuje k použití taktických jaderných zbraní, aby odvrátilo stupňující se útoky kyjevského režimu proti strategickým cílům na svém území, jako je výstražný radarový systém Container, který sleduje letový provoz nosičů jaderných zbraní F-16 a F-35 nad územím evropských zemí NATO, a nad Blízkým a Středním Východem. Upozornil jsem přitom na skutečnost, že na běloruské vojenské základně, kde jsou rozmístěny ruské taktické rakety Iskander-M se vedle “odpalovacího týmu raket” už nachází i “oddíl taktických jaderných hlavic”, který se přitom zatím vždy, i v Kaliningradu, nacházel mimo základnu taktických raket. Umístění raket a jaderných hlavic do jediného malého prostoru, tak představovalo první ruské varování NATO a Ukrajině, že riskují “taktickou jadernou válku”.

Od mé předpovědi neuplynulo ani 48 hodin a Moskva včera nařídila provést prověrku připravenosti “nestrategických jaderných sil”. V dnešní analýze se proto na celou jadernou eskalaci podíváme podrobněji.“

 

 

„V případě, že se letadla F-16 objeví na ukrajinském nebi, bude je Rusko považovat za jaderné nosiče, jak bylo Washingtonu sděleno. Let jaderného nosiče směrem k Rusku z Ukrajiny tak bude považován za pokus napadení Ruska jadernou zbraní. V tomto případě ruská doktrína povoluje použití jaderných zbraní, aby se takovýmto útokům zamezilo. Cíle těchto útoků budou ukrajinská letiště, na kterých budou F-16 rozmístěna. Útoky budou provedeny taktickými jadernými zbraněmi. Nedojde tedy k záměně takovéhoto útoku se strategickým jaderným útokem. Použití taktických jaderných zbraní proti ukrajinským letištím vyvolá úplnou demoralizaci ukrajinské armády i společnosti, protože všichni pochopí, že pokračování války jen hrůzy války prodlužuje. Že příprava na použití nestrategických jaderných zbraní probíhá pouze pod velením velitele skupiny JIH ruské armády, která bojuje na Ukrajině, je jasným signálem, proti komu Moskva zvažuje zbraně použít. Protože letadla F-16 budou umístěna na letištích u západních hranic Ukrajiny, nebude jejich zničení jadernými údery, mít vliv na “budoucí ruské území”, a “budoucí ruské obyvatelstvo”. Jaderný spad je při správném použití taktických jaderných zbraní zanedbatelný, a lokálně omezený.“

 

 

Největší podvod posledních let! Kolik lidských obětí ještě tahle lež bude stát?

 

 

 

 

„Poslanec TOP 09 Ondřej Kolář opět zdvihl téma politiky návratů bojeschopných Ukrajinců žijících v Česku na frontu.

 

 

„Musíme pomoci Ukrajině i v oblasti, kolem které politici chodí jako kolem horké kaše. Proto navrhuji, abychom začali řešit, jak vyslyšet volání Ukrajiny a dostat její bojeschopné muže zpátky do vlasti. Populární to nebude, ale nutné ano.“

 

K hledání způsobů, jak motivovat Ukrajince k návratu domů, vyzve ministra vnitra i ministra zahraničních věcí. Téma strana TOP 09 otevře na jednání členů koalice. „Neměli bychom přehlížet fakt, že zatímco Česko a čeští občané ve velkém podporují Ukrajinu, někteří její obyvatelé se za naší finanční podpory vyhýbají svojí povinnosti. Právě to chci, aby vláda co nejrychleji řešila,“ uvedl na webu TOP 09 Ondřej Kolář.

Jako Česká republika bychom se podle poslance Koláře měli připojit k postoji Polska a Litvy. Tyto země u nich žijící bojeschopné Ukrajince „motivují“ k návratu do vlasti.

 

Bývalý sociálně demokratický poslanec a dnešní jihomoravský předseda strany PRO Michal Hašek shrnul počínání TOP 09 následujícími slovy. „Až do hořkého konce, víc než si myslíte. Zažijeme u nás po vzoru Kyjeva pouliční lovy na lidi organizované uvědomělými progresivními demokraty z TOP 09 ? A takový to byl nadšenec pro pomoc uprchlíkům před válkou,“ konstatoval.

 

 

Snahy posílat bojeschopné Ukrajince zpět do vlasti jistě zneklidňují řadu českých firem i jejich zákazníky, poznamenal k návrhům Petra Koláře uživatel Marek Šnobr. „Napadá mne řada otázek ohledně tohoto, předně třeba na základě čeho by chtěli čeští politici donutit lidi, kteří tu už třeba léta žijí a pracují, k návratu na Ukrajinu?“ pokládá si otázku.

 

 

„Když tohle řekl v našem podcastu Echo24.cz generál Šedivý, tak sítě nebyly úplně ‚hatefree‘. A vida, co se asi změnilo?“ obrátil se na Koláře s dotazem Pavel Štrunc, šéfredaktor týdeníku Hrot.

„U mě se nezměnilo vůbec nic. Nenosím růžové brýle a vnímám, co mi říkají sami ukrajinští představitelé a vojáci. Vím, že mi tohle popularitu a srdíčka nepřinese, ale s tím žít dokážu. Říkat i ty nepříjemné věci je potřeba,“ uvedl ve své reakci poslanec TOP 09.

 

 

Luděk Šťastný vzkázal Ondřeji Koláři, že to „nemá v hlavě v pořádku“ a doplnil: „Vy si myslíte, že někoho poslat na smrt, notabene kdo nechce, je pouze ‚nepopulární‘? To myslíte vážně ? A co kdyby takhle někdo poslal na smrt vás. To byste také považoval ‚pouze‘ za nepopulární ? Já tedy to považuji za napomáhání vraždě,“ vyjádřil svůj názor.“

 

 

(česká alternatíva k tomu prikladá odkazy na vyjadrenia politikov)

 

 

„Ako sa situácia Ozbrojených síl Ukrajiny zhoršuje, zúfalstvo Západu sa stáva čoraz zreteľnejším a vyhlásenia západných lídrov sú čoraz „šialenejšie“. A ak neprestanú a budú pokračovať v tvrdohlavom vyvolávaní jadrovej vojny s Ruskom, svoj cieľ dosiahnu. Povedal to bývalý dôstojník rozviedky americkej námornej pechoty Scott Ritter v rozhovore pre podcast bývalého amerického federálneho sudcu Andrew Napolitana – „Judging Freedom“.“

 

 

 

 

 

Americký psychológ Gustave Gilbert pracoval v roku 1945 pre Medzinárodný vojenský tribunál v Norimbergu ako väzenský psychológ. Po návrate do Spojených štátov napísal knihu Norimberský denník (1947), v ktorej zaznamenal okrem iného odpoveď Hermanna Göringa na otázku, ako sa podarilo dosiahnuť absurdný súhlas drvivej väčšiny nemeckej verejnosti s nacistickými vojnovými aktivitami.

 

Göring odpovedal: „Prirodzene, prostí ľudia vojnu nechcú. Ani v Rusku, ani v Anglicku, ani v Amerike a z rovnakého dôvodu ani v Nemecku. V tomto smere nie je nijaký rozdiel medzi diktatúrami a demokraciami. Podstatné však je, že ľudia napokon vždy poslúchnu rozkazy vodcov. Je to jednoduché. Všetko, čo musíš urobiť, je povedať, že im hrozí nebezpečenstvo a obviniť pacifistov z nedostatku vlastenectva a ohrozovania vlasti. To spoľahlivo zaberie v akejkoľvek krajine.“ Azda nastal čas spýtať sa obhajcov predlžovania a eskalácie vojny, či sa inšpirovali nacizmom.“

 

A čo vidíme teraz? Obviňujú pacifistov z nedostatku vlastenectva, zbabelosti a ohrozovania vlasti.

 

 

 

Súvisiaci článok o násilí mužov k ženám počas vojen:

 

A ani Ukrajinci v tomto nie sú výnimkou!

 

Muži si vo vojnách vybíjajú zlosť na slabších ženách. Majú k tomu v chaose vojny skvelú príležitosť!

Nie všetci! Ale tí, čo by k tomu bez vojny nemali takú skvelú príležitosť!

Už sa totiž o to nikto nestará!

 

Najprv si pozrite VIDEO v článku, ktorý linkujem, aby ste vedeli k akému týraniu žien píšem a takto mnohí týrajú doma aj vlastné:

 

https://mikehampton.substack.com/p/invasion-anniversary-hating-russians-in-ukraine

 

 

 

názor z USA:

 

 

„Moj muz je veteran tu v uSA a on aj vela vojakov ci veteranov si myslia, ze ak nebudu uspesne mierove rokovania, bude jadrova vojna. Neviem presne ako to je na Slovensku, ale toto fakt niektori chcu?

 

Ludom uplne sibe. Vobec nechapu po com volaju. Sami sa stali obetami propagandy. Tuto v USA je to naopak, nepoznam moc ludi co podporuju vojnu. Ak sa vojna rozsiri alebo Rusi prdnu atomku na Kyjev, pochybujem, ze sa Slovakom dostane potrebnej pomoci. Slovaci si vobec neuvedomuju, ze su manipulovani a v tejto vojne nejde o demokraciu, ale o prachy. Ak bude atomovy spad zaviaty na Slovensko ak Rusi zbombarduju Ukrajinu atomkami, na Zapade budu akurat smutne modlidby posielat, nic ine. Nemozem takych trotlov, o ktorych pises vystat. Vsak nech idu oni bojovat na Ukrajinu, ked su taki hrdinovia.
No mna nikto nepresvedci, ze je spravnejsie posielat deti do vojny nez pracovat na mierovych rokovaniach. Propaganda nepropaganda, vzdy to dojde do tej jednoduchej otazky a odpovede: Co je vzacnejsie nez ludsky zivot? Nic. Ja som skor prekvapena z toho, aki su Slovaci posledne roky. Akoby nas socik nic nenaucil o propagande.
Vobec to nie je take jednoduche. Znicit, ako? Taki co trepu o zniceni Ruska, vobec nevedia o com tocia a co by to obnasalo, su ako sebevrazedni atentatnici.
To mas pravdu.
Aj ja som liberalka, ale rozumiem, ze zijeme v dobe, ked ani demokratickym vladam nejde o obcanov.
Ale ako si to oni predstavuju? 😃 Ved Rusko ma najviac jadrovych zbrani na svete, ako si predstavuju porazku Ruska? Co na to ti mudrlanti odpovedaju? V Rusku nebude nikdy statny prevrat zvnutra, to je propaganda.
.
.

A taki ludia maju volebne pravo.

 

Tu ked ludia co videli vybuch v pusti pri testoch hovoria o tom, vzdy placu.
Len pre predstavu, 100km od vybuchu, svetlo z takej bomby sposobi cloveku docasnu slepost. A to je 100km od vybuchu. Ti co o tom mudru si nevedia predstavit o com tocia.
Presne, ako matke mi toto nikdy nebude jedno. Ani muza ani syna mi nikto do vojny neodvlecie. Bodka.
.
No esteze Slovaci moc nerozhoduju o tejto vojne. Len nech su neni prekvapeni ked Rusi hodia bombu na Kijev, ze Zapad nic nespravi. Zapad nehodi bombu na Moskvu ak Rusi zhodia atomky na Ukrajine. Potom sa mozno Slovaci zobudia, ze o co vlastne ide v tejto vojne. Je to fakt smutne, ale vzdy budem proti vojne, kde sa ludia vrazdia preto, aby papalasi mohli byt bohatsi.
Lahka matika: Ukrajincov je menej nez Rusov, darmo tanky posielat, NATO bude musiet casom vojakov poslat a s tym budu mat USA velmi velke problemy. Mozno az to sposobi vazny rozkol v NATO. Tu si ludia pamataju Vietnam. Ukrajinci prehraju, nemaju na to dost vojakov a coskoro ani moralku, aby vyhrali. Tak naco to predlzovat? Na Zapade mali viest politiku inak a tato vojna by sa nikdy nestala.
USA sa na Slovakov a mozno aj EU vysere ak dojde na lamanie chleba. Terajsia USA vlada ma silne zaujmy na zbrojeni Ukrajiny a destabilizacii trhu plynu a ropy v EU.
No Slovakom hrabe.
Nie su to hoaxy 😅 tu vidime aky zaujem ma USA na nahradeni Ruska v exporte pohonnych latok a plynu, okrem ineho. Tu o tom otvorene hovoria. Tak ako USA profitovala na Europe pocas druhej svetovej, teraz maju podobne zaujmy..
.
.
Tak to mas tam pravdu, aj s tymi Jehovistami. Su ako fanaticky kult a kto nesuhlasi je nacek a cenzuruju ho. Ale nie su potom ako samotne Rusko? Aj oni hovoria, ze idu po nacistoch a cenzuruju vlastnych. Tak o akej demokracii sa bavime? Aki liberali?
.
.
Ja tomu stale nerozumiem. Ako chce niekto porazit nuklearnu supervelmoc? Davno sa dohodlo, ze taka vojna sa neda vyhrat, preto ju nikto doposial nezacal.
Nastastie Slovaci o nicom nerozhoduju. Tento rok pravdepodobne prestane USA posielat financnu pomoc na Ukrajinu, uz od Januara sa v senate dost hadaju za to.
Ja hlavne pocuvam vysokoskolskych analytikov a vedcov a byvalych politickych funkcionarov tu za oceanom. Tiez si to postupne v hlave skladam, ale ja idem od konca, mne je jasne, ze na konci tohto konfliktu moze byt, ze uz sa rano nezobudim, lebo na nas supnu atomku. A od takeho poznania si to snazim rozobrat, ze co by sme mali spravit pre to, aby sa take nieco nikdy nestalo. Zalezi na tom, ze Rusi maju totalitu, ze vrazdia, znasilnuju atd.? Zalezi. Mal by kvoli tomu cely svet spachat sebevrazdu? Nemyslim. Znie to strasne, ale co ine mame robit? Mame pomoc Ukrajine ako vieme, ale nie dalsim zbrojenim a eskalovanim.
.
.
Moj muz bol v armade, je velky vlastenec a tiez kritizuje USA a minule vojenske hrozne „preslapy“. Moc sa o Ukrajine uz ani nebavime, on si mysli, ze bude jadrova vojna. Tak to mas pravdu, ze Slovaci su viac pro americki nez sami Americania.
.
.
.
Pekne, vsadit buducnost lidstva na vieru, ze Rusi blafuju. Vedia co sa stalo s Nemeckom po prvej svetovej, ked ho za trest ostatni zahnali do kuta? Akurat, ze Nemci nemali 6000 nuklearnych hlavic.
On zdiela moj nazor. Na zaciatku som aj ja myslela, ze Rusi len tak napadli Ukrajinu a moj muz mi to potom vysvetlil. On ide este dalej, on mysli, ze Bidenova administrativa si na Ukrajine perie spinave peniaze – Bidenova rodina mala velke financne zaujmy na Ukrajine pred vojnou. Ale toto neviem, ci je pravda, alebo len konspiracna teoria. Moj muz si mysli, ze je to pravdepodobne, hlavne ked nikto presne nevie, co sa s dodanymi zbranami na Ukrajinu deje. Ak by ich zopar uliali a predali niekomu inemu na cierno, nikto by to nemal ako zistit. Ale ja neviem. Ja len vidim co trepe senilny Biden v tv.
Boze, co to splieta? Ved neprotestujeme proti agresorovi? Kto je tu v debate pro-rusky? Kto protestuje proti tomu, aby sa Ukrajina branila? Len neviem, preco podporovat proxy vojnu, ktora nas moze vsetkych znicit ak sa vymkne kontrole.
A potom, nemaju na nasu okupaciu uz ani prachy ani ludi. A potom, my sme v NATO.
.
.
Ja si aj myslim, ze je problem, ze vela Slovakov nehovori anglicky a nevedia narabat s informaciami. Maju jazykovo obmedzeny pristup k informaciam.“
.
.
.
.
.
.
.
.

Čaputová sa „ohádzala“ volebným podvodom a nás kritizujú, že sa nám volebný podvod nepáčil!

14.06.2024

Zakaždým, keď si niekto normálny prečíta SME alebo Denník N, tie klamstvá mu môžu dvihnúť tlak. Preto ich toľkí ľudia ani nečítajú! Dalo by sa písať ku všetkým klamstvám doradu a to by ste mohli celé dni. Zareagujem tak na každé dvadsiate klamstvo. Dnes ich šéfredaktorka SME v poslušnej óde na Čaputovú napísala, že „Ohádzali ju blatom a potom na ňu [...]

Čitateľ SME: „Niekedy mam pocit, ze aj Marx by bol pre nich pravica a vlavo od nich su snad iba pol Pot a Mao Ce-tung. . . „

10.06.2024

Nie vždy sú čitatelia SME a N vymytí do správnej podoby, niekedy sa vymývajú ťažšie (majú viac rozumu než progresívni novinári). Pozrela som aj na český iDnes a aj tam ide vymývanie ťažšie. Aj pre morálne uvedomelých bola Nerudová Danuše – Blbuše. Nasledujú komentáre ťažšie vymývateľných: Čitatelia SME dnes ku článku: Krajná pravica [...]

Kde je táto blogerka SME Anna Brawne scenzúrovaná? Nikde, pracuje pre stranu, ktorá voličov iných strán vyhlasuje za nacistov a ľudský odpad!

08.06.2024

Na blogoch SME blogujú blogeri, ktorým nevadí, že SME cenzúruje iné názory. Podľa mňa toto charakterizuje ich boj za demokraciu a že im nevadilo, že ľudí s inými názormi než vyžadovanými, nálepkovali ich novinári ako nacistov a dezolátov, keď povinne nevolili ich stranu. Akoby sa im páčilo, keby ich niekto umlčiaval a cenzúroval? Jednou z tých žien, [...]

Izrael, Palestína, Pásmo Gazy

Izrael pozastaví každý deň boje na 11 hodín. Majú to byť 'taktické' prestávky na uľahčenie humanitárnej pomoci

16.06.2024 08:11

Izraelská armáda v časti južného Pásma Gazy každý deň na 11 hodín pozastaví vojenské operácie, aby uľahčila dodávky humanitárnej pomoci.

Čína, Si Ťin-pching v Elyzejskom paláci

USA sa nás snažia vyprovokovať k útoku na Taiwan, povedal podľa FT čínsky prezident von der Leyenovej

16.06.2024 07:35

Washington sa snaží Čínu vyprovokovať dodávkami zbraní na Taiwan aj inými krokmi, sú presvedčení viacerí v Číne.

Taliansko, Ukrajina, vojna na Ukrajine, Rishi Sunak, Volodymyr Zelenskyj

ONLINE: Zelenskyj je odhodlaný vzdorovať roky, podľa New York Times to povedal európskemu kolegovi

16.06.2024 07:00, aktualizované: 08:32

Ak nepostúpime teraz, tak to skúsime o rok, aj ďalší a ďalší. Podľa The New York Times to povedal Zelenskyj súkromne európskemu politikovi.

stíhačka, stíhačky, stíhačky na diaľnici

Na švajčiarskej diaľnici pristáli a štartovali stíhačky. Neutrálne Švajčiarsko chce byť bojaschopné

16.06.2024 07:00

Aj keď je Švajčiarsko neutrálne a nie je členom NATO, chce byť bojaschopné. Po napadnutí Ukrajiny má obavy zo zhoršujúcej sa bezpečnostnej situácie v Európe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,521
Celková čítanosť: 5598096x
Priemerná čítanosť článkov: 3681x

Autor blogu

Kategórie