Založ si blog

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra zvláštnej ľudskosti. Už som zabudla, ako sa tá iniciatíva volala, ale ponáhľali sa ju podpisovať, aby boli medzi najmorálnejšími.

 

Teraz je tam kampaň, že ako presvedčiť 20-ročných, aby chceli obetovať svoj život za vlasť. Navzájom znejú ako oktáva v tomto smere a v diskusii sa ich čitatelia pohádali, koho tým myslia, či aby Slováci obetovali život alebo Ukrajinci? Niekto tvrdil, že tým predsa mysleli Ukrajincov, ktorí ušli, tých 600 000 bojaschopných mužov a niekto tvrdil, že Ukrajincov nie, ale Slovákov. A niekto tvrdil, že prečo by mali za náš skorumpovaný štát a niekto, že aj Ukrajina mala skorumpovaný pred niekoľkými rokmi. Od vojny už asi Ukrajina nie je skorumpovaná, nemá sa to hovoriť, hoci Petra Procházková v poslednom článku na SME včera napísala, že polovicu zahraničnej pomoci Ukrajinci rozkradnú! A to by som si nedovolila napísať ani ja! No bolo to napísané ňou a včera na SME!

 

Tiež by som chcela vedieť, prečo by sme mali chcieť od 20-ročných Slovákov, aby chceli obetovať život za vlasť, keď tu celé roky SME písalo o úteku pred vojnou ako o najpádnejšom dôvode prečo máme pomáhať takým zbabelcom, čo pred vojnou utekajú!
Najprv celé roky píšu a zadúšajú sa ľudskosťou, že ako môže niekto nechápať taký dôvod, že pred vojnou sa uteká a zrazu otočka, že to sú zbabelci. Pri Afričanoch to platí, pri Slovákoch nie. Pri Ukrajincoch to platí a pri Slovákoch nie! Jasne účelové, že budete neľudskí, keď to u iných nebudete povinne schvaľovať až ku kvótam a budete neľudskí, keď teraz nebudete povinne štvať do vojny.
Ich propaganda nie je ani za mak logická. Dnes som k tomu čítala článok od Kellera, že ako arogantne si šlapú po jazyku a vôbec im nevadí, že ich propagandy si vo všetkom odporujú. Dospel k záveru, že sa tým dovolávajú takej moci, že máš sa ich báť až tak, že poprieš logiku aj zdravý rozum. Veď šéfa tak poslúchaš aj keby chcel od teba debilnosti.

Teraz eskaluje ich debilnosť, že podporovať naháňanie ľudí na smrť je ich vyššia morálka. No to chápu len v ich progresívnej sekte. Rovnako, ako šaleli pri zadusených v kamióne, ktorí utekali pred vojnou.

 

Na alternatíve zas vyšli rozhovory s Ukrajincami, ako ich naháňajú na smrť. Videá, kde hovoria, že to je strašné, koho im privážajú na front, že sú tam chorí ľudia, ktorí to nemôžu prežiť a ako Ukrajinci utekajú pred mobilizáciou a ako ich naháňajú, akými metódami. Ale to by bolo pre progresívne ovce hoaxom. Tí veria, že u nás by všetci utekali, ale na Ukrajine je to celkom inak! To by im narúšalo ich vyššiu morálku, že tých ľudí pomáhajú naháňať na front a ešte tvrdia, že tým robia viac pre mier, než tí, čo chcú mier. Všetci násilníci sa môžu schovať pred ich logikou. Aj násilník chce predsa svoju obeť len prevychovať k lepšiemu. A tým, že ju zmláti, ju najrýchlejšie dovedie k rozumu a jej dobru! Pracuje tým pre jej dobro a slobodu, ktorej len nerozumie.

 

V podstate zas sa ukazuje, že ako to pri migračnej kríze dohnali ad absurdum, aby všetkým bolo jasné, akí boli debilní, rovnako teraz to dovedú do absurdna, aby v budúcnosti opäť bolo všetkým jasné, akí boli debilní. Spoľahlivo s tým už prehrali voľby a takto pracuje dobro, že zakaždým vyeskalujú do debilnosti. Sú to najlepšie ukážky, ako sa zlo svojou vlastnou eskaláciou samo zlikviduje.

 

Na alternatíve písali, že ako im na Ukrajine zmizli banderovci, celé desaťtisíce banderovcov, lebo už aj tých schovaných naháňajú do mobilizácie, čo sa schovávali v Ľvove a na západe Ukrajiny. Oni boli hrdinovia a chudákov posielali za seba bojovať. A teraz už prišlo aj na nich, lebo už nemajú akých chudákov chytať.
Tak som si povedala, že čo ja tých Ukrajincov stále ľutujem, keď progresívci ich chcú naháňať na front. Nech ich teda naháňajú!
Možno to tak teda má byť, že zlí u nás majú naháňať zlých u nich a posielať ich na smrť.
Napadlo ma na to aj prispieť, ale tým si svedomie nezaťažím, že by som k ich smrti nejako prispela. O smrť nech sa im postarajú progresívci, že sa tej vojny a mobilizácie nezbavia!
Chceli ju mať, tak nech ju majú! O smrť sa im postará vyššia morálka našich progresívcov.

 

Človek nemusí vôbec nič robiť, len sa prizerať, ako sa zlo likviduje samé. Zlo jedných je najväčším motorom na likvidovanie zla u iných.
Akurát, že aj tých zlých človek ľutuje, ale spravodlivosť sa takto nezľutuje, pokým progresívna propaganda nevykántri banderovcov ich naháňaním na smrť.
Preto sa nám nesplnilo, že budú ušetrení. A preto sa splní tým, čo chcú viac obetí a zarovno sa viac ukáže ich debilná propaganda.

 

 

To som napísala pred niekoľkými dňami. Ďalšie dni ma preto zaujímali asi ako vyberači smetných bední, ktorým nevenujete pozornosť.

Ale dobre, že sa pripomínajú pre tých, čo by mohli zabudnúť, že ich propaganda je vždy debilná. Len nech pekne eskalújú, aby to každý videl, ako sa zhovadia a vedel si spomenúť, nakoľko bola aj nová propaganda debilná.

 

======

 

Názor kritického čitateľa SME, ale stále ich ovce: 

 

 

‚Voličom a občanom poskytujú pravdivé, nezávislé a čo najobjektívnejšie informácie, aby mohli robiť dobré voličské (ale aj iné – napríklad spotrebiteľské) rozhodnutia.‘

Praveze, problem je v tom, ze mainstream sa tak zhumploval, ze toto uz davno nie je pravda. Staci si spomenut na rok 2015 a migracnu krizu. Vtedy ste uplne ignorovali ine nazory, problemy pred ktorymi kritici varovali ste ignorovali. A dnes clovek cita clanky ako toto.

‚Každý druhý učitel v Německu zažívá ve třídách násilí. Brutalita na školách roste‘

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/nemecko-ucitel-nebezpeci-nasili-dite-k…

A to este vcera bol clanok ako sa nemeci sprievodcovia vo vlakoch boja, pretoze je tam velke nasilie.

Aj vy ste dlazdili ludom ako Fico cestu k moci. Klamali ste pri migracii, 3 roky ste ako blazni utocili na predoslu vladu. Z SME a N sa stali stranicke denniky PS, z Postoja je zas stranicky dennik KDH, Pravda kope za HLAS, Standard za rusku ambasadu.

O objektivnych informaciach nema zmysel hovorit. Je to iba o tom, z ktorych lzi a propagandy si clovek moze vybrat. Ci z tej proficovskej, alebo progresivnej.

Cely koncept nezavislych medii bol za poslednych 10 rokov zniceny, na radost ludi ako Fico, ci Trump. V USA to bolo totizto to iste. Progresivne televizie typu CNN ci NBC News, vs trumpovska Fox News. To iste aj u printu. Necudo aj, ze v prieskume Reuters asi spred 2 rokov mali zo 40 krajin najnizsiu doveryhodnost media na Slovensku a v USA.

Ja mam znamu, ktora prave v dosledku tych lzi o migracii co ste tu sirili otocila o 180 stupnov a dnes je z nej hard-core Ficovka a obdivovatelka Putina, hoci este pred 15 rokmi pravidelne kupovala SME. Lenze, to bolo ine SME. Nie aktivisticky privesok PS.

Teraz toto Fico iba vyuzil a bude dalej vyuzivat, aby znicil akukolvek medialnu opoziciu voci sebe. A vy media ste mu v tomto velkou mierou pomohli.“

 

 

„Timmy tak zase nepreháňaj.“

 

 

„Neprehanam. To co robili progresivne media na Zapade, vratane Slovenska, bola katastrofa. Lzi na lzi. A dnes zberame urodu tychto lzi. Po celom Zapade narasta nacionalizmus ako odpoved (mimochodom uplne zbytocna) na katastrofalne zlyhania politickych a medialnych elit za poslednych 15-20 rokov. Vsak aj vojna na Ukrajine je dosledkom takehoto ‚zlyhania‘, ked Zapad sa poklonkoval za trochu ropy a plynu masovenu vrahovi Putinovi a nezmenila na tom nic ani okupacia Krymu. Ludia za toto zodpovedni, ako Merkelova tu boli do nebies vychvalovani, davani za vzor.

Cele to bola jedna velka loz. Alebo si nepamatas co tu produkovali o migracnej krize. Ze to su vojnovi utecenci, hoci uplne ignorovali, ze tito vojnovi utecenci uz neutekaju zo zony konfliktu, ale z Turecka, kde ziadna vojna nebola. A neutekali odtial kvoli bezpeciu, ale za lepsim zivotom.

Dookola som tu cital o tom ako sa jedna o nedostudovanych inzinierov a lekarov, ktori nam budu robit na penzie. A pozri ako to skoncilo.

A doma ? Matovic s Hegerom tu boli stelesnenim zla, hoci minimalne Sulik mal rovnaky podiel viny na hadkach v koalicii a naslednom rozpade. Ale Sulik bol proti Matovicovi, tak ho tu prakticky vobec nekritizovali a ak, tak iba do tej miery, ked hrozilo, ze zacne brat percenta PS.

Boli to same lzi. Sice menej primitivne a okate ako tie co siri ruska propaganda ci Fico, ale stale to boli iba lzi.

A to kde sme teraz – a netyka sa to len Slovenska, ale celeho Zapadu, je aj dosledok tychto lzi.

Pravdu nezabili len populisticki politici, ale aj mainstremove media.“

 

 

„Si SMER-acky trol!!! Kolko ti za toto vsetko platia???“

 

 

 

Krásne ich vlastná ovca potvrdzuje, že klamstvá a teda hoaxy tu šírili práve progresívne médiá a nie alternatívne, čo sa sústavne ukazuje ako mali a majú pravdu.

A aký vedia zaujať postoj k tejto kritike? Že musí byť smerácky troll, hoci ho na SME každý pozná ako voliča Za ľudí!

Tento im ale stále verí, že Ukrajina vyhrá a môže vyhrať nad jadrovou mocnosťou. Takých ľudí je už len 10 % podľa prieskumov. Ostatní sú celkom logicky nekonzistentní, že neveria, že môže vyhrať, ale chcú ďalšie zbytočné obete na životoch, čo si volajú vyššou morálkou, keď mŕtvych bude viac a do posledného Ukrajinca za 30 rokov, čo si ešte plánujú. 

 

 

 

.

„Známy ochranár hovorí, že medveďov je v skutočnosti dvoj- až trojnásobne viac, ako ukázala posledná vedecká štúdia. „

07.05.2024

„Môj osobný odhad je, že na Slovensku žije od 2000 do 3000 medveďov.“ rozhovor 1.máj 2024 Šéf južného zásahového tímu Jaroslav SlašťanZmenil som názor. Ani kvóty na odstrel nie sú extrém, nemôžeme chrániť len medvede „Známy ochranár hovorí, že medveďov je v skutočnosti dvoj- až trojnásobne viac, ako ukázala posledná [...]

Aj u nás sa rozhoduje o tom, či o Slovensku bude rozhodovať demokratická väčšina alebo západom podporované politické mimovládky a novinári!

06.05.2024

Aj naše politické mimovládky desí transparentnosť. Zvykli si, že na politickú činnosť nemusia kandidovať vo voľbách a politiku rôznym štátom určuje USA cez farebné revolúcie s obeťami na životoch ako to bolo aj na Ukrajine. Najviac do politiky potom zasahujú od USA závislí novinári ako zahraniční agenti. Majú za úlohu zorganizovať mladých [...]

„USA nechtějí, tak si americkou základnu postavíme sami, tvrdí Černochová a už shání cihly“

05.05.2024

Môj výsmech z tejto bláznivej ministerky, čo je ako Naď na Slovensku, znamená len to, že aj my si z nej môžeme robiť výsmech, nielen Reflex z ľudí, čo si tu americké základne neprajú! 22.4.2022 som napísala článok: Hoax šírený ministerkou obrany v Česku „Černochová dodala, že USA by mali mať dve základne na Slovensku. To však slovenské [...]

vojna na Ukrajine, 2. svetová vojna, Kyjev

ONLINE: Rusi prudko útočia, kým Ukrajincom na fronte prídu nové zbrane. V Rusku horela ďalšia rafinéria

10.05.2024 06:30

Pozemné útoky ruskej armády na Ukrajine sa výrazne zvýšili. Ich intenzitu môže otupiť príchod nových západných zbraní na front.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí roľníci chystajú pochod centrom Varšavy: Preč s Green Dealom

10.05.2024 06:15

Roľníci nespokojní s klimatickou politikou Európskej únie na piatok chystajú pochod centrom Varšavy.

Robert Kaliňák na rokovaní v Baku.

Slovenský obranný priemysel mieri za hranice. Kaliňák chce zbrojovky pri Kaspickom mori

10.05.2024 06:00

Aj vojna vie byť produkt. Minister Kaliňák chce pomôcť vybudovať v Azerbajdžane továrne na zbrane. Zavládne tu mier, tvrdí

Fu-ťien, Čína

Čína má tretiu lietadlovú loď. Obstoja pri nej americké plavidlá?

10.05.2024 06:00

Spojené štáty sú stále jediná námorná veľmoc, ktorej loďstvo dokáže pôsobiť v globálnom meradle. Zmení na tom niečo nová čínska lietadlová loď Fu-ťien?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,498
Celková čítanosť: 5567871x
Priemerná čítanosť článkov: 3717x

Autor blogu

Kategórie