Založ si blog

Takto voliči progresívcov doplatili na vlastnú arogantnosť a lenivosť

Neviem si predstaviť, že by som šla bojovať proti konzervatívcom, dajme tomu náboženským fanatikom a nezaujímala by som sa, ako rozmýšľajú a aké majú argumenty. 

To sa bežne dozviete z diskusií. Ale čo voliči progresívcov, čo s nikým nediskutujú a majú všade cenzúru? 

 

 

Na Slovensku na strane dezolátov, čo je podľa progresívcov väčšina národa, vládne radosť a eufória z toho, že sme to dokázali.

 

Keďže sústavne čítam opačnú stranu, živo si viem predstaviť, ako by to komentovali. Že sú sprostí, zmanipulovaní, primitívni a preto sa tešia z nástupu Smeru, čo rozkradol krajinu a teraz ju bude rozkrádať naďalej. Vôbec si neuvedomujú, čo túto stranu viedlo k tomu, že volili Pellegriniho. Je to tým, že dezoláti veľmi dobre poznajú stranu progresívcov, keďže ich stále musia, či chcú, či nechcú, sledovať v televíziách, v mainstreame, ale progresívci opačnú stranu vôbec nepoznajú, keďže s „fašistami sa nebavia“. Tým sa stali hlupákmi, ktorí vôbec nepoznajú ani ich motivácie, ani ich priority, ani ako sa líšia.

 

Dezolátov najviac spojilo to, že keby sa bol Korčok dostal na post prezidenta, dožadoval by sa tých právomocí prezidenta, ktorých sa napríklad Čaputová nedovolávala, aby zastupoval našu vládu na samitoch a rozhodujúcich stretnutí medzi vládami, čím by prenášal medzinárodný tlak proti našej vláde a na jej zvrhnutie. To nie je len môj dojem, že toto bola priorita všetkých. To mám prehľad, že toto bola dominantná téma všade – na infovojne, u kresťanov atď. najviac sa riešilo toto nebezpečenstvo, na ktoré upozornil aj Grohling, že keby sa Korčok stal prezidentom, začne veľký boj opozície na zvrhnutie vlády, aby sa k moci dostali progresívci. To znamená boj za federalizáciu, stratu veta, čo by prinieslo kvóty, rozhodovanie iných štátov o zapájaní do vojenských konfliktov.

 

Pre stranu progresívcov sú všetko toto len hoaxy, keďže títo pojem strata veta ani nepoznajú, prípadne ho považujú za skvelé riešenie a vôbec si neuvedomujú jeho dopady, ako si napríklad uvedomuje aj Sulík!

Keďže toto by politiku progresívcov mohlo ohroziť, tak tejto téme sa vyhýbajú alebo o nej vyslovene klamú a preto necitujú ani Sulíka. Preto v tomto sú progresívci a voliči Korčoka úplne naivní a neinformovaní a zmanipulovaní práve oni. 

Jasné dôkazy k tomu: Nikde o tom nemali diskusie, tejto téme nikde nevenujú pozornosť. Takže si ani nemôžu uvedomovať, že toto bola prioritná téma okrem zvrhnutia vlády. K tejto téme tiež nič progresívci – ako ich voliči, nevedia. Ani nepočuli, čoho by sa Korčok mohol dovolávať, ani ako by to využíval a ako by mohli zvrhnúť vládu a dostať k moci progresívcov. Oni videli Korčoka len ako ozdobnú tortu, čo inak nič nemôže!

Vôbec nerozmýšľajú tak logicky, lebo vôbec sa nezaoberajú politikou len nadávaním na dezolátov a len tým trávia čas, že ešte aj Čaputová mohla blokovať novú vládu atď. mohla veľmi veľa vecí, čo nikto nečakal, že bude robiť. Korčok by bol toho dokázal ešte viac a týmto sa zaoberali dezoláti, čo konkrétne by on mohol robiť, k tomu sa čítali na alternatíve zákony, o tom sa viedla reč, že opozícia by vyhlasovala, že všetky ich snahy o zvrhnutie vlády robia v mene Korčokových voličov a vydávali ich za väčšinu spoločnosti, ako to robili aj pri Čaputovej.

 

Takže, hlavný omyl progresívnych voličov je ten, že toto nebol naivný a zmanipulovaný boj za Smer, ale mobilizácia ľudí proti prevzatiu moci progresívcami. To si len voliči progresívcov nevedia predstaviť, čo všetko by opozícia s Korčokom dokázala, keby Korčok bol prezidentom.

 

Hlavné motivácie, na ktorých sa voliči rôznych strán zjednotili a všetci si to riešili vo svojom kruhu podľa svojich strán.

Zabránenie prevratu, zabránenie presadzovania straty veta, zabránenie, aby ktokoľvek nespoľahlivý ako Korčok mohol prenášať tlak na zapojenie Slovenska do vojny. Proste jedným slovom suverenita Slovenska a boj za suverenitu Slovenska.

 

Pritom všetky tieto skupiny vládnej koalície kritizovali Smer. Takže toto nie je pravdivý obraz, že by ich Smer naivne zmanipuloval. Kto sledoval túto scénu, bolo to naopak. Smeru sa dlhé mesiace vyčítalo, že nebráni záujmy voličov a nebudú voliť Smer a túto koalíciu, keď nebudú robiť to, čo chcú voliči! To sa riešilo na alternatíve v ich diskusiách, kde chodili rôzni politici, že ak chcú podporu, tak musia to a to a voliči sa o to budú zaujímať, ako sa nikdy predtým nezaujímali a keď toto nebudú robiť, tak ich už nikto nikdy nebude voliť!

 

K tomuto dohnali progresívci Slovákov. Že natoľko nechcú ich progresívnu totalitu, že sa spoja aj so Smerom, toto najťažšie šlo pri kresťanoch, aby chápali, že inú možnosť nemáme! 

 

Viem si predstaviť, ako by sa z toho voliči progresívcov smiali, že Smer vás oklame a zneužil a zmanipuloval…

Ale v prvom rade sú to hlupáci, čo sami veľmi naivne veria progresívcom a vôbec sa nezaoberajú týmito najdôležitejšími politickými témami.

Pre nich sú to všetko neškodné veci! Korčok by bol len torta, netušia, že by tu bol politický prevrat, nevenujú pozornosť ani slovám Sulíka, ani Grohlinga, ani Dzurindu, ani samotným progresívcom.

 

Bohužiaľ, voliči progresívcov a progresívnej koalície sú tak sprostí, že im z politiky stačí len vysmievať sa dezolátom a tým pre nich záujem o politiku končí. Výlučne sa držia menej dôležitých tém, ktoré im progresívci podhodia ako najdôležitejšie!

Takže oni sami sú najviac zmanipulovaní. A najlenivší v rozmýšlaní!

 

Dôkaz: Veď choďte do diskusií, že to tam nájdete. V 90 % ich stačia nadávky na dezolátov a tým sa politicky vyžili. Nič nikde nehrozí a zásadne riešia v tých 10 % len menej dôležité témy.

 

Rovnako dezoláti alebo voliči vládnej koalície ich považujú za hlupákov a to majú pravdu! Dezoláti riešia nadávky k nim naopak len v 10 % príspevkov a 90 % ich venujú k týmto politickým témam, riešia veci z politiky. Tak to je na Standarde, na infovojne, u Dannyho, kde rozoberajú rôzne nadriadenia EÚ, čo kde si môžu kontrolovať. Doslova tak, že pokiaľ sa voliči progresívcov len zabávali ponižovaním spoluobčanov, dezoláti to trávili čítaním zdrojov zo zahraničia, počúvaním politických diskusií a právnikov.

 

Dnes je to už naopak, väčšina dezolátov má väčší prehľad o politike než voliči progresívcov. Poznajú rôzne témy, o ktorých progresívci ani netušia, že v zahraničí sa už riešia (keďže im to cenzúrujú), poznajú argumenty pre a proti, vedia diskutovať k politike, poznajú rôzne zdroje a vedia si ich vyhľadávať, majú prehľad, ako voliči progresívcov nemajú.

 

A zatiaľ voliči progresívcov stále berú politiku ako zábavu, kde ako morálne nadradení vysmievajú sa z dezolátov.

 

Dôkaz: Choďte do ktorejkoľvek ich diskusie a skúste si napísať, čo z tých komentárov bolo k politike! Skoro nič! Nemám si čo, okrem nadávok, vypísať!

Úplne zdegenerovali a zaoberajú sa okrem nadávok na opačnú stranu len výkrikmi, ako všetci sú len primitívni, všetci opúšťajú Slovensko, kde akého primitíva videli a hlavne si opakujú mantry, ako že Rusko prehrá a proste ako ľudia, čo z tej politiky nevedia celkom nič. 

Nedá sa s nimi diskutovať na žiadnu tému. Buď o nej nepočuli, tak to určite bude hoax, alebo naivne veria tomu, ako im to progresívci napísali. Že sú dôkazy, ktoré to vyvracajú, to netušia a to tiež je určite hoax! Nič si nevyhľadávajú a nič nesledujú!

 

Môžem mať x výhrad ku konzervatívcom, nie sú to liberáli, takže všeličo by sa našlo pre liberálov, ale vždy si uvedomujem, že voliči progresívcov sú oproti nim neinformovaní a sprostí! 

A to nie preto, čomu slúžia, ale preto, že v diskusiách s konzervatívcami by zlyhali a zlyhávajú, čo nahrádzajú len ponižovaním a nadávkami.

 

Asi si to voliči progresívcov nevedia predstaviť. Myslia si totiž, že keď majú VŠ alebo sú umelci alebo herci, tak tým samozrejme musia vedieť z politiky viac. Ale to je omyl! Z politiky vedia viac ľudia, čo ju sledujú, čo čítajú a počúvajú veľa zdrojov a diskusií, kde sa tie argumenty k politike dozvedia a skúšajú si diskusiami ich silu, keď medzi sebou nesúhlasia. 

 

A kde to robia progresívci? Nikde, oni nediskutujú a zásadne sledujú len jednostranné diskusie! Oni maximálne spolu urážajú iných! Takto trávia čas, ktorý iní venujú politike.

 

Preto sú potom úplne odtrhnutí od reality a nevedia predpokladať svoju prehru, alebo kedy a čím prehrávajú. Preto si mysleli, že vyhrá Korčok. Sledujú len sami seba alebo nič. Vôbec nerozumejú opačnej strane, ani nepoznajú ich argumenty. 

Tým sú pre dezolátov smiešni, že sú natoľko odtrhnutí od reality.

Takto voliči progresívcov doplatili na vlastnú arogantnosť a lenivosť. Odnaučili sa diskutovať a vôbec už pojem diskusia je pre nich neznámy pojem. Myslia si, že to je zábava, kde rovnakí ľudia si robia srandu z iných.

 

 

 

Štandard:

 

„Osvietenci“ sa opustili. To povolebné kvílenie pripomína loď bláznov

 

„Niektorí chcú emigrovať (väčšinou tí, ktorí „emigrovali“ už po parlamentných voľbách). Denník N pri téme „ako zvládať frustráciu“ oslovuje frustrovaného psychológa, ktorý po volebnej noci skončil na tabletkách. Sociológovi je nepríjemné, že žije v rurálno-rustikálnej spoločnosti, ktorá vraj nechce demokraciu a slobodu. Na Facebooku kolujú výzvy, aby sa ľudia pochytali za ruky, sklonili hlavy a čakali náraz na dno… Toto už nie je tradičné vyplakávanie. Toto je už psychiatria.

 Pri tomto vyššom stupni zúfalstva, ktoré postihlo veľkú časť „pokrokových“ pozérov a aktivistov, treba spozornieť. A nielen to. Treba ich zastaviť. Pretože ženú ľudí za hranu, kde už pózovanie môže prerastať do bolesti, úzkosti, depresií. A následne aj do závislosti od liekov.

Alebo do nenávisti a agresivity.

Asi im to nedochádza, ale robia to isté, čo roky vyčítali kotlebovcom: šíria frustráciu, hnev, zlosť, nenávisť voči iným. A šíria aj agresivitu, ktorá sa z médií prelieva do celej spoločnosti.

Tieto kampane boli postavené na šírení strachu. A na podsúvaní tézy, že jediným východiskom z apokalyptického scenára je len víťazstvo toho správneho, progresívneho tábora. V opačnom prípade hrozila skaza.

Bola to zmes strašenia, vyplakávania, citového vydierania, šírenia pocitu hanby – a tlaku na podvolenie, ak nechcete patriť k „dezolé scéne“.

Na prekonanie zúfalstva pritom stačí pomerne málo: prepnúť sa z hysterickej roviny do racionálnej. A z ošiaľu do normálneho, triezveho vnímania reality.“

 

(krátené)

 

 

Takto by sme dopadli – ako Česi, keby tu vládla progresívna koalícia. V Česku majú teraz títo politici podporu 17 %:

 

 

Česká vláda nerešpektuje rozhodnutie slovenských voličov

 

 

„Slovenské voľby si posvietili aj na českú politiku. Jasne sa ukázala dlhodobá tendencia politikov súčasnej českej vládnej koalície a s nimi spojených aktivistov a médií útočiť agresívne, arogantne a nenávistne na svojich skutočných alebo domnelých politických či ideologických protivníkov nielen v domácej českej politike, ale aj voči susedom.

Český prezident Pavel, predsedovia komôr českého parlamentu, český premiér, ministri, vládni poslanci a českí senátori dlhodobo agresívne zasahujú do politickej scény v Maďarsku a na Slovensku, svojimi výrokmi útočia na tamojších politikov a vyvolávajú napätie a krízy na najvyššej úrovni. Nenávistná mediálna kampaň v Českej republike proti politikom susedných krajín nemá obdobu. 

 Ide o úplne nový a nebezpečný jav, ktorý nemá v ponovembrovej histórii obdobu. Politika dobrého susedstva bola tridsať rokov základom českej zahraničnej politiky. Najnovšie dáva Fialova koalícia svojím postojom k Slovensku a jeho voľbám jasne najavo, že nemá záujem o žiadne dobré susedstvo. Nerešpektuje rozhodnutie slovenských voličov, ignoruje ich politické názory a preferencie. Snaží sa povýšenecky a absurdne trestať Slovensko a jeho politikov. Pritom je ochotná hodiť do koša jedinečné česko-slovenské priateľstvo, ktoré prežilo rozpad spoločného štátu a všetky peripetie našich novodobých dejín.

V časoch starého Rakúska sa hovorilo, že Čech sa vie správať len ako lokaj alebo hulvát. Fialova vláda to dokonale dokazuje. V Bruseli, Berlíne, Paríži a inde na Západe sa hrbí a stále sa chváli, ako sa jej počas českého predsedníctva podarilo uzavrieť dohody, ktoré ničia české poľnohospodárstvo, ako oddane hlasovala za zákaz spaľovacích motorov bez ohľadu na českú ekonomiku, ako zabezpečila svojim spoluobčanom najdrahšiu energiu atď. To ich vôbec netrápi.

Reakcie na zvolenie Petra Pellegriniho ukazujú, že to tak nie je. Nenávistná hystéria aktivistov a niektorých českých médií, otvorené podnecovanie nepriateľstva voči Slovensku a Slovákom za ich postoje na sociálnych sieťach, chladné reakcie českých ústavných činiteľov, to všetko ukazuje, ako hlboko klesla súčasná česká vládnuca garnitúra.

Ľudia, ktorí majú plné ústa ľudských práv, LGBT, politickej korektnosti, inklúzie a diverzity, keď na to príde, bez mihnutia oka akceptujú homofóbne útoky a nenávistné mediálne útoky na nepohodlných protikandidátov, ako teraz v prezidentských voľbách na Slovensku.

Agresivita, s akou súčasný český vládnuci establišment začína zaobchádzať so svojimi skutočnými alebo domnelými odporcami doma i v zahraničí, je veľmi varovná. Václav Černý písal o českých „podučiteľoch“ ako o najhoršom koncentráte národnej malosti. Za jeho čias boli pod ochranou „Veľkého brata“, vtedy sovietskeho, schopní toho najhoršieho. Dnes sa na najvyšších miestach s „podučiteľmi“ opäť roztrhlo vrece a je to vidieť.“

 

(krátené)

 

 

 

Najviac sa progresívci ukázali, že nie sú liberáli, na homofóbnych útokoch na Pellegriniho a to aj Nicholsonová, čo na SME útočila na Pellegriniho týmto spôsobom.

 

 

Matia Lenická k tomu včera na SME:

 

 

„Zvolenie Petra Pellegriniho však demaskovalo hneď niekoľko vecí.

 

V prvom rade je to pokrytectvo a faloš celej časti spoločnosti, ktorá denne straší LGBTI+ komunitou, využíva inakosť ako nástroj v politickom boji a ako výťah k moci. Na druhej strane sa naplno ukázala aj falošná liberálna bublina, ktorá pri prvej príležitosti Pellegriniho sexualitu využíva na vlastné účely. Keď ide o „nás“, povolené je všetko. Či Nicholsonová, či Matovič, či hocikto z kaviarne rozoberá Pellegriniho intímny život na počkanie.“

 

 

Áno, takto vás bránia neliberáli, len totalitní progresívci, že celé LGBTI používajú len ako štít, aby ICH nesmel nikto kritizovať, lebo potom sa hneď schovajú za LGBTI, že to ich urážajú!

 

Ale komentáre progresívcov boli na 80 % na Pravde plné len homofóbnymi a vulgárnymi útokmi na homosexualitu!

 

To by robili liberáli? To by urobili homosexuálom?

 

No nikdy!

 

 

 

 

z českých komentárov na iDnes:

 

 

„Toho Pelegriniho Slovákům závidím, ale ještě víc jim závidím ty voliče!“

 

 

.

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

Sheffield

Britská polícia zadržala tínedžera, ktorý útočil v škole v Sheffielde

01.05.2024 21:49

Polícia uviedla, že chlapec útočil ostrým predmetom - predpokladá sa, že šlo o sklenený črep.

Tank / Gaza /

V Gaze je viac vojnového odpadu než na Ukrajine, tvrdí OSN

01.05.2024 21:31

Pre porovnanie, frontová línia na Ukrajine má dĺžku takmer tisíc kilometrov, Pásmo Gazy 40 kilometrov.

Gruzínsko / Tbilisi /

Gruzínska polícia počas protestov v Tbilisi zadržala desiatky osôb. V putách skončil aj líder opozície

01.05.2024 21:19

Na rozohnanie davu ľudí, ktorí sa zišli na zhromaždení proti prijatiu zákona o transparentnosti zahraničného vplyvu, použila gruzínska polícia slzotvorný plyn, vodné delá a obušky.

Zuzana Čaputová

Prezidentka Čaputová: Hlas Slovenska po vstupe do EÚ zosilnel

01.05.2024 20:46

Hlava štátu to uviedla pri príležitosti stredajšieho 20. výročia vstupu SR do EÚ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,495
Celková čítanosť: 5560028x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie