Založ si blog

Vo všetkých filmoch máte také atrapy na mužov s ich zbabelými dušami lebo sa nevyrovnajú iným mužom

Aj pred rokom som písala k MDŽ, čo si praje väčšina žien na svete od mužov. Znovu to len opakujem, aj keď len atrapám na mužov, ako je Korčok alebo Macron alebo Pavel, je to jedno. A hlupákom stačí, že nemajú na sebe handry a tak pôsobia slušne. No len uniforma na bytosti s penisom, z nej muža nespraví. To si myslia práve tí, čo z muža majú len penis, teda aj mnohí naši novinári.

 

8. marec

 

Ku medzinárodnému dňu žien si želám, aby muži ženy nenútili volať po vojne, nieto ešte svetovej alebo malej jadrovej, pričom väčšina z tých, čo volá, tak by pred bojovaním ušli rovnako ako deti papalášov z Ukrajiny.

Za socializmu dávali ženám uteráky, teraz nás nútia volať po tretej svetovej a že chceme, aby naši muži tiež bojovali kam nás naženú – za mocnosti, ktoré sa na vojnách len nabalia a sledujú si len svoje ekonomické ciele. Rozdiel v tom socializme bol taký, že aj keď bola vojenčina, nehnali nás do vojny proti kapitalistom. Teraz sme sa ocitli na opačnej strane, kde kapitalistom vraj záleží nie na ekonomike, ale na súcite s ľuďmi vo vojnách a preto obetí musí byť viac, aby sme ešte naďalej mali s kým súcitiť a celé roky obetí kvôli štvorcovým metrom zeme.

 

Ku medzinárodnému dňu žien si želám, aby ženy v núdzi neprenasledovali politici – náboženskí fanatici a ani progresívni fanatici, že povinne máme chcieť vojnu a sú to pritom podľa prieskumu najväčší zbabelci v obrane vlasti.

Mnohí si myslia, že vojenčina mužom prospela, lebo ich naučila upratovať si skrinku. Ja si nemyslím, že na to treba armádu, aby sa muži naučili upratať si dve poličky. Vojenčina mužom prospela len tým, že im názorne úkázala debilitu mužov na vojne. To dnešným mladým mužom chýba – ten odstrašujúci príklad, ako sa staneš na vojne len onucou a šikanovaným primitívmi. Potom by nesnívali o vojne ako o hrdinskej počítačovej hre, keby mali zažité, že vojna mužov mení na primitívov, ako to videli všetci muži už na vojenčine.

 

Málo sme o tom mladým rozprávali, aby mali predstavu, čo sa len na vojenčine dialo a čo vedia aj ženy, čo žili v tej dobe.

Ku medzinárodnému dňu žien si želám, aby muži boli mužmi a nie lokajskými onucami tej mocnosti, ktorá nás práve ovláda. Aby dokázali brániť našu suverenitu a nie ekonomické záujmy iných štátov, ktorým sme vazalmi. Dnes sa najdôležitejšia vojna odohráva v médiách a preto je prežitkom predstavovať si muža so zbraňou. Zbraňou mužov je ich múdra a diplomatická reč, ktorá dokáže vyjednať všetko, keď neuhne.

Zbraňou, ktorá ich zabije, je materiálny prospech a ich vlastná chrbtica. Nie tí sú muži, ktorých ako dobytok pošlú na jatky, ale ktorí dokážu zabrániť zabíjaniu.

 

Priamy účastník rokovaní o dohode medzi Ukrajinou a Ruskom povedal, ako to v skutočnosti bolo s jej zmarením

„Portál MRonline komentoval rozhovor bývalého izraelského premiéra Naftaliho Bennetta, ktorý zverejnil na svojom kanáli na YouTube. Uviedol v ňom, že USA a ich západní spojenci „zablokovali“ jeho snahy o sprostredkovanie dohody medzi Ruskom a Ukrajinou s cieľom ukončiť vojnu v jej prvých dňoch.

Na otázku, či západné mocnosti „zablokovali“ sprostredkovateľské úsilie, Bennet odpovedal:

„Áno, v podstate áno. Zablokovali to a ja si myslím, že sa mýlili.“

Rokovania však nakoniec zlyhali po ďalšom tlaku Západu. Boris Johnson navštívil Kyjev v apríli 2022 a naliehal na Zelenského, aby s Ruskom nerokoval. Podľa správy denníka Ukrajinska pravda povedal, že aj keď je Ukrajina pripravená podpísať dohodu s Ruskom, západní podporovatelia Kyjeva nie.

Tejto téme sa hlbšie venuje aj indický spravodajský portál FirstPost. V reportáži Palki Šarmi sa na zábere s Bidenom objavila prezidentka Čaputová, žiaľ nie v najlepšom kontexte – sabotáže mierových rokovaní zo strany kolektívneho Západu.

(Hlavné správy ale aj inde máte to video rozhovoru s Bennetom)

 

 

A to sedí so správou RAND Corporation spred troch rokov, kde sa píše to isté o snahe len oslabiť Rusko a doslova spomína, že „proxy“ vojnou!!!

 

 

Takže úzka skupina západu s USA zablokuje dohodu o mieri (a všetky snahy o mier doradu) a potom chce, aby iní za to hrdinsky zomierali! Lepšie povedané len mlátili hubou a zomierať majú Ukrajinci, veď je ich ešte dosť!

Chceli tú vojnu (západ s USA) a profitujú z nej! Pritom tí, čo z toho profitujú, neobetujú nič!

To my máme zabezpečiť len viac obetí, aby im tak rýchlo neskončila!

 

 

 

Americký psychológ Gustave Gilbert pracoval v roku 1945 pre Medzinárodný vojenský tribunál v Norimbergu ako väzenský psychológ. Po návrate do Spojených štátov napísal knihu Norimberský denník (1947), v ktorej zaznamenal okrem iného odpoveď Hermanna Göringa na otázku, ako sa podarilo dosiahnuť absurdný súhlas drvivej väčšiny nemeckej verejnosti s nacistickými vojnovými aktivitami.

 

Göring odpovedal: „Prirodzene, prostí ľudia vojnu nechcú. Ani v Rusku, ani v Anglicku, ani v Amerike a z rovnakého dôvodu ani v Nemecku. V tomto smere nie je nijaký rozdiel medzi diktatúrami a demokraciami. Podstatné však je, že ľudia napokon vždy poslúchnu rozkazy vodcov. Je to jednoduché. Všetko, čo musíš urobiť, je povedať, že im hrozí nebezpečenstvo a obviniť pacifistov z nedostatku vlastenectva a ohrozovania vlasti. To spoľahlivo zaberie v akejkoľvek krajine.“ Azda nastal čas spýtať sa obhajcov predlžovania a eskalácie vojny, či sa inšpirovali nacizmom.

 

 

 

A čo vidíme teraz? Obviňujú pacifistov z nedostatku vlastenectva, zbabelosti a ohrozovania vlasti.

 

A pritom zbabelci, čo chcú aby za nich umierali Ukrajinci!

 

z môjho článku spred roka:

8. marec

 

 

V piatok 8.marca bude mať jedna moja žiačka narodeniny. Nemusí byť ani znásilnená, ani zabitá, keby našich mužov a ženy násilím neumlčiavali takí vojnoví štváči ako Korčok alebo Čaputová ako len handra vojnových štváčov.

Skutoční muži sú ochrancovia žien a detí. Vojnoví štváči sú len paródie na mužov. Myslia si, že nie sú násilníci, lebo nevykrikujú v krčme ale v diplomatických službách. Myslia si, že nie sú násilníci, lebo sú slušne oblečení a len pôsobia kultivovane a seriózne.

No vo všetkých filmoch máte také atrapy na mužov s ich zbabelými dušami lebo sa nevyrovnajú iným mužom.

A vo všetkých filmoch sú nám len na smiech, hoci v dejinách práve takí mužskí zbabelci dokázali rozpútať najviac zla.

 

 

 

Také mužské podržtašky ako naši novinári sa ich boja, keď sú na mieste šéfredaktorov alebo politikov, preto im v kariére pomáhajú:

 

Fantozzi NAJLEPSIA SCENA – u Cobrama

 

 

 

 

No, povedzte, nehodí sa to na našich novinárov, moderátorov, leškov a korčokov?

Všetci si veľmi dobre uvedomujú, co ich čeká. Buď budou souhlasiť, jakože, nebo se mohou s úradem rozloučit!

 

 

 

 

.

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 08:52

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

Izrael / Vojak / Armáda / Gaza /

Niektorí z rezortu diplomacie USA pochybujú o legálnom použití amerických zbraní Izraelom

28.04.2024 06:25

"Vážne znepokojenie z nedodržiavania" humanitárneho práva počas vojny v Pásme Gazy Izraelom vyjadrili štyri zložky rezortu americkej diplomacie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,493
Celková čítanosť: 5556071x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie