Založ si blog

„Na Slovensku opozícia zrádza svoju vlasť, pridáva sa k jej špineniu a ešte sa malomeštiacky pohoršuje, aká je to hanba. „

Vlastne sa aj celému Slovensku deje od progresívcov to isté, čo rodinám, ktoré rozoštvávajú a ako rozoštvávajú celú spoločnosť. Už to rovnako robia aj medzinárodne medzi Čechmi a Slovákmi!

 

Presne toto isté zažilo veľa ľudí, že po tom, čo nič nespáchali a len chceli mier, začali sa k nim ich členovia rodín pod vplyvom progresívcov správať takto nespravodlivo a drzo a narúšať rodinné vzťahy, že ak ich nebudú poslúchať a opakovať čo títo progresívci, tak s nimi skončia!

 

Presne takto rozoštvávali aj deti voči rodičom alebo súrodencom, proti iným občanom. Presne takto sa nad nimi morálne pohoršovali!

Pre pokoj v rodine mali začať poslúchať progresívcov!

 

Presne takto isto diktovali koho majú prestať čítať, s kým skončiť. U mňa to nebolo kvôli Lavrovovi, ale Chmelárovi akokeby som nebola dospelý človek ale nesvojprávna ako teraz sa správajú k Slovensku ako k nesvojprávnemu štátu. Presne takto narúšali tie vzťahy.

 

A presne takto som si vypočula, že áno, som fašista, keď nebudem poslúchať jediné správne postoje progresívcov.

A presne takto s nami mnohí ľudia končili, lebo presne takto nás progresívci vydierali cez naše rodiny!

 

A teraz to robia nielen cez rodiny ale aj medzinárodne medzi Čechmi a Slovákmi.

Včera so mnou zas skončil ďalší človek a celkom rovnako nespravodlivo, lebo si dovoľujem chcieť mier a dať na FB prieskumy, že 80 % Slovákov, 90% Čechov, 76 % Francúzov a 42 % Ukrajincov chce mier (podľa americkej prieskumnej agentúry). A keď nebudem poslúchať, tak so mnou končí!

 

 

Chmelár 7.3.:

 

FIALOVA VLÁDA ZNIČILA ZÁKLAD PEVNÝCH ČESKO-SLOVENSKÝCH VÄZIEB A SLOVENSKÁ OPOZÍCIA JEJ PRI TOM ASISTOVALA

.

„To, čo urobila včera česká vláda, ktorá prerušila medzivládne konzultácie so Slovenskom, je také bezprecedentné ohrozenie vzájomných vzťahov, že následky sa budú naprávať veľmi ťažko. Pritom dôvody sú absurdné. Ešte nikdy v dejinách diplomacie sa nestalo, že by nejaký štát ukončil kontakty so svojím najbližším susedom iba preto, že jeho partner sa s niekým stretol. Áno, iba preto, pretože kto tvrdí na základe schôdzky Blanára s Lavrovom uprostred diplomatickej konferencie, ktorú hostil jeden z najvýznamnejších členov NATO, že Slovensko mení svoju zahraničnopolitickú orientáciu, tak je buď hlupák alebo klamár alebo oboje.

.

Šéf slovenskej diplomacie ničím nevybočil zo štandardných názorov západných predstaviteľov, neospravedlňoval ruskú inváziu, nezľahčoval ju, nezmenil na ňu názor, premiér Fico na Európskej rade poslušne hlasuje za protiruské sankcie, neblokuje balíky pomoci pre Ukrajinu, v rámci ktorých sme na popredných svetových priečkach, čo sa týka vynakladaných percent HDP, tak o čo ide? Chce nám vari Praha a Varšava diktovať, s kým sa môžeme stretávať? Prerušia títo „hrdinovia“ aj kontakty so Spojenými štátmi, keďže Antony Blinken sa stretol so Sergejom Lavrovom za posledný rok dvakrát? Lebo ak nie, je to urážlivý postoj, ktorým nám česká vláda dáva najavo, že ako suverénny štát nemáme právo na vlastnú zahraničnú politiku. Trestať nás za to je neslýchaná drzosť. Už som upozorňoval na to, že niečo také si nedovolil ani sovietsky vodca Brežnev k okupovanému Česko-Slovensku. Fialov kabinet sa správa ako protektorátna vláda, ktorá je hlboko vrastená do zadnice hegemóna a snaží sa mu všemožne poslúžiť iniciatívnou nadprácou. Akoby sa bratia Česi nič nenaučili a nič nepochopili, že toto podkladanie sa veľmociam na úkor historických väzieb dopadlo pre nich vždy zle alebo ešte horšie.

.

Obzvlášť ma zaujal svojou arogantnou spupnosťou český minister pre európske záležitosti Martin Dvořák. Ten na novinársku otázku, kto bude chrániť strategické ciele na Slovensku, keď Taliansko z nášho územia sťahuje svoj protivzdušný systém, cynicky odpovedal, že asi Rusko, nech sa Fico spýta Putina, keď je s ním teraz taký kamarát… Toto je extrémne cynická podpásovka, pretože Slovensko sa vinou Hegerovej vlády vzdalo vlastného systému protivzdušnej obrany výmenou za prísľub, že naše nebo budú chrániť spojenci. Toto nemožno ospravedlňovať tak hanebne ako Dvořák, že „asi je to reakcia na proruské postoje slovenskej vlády“. Takto dohoda neznela. Západní spojenci porušili svoje sľuby bezpečnostných záruk voči Slovenskej republike a namiesto toho, aby sa nás minister českej vlády zastal, sa nám otvorene vyškiera. A nielen to.

Vymýšľa si, že „servilnosťou voči Putinovmu režimu“ Slovensko „žobre o lacnejšie suroviny“, takže v jeho konaní vidí „primitívny ekonomický záujem“. A čo je v pozadí slizko servilného správania ministra Dvořáka voči západným veľmociam, keď sa len deň predtým rozplýval nad tým, že „rokovanie s prezidentom Macronom je pre každého politika veľká česť a ja som si to naozaj užil“ a nezabudol sa mu ponížene poďakovať „Merci beaucoup, Monsieur le Président“? Najmä ak hovorili hlavne o ekonomickej a vojenskej spolupráci? Tiež nejaký „primitívny ekonomický záujem“? Dvořák navyše zjavne zavádza, keď tvrdí, že Fico zachádza ešte ďalej ako Viktor Orbán. Je to lož. On sám ešte v decembri označil maďarského premiéra za „trójskeho koňa Putina, ktorý ničí európsku jednotu a chráni ruské záujmy“. Orbán totiž blokoval v EÚ začatie prístupových rokovaní s Ukrajinou. Robert Fico tento návrh naopak podporil.

.

Absurdnú démonizáciu Slovenska najlepšie a najtriezvejšie okomentoval líder českej opozície Andrej Babiš: „Česko-slovenské vzťahy narušil Matovič, Fiala ich teraz zničil úplne. Toto je medzinárodná politika, nie detské ihrisko. Tam možno platí, že ak sa niekto nespráva pekne, prestanete sa s ním hrať. Vláda sa ale nemá správať ako malé dieťa. Ak s krokmi slovenskej vlády nesúhlasí, o to skôr s ňou má rokovať a presviedčať ju o zmene pozície. V prípade Slovenska, s ktorým nás vždy spájali mimoriadne silné a dobré vzťahy, to platí dvojnásobne. Hovorí sa tomu diplomacia.“

Spomeňme si v tejto situácii, že keď bolo Slovensko v oveľa horšej situácii za vlády Vladimíra Mečiara, vtedajší český premiér Václav Klaus nás bránil. Na českú pomoc sme sa totiž doteraz vždy mohli spoľahnúť, rovnako ako oni na tú našu. To bol základ našich pevných väzieb. A my sme ich nepretrhli.

.

Absurdnosť českej pozície vyniká o to viac, že samotný člen Fialovej vlády Martin Dvořák na novinársku otázku, ako sa mu spolupracuje s novou slovenskou vládou, bol nútený priznať, že „je to len doklad o tom, že na Slovensku majú demokraciu a nikdy dopredu neviete, ako dopadnú voľby a kto bude budúcim lídrom“. Prečo potom demokratickú vôľu občanov Slovenskej republiky nerešpektuje a správa sa neobyčajne drzo až povýšenecky, akoby sme boli nejaká kolónia, ktorá si musí vypýtať povolenie, s kým sa môže stretávať?

.

Lenže tá slovenská opozícia ešte priloží do kotla. Ani jeden z opozičných lídrov sa nezastal Slovenska, neohradil sa voči nepodloženému ohováraniu a naopak, ešte českú vládu v jej zvrátenom postoji povzbudzovali. Šéf KDH sa pripojil k Fialovej kritike a posťažoval sa, že „cenu za Ficov deštrukčný prístup už platíme i v zahraničí“.

Denník N zasa píše: „Na vlastné oči sledujeme prerod Roberta Fica na Kim Čong-una.“

Toto myslíte vážne? Tušíte vôbec, že v severokórejskom režime by ste zmizli skôr ako dopíšete takúto stupídnu vetu? Nájde sa tu nejaký triezvo uvažujúci opozičný politik, ktorý zastaví toto hysterické besnenie a pokúsi sa vysvetliť svojim priateľom, aby sa spamätali, a našli v sebe aký taký cit pre mieru? Lebo týmto si pílite konár pod sebou všetci, toto nespravodlivé ohováranie Slovenska nás všetkých nenávratne poškodí, a to len preto, že niektorí politici majú namiesto srdca bankomat a osud vlasti je im v skutočnosti ľahostajný, pretože vedia, že keď bude najhoršie, jedna ambasáda sa o nich postará, tak ako upratali Jara Naďa.

.

Mimoriadne pozorne si treba všimnúť reakciu marketingového prezidentského kandidáta Ivana Korčoka. Je zaujímavé, že o rozhodnutí českej vlády vedel niekoľko hodín pred jej zverejnením, ako to naznačil na tlačovej konferencii. Napriek tomu, že to vedel, neurobil nič, naopak, „plnú zodpovednosť za zhoršenie vzťahov s Českom“ hanebne prisúdil slovenskej vláde. Korčok otvorene klamal, keď povedal, že „Slovensko páli mosty k susedom a zbavuje sa spojencov“.

.

.

Slovensko neurobilo nič, opakujem a zdôrazňujem VÔBEC NIČ, čím by vyvolalo takúto neadekvátnu reakciu, českí politici boli vždy u nás vítaní srdečne a s úctou a konkrétne Robertovi Ficovi osobitne záležalo na dobrých vzťahoch tak s predstaviteľmi Českej republiky, ako aj s bežnými Čechmi a Moravanmi. Naopak útoky členov českej vlády na adresu ich kolegov boli v poslednom čase osobné až nepriateľské.

Pripomeňme, že premiér Fiala v uplynulom období hostil predsedu vlády SR Roberta Fica, hostil predsedu NR SR Petra Pellegriniho, hostil lídrov krajín V4 a za celý ten čas ani raz nezavolal svojmu slovenskému kolegovi, že s ním má nejaký problém. Takto sa nesprávajú spojenci, tobôž priatelia. Aj z týchto dôvodov považujem správanie Fialovho kabinetu za neakceptovateľný zásah do prezidentskej kampane na Slovensku. Nechcem ani domýšľať, či bola táto nehanebná nadpráca protektorátnej vlády jej vlastnou iniciatívou alebo je tento poburujúci nápad výsledkom návštevy Emmanuela Macrona v Prahe.

.

A teraz si položte sami sebe otázku, či chcete mať takéhoto prezidenta, ktorý si nevie zastať svoju vlasť, ohovára ju a zámerne ju poškodzuje. Ivan Korčok nám ukazuje, ako by sa správal ako hlava štátu. Bol by skutočnou „protiváhou“ záujmom Slovenska. Bol by ešte horší ako Zuzana Čaputová. Na včerajšej tlačovej konferencii dokonca nepriamo nabádal Čechov, aby stiahli vojenskú pomoc zo Slovenska. „Česká republika je veliacou krajinou NATO, ktorá chráni naše územie, prečo sa má na tom podieľať a dokonca to financovať, keď to nie je zlučiteľné s postojom slovenskej vlády?“ položil si akože rečnícku otázku. Je neskutočné, že takúto demagógiu dokáže z úst vypustiť človek, ktorý sa ako člen Hegerovej vlády spolu s Jarom Naďom najaktívnejšie podieľal na tom, aby sme odovzdali Ukrajine prakticky celú našu výzbroj. Naozaj vám treba vysvetľovať, PREČO? Nuž preto, lebo ako minister zahraničných vecí ste vážne ohrozili obranyschopnosť Slovenskej republiky, a to takmer na úrovni vlastizrady.

.

Je to bezočivosť. Práve Ivan Korčok, ktorý sa ako šéf slovenskej diplomacie stretol so Sergejom Lavrovom dvakrát, ide niečo vyčítať Jurajovi Blanárovi! A to pozor, nie pred vojnou, ako sa falošne vyhovárajú progresívci. Veď práve oni trvajú na tom, že vojna sa začala v roku 2014 a Korčok s ním rokoval po anexii Krymu a dokonca aj po zatknutí Alexeja Navaľného. Čo on tu bude moralizovať? A namiesto toho, aby vášne krotil a bránil Slovensko, vyjadruje pochopenie pre tento neadekvátny nepriateľský čin. Vraj sa oberáme o spojencov! My?? My sme niekedy voči Česku urobili nejaké nepriateľské gesto? Vraj je V4 paralyzovaná. Vďaka komu?? Bol to práve on, kto sa vyhýbal spolupráci Vyšehradskej štvorky a namiesto nej uprednostňoval Slavkovský formát a teraz sa hrá na záchrancu V4?? Vraj prídeme aj o „veľkého priateľa Slovenskej republiky Poľsko“. Ale prosím vás. Poľsko nikdy nebolo naším „veľkým priateľom“, možno v časoch Adama Mickiewicza, ale rozhodne nie posledných sto rokov. Pre Donalda Tuska je toto všetko iba zámienka, aby mohol zmeniť geopolitický vektor smerom k Pobaltiu (ako sa vyjadril v Litve a ako po tom Poliaci vždy túžili) a aby blúznil o obnovení Weimarského trojuholníka a nadvláde Poľska nad strednou Európou.

.

Ivan Korčok včera na poludnie záhadne naznačoval, vraj „viem zo svojich kontaktov, že príde odozva z Česka a Poľska, že príde ochladenie vzťahov na politickej úrovni“ a dodal: „V Česku a Poľsku si kladú otázku, či má význam, aby sa angažovali vo V4“.

Ak je to tak, pán Korčok, prečo ste nevyužili tie svoje „kontakty“ na zlepšenie obrazu Slovenska? Vy chcete byť prezidentom Slovenskej republiky? Vy, ktorý sa správate ako hovorca cudzích záujmov a rešeršujete zahraničné postoje bez toho, aby ste sa ich pokúsili ovplyvniť? Načo by nám bola taká hlava štátu? Kto tu „hazarduje so zahraničnopolitickým postavením Slovenska“, ak k nemu pristupujete podľa hesla „čím horšie, tým lepšie“?

V každom vyspelom štáte sa pri ohrození jeho zahraničných záujmov a nespravodlivom osočovaní jeho dobrého mena dokážu všetky politické sily zomknúť a hovoriť jednotným hlasom. Na Slovensku opozícia zrádza svoju vlasť, pridáva sa k jej špineniu a ešte sa malomeštiacky pohoršuje, aká je to hanba. Ak je to hanba, tak nás všetkých a vy ste v tom bahne namočení až po uši.“

(a to je ešte krátené)
.
.
.
.
.

Ukážka, ako to vyzerá konkrétne medzi ľuďmi:

 

 

Včera so mnou zas skončil ďalší človek a celkom rovnako nespravodlivo, lebo si dovoľujem chcieť mier a dať na FB prieskumy, že 80 % Slovákov, 90% Čechov, 76 % Francúzov a 42 % Ukrajincov chce mier (podľa americkej prieskumnej agentúry). A keď nebudem poslúchať, tak so mnou končí!

 

XY dáva výsmešné smajlíky pod prieskumy, koľko Slovákov a Čechov chce podľa prieskumov mier.

 

JA: A z Francuzov a Ukrajincov sa uz nechces vysmievat? Ešte hore sa smej, ze chcu mier.

 

XY: od chvíle,kdy se k vládě dostal zpět Fico, který má na rukou krev pana Kuciaka a jeho snoubenky, který je spřažený s mafií,si o rozumu slovenských občanů nedělám iluze. Vaše směřování k Rusku je to nejodpornější,co jste mohli ukázat. Vždycky jsem litovala našeho rozdělení, teď jsem za to ráda.

 

JA: Ja nie, lebo takychto Cechov je u vas malo. Drviva vacsina si zela mier.

 

XY: jistě, stačil jejich pobyt u nás,aby člověk pochopil jejich politiku,roztahovačnost a touze řídit jiné státy. Mír si můžeme přát všichni, ale ne za cenu obětování Ukrajiny,jsou to stejní lidé jako všude jinde.

 

JA: Slovensko Cesku nikde nevnucuje aby mali rovnaku politiku! To ceska vlada konci so Slovenskom pretoze oni nam chcu vnucovat ich. Vacsina Cechov tento nazor nezdiela.

 

XY: tak to se hluboce mýlíš, Češi mají zcela jinou mentalitu. Vaše sobeckost z vás udělá kolonii Ruska. Nakonec,pokud mají Slováci s naší politikou problém, nikdo je tu nedrží. Už jen to,jak se kripl Fico klání Husákovi je k

🤮🤮🤮,nebude to dlouho trvat,a budete se klanět Leninovi. Jste moc malý stát na to,abyste se stavěli proti Evropě.

 

Pribudla ďalšia uvedomelo progresívne mysliaca. Presne tu je tá ukážka malomeštiackeho pohoršovania, že ja nerozmýšľam ako ony dve morálnejšie. Ony dve sú už inde než ja na pre nich nemorálnej úrovni:

XZ: Myslim, ze uz jsme s ňou kazda zcela jinde, XY…..

 

XY: bohužel, ale je to tak, očividně se přiklání k politice Ruska a diví se, že se od nich všichni distancují. Jsou moc malý stát,a budou tedy závislí na pomoci a rozhodování Ruska. O Ukrajině se vyjadřují, že je řízená západem a že jsou oni v područí Ruska jaksi pomíjejí.

 

XY: ještě kdybyste si vzali zpět slovenskýho estébáka a mafiána a bude v Česku zase krásně. U vás zapadne mezi své.

 

JA: „pokud mají Slováci s naší politikou problém, nikdo je tu nedrží.“ Ja v Cesku nezijem, akych Slovakov chces za to vyhanat, ze nikto ich u vas nedrzi? A vasa a ani Francuzska mentalita nie je ina, mas tu prieskumy verejnej mienky. Chces ich popierat?

 

JA tej druhej XZ: To ste inde.

Kludne mozete byt aj za zakaz potratov, lebo voci dogmatikom som imunna. Stacili mi aj nabozenski fanatici a to by povinnym rodenim neohrozili svet.
Ak vam to urobi radost, skoncite so vsetkymi ako vasa vlada, co povinne nerozmyslaju ako vy. So Slovákmi, s Cechmi u vas, s Francuzmi aj Ukrajincami. Ja som liberal a nikdy zo mna ciernobiely dogmatik nebude.
.
.

XY: děláš na mě dojem, že ses pomátla na rozumu. Tobě se asi líbí vaše fašistická politika a lezení do zadku Rusku. Dopadnete špatně, Fico je blázen a zatáhne vás do bezvýchodné situace. Tím s tebou končím, nemám ráda lidi, kteří myslí jen na sebe. Slovensko se řítí do propasti a je to dobře, potřebujete dostat pěknou ránu. Však s vámi Putin zatočí,budete na tom jako v Rusku,konec svobody. Tak si to užívejte!

 

JA: No presne to vas charakterizuje ako aj nabozenskych fanatikov, ze kto nerozmysla povinne ako vy, tak je hriesnik, dezolat a urazate ho a prajete mu, aby zle dopadol. Mozete si s nabozenskymi fanatikmi podat ruku. Nastastie je vas v Cesku len 10%.

Nikdy si ma nemohla mat rada, ked mas rada len rovnakych ludi ako si ty, ked s tebou vo vsetkom suhlasia. Rozumeli sme si len preto, ze som suhlasila. Ale laska alebo priatelstvo sa ukaze az pri tolerantnosti k inym nazorom. Nie tak, ze bud budes moja kopia alebo s tebou koncim. Preto hladaj si dvojcata, nebude vas spajat porozumenie a priatelstvo, len rovnaky nazor.
.
.
.
.
.
.

Stačilo 10 komentárov s jednou, aby so mnou skončila, lebo som si dovolila a na SVOJOM FB uviesť fakty z prieskumov rôznych krajín, koľko % občanov chce mier. Prosím pekne, nie konšpirácie, ale FAKTY z prieskumov z rôznych štátov Slovákov, Čechov, Francúzov a Ukrajincov aj so zdrojmi z mainstreamu.

 

Boli aj opačné smajlíky, že iným sa to nepáčilo, mám na FB ľudí z opačných táborov. Našťastie sa mi tam už nikto iný nezačal s nimi hádať.

 

Stačilo 10 komentárov, aby s vami iný človek skončil, lebo na svojom FB nie ste ticho. Môžete tam mať mačičky, ale nie nemorálne fakty hoci aj z mainstreamu!

 

Jasné, že keby som bola ticho a dávala vždy len mačičky alebo zákusky, tak sa so mnou priatelí dodnes, lebo by si myslela, že rozmýšľam ako ona. 

 

Povedzte mi, na čo sú vám také priateľstvá a v čom sa takí ľudia líšia od náboženských dogmatikov?

 

 

A každý deň pribúdajú takíto rozoštvaní ľudia pod vplyvom progresívnych novinárov.

Týmto štýlom vydierajú vlastné okolie a vlastné rodiny, aby všetci povinne rozmýšľali ako oni, inak s nimi skončia – s priateľmi, s rodičmi, so súrodencami, s kolegami, s inými ľuďmi.

 

A to títo akože liberáli zastávali homosexuálov, aby ich nevyháňali z rodín pre inakosť. A dnes tak rozoštvávajú rodiny ako sme to nezažili nikdy predtým! Robia presne to, čo vždy kritizovali!

 

 

Máš rozmýšľať rovnako, rovnako voliť ich koalíciu, rovnako volať po zapojení do tretej svetovej, rovnako odsudzovať tých, ktorých odsudzujú oni! Sú ešte horší než náboženskí dogmatici!

Ale vraj sú liberáli, lebo homosexuála by nevyhnali. Ale aj homosexuála, keby nerozmýšľal rovnako ako oni, nevolil ich koalíciu, nevolal po zapojení všetkých štátov do vojny, neodsudzoval tých, ktorých odsudzujú oni!

Tu jasne vidíte, že nevyháňať homosexuálov a nejaká ochrana LGBTI je tu len ako prílepková reklama, aby ste im verili, že bojujú za slobodu inakosti. 

 

 

 

Už neviem, ako to mám povedať, aby to ľudia chápali, na čo im tá LGBTI slúži.

To je akokeby som ti tvrdila, že bojujem za slobodu v obliekaní tak, že hlásam slobodu vybrať si farbu ponožiek.

Ale inak bojujem, aby ste si nesmeli vybrať čo si oblečiete, musí to byť uniforma pre každého rovnaká. Rovnaké topánky, rovnaké nohavice, rovnaké blúzky, šaty, kabáty, šál, rukavice… a nehovor mi, že nebojujem za slobodu v obliekaní, lebo pozri ako bojujem za slobodu, že si môžeš vybrať farbu ponožiek!

A tým ponožkám urobím takú reklamu, že v mene ponožiek vás donútim obliecť sa celkom rovnako.

 

Budete tak oslepení ponožkami a svojou slobodou vybrať si ponožky, že ma ešte budete brániť, že bojujem za slobodu v obliekaní! A zožeriete mi to, že za slobodu!

A koľko takých hlupákov tu máme? Celú intelektuálnu elitu! Nebránia ich, že toto je sloboda?

 

Vyrobili inakosť ľudí? Toleranciu k iným? Nie, demagogické stádo oviec len s nálepkou, že bojujú za slobodu ľudí.

 

Pritom sa im podarilo rozoštvať národy, občanov doma do dvoch táborov a rozoštvávať rodiny horšie než poslední náboženskí fanatici. Najnovšie aj Čechov a Slovákov. 

 

Všetko to demagickou metódou vydierania a vnucovania, ktoré by im mohol závidieť aj posledný náboženský fanatik. 

 

 

 

.

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,493
Celková čítanosť: 5555779x
Priemerná čítanosť článkov: 3721x

Autor blogu

Kategórie