Založ si blog

Smeráci tiež, ale smeráci sa tu nikdy nevyhlasovali za „intelektuálnu elitu“!

Keď som sem prišla, prišla som sem s predsudkami, že tu nájdem len primitívov a na alternatívnych stránkach sú len primitívi. Preto som to vždy prirovnávala k boju bledých tvár s indiánmi:

 

 

 

 

My, ako liberáli sme tu tiež prišli stavať železnicu – liberalizmus. Vymeriavame tu územie hordám divochov, čo zaostalo žijú.

Nie je vám to známe, toto teraz už progresívne myslenie? Táto nadutosť bledých tvárí „intelektuálnej elity“? 

Tiež som sa, ako moja kolegyňa nezaujímala o politiku. Svet bol jednoduchý – my bledé inteligentné tváre a tu horda divochov – červenokožci smeráci a konzervatívci. Neprišiel aj Old Shatterhand medzi divochov takto? Neviedol s nimi boje? Pokým ich len nespoznal, že ich všetkých nemôže hádzať do jedného vreca. Našiel tam aj múdrych, aj len zradných a stále to boli divosi.

Len tak som začala čítať alternatívne stránky a len tak začala bojovať proti liberálom, ktorí nimi prestali byť. Dnes je obraz liberála –  obraz všetkých tých bledých tvári – podliakov, čo drancujú túto zem oveľa horšie a primitívnejšie než akíkoľvek divosi, lebo neváhavali by ju vydať napospas vojnám, strate veta, rozoštvávania medzi bledými tvárami a divochmi.

 

A vari vtedy bledé tváre verili, že títo divosi nie sú len primitívni? Píšu našim redaktorom a novinárom niečo iné, než ste videli pri prepadávaní indiánmi? A tiež hovorili – Pozrite sa, toto sú len divosi, len primitívni divosi a lúza.

 

A správali sa bledé tváre inak? Len to zneužívali! Rozoštvávali, celkom účelovo rozoštvávali!

Čo robia teraz títo novinári iné? 

 

 

Tento článok bude úvaha k týmto názorom Luny:

 

dobrý blog, anina, ďakujem a ten, kto vám napísal, že menej je viac, mal stopercentnú pravdu. Ja dnes len toľko- aj tu na blogovisku vidíme plno zla v rôznych podobách. Za zlo napríklad považujem aj to, ak niekto v blogu alebo v diskusii píše o škaredých ženách, škaredých političkách či moderátorkach a za súčasť zla považujem to, ak diskutujúci( a medzi nimi aj mnohé ženy) nezaujmú stanovisko proti takýmto príspevkom len preto, že majú podobný politický názor. Alebo sa boja. No ja veľa vecí chápem, preto sa snažím takých ľudí pochopiť , horšie je ak oni moralizujú . Sama som viackrát bojovala v živote so zlom, lenže so zlom sa bojovať jeho prostriedkami nedá ,.lebo je ťažšie a stiahne vás na svoju úroveň ..a bojovať láskou , to chce skutočnú osobnosť ako bol napríklad Gándhí“

 

 

Bez ohľadu, čo si o nej myslím, je to relevantný názor k častému úkazu, keď miesto argumentov niekto použije ako argument, že niekto má plešinu, kokce, je tučný, má bradavice… – prirovnajme to k len sprostému podrezaniu

 

Ani mne sa to nepáči, lebo to nie je žiadny argument. A keď idete na SME, toto je tam v 80 % komentárov ako argumenty, len samé urážky. Žiadne argumenty, lebo nesúhlasiacich už vyhnali, tak o čom by tak asi diskutovali?

Nudia sa pri tej názorovej jednoliatosti, tak si krátia čas v diskusiách len urážkami dezolátov a lúzy, čo odmieta voliť ich stranu a progresívnu koalíciu.

Ale keby som tam diskutovala, tak určite nestrácam čas tým, aby som prevychovávala diskutérov pre ktorých je argumentom plešina.

Keď niekoho zaujíma plešina alebo bradavice, pochybujem, že by k politike mal nejaké argumenty, inak by ich používal.

 

Ak sa to vyskytne aj tuto, aj tu mi to vadí, ale nepovažujem za svoju morálnu povinnosť prevychovávať dospelých ľudí a to ešte jednotlivo, že čo si to urobil, robíš hanbu smerákom, sns, lebo Luna potom napíše, že objektívne sú smeráci primitívni, teda je pre nich typické primitívnejšie správanie. A najmä, keď vidím, že typickejšie je to v diskusiách na SME, kde sa za to nemôžu vyhovárať na smerákov!

 

Aj tu na Pravde máte vulgárne a primitívne príspevky od progresívnych trollov, voči ktorým je už Luna slepá. Ešte som nevidela, že by tu prevychovávala týchto vulgárnych progresívnych trollov a progresívnych blogerov, že čo si to dovoľujú. Takže pre mňa táto jej prevýchova objektívna nie je.

 

Tu ide hlavne o to, aby nebola tretia svetová a strata veta.

 

A každý používa to, čo vie. Ak niekto argumenty, používa argumenty. Ak niekto žiadne nemá, používa palicu – Ty sviňa bradavičnatá!

Každý podľa svojich schopností, veď preto je smutné, že voľakedy liberáli tak osprosteli a už majú úroveň 4.cenovej. Bránia sa, že smeráci tiež, ale smeráci sa tu nikdy nevyhlasovali za „intelektuálnu elitu“. Takže, keď sa začnú inteligenti vyjadrovať ako posledná lúza a takto vystupujú IT-čkári, novinári a umelci, výsledok je ten, že máte po intelektuálnej elite.

 

 

==========

 

 

ja:

„“smerákov“ – typické primitívne urážky žien , narážky na ich výzor , viem, že progresívci sú zlo, ale takto primitívne sa nevyjadrujú a aj v parlamente vystupujú slušne“

Pre smerakov su typicke primitivne urazky zien?

Naopak, pokial tu boli smeraci, tak sa take urazky zien nepouzivali, to prislo az s progresivnymi novinarmi, co rozostvavaju obcanov.

A ze sa v parlamente tvaria, ze su slusni, prave to je manipulacia, ze na vulgarnu kritiku vyuzivaju svojich novinarov!

Simecka sa tvari, aky je slusny, ked na oznacenia luza a svine ma svojho otca a celu plejadu vulgarnych novinarov.

To, ze ich necitas, ako dennodenne nadavaju ludom a politikom a necenzuruju na nich ziadne vyzvy ani k upaleniu, to neznamena, ze to neexistuje! Ale ja ich sledujem, preto viem, ze je to nespravodlive k smerakom.

Inak s celym clankom suhlasim. Len nepodsuvaj smerakom to, co dennodenne robia progresivne media a tuto ich progresivni trollovia!

 

 

L:

teraz sa mýliš, progresívci urážajú sofistikovanejšie , smeráci primitívnejšie, stojím si za tým , aj preto Peter odišiel od Roba . Nemyslím všetkých, samozrejme! A dôkazy tu dávať nebudem.

 

 

ja:

Darmo si za tym stojis. Nie su dolezite dojmy, ale fakty.

Vari chces tvrdit, ze pravidelne citas SME a Dennik N a mas o tom prehlad? Nie o dojmoch, ale o faktoch, co pisali.

Vobec neurazaju sofistikovanejsie, ani sofistikovane, ale natvrdo primitivne!

A Peter neodisiel od Roba pre ich primitivnost, ale preto, ze sa chceli dat do koalicie s progresivcami, co hrozilo aj po volbach. Ved preto si ich sama nevolila, lebo si sa bala, ze zradia.

Horsia cast smerakov odisla do Hlasu. Ta ekonomickejsia a vypocitavejsia.

 

 

L:

píšem že aj preto odišiel, nuž nečítam tie noviny, píšu niekde o v tých denníkoch diskutujúci, že redaktorky a političky sú škaredé škraty? ak áno, tak sú rovnakí. ale narážky na ženy, na ich výzor a na lesby vidím skôr u inej skupiny

 

 

ja:

Keby len to!

Keby si to citala, bola by si velmi rozhorcena a zhrozena. Preto som tak nahnevana vo svojich clankoch, je to nieco nehorazne vulgarne a primitivne.

A to ja som nikdy nebola smeracka a prisla som zo SME, cize z opacnej strany. O to viac som poburena a zhrozena. To im ludia len vracaju za ponizovanie. Smeraci maju pravdu.

 

 

L:

nemá zmysel to tu rozoberať, uzavrime , je to všetko o ľuďoch , a je úplne jedno, kto je z akej strany, ak sa v diskusií pohŕdavo vyjadruje o homosexuáloch, o výzore žien a dáva to súvisu s ich povolaním , je to pre mňa primitív

 

 

ja:

To pre kazdeho, ale velmi dolezite urcit vinnika, co tento primitivizmus dava do pohybu.

A to z toho dovodu, ze teraz sa chcu vyhovarat, ze to robia rovnako obidve strany a tak sa z toho vyzut, ze to tu nesiali ich novinari!

A to je zas dolezite preto, lebo v mene toho, ze za to nemozu sa budu tito novinari pre vsetkych dovolavat cenzury. Takze preto je to velmi dolezite, kto to tu sial!

 

 

L:

to už veľmi komplikuješ, ak jeden inžinier na dôchodku ktorý si o sebe myslí, že pojedol múdrosť sveta, napíše o redaktorkách, že sú škaredé a že preto chcú upútať v mainstreame, pre mňa je to druh primitivizmu

 

pre mňa nie je na prvom mieste to, kto je v akej strane, lebo názory na isté veci môžeš po čase zmeniť, ale to, aký máš v sebe základ, to nezmeníš , to aký si človek v jadre, to je najdôležitejšie

 

 

z tejto diskusie:

https://debata.pravda.sk/debata/blog-luna5-1015-2024-03-04-dozijeme-sa-vybudovania-zeleznej-opony/

 

 

 

Neviem, či má zmysel opakovať, prečo je tak dôležité chápať KTO ľudí rozoštváva. Ale túto schopnosť v žiadnej spoločnosti nemajú primitívni jedinci, ktorých majú obidve strany. Primitívov by totiž nikto nepočúval! Nemajú schopnosť rozoštvávať ľudí!

 

Vždy občanov ovplyvňújú len tí, čo na občanov pôsobia seriózne a dôveryhodne!

 

Čo robia primitívi je už len dôsledok rozoštvávania elitných skupín!

 

Pýtajte sa, KTO ich rozoštváva?

 

Ktorý seriózne a dôveryhodne pôsobiaci človek vyzýva iných, aby vnucovali svoje myšlienky iným, aby prenasledovali ľudí, ktorí nerozmýšľajú ako on? Kto to stále opakuje a má takú moc, že jeho-ich nevoličov majú občania vyháňať zo spoločnosti a svojich rodín?

 

Ak toto nechápete, tak nechávate dve skupiny primitívov mlátiť sa a toho, kto to využíva, na pokoji!

 

Ak vám to povedia v kostole, sídli to v kostole!

Ak vám to povedia na tlačovke, sídli to v politikovi, čo to povedal!

Ak vám to povedia na alternatívnej stránke, sídli to na alternatívnej stránke!

Ak vám to povedia v novinách alebo v televízii, presne viete, kde to sídli!

 

A nepovie vám to tam primitív!

Povie to seriózne a dôveryhodne pôsobiaci človek v peknom oblečení a buď z intelektuálnej alebo politickej elity.

Zaručene patrí k niektorej elite!

 

Takže bojovať v záhrade proti burine, ktorá vám prerástla hlavu tak, že jej budete len obstrihávať listy, je úplná hlúposť.

Zas to slúži len na to, aby sa na burinu zaviedla CENZÚRA!

 

Tá zaručí, že budete všetci poslúchať, čo vám NADIKTUJE seriózne a dôveryhodne pôsobiaci človek.

 

Primitívov len využíva!

Ani mu nemôžete urobiť väčšiu radosť, ako keď budete primitív.

Primitív nemá žiadnu moc, je len ukážka, prečo všetci si zaslúžia CENZÚRU!

 

A preto milujú rozoštvávanie!

 

 

KTO podnecuje rozoštvávanie, že iní sú dezoláti a lúza?

 

Počuli ste to v kostole?

Počuli ste to na tlačovke?

Počuli ste to alebo videli na alternatívnej stránke?

Počuli ste to alebo videli v novinách alebo v televízii?

 

Tam to sídli a to je príčina rozoštvávania, aby sa mohla zaviesť TOTALITNÁ CENZÚRA!

 

A to už nielen na primitívov, ale aj na novinárov, umelcov, vedcov, sudcov, právnikov, lekárov a predstaviteľov vysokých škôl!

Primitívi ich nezaujímajú!

 

 

=====

 

 

Inak, neverila som vlastných očiam, že dnes jeden z vojnových štváčov na SME prirovnal Zelenského k Hitlerovi:

 

TimmyAnderson24

„Houby korejskemu scenaru. Smerujeme k uplnej porazke Ukrajiny. Vycerpana ukrajinska armada, kde 2 roky bojuju ti isti vojaci bez prestriedania uz nevladze odolavat a Zelensky hanebne pre vlastnu popularitu odmieta mobilizaciu.

Rusko ma v tejto chvili masivnu prevahu na fronte, najma pre nedostatok vojakov na strane Ukrajiny. Navyse, Putin verbuje dalsie sily a pripravuje ich na nove masivne utoky. To bude chciet zazrak, aby vycerpane jednotky toto zvladli.

Zelensky namiesto riesenia tohto katastrofalneho problemu, ktory sam sposobil a dalsieho, ze neskoro zacal budovat obranne linie, lebo bluznil o vitazstvach sa teraz zaobera vyhadzovanim velitelov. Od vyhodenia Zaluzneho vyhodil vacsinu velitelov. Vcera napriklad letel tento.

‚Zelensky replaces Support Forces commander.
President Volodymyr Zelensky dismissed Dmytro Hereha as the commander of Ukraine’s Support Forces, replacing him with Oleksandr Yakovets, according to his decrees published on March 4.‘

https://twitter.com/KyivIndependent/status/1764728882282787053

A Putin zatial robi toto.

‚ The enemy is concentrating very significant reserves in the Novomykhailivka area. Russia is transferring reinforcements here, – OSV „Tavria“
❗️There are more daily assaults there than in the Avdiivka direction. But the defense holds.‘

https://twitter.com/UkrReview/status/1764979734016909447

Bohuzial, Zelensky coraz viac zacina pripominat Hitlera pred padom Nemecka. Bluzni o neexistujucich jednotkach a statisicoch vojakoch, ktorych vraj stale ma, len nie su na fronte. No ani po mesiaci sa tie jednotky nezjavili. Miesa sa vojakom do prace, skusenych a doveryhodnych velitelov vyhadzuje.

Ukrajine nehrozi korejsky scenar, ale uplna porazka na styl Juzneho Vietnamu.“

https://komentare.sme.sk/c/23290989/ukrajina-smeruje-k-porazke-bez-zapadnej-pomoci.html
.
.
.
.
Napríklad k tomuto by sa hodila cenzúra, zapojíte sa povinne do vojny a hotovo!
 
Že nejakých 80 % Slovákov nesúhlasilo, že nejakých 76 % Francúzov nesúhlasilo, že nejakých 90 % Čechov nesúhlasilo (hľadajúcim dôkazy z prieskumov agentúr môžem dodať), sa jednoducho scenzúruje – všetci chceli!
To zas urobila americká agentúra – prieskum, že 42 % Ukrajincov chce mier!
 
A hovoria vám pravdu? Nie, jednoducho toto sa scenzúrovalo, všetci chcú, volajte im na Slávu! Rovnako budú volať na slávu aj vám, keď Macron do toho zatiahne len Česko a Slovensko. Budú vám na slávu volať Francúzi, čo sa nijako neohrozia!
 
Ale nebojte sa, tí najmorálnejší vás tam dostanú! Kto by vám potom volal na slávu?
.
.
.
.

Macron dorazil za Pavlem na Pražský hrad. Demisi, křičeli na francouzského prezidenta lidé

 

 

 

Vidíte, vôbec to nie sú primitívi, čo pôjdu proti svojim vlastným občanom vo vojne aj strate veta (alebo koruny). Sú takí seriózni a dôveryhodní ako nás Korčok alebo Čaputová.

No bez médií by boli ničím, stvorili ich občanom novinári a televízie!

 

 

 

.

Na SME sa už totálne zbláznili a znovu budú na smiech ako slniečkári

27.04.2024

Pripomína mi to ten čas, keď pri migračnej kríze prešli už do takej hystérie, že nadávali každému za zadusených migrantov, čo sa nelegálne dali prevážať v zatvorených autách, kde sa zadusili. Vtedy boli všetci ich vyznávači na najvyššom stupni hystérie, že je to dôkaz našej neľudskosti, lebo nechceme súhlasiť s kvótami. Vtedy sa predbiehali v podpisovaní extra [...]

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“

21.04.2024

„Česká iniciativa zajistí ukrajinské AFU granáty jen na 18 dní rovnocenné dělostřelecké činnosti“ Aj to ich ešte len chce zohnať a nebude ich platiť ako naši progresívni hlupáci na predĺženie vojny o 18 dní. „Jenže ukrajinská média a vojenští komentátoři tlumí nadšení, protože těch 180 000 granátů je kapka v moři a Ukrajině to [...]

Na toto prispievate – len na väčší počet obetí!

18.04.2024

Aby ste dokázali pochopiť Ukrajincov, musíte si na ich mieste predstaviť seba. Ale to niektorí ľudia nedokážu. Bohužiaľ, to niektorí ľudia nedokážu, lebo vedia si predstaviť len seba a nemajú žiadnu empatiu. Takže, predstavte si seba. Predstavte si Slovákov o ktorých viete, že ešte aj väčšina progresívnych voličov by pred vojnou ušla. Keby vyhlásili vojnu a [...]

Rafah

Abbás: Útoku na Rafah môžu zabrániť len Spojené štáty

28.04.2024 13:30

Plánovanej pozemnej operácii izraelskej armády v Rafahu na juhu Pásma Gazy môžu zabrániť iba Spojené štáty, uviedol Mahmúd Abbás.

Rusko, Deň víťazstva

Poľský minister: Západ má na výber, či porazí Rusko na Ukrajine alebo na poľských hraniciach

28.04.2024 12:48

Sikorski tvrdí, že keby Putin vyhral, bol by ako Hitler. Zmocnil by sa priemyslu a Ukrajincov by poslal bojovať ďalej na západ.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,493
Celková čítanosť: 5556268x
Priemerná čítanosť článkov: 3722x

Autor blogu

Kategórie