Založ si blog

iDnes: „Takže Ficovi evropští vojáci vyslaní na Ukrajinu byli fake news a poplašnou zprávou jen pár hodin“

Od stretnutia v Paríži začína na Slovensku nová éra, keď už progresívci prešli od manipulácií do klamstiev natvrdo!

Aj násilníka, keď vyšetrujú a dokážu mu klamstvo, že klame a ublížil tej žene, myslíte si, že sa preto prizná?

Nastupuje taká scéna, že sa pokúša smiať, že aká je to blbosť. Asi si myslí, že toto by bola dobrá reakcia a tým bude pôsobiť, že aký je to nezmysel. Ale je to naopak nelogické, lebo keby vám práve dokázali trestný čín, ktorý ste nespáchali, určite vám nebude do smiechu! Práve naopak, zostanete šokovaný! No určite sa nezačnete smiať, teda pokúšať o pochechtávanie. 

Ďalšou fázou reakcie je popieranie, celkom nelogické popieranie, lebo už nemá nič, čím by sa bránil, len popieraním. 

A toto je teraz fáza novinárov SME a Denníka N, lebo to sa ešte nestalo, aby im klamstvá dokázali behom troch hodín. 

Doteraz boli celkom bežné ich manipulácie, že čo písali v čase migračnej krízy v rokoch 2015, 2016, 2017…

to celkom otočili, že to nepísali, že to nehovorili, neobhajovali, nemýlili sa… Jednoducho vždy vsádzajú na čas, že ľudia si to nepamätajú, už to nebudú vedieť nájsť, diskusie pomazali ako prenasledovali ľudí. Noví mladí ľudia, čo začali politiku sledovať až teraz, už to nevedia. Preto teraz týmto mladým už tolerujú výpady proti migrantom, za ktoré by ich len pred pár rokmi scenzúrovali ako nacistov. Ich noví čitatelia netušia ako otočili a už chcú, aby sa na to zabudlo. Už nikde nedájdete tie hordy ich trollov, čo ľudí za ich klamstvá a dezinformácie prenasledovali ako fašistov len keď mali otázky, ale nemorálne! Zmizli, vyparili sa, aby sa znovu objavili s novou propagandistickou témou za ktorú zas budete fašista, keď nebudete držať hubu a rovno súhlasiť!

 

Hovorieva sa, že od konšpirácie po pravdu je rok. Ja si myslím, že niekoľko rokov, aby to bolo jasné aj tým hlupákom, ktorí im to verili, keď to práve bežalo. Ale stáva sa, že nimi vyhlasovaný hoax alebo dezinformácia sa ukáže pravdou už aj po pol roku alebo keď sme tu mali skoro tretiu svetovú kvôli rakete, tak do dvoch dní. Ale vtedy to riešia tak, že len stíchnu a už sa o tom nikde nehovorí, že šírili dezinformáciu! Zrazu už je hrobové ticho!

 

No, teraz sa prvýkrát stalo, že všetky ich médiá jačali ako besné, že Fico si vymýšľa o čom sa bude rokovať a to besnenie vyvolalo u ich čitateľov až komentáre – Fica obesiť. Tak jačali a to ešte aj v televíziách, ako nehorázne klame, že to aj u ich čitateľov vyeskalovalo ako nikdy predtým.

A potom sa behom troch alebo štyroch hodín ukázalo, že Fico hovoril pravdu a že také niečo nehovoril len on sám, ale aj Scholtz, že sa odmieta zapojiť do vojny a do ešte pred stretnutím v Paríži.

 

Napríklad Pravda potom priniesla aj pravdivé informácie, ako to bolo a že mal Fico pravdu, ale prvýkrát sa stalo, že na SME a N ku vôbec nestíchli ako pristihnutí pri dezinformáciách a klamstvách, ale natvrdo začali klamať ďalej.

Z toho boli mnohí šokovaní, že je toto vôbec možné a tak v rozpore so zdravým rozumom môžu novinári úplne jasne klamať! 

Ďalej jednoducho popierali, že Fico hovoril o téme rokovania pravdu, hoci si to všetci občania mohli prečítať aj na Pravde, aj v zahraničných správach!

 

Oni spoliehajú na to, že majú čitateľov takých hlupákov a to majú dobrý odhad, že si nič iné neotvoria a pravdu sa nedozvedia! A veru, žožrali im to aj topánkami. 

Plus, zatajili pred nimi, že nielen Fico odmietol zapojenie do vojny, ale aj ďalšie krajiny, ako Nemecko, Británia, Španielsko.

Môžete ísť na SME a tieto informácie nemajú nikde ani pod správami zo zahraničia!

Stačí to ich hlupákom nepovedať a celkom im uverili, že jediná krajina, čo si to dovolila, je Slovensko a preto, že máme Fica!

 

Tu vidíte, akých hlupákov čitateľov majú, čo si naozaj nič iné neprečítajú a preto veria, že majú informácie, že to bolo takto, ako im to stvorili.

 

 

Ako tie ich už tak jasné klamstvá komentovali iní:

 

Draxler:

„Hlavné francúzske aj iné európske denníky majú dnes na titulke veľké nadpisy: MACRON NEVYLUČUJE VYSLANIE JEDNOTIEK NA UKRAJINU

Včera neskoro večer Macron novinárom potvrdil, že sa diskutuje aj o vyslaní vojakov krajín NATO na Ukrajinu.

Pripomeniem, že ešte včera celý deň kaviarenské dezolátske médiá a weby slovenskému národu vysvetľovali, že otázku vyslania vojakov si vraj len vymyslel Fico.
Odporúčam si teda pozrieť teraz ráno Le Figaro, Le Monde, Die Presse, Frankfurter Allgemeine Zeitung, Financial Times, The Guardian…“
.
.
.

Ale SME a N vie, že ich hlupáci si to nepozrú, inak by sa dozvedeli ako nesúhlasia ďalšie štáty!  Spoliehajú totiž, že ich SME bude pravdivo informovať! Táto ich slepá dôvera v týchto novinárov spôsobuje, že veria všetkým ich dezinformáciám.

 

Napríklad Chmelárovi nemajú veriť preto, lebo stačí sa naňho pozrieť! Už na takej úrovni majú čitateľov! Zásadne si nepozrú žiadne dôkazy!

 

A zásadne tam nepustia diskutérov s iným názorom, tých povyhadzujú a zásadne nedopustia konfrontácie v diskusiách s oponentmi! Lebo vraj s debilmi sa nebavia!

Reagujú ako posledný primitív – ja sa s nikým nebavím!

V ich diskusiách diskutuje maximálne Tódová s Leškom, keď si spoločne prikyvujú k akýmkoľvek klamstvám! S nikým iným sa nebavia, všetci iní sú len sprostí!

Nepripomína vám práve to posledného primitíva z krčmy? Čo bude s pivom v ruke vykrikovať – Ja sa s nikým nebavím, ja viem všetko najlepšie sám!

A mne sa stačí na iných len pozrieť a hneď všetko viem! Všetci sú sprostí! 

 

Takto si ich vychovali k tomu, že už nečítajú nič iné len svoje dezinformačné noviny.

 

 

Takto o tom informovali na Štandarde:

 

„Potvrdil to Macron. Priznal, že na tomto scenári nateraz nie je zhoda, no vylúčiť sa nedá nič. O niečo presnejší bol poľský prezident Duda. Podľa neho sa najvášnivejšia debata viedla práve o otázke západných kontingentov na Ukrajine. (No Tkačenko natvrdo klamal, že to bolo len konštatovanie, len taká jedna veta, že nepošlú!)

Nemecký kancelár vyhlásil, že Nemecko sa nijakým priamym spôsobom nezapojí do vojny na Ukrajine. Ani v rámci NATO, ani v koalícii ochotných, ani bilaterálne v rámci dodávok zbraní spolu s vojakmi. Dôvod: znamenalo by to riziko svetovej vojny. A to Nemecko riskovať nechce. Pochopiteľne. V tejto disciplíne Nemecko prehráva nula dva.

Keďže po zdržanlivých Spojených štátoch vypadli z hry aj Nemci, najaktívnejší jastrabi, hlavne Poliaci a Briti, vychladli. Našťastie. Rétoriku následne krotilo aj NATO.

V konečnom dôsledku je dobré, že Fico túto tému otvoril už pred samitom. A s veľkým krikom. O otázkach, ako sú vojna a mier, by sa nemali robiť tajnosti. Priebeh samitu Ficove varovania potvrdil. Aj keď, našťastie, so zdržanlivým výsledkom.

Na druhej strane je smutné, že prezidentka a progresívna opozícia zotrvávajú na svojich omyloch. Opakujú, že Fico si vymýšľal, dezinformoval a že strašil hrozbou, ktorá neexistuje. Slovom, klamali. A klamú ďalej, aj po samite, ktorý ukázal, že výmysly nešíril Fico, ale dezorientovaní progresívci. „Lovec hoaxov“, asistent poslanca PS Spišiaka a bývalý admin facebookovej Polície SR David Púchovský dokonca tvrdil, že Fico šíril dezinformačné naratívy, lebo na samite „lídri v skutočnosti o tejto téme nedebatovali“ (neskôr svoje naivné slová trochu upravil).

Napokon, táto scéna je pre progresívne kádre typická. Buď sú neinformovaní, alebo zavádzajú, zahmlievajú, odvádzajú pozornosť od reálneho stavu. A keď niekto nahlas upozorní na pravdu a varuje pred reálnymi hrozbami, vynadajú mu do dezinformátorov. Ako na lodi bláznov, kde čierne znamená biele. A kde sa nesmie pochybovať, že dva plus dva je sedem.

Poučenie: buďme radi, že progresívci a ich druhovia z SaS a KDH nezostavili vládu. A že ľudia ako oni nemajú v Európe väčšinu. Ak by bol premiérom Šimečka a ministrami figúry typu Naď a Káčer, pred „vojnovým samitom“ by sme sa od nich nedozvedeli nič. Na samite by si vypočuli domáce bojové úlohy. Následne by ich bez debaty a reálneho rozhodovania (uvažovania) vykonali. A kto by namietal alebo varoval pred rizikami ich politiky, tomu by s nenávisťou v očiach vynadali do proruskej luzy.“

https://standard.sk/580679/fico-nakoniec-az-tak-nestrasil-europa-sa-zahrava-s-ohnom

 

 

A takto iDnes:

 

Takže Ficovi evropští vojáci vyslaní na Ukrajinu byli fake news a poplašnou zprávou jen pár hodin, než se o tom bouřlivě jednalo na konferenci v Paříži a francouzský prezident Emmanuel Macron je nevyloučil. Člověk se až baví: projednali jsme, co neexistuje a co jsme popírali. Tak si to rozšifrujme.

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/macron-summit-ukrajina-vojaci-fiala-nato.A240227_180032_zahranicni_vals?zdroj=otvirak

 

 

Chmelár:

 

Už mám naozaj plné zuby tých do očí bijúcich zámerných a zákerných klamstiev, ktorými opozícia a médiá, ktoré jej slúžia do roztrhania tela a novinového papiera, kŕmi a deštruuje slovenskú verejnosť. Nečakal som, že sme normálnou spoločnosťou, ktorá sa v čase ohrozenia mieru zomkne okolo svojich predstaviteľov. Ale keď francúzsky prezident Emmanuel Macron potvrdil slová slovenského premiéra Fica, že všetko, o čom hovoril, bolo predmetom rozhovorov, no „nedohodli sme sa na spoločnom postupe vojsk“ – naozaj nechápem, akým zázrakom z toho Denník N vyvodil, že „žiaden z lídrov vyslanie vojakov neohlásil“. Veď ak sa na niečom nedohodli, z toho logicky vyplýva, že niekto bol za a niekto proti a hádam veľa neprezradím, keď poviem, že žiadosť o vyslanie vojakov tlmočil prezident Macron. Ja už naozaj neviem, či mám dočinenia s totálnymi idiotmi, ktorí by u mňa na skúške zo základov výrokovej logiky v žiadnom prípade neprešli alebo celkom úmyselne a podlo zavádzajú slovenskú verejnosť.“

V týchto tragických časoch psychotického rozkolu našej spoločnosti, keď majú ľudia len svoje osobné záujmy, ale nie spoločné ciele, keď si myslia, že majú právo nielen na vlastné názory, ale aj na vlastné fakty, je síce úplne bežné, že vás kadejaký chumaj označí za klamára bez toho, aby si najprv prečítal vecné argumenty alebo dokonca úplne konkrétne linky s exaktnými údajmi vyvracajúcimi jeho dohady stojace na pocitoch, ale ja si na tento stav marazmu nikdy nezvyknem. Preto dnes večer všetkých tých fantazírujúcich politických námesačníkov, ktorí popierajú realitu a zahmlievajú skutočné príčiny vojny na Ukrajine, opäť vyzlečieme donaha. Povieme si niečo bližšie nielen o včerajších parížskych rokovaniach, ale pomenujeme si aj vinníkov, ktorí premárnili najväčšiu šancu na mier a pristavíme sa pri škandalóznom odhalení New York Times, ako sa jedna veľká „konšpirácia“ opäť stala pravdou…“
.
.
.
.

Ja tiež nemám slov, že je možné, aby intelektuálna elita tak osprostela, že už nečítajú celkom nič a popierajú realitu. 

Všetko, čo vyčítali iným, že si nehľadáme zdroje, že si ich neoverujeme, že máme hľadať dôkazy, že nemáme veriť bez dôkazov, všetko to platí na nich.

A najviac šokujúce, že ešte aj ten primitivizmus, čo tiež vyčítajú všetkým iným občanom ako lúze, je im najvlastnejší a už nikdy neargumentujú, len iným nadávajú!

Pritom aj k tomu sú dôkazy, každý deň si môžete otvoriť diskusie SME a odhora až dole čítať primitívne výkriky miesto nejakej diskusie a argumentov!

 

Už sa to preklopilo, je to naopak, viac informovaní sú tí, ktorých informačné vákuum naučilo hľadať informácie, overovať si ich, sledovať tie argumenty a protiargumenty v mainstreame. Dnes je takz. pre nich lúza oveľa viac informovaná! 

A dezinformačnými denníkmi sa stali SME a N, čo šíria samé klamstvá a hoaxy. 

A ich čitatelia ohlúpli, lebo zleniveli. Čo by čítali, čo by hľadali, stále len jednostranne a len klamármi odporúčané, že už majú len slepú dôveru vo svojich manipulátorov!

Iných obviňujú, že podľahli ruskej propagande, pritom oni podľahli americkej!

Však nič iné ani nepoznajú, všetko iné pre nich môže byť len proruské!

Ako pre primitíva všetko iné len sprosté!

 

To človek ťažko pochopí, že podľahol sekte. Ani slniečkári tomu neverili, ale našli si nových na ďalších témach!

Myslia si, že inteligentov by nikto nemohol oklamať alebo že novinári by predsa tak neklamali!

Ale že im klamú, na to už celkom stačí začať používať logiku!

Tú už dávno nepoužívajú, výlučne len demagogické skratky!

 

Celý ich svet je:

Súhlasíš s migračnou politikou alebo ich chceš topiť! Nič medzi tým! Buď súhlasíš alebo si nemorálny nacista!

Súhlasíš s treťou svetovou alebo nechal by si znásilňovať ženu a nesúcitíš s obeťami! Nič medzi tým! Buď chceš tretiu svetovú alebo si prokremeľský nacista!

 

A to sa voľakedy čudovali náboženským fanatikom, čo to až do takejto debilnosti nikdy nedotiahli snahou o cenzúru iných.

 

Proganda, ktorej sa bojíš neveriť, to je strach z odsúdenia! Toto zažívali komunisti od vyžadovanej propagandy!

Rusi by nikdy takú silu nemali, aby to bola vina Rusov, že väčšina Európy nerozmýšľa ako americkí propagandisti. 

Ibaže by ste si mysleli, že ste tak výnimočne morálni, čo je práve to, na čo vás v ich sekte nachytali! Túžite sa cítiť tak výnimočne morálni! 

Presne na toto vás dostane akákoľvek sekta! Máte to miesto náboženstva, na čo iní majú vieru. Tam si riešia duchovno, nie cez politiku. Tam sa používa len zdravý rozum!

To nie je divadelná scéna a v špinavej politike! 

 

 

Tak teda ilustrácia takej progresívnej morálky:

Malina a ako sa ti držia tvoji synovia ??

Stále ťa majú na háku a hanbia sa za teba ?

Zrejme sa na tom už nič pozitívne smerom k tebe nezmení..“

 

Áno, toto sa tým morálnym, tomu výkvetu morálnemu darí! Ale inak sú všetci najmorálnejší, lebo chcú tretiu svetovú! To je predsa podstatná črta morálky!

Rovnako, ako stačilo povedať náboženskému somárovi, že som za zákaz potratov, inak som vrah!

Nejaký rozdiel medzi nimi?

 

Jeden podstatný, neovládli mi nikoho z rodiny, čo by so mnou skončil ako s vrahom a aby som prestala písať články proti zákazu potratov! Pre pokoj v rodine!

 

Pre niekoho to bola záslužná činnosť na obranu žien, pre niekoho jasný dôkaz, že je odo mňa morálnejší!  Nie o to im šlo, aby sa tak cítili? 

 

Robila som to preto, aby som sa hrala na morálnejšiu?

 

Bohužiaľ takto sú ľudia osprostení, že kto nechce zapojenie do tretej svetovej, tak sú kolaboranti:

 

Co je kolaborace?

 

 https://firla.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=813726

 

 

Má to logiku, veď skúste vysvetliť dogmatikovi, že kto nie je za zákaz potratov, tak nie je za kultúru smrti! Jednoducho ste preňho vrah alebo schvaľujúci vraždy a má to ich jednoduchú demagogickú logiku!

 

Je to u nich vyššou morálkou? 

 

Dokázali by pochopiť prečo ste proti zákazu potratov?

Každý liberál túto dogmu zažil na sebe, akú mal za to nízku morálku!

 

A čo sme si na konci povedali? Že hlupákom to nevysvetlíš, lebo nechápu dôvody prečo!

Jednoducho nie sú ochotní zaujímať sa o tie dôvody. Že to nemusí byť takáto jednoduchá dogma! 

Mala by som to vzdať v dogmatickej rodine, že kvôli tomu budem ticho?

Neboli by násilníci, keby ma takto vydierali?

 

Asi by tiež so mnou skončili ako tí morálnejší, že čo to majú za nemorálneho člena v rodine, čo podporuje kultúru smrti. A teraz je to ešte horšie, lebo za moje myslenie môže Putin a ruská propaganda.

A tu so mnou nesúhlasia, lebo príliš odsudzujem Rusko.

 

Normálny vzťah k Rusku a k ruskej propagande sa nedokazuje tak, že ako debil podporujete tretiu svetovú. 

 

To práve tí idioti, si myslia, že z toho tretia svetová nebude! Lebo kto normálny by chcel tretiu svetovú? 

 

Odmietam nasprostasté progresívne dogmy! Rovnako ako tie náboženské!

 

Odporúčam pozrieť si, čo stačí Filovi ako súbor právd, rovnako si môžem otvoriť katechizmus. Že k všetkým týmto témam mám načítané dôkazy v čom nás zavádzajú, to si poriešia jednoduchým demagogickým tvrdením, že neexistujú! Lebo všetci iní sú Rusi a všetky dôkazy na svete ovládajú len Rusi.

Nikto z ich čitateľov sa nespýta – Prečo sa potom tak boja ísť do akejkoľvek diskusie s dôkazmi iných, prečo zakazujú diskusie s odborníkmi a sú odsúdení len na cenzúru a likvidovanie dôkazov?

Im totiž ako hlupákom stačí povedať, lebo všetci iní sú len sprostí a vy ste tí najmorálnejší, keď nám uveríte a nič si nebudete overovať a nič si nebudete vyhľadávať a nikdy si nevypočujete opačnú stranu a nepozriete žiadne dôkazy!

Inak by vedeli, koľko pôvodne len hoaxov sa stalo pravdou.

Ešte aj to, čomu neveril ani Chmelár!

 

 

Nie, nestačí byť inteligentným alebo mať VŠ, keď sa stanete lenivý čítať aj oponentov, zaujímať sa o pre a proti a a nezastaviť sa pri overovaní. To potom osprostiete a stačia vám jednostranné zdroje a Filo a SME, kde nikoho nepustia, aby im mohol dokázať klamstvá!

Potom im stačia demagogické skratky, lebo ich odnaučili logicky myslieť a vôbec myslieť!

V podstate z politiky nevedia vôbec nič a len ako z brožúr KSČ.

Sami sú najlepšou ukážkou, ako dopadne človek v spároch len jednostrannej propagandy!

Po prevrate na Ukrajine všetky tieto klamstvá vyplávajú na povrch, ako vyplávali po Iraku, že túto vojnu sprevádzali len klamstvá a novinári na celom svete sa ospravedlňovali!

Okrem našich šimečkovcov! Tí sa zamerali na rozoštvávanie do novej!

 

 

 

Dnes tiež Chmelár opísal prácu dnešných propagandistických novinárov:

 

AK NOVINÁR ZNEUŽIJE MOJU DÔVERU, STRÁCA JU CELÁ REDAKCIA

 

Odkedy som poradcom premiéra, odmietol som niekoľko žiadostí o rozhovor. Ak je záujem o moje názory limitovaný tým, aby som povynášal niečo zo zákulisia Úradu vlády SR, nie som ochotný dať sa zneužiť na takúto úlohu. Keď mi zatelefonoval nejaký Juraj Búry z Hospodárskych novín, urobil som výnimku, lebo s týmto denníkom nemám ešte nejakú výrazne zlú skúsenosť. Chyba. Hovorili sme spolu pomerne dlho, ochotne som mu povysvetľoval, čo je úlohou Zboru poradcov predsedu vlády SR a ako to funguje. A potom sa má spýtal, ako sa cítim v tejto úlohe ja.
S úsmevom a položartom som mu povedal, že niekedy sa mi vidí, že na svoju slobodnú dušu som si obliekol príliš úzku halenu, ale nesťažujem sa, patrí to k tomu. A on hneď, že či sa cítim obmedzovaný. Ja že, nie, preboha, radšej vám to vysvetlím, aby ste tam nenapísali nejakú koninu: Nikto ma neobmedzuje. Len je úplne normálne, že nemôžete hovoriť o všetkých veciach, ktoré sa dozviete, či už z hľadiska záujmov štátu alebo prirodzenej lojality k premiérovi. Z toho istého dôvodu som mu aj odmietol odpovedať na otázku, ktoré konkrétne veci z tých, ktoré urobil alebo povedal Robert Fico, som presadil ja. Vysvetlil som mu, že si nepotrebujem mastiť ego na takýchto otázkach. Mojou úlohou je radiť premiérovi v širokom spektre problémov domácej i zahraničnej politiky (moje portfólio patrí k tým najrozsiahlejším), pripravovať mu podklady na rokovania, koncepčné materiály a návrhy, pričom politické rozhodnutie je vždy len na ňom, a tak je to správne. Premiér Fico nie je vláčený poradcami ako napríklad Zuzana Čaputová, je to vyzretý politik, ktorý si vypočuje všetky relevantné názory, ale rozhoduje sa výlučne sám. Mimochodom, z prostredia Kancelárie prezidenta Českej republiky viem, že podobný typ bol exprezident Miloš Zeman. Len málokedy si dal poradiť od poradcov a keď bol o niečom presvedčený, že je to správne, nikto ho nepresvedčil, aby konal inak.
.
A výsledok? Dnes ráno si otvorím Hospodárske noviny a hneď mi udrie do tváre titulok: „Chmelár sa cíti limitovaný“… Povedzte mi, ako si toto môže dovoliť niekto napísať, ak mu dvakrát zdôrazníte, že ma nikto neobmedzuje. A to po tom všetkom, čo som stratil s tým škrabákom kus svojho vzácneho času, aby som mu ako retardovanému podrobne vysvetlil všetko, čo potreboval vedieť, aby porozumel tomu, čo bolo zjavne nad jeho sily alebo nad jeho charakter. Novinári sa neustále stavajú do bolestínskej pózy, že vládni politici na nich „útočia“. Väčšina z nich však od nich požaduje iba to, aby písali pravdu. V komentároch si môžete vyfantazírovať hocijaké hlúposti, to je váš názor – vaša vizitka, ale v spravodajstve sa od kvalitnej žurnalistiky očakáva, že bude prinášať spoľahlivé fakty. Žiaľ, Hospodárske noviny nie sú nijakou slovenskou verziou Financial Times, iba soft bulvárom, ktorý už iba zneužíva svoju dobrú značku zo starých čias. A preto sa nikto nemôže čudovať, že keď takíto zlomyseľní hejteri s krytím novinárskeho preukazu zneužijú moju dôveru, stráca ju celá redakcia. Dovi, dopo, nezáujem. Žurnalistika kedysi bývala poctivé remeslo, no odkedy sa zvrhla na vypätý politický aktivizmus, nemá nijaký verejný význam.
.
A keď už o tom hovoríme, tá poľovačka na poradcov je tiež samoúčelná. Je pozoruhodné, že v minulosti väčšina ľudí nemala potuchy, kto komu radí, no dnes sú títo ľudia kádrovaní s horlivosťou boľševických normalizátorov. Kto sa pozastavoval nad tým, že ministrovi životného prostredia Budajovi radil dirigent a premiérke Radičovej stredoškolský učiteľ? Novinári už po niekoľkých týždňoch naháňali premiéra Fica, aby im dodal zoznam svojich ľudí, hoci Igor Matovič nemal kompletný zbor poradcov ani po štyroch mesiacoch od vymenovania. A mimochodom, tie cielené útoky na Erika Kaliňáka, jeho mladosť a nedostatok skúseností, sú už tiež trápne. Keď Iveta Radičová vymenovala za predsedu Zboru poradcov predsedníčky vlády SR svojho milenca a nekvalifikovaného bývalého kňaza, to bolo akože v poriadku? To vás netrápilo, farizeji?
.
Každý premiér má právo vybrať si do svojho tímu ľudí podľa svojich potrieb a odborných priorít. Je to jeho výlučná právomoc. Rovnako ako je právom každého z nás poskytovať rozhovory len takým novinárom, ktorí si ctia zásady a základy profesionálnej žurnalistickej etiky. Nie je mysliteľné, aby nad spoľahlivým poskytovaním informácií ako demokratickou disciplínou prevládala propaganda, zavádzanie, manipulácia a otvorená lož. Nemáte žiadne právo dovolávať sa svojich nárokov na informačné privilégiá, ak nedokážete sprostredkovať čitateľovi jeden obyčajný rozhovor bez zaujatosti a neprávd. Ak si vymyslíte, čo chcete, bez ohľadu na to, čo som skutočne povedal, nepotrebujete na to moju asistenciu. Kým sa nevrátite k serióznej práci, dovtedy bude vaša čítanosť, počúvanosť a sledovanosť klesať, až kým sa podľa zásluh nestanete úplne bezvýznamnými. Ľudia sú múdrejší ako si myslíte.“
.
.
.
.

 K tým cieleným útokom na Erika Kaliňáka chcem dodať, že aj tu bolo vidno, že ich čitatelia sú už primitívni hlupáci, ktorým Samo Marec musel vysvetľovať, aby sa nevysmievali z jeho plešiny, lebo potom sa vysmievajú aj im, čo majú tiež plešiny!

Tak to aby ste mali predstavu úrovne ich čitateľov, čo miesto diskusií na SME, kde sa teda nesmie diskutovať len súhlasiť, majú potom už len takúto primitívnu zábavu, že argumentom bude, že má niekto plešinu. Majú tam už novú generáciu primitívnych hlupákov, ktorí sa len chcú cítiť výnimoční, lebo vysoko morálni, čo chcú tretiu svetovú a toto im poskytujú – pocit tej morálnej výnimočnosti ako v sekte. 

Veď čítajte ich! Nielen nevedia rozmýšľať, ale ani argumentovať a všetko teda ako poslední primitívi nahrádzajú vulgárnymi vyhrážkami iných, akí sú iní sprostí, lúza!

 

Kedy boli náboženskí fanatici až takto primitívni? Najčastejší argument v politike u nich je, že Fico je bradavičnatá sviňa. A to má byť argument, že sa takto slovne plieskajú ako v nejakej poslednej krčme. 70 % príspevkov sú len výkriky – Ten je sviňa, toho obesiť, všetci sú sprostí…

Myslíte si, že takíto ľudia majú nejaké argumenty a že ich zaujíma politika?

Nie, ten pocit výnimočnosti v krčme, vysoko morálnej krčme, kde všetci iní sú sprostí!

Určite nepočúvajú ani ich vlastné politické diskusie, ktoré viac pozná aj takz. lúza!

Čiže ľudia poznajú pre aj proti, to len ich primitívi nie, ktorým stačí pocit výnimočnosti!

Čistá sekta pre hlupákov! Veď aj človek s VŠ môže byť primitív, keď prestane rozmýšľať, lebo ani nemá. To mu nadiktujú, čo si má myslieť!

 

 

 

.

„USA nechtějí, tak si americkou základnu postavíme sami, tvrdí Černochová a už shání cihly“

05.05.2024

Môj výsmech z tejto bláznivej ministerky, čo je ako Naď na Slovensku, znamená len to, že aj my si z nej môžeme robiť výsmech, nielen Reflex z ľudí, čo si tu americké základne neprajú! 22.4.2022 som napísala článok: Hoax šírený ministerkou obrany v Česku „Černochová dodala, že USA by mali mať dve základne na Slovensku. To však slovenské [...]

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

Oheň / Plamene / Požiar /

Rusko plánuje sabotáže v Európe. Moskva nemá zábrany, varujú tajné služby

05.05.2024 17:06

Keir Giles z inštitútu Chatham House tvrdí, že vďaka nim sa môže Rusko naučiť, ak chce skutočne Európu paralyzovať. Ide podľa neho o nácvik.

Tank / Gaza /

Netanjahu odmietol požiadavku Hamasu na ukončenie vojny. Izrael uzavrel dôležitý hraničný priechod s Gazou

05.05.2024 16:20

Politický vodca Hamasu Ismáíl Haníja obvinil Netanjahua zo sabotovanie snáh o sprostredkovanie dohody o prímerí.

Zuzana Čaputová

Čaputová sa nechystá do straníckej politiky. Chce zostať na Slovensku a byť užitočná pre spoločnosť

05.05.2024 16:00

Rozhodnutie nekandidovať opätovne na hlavu štátu neľutuje.

Rusko Toržók Putin prezident

Slovenská firma zaradená na sankčný zoznam USA predávala softvér do Ruska, jej majiteľ je zapojený do miliónovej kauzy so zmenkou v Moskve

05.05.2024 16:00

Podľa zistení Pravdy je majiteľom eseročky cudzinec, ktorý býva v Londýne a spoluvlastní schránkovú firmu, ktorá sa objavila aj v databáze Pandora Papers.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,496
Celková čítanosť: 5563592x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie