Založ si blog

K prenasledovaniu Hanzelovej a Kotlára primitívmi – To je dielo progresívnych novinárov, čo rozoštvávajú občanov

Ako liberál mám voči konzervatívcom aj výhrady (a to v ktorýchkoľvek stranách), ktoré nie sú k téme prenasledovania podstatné!

Kotlár nie je moja šálka kávy, ako sa hovorieva. Často sa chytám za hlavu, keď rozpráva, ale som objektívna. Hlavne upozorňuje na rozoštvávanie ľudí progresívcami. Nemám rada, keď hovoria liberálmi, lebo toto nie sú liberáli, čo by obhajovali slobodu ľudí a inakosť ľudí. Práve počúvam, že oni vám dávajú slobodu len od pása dole! 

Čiže len reklamu na slobodu, že im to máte veriť!

 

Jeho obviňovanie progresívnych médií je spravodlivé. Aj jeho kritika bývalých liberálov, ktorí sa zmenili na totalitných progresívcov, je spravodlivá. 

 

 

„Poslanec Národnej rady SR Peter Kotlár (SNS) v polovici januára 2024 vyhlásil, že prešetrenie manažmentu covidovej doby nie je politickou objednávkou, ale objednávkou spoločnosti.

Ako vládou menovaný splnomocnenec pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas pandémie COVID-19 na stredajšej tlačovke oznámil, že čelí bezprecedentným útokom.

„Nerozumiem, kam sme sa to ako spoločnosť dostali,“ povedal Kotlár. „Ja vám teraz napríklad chcem ukázať spôsoby komunikácie, ktoré mám na denno-dennej báze, nie je to nič príjemného,“ uviedol.

 

Útokom čelí pre svoju prácu pri zisťovaní toho, ako prebiehala pandémia Covid-19.

 

Kotlár zároveň obvinil médiá hlavného prúdu, že sa na danej situácii podieľajú.“

 

 

Toto pozorne sledujú z Česka, lebo Česko ako totalitnejší štát neumožňuje prešetrovanie pandémie a porušovanie ľudských práv.

Čiže je to spoločenskou objednávkou, ktorá zaujíma aj českú spoločnosť, keďže u nich je všetko toto len cenzurované.

 

Preto s našimi odborníkmi spolupracujú aj českí odborníci, lekári a vedci!

 

Tento náš Kotlár má 6 rokov medicíny a dve atestácie. No proti nemu stoja členovia progresívnej sekty – morálnejší, lebo chcú tretiu svetovú! To na ich odbornosť a morálku stačí!

 

 

 

 

„Pojebaný lekár“ – potrebujete väčší dôkaz o tom, že mu volal primitív (možno aj s VŠ)?

 

Tiež neviem, prečo sa chce Kotlár stretnúť s primitívom. „Ale ja si môžem myslieť, čo chcem!“

 

A má ich desiatky až stovky denne, keď ho takto vulgárne obťažujú primitívni občania poštvaní progresívnymi novinármi cez zneužívanie médií a televízií.

 

===

K Hanzelovej správam, ktorá zažíva to isté

 

Hanzelová a šéfredaktorka SME dnes zverejnili, že sa Hanzelová na čas sťahuje, lebo jej každý deň vypisujú vulgárne správy a uverejnili ukážku aké:

 

https://komentare.sme.sk/c/23288687/zkh-pise-nachvilu-naposledy.html

 

https://komentare.sme.sk/c/23288836/schopnost-uniest-spinu-vylievanu-na-novinarky-nie-je-otazka-sily-komentar-sefredaktorky.html

 

Asi len ten bloger, čo nepíše nič kritické, to nezažil. Zažívajú aj diskutéri a od progresívcov! Myslíte si, že sa to číta inak, keď nevedia vaše meno? Sú to stále tie isté vulgárne nadávky.

Hovorí sa, že kto seje vietor, ten zožne búrku. Čo už po tom, keď niekto seje búrku a patrí k tým, čo celému národu nadávajú do lúzy, čo urážajú voličov iných strán dennodenne ako na páse, čo rozoštvávajú celú spoločnosť a rozoštvávajú cez svojich čitateľov iným rodiny? Hrajú sa na politikov, pritom ich NIKTO NEVOLIL!

 

To neznamená, že keď vysvetľujem príčiny, tak to schvaľujem. Nebola mediálna šikana, o ktorej by som vedela a nijako sa toho človeka nezastala. Ešte aj pedofila na SME som bránila, keď tam bol naňho mediálny lynč. Veď aj to sme robili celé roky, že sme sa tam na SME zastávali blogerov homosexuálov, na ktorých sa vtedy veľmi kruto a odporne vulgárne útočilo. Rozhodne si nemyslím, že by naša spoločnosť nemala primitívov, včetne progresívnych, ktorých som toľkokrát videla v mediálnej akcii a aj voči sebe. To tu zažívame od progresívnych trollov každý deň! Však práve včera som písala, že koľko progresívcov sa takto zvrhlo a neargumentujú, ale vyjadrujú sa ako tí, čo píšu Hanzelovej!

 

 

Chcete hrať divadlo, že sú len na jednej strane voličov dnešnej koalície? Však tí najprimitívnejších máte ako voličov KDH a potom PS, dogmatikom je to najvlastnejšie, že všetci musia povinne rozmýšľať rovnako ako oni, to je jedno v mene čoho! Ruky si môžu podať ich dogmatici proti potratom a dogmatici za tretiu svetovú.

 

X krát vás Lichtner na infovojne varoval, že neumlčiavajte ľudí násilím, neprenasledujte ich, nenadávajte im, lebo nejakému primitívovi prepne a počká si ťa na ulici! No, na to ste kašlali, pretože nerozmýšľate a myslíte si, že keď budete všetkých stláčať ako v tlakovom hrnci, tak sa nemôže niekomu niečo stať? Neexistujú v každom národe psychopati? To isté by vám hrozilo aj vo Francúzsku, keby ste tam urážali povedzme moslimov len tak isto ako tuto. Tam by vás aj vystrieľali! (Z toho logicky nevyplýva, že by som vás chcela vystrieľať ja. Ja nie som ani náboženský ani progresívny dogmatik, čo chcem iných znásilňovať k rovnakému mysleniu.)

 

 

Zas sa mi nepáči divadlo okolo toho, akokeby takto prenasledovali všetky novinárky. Viete, koľko je novinárov na Slovensku? Ja neviem, ale pochybujem, že na Slovensku toľko novináriek niekto prenasleduje. Taktiež, že zveličujete, že novináriek, lebo ja mám kolegyne učiteľky, kde ich ohrozovali aj žiaci aj ich rodičia. Môže k vám prísť do redakcie niekto a zaútočiť na vás fyzicky? V škole áno. Nepovedala by som, že novinárky sú viac ohrozené. A ja sama by som sa bála učiť na druhom stupni, lebo to by boli ťažšie situácie aj pre Hanzelovú, poradiť si s vulgarizmami žiakov! To by potom psychicky nezvládla a musela by dať výpoveď.

 

A týmto vás logicky nepresviedčam, že na to si máme zvyknúť, len aby ste nezabúdali na to, že učiteľky na druhom stupni to neraz majú ťažšie a nemôžu sa stiahnuť, len rovno dať výpoveď. Ale to spoločnosť nezaujíma, z toho by sa nedalo vytĺcť ďalšie politické divadlo proti výsledku volieb.

 

 

Nie táto vláda môže za to, že celé roky skôr a pred touto vládou, ste rozoštvávali spoločnosť a cez čitateľov ich rodiny a dožadovali ste sa cenzúry ľudí, čiže zavádzania totality! 

 

Aj ja by som vás za to chcela vidieť na spravodlivom súde. Ale pri toľkých občanoch sa nájde aj psychopat, čo vás môže fyzicky ohrozovať!

 

 

Ako by som to riešila ja, aby sa to nestávalo. Voľakedy tiež na SME písali novinári kriticky a nemuseli sa báť ľudí, lebo tu nezavádzali totalitu, nevnucovali ľuďom cenzúru, neprenasledovali ich, neurážali, nerozoštvávali, nevnucovali im jednu stranu, že inak sú svine a každý deň len svine a lúza, nevnucovali im stratu veta a tretiu svetovú! 

 

Takže je to aj kvalitou novinárov, že sú objektívni, dodržiavajú morálny kódex novinára, nepracujú neobjektívne len pre jednu stranu, nezapájajú sa do prenasledovania ľudí a ich umlčiavania. A hlavne na SME nebola cenzúra!

 

Každý, kto proti nim niečo mal, mohol to napísať pod ich články. A potom už nechcel vyzerať ako úplný debil, takže zdôvodňoval, čo sa mu nepáči. Keď vám ľudia môžu napísať svoje názory tam, kam patria – pod články, nebudú vám vypisovať do redakcie, keď násilne a neprirodzene stlačený tlakový hrniec buchne.

 

Ja sama som vždy razila teóriu a teraz vidím, že asi preto mi nepísali súkromné vulgárne správy, keď ich môžu písať pod články, čo ich len poteší – vašich progresívnych trolllov, že ich každý uvidí. 

Za 20 rokov blogovania som nedala vymazať ani jeden jediný komentár pod mojim článkom. Admini tu to vedia, že som im nikdy nič nenahlasovala. A asi preto som za 20 rokov dostala len jednu úrážlivú súkromnú správu ešte na SME od nejakého náboženského fanatika, čo asi nebola tak urážlivá, keď si ju ani nepamätám. Takže majú priestor, nezbieram ich do tlakového hrnca vymazávaním, vašou cenzúrou.

A práve preto, že keď to má zažívať autor za svoje myšlienky, nech iní ľudia vidia, čo za to musí zažívať, aby mu rozumeli, prečo potom reaguje tak, ako reaguje, napríklad podráždene v diskusii, čo je ľudské po napadnutiach a urážaní miesto argumentov!

 

Keby ste tam nemali cenzúru, mohla tam byť normálna kritika. Zažeň psa do kúta a potom sa čuduj, že niektorý bude aj úplný primitív. To by sa stalo v každej krajine a pri akejkoľvek vláde. Ešte skôr pri vnútenej progresívnej a ešte väčšom vašom prenasledovaní!

 

 

Kto seje vietor, zožne búrku a kto seje búrku, už čo zožne?

Len sa za to nevyhovárajte na vládu ako na Putina vo všetkom. Za to vám táto vláda nemôže, že ste tu ľuďom vnucovali progresívnu totalitu a útočili na ľudí, čo vašu stranu a koalíciu nechceli voliť alebo si dovolili nevoliť!

 

Koľkým ste rozoštvali rodiny a to si Hanzelová nevie predstaviť, ako by prežívala, keby niekto narušil ešte aj jej rodinu. 

A pokračujete v tom naďalej!

 

 

Viete, že aj moderátorov alternatívnych novín neraz vulgárne urážajú? Často sa na to aj sťažujú.

Ale reagujú na to a nechcú ovládať ľudí násilím!

 

Ja by som u vás nechcela pracovať, keby som bola novinár, veď aj včera som vám písala, že sa tým, aj seba ohrozujete.

Čo keby ste sa inšpirovali na Pravde a správali sa slušne ako novinári tuto, ktorí nerozoštvávajú ľudí?

 

Spýtajte sa ich, či im ľudia vypisujú na súkromné maily, keď môžu pod články a každý si vie predstaviť, čo zažívajú!

 

A hlavne neverte, že pre primitívnych progresívcov už žena nie je ku.va! Je, stačí aby nevolila vašu koalíciu a je aj pi…, keď nebude ticho!

Za to práve vám môžeme vďačiť!

 

V prvom rade by sa mali zaoberať ochranou učiteliek, lebo tých je viac! Myslím tých na druhom stupni a v rómskych školách.

No z toho politické progresívne divadlo nebude, lebo to už nie je utláčanie opozície!

 

Používajte rovnaký meter na obidve tieto situácie. Ak má podľa vás právo občan nadávať Kotlárovi do „pojebaných lekárov, ktorý sa má obesiť“, potom aj iní občania majú právo nadávať Hanzelovej. No aj tak tým nezmeníte fakt, že v každej krajine nájdete aj primitívov a to medzi voličmi všetkých strán! Nielen vy máte takých primitívov.

 

Najdôležitejšie je, aby novinári práve takýchto primitívov neprovokovali k rozoštvávaniu spoločnosti! 

Ktorí politici to robia okrem progresívnych novinárov? 

 

Ktorý politik vyzýva občanov aby prenasledovali nevoličov ich koalície a vyháňali ich z rodín ako dezolátov a sprosté nemorálne svine?

 

Každý deň len progresívni novinári!

 

A to aj za to, keď nechcú tretiu svetovú! Lebo vraj, kto nechce tretiu svetovú, tak rozmýšľa ako Putin a preto ho spracovala ruská propaganda!

 

 

 

Dnes len jedna ukážka, ako včera SME štvalo svojich primitívov proti Chmelárovi, výsledkom bolo takéto ich volanie progresívnych primitívov:

 

„odporny zabiak. To je strasna karikatura tento clovek, fuj!
Budu ta holit na namesti, ako parizske stetky, ktore chrapali s nacistami!
Ked bude rusak porazeny, dockas sa!

Kolaboranti mávajú takýto osud:

Upálen zaživa

Felix de la Cámara se jako aktivní stoupenec fašismu stal jedním ze zakladatelů České ligy proti bolševismu a Národní obce fašistické. Po skončení druhé světové války ho stihla odplata spoluobčanů. 8. května 1945 byl vylákán ze svého bytu na Kampě a skupinou rozzuřených příslušníků Revolučních gard zaživa upálen. Životní pouť dobrodruha a světoběžníka Felixe Achille de la Cámary tak skončila stejně tragicky jako řada postav z jeho románů.“

https://komentare.sme.sk/diskusie/5289034/vidite-nie-vsetci-rusi-su-zli-cynicka-obluda.html

 

 

Prečo by mal byť upálený zaživa za to že nechce tretiu svetovú?

Prečo k tomuto štvete svojich progresívnych primitívov svojimi štvavými článkami proti tým, čo nechcú tretiu svetovú?

Prečo všetkých, čo nechceli progresívnu koalíciu prenasledujete a chcete cenzurovať a takýchto svojich primitívov si už necenzurujete?

A prečo si myslíte, že vaši novinári patria medzi intelektuálnu elitu?

 

Ktorý dezolát chce Hanzelovú zaživa upáliť? Čo vy voči iným vytvárate a zneužívate na to médiá a televízie?

 

 

Občania si voči vám želajú riadny spravodlivý súd, aby ste mali obhajcov. Nič nezákonné!

 

 

Ešte dopĺňam z ďalších informácií:

 

„Havran na Facebooku dodal, že Blahove výroky na adresu prezidentky a Kovačič Hanzelovej má odložené. “Jeho deti to dostanú raz pekne zviazané, aby videli, ako otecko rozprával a boli na neho hrdé. A teraz jeden špeciálny odkaz pre Bombica. Čakám Ťa,” odkázal na sociálnej sieti Danymu Kollárovi liberálny novinár Havran.“

 

 

Je normálne, aby novinár verejne písal, že bude prenasledovať v budúcnosti deti politika?

A čuduje sa, že rovnakí primitívi obťažujú jeho kolegyňu? Však samotný Havran štve svojich čitateľov primitívov k rovnakým urážkam a primitívnemu prenasledovaniu iných! To budem citovať v inom článku, presne ako ich k tomu štve.

A to akú primitívnu úroveň má tento novinár, keď podľa neho primitívovi píše čakám ťa?

Tým nepôsobí na ich primitívnych čitateľov tak, že by sa mali s podľa nich inými primitívmi mlátiť na uliciach? A potom píšu články, že vraj vláda tu chce občiansku vojnu!

Tak vidíte, že títo novinári si to chcú rozdať na uliciach!

 

Toto je čo za úroveň médií?

 

========

 

Ako klamú a manipulujú progresívni novinári:

 

 

Chmelár 29.2.

 

„NA POLITICKOM FRONTE NIČ NOVÉ: ÚSTAVNÉ INŠTITÚCIE FUNGUJÚ A OPOZÍCIA PREHÁŇA
.
V krajinke, kde opozícia obviňuje premiéra zo lži ešte aj vtedy, keď jeho slová potvrdí francúzsky a poľský prezident, by vás nemalo prekvapiť, že tí istí ľudia považujú za svoje víťazstvo rozhodnutie Ústavného súdu SR, ktorý im nevyhovel v otázke zachovania špeciálnej prokuratúry. Preto predseda Progresívneho Slovenska Michal Šimečka falošne chlácholí svoje frustrované ovečky, že je to „jasná prehra Roberta Fica“ (pritom sa ani slovkom nezmieni o tom, že 20. marca bude špeciálna prokuratúra definitívne zrušená, čo bol hlavný cieľ vládnej koalície) a ťažko zavádza, že „mafiánska novela dnes nie je účinná“ (pritom sa to týka len jej menšej časti a navyše prešli aj takmer všetky zmeny v trestnom poriadku). A liberálna vedma Mária Kolíková, ktorá ešte pred týždňom strašila, že zrušenie špeciálnej prokuratúry ohrozí právny štát a naše medzinárodné záväzky, dnes víťazoslávne kričí, že rozhodnutie Ústavného súdu je vraj výnimočným okamihom pre demokraciu a právny štát. Ako by povedal klasik, to mi nevychádza.
.
Ale bez ohľadu na to, čo si kto o tom myslíme, musím oslavujúcich opozičných politikov na čele s rezidentkou Čaputovou schladiť dvoma poznámkami. Po prvé, to, že Ústavný súd SR pozastavil účinnosť niektorých častí novely trestného zákona, neznamená, že sú protiústavné, ale že sa nimi bude ešte podrobnejšie zaoberať. A po druhé, hoci sa teraz všetci, najmä nabudený predseda PS Michal Šimečka, naparujú, že Ústavný súd im dal za pravdu a že demonštrácie priniesli svoje ovocie, je to hrubá demagógia. Nielen preto, že Ústavný súd nerozhoduje pod tlakom ulice. Ak máte pamäť hoci len o trochu lepšiu ako bezstavovce, musíte si spomenúť, že hlavným dôvodom zvolávania protestov bolo údajne protiústavné zrušenie špeciálnej prokuratúry. Čiže práve to, v čom im Ústavný súd nevyhovel. To, že neskôr menili dôvody, prečo chodia na námestia, tak často ako ponožky, už nič nemení na tom, že ich strašenie sa ukázalo ako falošné.
.
To je aj odpoveď tým, ktorí mi píšu, či mi nevadí to alebo ono. Ja nikdy nie som úplne spokojný s politickou situáciou. Ale rovnako nikdy nepodlieham účelovo vyvolanej hystérii. Od začiatku som vás varoval, že opozícia nemiestne preháňa. Nehovorím, že nie je čo kritizovať. Ale ak sa na veci pozriete s pokojom a nadhľadom, ľahko prídete k záveru, že škriepky okolo špeciálnej prokuratúry neboli odborné, ale politické (vrátane tej zneužitej akademickej debaty na Právnickej fakulte UK) a že opozícia nebojuje za demokraciu, ale o moc. Keby bola ohrozená demokracia, verte mi, že by ma to nenechalo chladným. Ale nie je. Ústavné inštitúcie fungujú, právo na slobodné zhromažďovanie prekvitá a všetky médiá hlavného prúdu má v rukách opozícia. Vlastne… to jediné dnes demokraciu ohrozuje a deformuje. Mimochodom, ešte nikdy v dejinách Slovenskej republiky sa nestalo, aby mali rozhodnutie Ústavného súdu SR k dispozícii skôr vybrané liberálne médiá ako dotknuté štátne orgány. Takéto praktiky právny štát a dôveru v ústavné inštitúcie rozhodne neposilňujú.“
.
(krátené)
.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=801561155349442&set=a.475941007911460

 

 

 

.

„USA nechtějí, tak si americkou základnu postavíme sami, tvrdí Černochová a už shání cihly“

05.05.2024

Môj výsmech z tejto bláznivej ministerky, čo je ako Naď na Slovensku, znamená len to, že aj my si z nej môžeme robiť výsmech, nielen Reflex z ľudí, čo si tu americké základne neprajú! 22.4.2022 som napísala článok: Hoax šírený ministerkou obrany v Česku „Černochová dodala, že USA by mali mať dve základne na Slovensku. To však slovenské [...]

Nitra milá Nitra

29.04.2024

„Hej, mám otčinu ja ešte inú…“ . . Aj keď som rodená Košičanka, moje srdce vždy patrilo západnému Slovensku, lebo tam žila moja babička a tam bol môj detský raj so západniarskym nárečím. Keď ho počujem, to je reč mojej babičky a mojej rodiny, obidvaja moji rodičia boli od Nitry. Preto vždy, keď som sa blížila k západnému Slovensku, mala som pocit, [...]

„Takto to tam prebieha (Bonusový moment: násilné zatýkanie kameramana Fox News)“

28.04.2024

„Za posledný týždeň polícia zatkla už 500 študentov. Kde sú tie veľké titulky? Kde?“ Už niekoľko dní som nečítala nášho minulého ministra školstva Draxlera a vždy to stojí za to a dozviete sa viac ako z mainstreamu! Vrelo odporúčam sledovať ho na FB. . . Veľa videí a v novinári o tom nepíšu! . . https://www.youtube.com/watch?v=7f4SlI6p6oA . . . [...]

EU Dollar Euro Parity Explainer

Lídri susedných štátov svoje sľuby o eure nesplnili. Kedy Slováci prestanú platiť korunou, forintom a zlotým?

05.05.2024 11:23

Politici v Česku, Poľsku a Maďarsku mali ambiciózne plány s prijatím spoločnej európskej meny. Zostalo pri kvetnatých rečiach. Ako to vyzerá teraz?

Partizánske / Prietrž mračien / Potopa / Pes /

Stačilo 15 minút. Po prietrži mračien vytopilo časť Partizánskeho, vyhlásili mimoriadnu situáciu

05.05.2024 10:42

Okrem mimoriadnej situácie vyhlásili aj tretí stupeň povodňovej aktivity.

Vesmír / AStronómia / Hviezdy /

Z Hurbanova do brazílskeho Ria. Pätica slovenských študentov postúpila na medzinárodnú olympiádu v astronómii

05.05.2024 10:28

Do medzinárodného kola sa prebojovali Patrik Prítrský, Mário Tlamka, Vladimír Slanina, Tomáš Kubrický a Marek Baňárek.

Willy Brandt / Günter Guillaume /

Špión Stasi Guillaume stál pred 50 rokmi za odstúpením kancelára Willyho Brandta

05.05.2024 09:50

Keď 24. apríla 1974 zatkli v Bonne pracovníka úradu spolkového kancelára Güntera Guillauma, jeden z najväčších škandálov v Nemeckej spolkovej republike bol na svete.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,496
Celková čítanosť: 5563375x
Priemerná čítanosť článkov: 3719x

Autor blogu

Kategórie